Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο! Ποιο ζώδιο θα περάσει απαίσια;

Published

on

Advertisement

Καλά μου ζωδιάκια, σας εύχομαι και αυτό το Σαββατοκύριακο που θα περάσουμε μαζί να είναι όπως ακριβώς το επιθυμείτε, οι προσδοκίες σας να πραγματοποιούνται και να νοιώσετε όλοι και όλες αυτό που κυνηγούμε στην ζωή, την Ευτυχία, στο κάτω-κάτω πρώτος το είπε ο Αριστοτέλης.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 26 έως 27/5/2018.

Advertisement

Δυστυχώς, πολύ σπάνια μας προσφέρεται για μεγάλα διαστήματα και ακόμη σπανιότερα αν δεν βάλλουμε κι’ εμείς το χεράκι μας και να σπρώξουμε τις εξελίξεις προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Θυμάστε τον Μύθο του Αισώπου που όταν ένας Αθηναίος ναυαγός ζητούσε βοήθεια από την θεά Αθηνά, ένας άλλος του φώναξε: ¨Συν Αθηνά και χείρα κίνει¨; Κολύμπα και συ, μην τα περιμένεις όλα από επάνω! Έτσι και εμείς, να μην το ξεχνούμε αυτό, παρακολουθώντας τις όψεις των ουρανίων σωμάτων, με την βοήθεια της Αστρολογίας, ερμηνεύουμε τις τάσεις που διαμορφώνονται και καλούμαστε να αντιδράσουμε και να επωφεληθούμε από τις ευνοϊκές και να προφυλαχτούμε από τις δυσμενείς.

Οι όψεις αυτού του Σαββατοκύριακου που μας ενδιαφέρουν, γιατί αφορούν τα αισθηματικά μας αρχίζουν με την παρουσία της Σελήνης την Παρασκευή 25/5 και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 26/5, στον χώρο του Ζυγού που μας υπαγορεύει να αποζητούμε να εναρμονιζόμαστε και να έχουμε καλή επικοινωνία με τους άλλους, να κοινωνικοποιηθούμε και να συνυπάρχουμε, να καταφεύγουμε σε ειρηνικούς τρόπους επιλύσεως των διαφορών. Επιδιώκουμε την εξασφάλιση της αποδοχής των άλλων και την καλή συνεργασία σε πλαίσια ομάδων. Επίσης ο Ζυγός, μας εξαίρει την καλαισθησία και τις καλλιτεχνικές τάσεις μας. Αυτοί που ευνοούνται: Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι, ενώ σε δεύτερη μοίρα βρίσκονται Λέοντες και Τοξότες.

Ένα άλλο φαινόμενο που σχηματίζεται το Σάββατο το βράδυ, είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που φέρνει τάσεις ανταγωνιστικές, επιβολής εξουσίας και επικράτησης με σκοπό την άσκηση ελέγχου με τρόπο που εκδηλώνεται νευρικά και αυταρχικά. Μετά το μεσημέρι του Σαββάτου και για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, όλα τα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά τα νοιώθουμε στον υπερθετικό βαθμό και πρέπει να προσέξουμε και να ελέγξουμε τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις μας που ίσως είναι αδικαιολόγητα εκρηκτικές.

Αντίθετα πρέπει να επωφεληθούμε από την οξυμένη διαίσθηση μας και να μπούμε στην ουσία των πραγμάτων, να επιδείξουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αποφεύγοντας να ασκούμε πιέσεις, κριτική, κτητικότητα και να μην είμαστε φιλύποπτοι και κακόπιστοι έναντι όλων. Αυτές οι επιδράσεις ευνοούν τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες, ενώ και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι έχουν το μερίδιο τους. Κάτι άλλο που συμβαίνει το Σάββατο, είναι η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο που δημιουργεί προϋποθέσεις για απροσδόκητα γεγονότα που μας αποσυντονίζουν βγάζοντας μας από τα όσα προγραμματίζουμε και για όσα είμαστε προετοιμασμένοι

Advertisement

Την Κυριακή 27/5, η Σελήνη ακόμη στον Σκορπιό, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία που σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες θετικές όψεις με Αφροδίτη, Κρόνο και Ποσειδώνα, βγάζουν στην επιφάνεια καλές πλευρές μας αλλά και μας σπρώχνουν σε υπερβολές. Μετά από αυτήν την εκτεταμένη αλλά και επιβεβλημένη εισαγωγή, γιατί πολύ το σοβαρέψαμε κατ’ ανάγκην, είναι όμως καιρός ζωδιάκια μου αγαπημένα να περάσουμε στο ψητό και να δούμε μαζί τα μελλούμενα του Σαββατοκύριακου για το καθένα σας. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekendlove αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 26 έως 27 Μαΐου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικό μου Κριαράκι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ζυγό, προτεραιότητά σου είναι η σχέση με τον/την σύντροφό σου. Αλλά το βράδυ θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε εσύ θα πρέπει να μετριάσεις την αυταρέσκειά σου για να μην καταπιέσεις το ταίρι σου. Το Σάββατο, που το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό έχεις την τάση για ενδοσκόπηση με αποτέλεσμα να φέρεις στην επιφάνεια απωθημένα σου. Το πράγμα δυσκολεύει με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο όπου προστίθεται ένταση και εκνευρισμός, όπου αν δεν τα ελέγξεις προβλέπονται καυγάδες με το ταίρι σου. Την Κυριακή όμως αλλάζουν τα πράγμα παρ’ όλο που η Σελήνη είναι ακόμα στον Σκορπιό, αλλά σε σύνοδο με τον Δία. Σου ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη, ξαναερωτεύεσαι το ταίρι σου και σε ξαναερωτεύεται και εκείνο. Τι άλλο θες;

Αν , τώρα, είσαι αδέσμευτος/η και ψάχνεις για νέο ταίρι, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα μπορούσες να έχεις κάποιο ξαφνικό δώρο από τον Ουρανό. Και την Κυριακή μπορεί να σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό και συντηρητικό μου Ταυράκι, φορτώνεσαι την Παρασκευή με αγγαρείες και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη είναι στον Ζυγό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που επηρεάζει και τις αντοχές και τα κέφια σου, αρνητικά. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου, τι σου φταίει το καημένο; Ευτυχώς το Σάββατο το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και η σχέση σου παίρνει την πρωτιά. Πρόσεξε μόνο την αντίθεσή της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου που θα σου προκαλέσει επαναστατικές παρορμήσεις και υπάρχει φόβος να τρομάξεις το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη είναι ακόμα στον Σκορπιό και σε σύνοδο με τον Δία. Αυτό το σχήμα μπορεί να οδηγήσει εσένα και τον/την σύντροφό σου να πάρετε σοβαρές και επεκτατικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε κουράγιο για αισθηματικές αναζητήσεις. Αντίθετα το Σάββατο και την Κυριακή μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα γνωριμία που θα αναστατώσει ευχάριστα την ζωή σου.

Διαβάστε ακόμα:   «Θύελλα» χρημάτων από τη Βίκυ Παγιατάκη: Τα 3 ζώδια που θα δουν τις τσέπες τους να... παραγεμίζουν

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυμήχανό μου Διδυμάκι, φρόντισε την Παρασκευή και το Σάββατο, ως το μεσημέρι, να πάρεις το ταίρι σου από το χέρι και να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε και σας γεμίζει χαρά, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και σου χαρίζει αυτήν την ευκαιρία. Λίγη προσοχή το βράδυ της Παρασκευής, στο τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, να μην καταπιέσεις τον/την σύντροφό σου. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σε φορτώνει δουλειές και υποχρεώσεις και σε αναγκάζει να ανατρέψεις το πρόγραμμά σου. Το ίδιο ισχύει και για την Κυριακή, αφού η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Σκορπιό, αλλά η ευεργετική σύνοδός της με τον Δία θα σπρώξει τι ταίρι σου να σε βοηθήσει για να τελειώσεις με τις δουλειές και να ασχοληθείτε με την σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή, μην εκδηλώσεις τάσεις επιβολής και κυριαρχίας σε μια νέα γνωριμία ενώ το Σάββατο έρχεται κάτι καινούργιο να σε αναστατώσει ευχάριστα. Αλλά και την Κυριακή έχεις ελπίδες, σε κάποια επαγγελματική συγκέντρωση να βρεις τον/την νέο/α σου σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisement

Γλυκό μου και ευαίσθητο Καρκινάκι, την Παρασκευή, που η Σελήνη είναι στον Ζυγό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φρόντισε, ως το Σάββατο το μεσημέρι, να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου τα νεύρα που θα σε έχουν φορτώσει οικογενειακά προβλήματα. Μετά περνάει στον Σκορπιό κάνοντας αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, ανακαλύπτεις συλλογικές ασχολίες του/της συντρόφου σου, συμμετέχεις και την ‘καταβρίσκεις’. Ακόμα καλύτερη είναι η Κυριακή που η Σελήνη είναι ακόμα στον Σκορπιό και σε σύνοδο με τον Δία, μια όψη που σε γεμίζει αισιοδοξία, δοτικότητα και δημιουργική εκφραστικότητα. Σήμερα το ταίρι σου είναι εκείνο που θα σε παρακινήσει να ασχοληθείτε με ότι αγαπάτε και σας γεμίζει χαρά.

Αν ψάχνεις την Παρασκευή για νέο ταίρι καλά θα κάνεις να αλλάξεις μυαλά για να τα καταφέρεις. Το Σάββατο ο Ουρανός θα σου χαρίσει κάτι από εκεί που δεν το περιμένεις και την Κυριακή η επεκτατική ενέργεια του Δία, μάλλον, θα σε ζευγαρώσει.

ΛΕΩΝ

Γενναιόδωρε βασιλιά μου, η επικοινωνία με τους συγγενείς σου θα κερδίσει τον χρόνο σου την Παρασκευή, με την Σελήνη στον Ζυγό. Πρόσεξε όμως γιατί το βράδυ που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εισπράξεις πικρόχολα σχόλια για το ταίρι σου που, καταλαβαίνεις, δεν πρέπει για κανέναν λόγο να του/της τα μεταφέρεις. Το Σάββατο από το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σε απασχολήσουν θέματα του σπιτιού σου ή της γονεϊκής σου οικογένειας. Η δε αντίθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές, με αποτέλεσμα να μην βρεις χρόνο για το ταίρι σου και να σου γκρινιάξει. Άδικο θα έχει; Και την Κυριακή η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και σε σύνοδο με τον Δία εσύ πάλι με την οικογένειά σου ασχολείσαι και αποφασίζεις να φας στο πατρικό σου. Πρόσεξε μη και δεν πάρεις και το ταίρι σου μαζί! Ποιος σε ‘ξεπλένει’ μετά.

Αν ψάχνεις τον/την μελλοντικό/η σου σύντροφο φρόντισε την Παρασκευή να μην επιρεαστείς από γνώμες τρίτων. Το Σάββατο μην διαλαλήσεις μια νέα γνωριμία σε συγγενείς και φίλους πριν σιγουρευτείς για την πορεία της και την Κυριακή μην ξεχάσεις ότι ψάχνεις για ερωτικό ταίρι και όχι ένα υποκατάστατο της ‘Μανούλας’.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχολαστικό μου Παρθενάκι, μην παρασυρθείς την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που σου προκαλούν αισθηματική και υλική ανασφάλεια , και καταλήξεις να’ πνίξεις’ το ταίρι σου. Και το Σάββατο χρειάζεται προσοχή και αυτοέλεγχος γιατί, από το μεσημέρι, η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Εσύ μπορεί να γίνεις υπερβολικά διαχυτικός/η σε φιλικά πρόσωπα του αντίθετου φύλου και σίγουρα θα προκαλέσεις έντονες αντιδράσεις από το ταίρι σου. Η Σελήνη και την Κυριακή βρίσκεται στον Σκορπιό και σε σύνοδο με τον Δία, έχεις ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για επικοινωνία με φίλους και συγγενείς και καλά θα κάνεις να οργανώσεις με το ταίρι σου ένα μεγάλο, οικογενειακό τραπέζι. Θα μείνετε όλοι ευχαριστημένοι.

Αν την Παρασκευή κάνεις μια νέα γνωριμία μην βιαστείς να δεσμευτείς πριν σιγουρευτείς ότι θα σου προσφέρει αυτό που ζητάς. Το Σάββατο μην απορρίψεις τυχόν προσκλήσεις σε γάμους ή βαφτίσια, κάτι ενδιαφέρον ‘μαγειρεύεται’ για εσένα. Την Κυριακή αν γνωρίσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει φρόντισε να συγκρατήσεις την πολυλογία σου.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ μου διπλωμάτη πολύ φοβάμαι ότι το διπλωματικό σου ταλέντο θα πάει στράφι την Παρασκευή που η Σελήνη στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε κάνει εγωκεντρικό/η, ισχυρογνώμονα και παρορμητικό/η. Έτσι θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες με το ταίρι σου. Από το Σάββατο το μεσημέρι που θα περάσει η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα καθώς ανεβαίνει η λίμπιντό σου, εκδηλώνεις με θέρμη τον έρωτά σου στο ταίρι σου και εκείνο σε ξαναερωτεύεται, σαν να γνωριστήκατε μόλις τώρα. Την Κυριακή η Σελήνη στον Σκορπιό σου προκαλεί ανασφάλεια, κυρίως συναισθηματική. Όμως, η σύνοδός της με τον ευεργέτη Δία σου στέλνει το ταίρι σου να σε πάρει αγκαλιά και να καλύψει τις ανάγκες σου.

Αν είσαι μόνος/η, είπαμε την Παρασκευή θα είσαι εγωκεντρικός/η και απότομος/η. Μάλλον δεν θα μπορέσεις να χειριστείς μια νέα γνωριμία. Το Σάββατο, όμως, ο ερωτισμός σου θα μαγνητίσει όποιον/α βάλεις στο μάτι. Αλλά και την Κυριακή ο Δίας θα ευοδώσει την οποιαδήποτε κίνησή σου. Επομένως, ξέρεις εσύ, φλερτ ‘κατά παντός’.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: «Από τις 21/05 και μετά...» - Μεγάλη προσοχή, τι θα συμβεί και σε ποιούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καχύποπτό μου Σκορπιουδάκι, η Σελήνη στον Ζυγό να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή, κάνεις τα μικρά μεγάλα και τα ασήμαντα σημαντικά και βλέπεις παντού εχθρούς. Μην ξεχνάς, το ταίρι σου είναι σύμμαχός σου, όχι εχθρός σου. Καλύτερα το Σάββατο που η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα και ξαναζεσταίνεσαι με το ταίρι σου. Εκεί όμως που η σχέση σου απογειώνεται είναι την Κυριακή με την Σελήνη στο ζώδιό σου και την σύνοδό της με τον Δία, όπου το ταίρι σου βλέπει σε εσένα μόνο χαρίσματα και κανένα ελάττωμα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή προσπάθησε να μην βγάλεις όλο τον αρνητισμό σου. Δώσε χρόνο να γνωριστείτε και μετά αποφασίζεις. Το Σάββατο κάτι ευχάριστο, ‘εξ Ουρανού’, μπορεί να μπει στην ζωή σου και την Κυριακή ο Δίας σου δίνει πολλές ελπίδες να ζευγαρώσεις.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενο και αισιόδοξο Τοξοτάκι μου, μια χαρά περνάς και εσύ και το ταίρι σου συμμετέχοντας σε συλλόγους και ομάδες που δραστηριοποιείσαι την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ζυγό. Μόνο το βράδυ, με το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πρόσεξε μην βγάλεις αυταρχισμό και ισχυρογνωμοσύνη. Το Σάββατο, από το μεσημέρι, που η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο σε πιάνει μια κακοκεφιά και εσωστρέφεια, αλλάζει απότομα η διάθεσή σου και το ταίρι σου, που δεν έχει συνηθίσει να σε βλέπει κατσούφη/α, θορυβείται και ανησυχεί. Την Κυριακή με την Σελήνη στον Σκορπιό, ακόμα, και σε σύνοδο με τον Δία έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις, να ταξιδέψεις, έστω και νοερά, να ονειροπολήσεις. Θα σε ευχαριστούσε, νομίζω, να συναντήσεις το ταίρι σου και να σχεδιάσετε τις θερινές σας διακοπές.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή μην βιαστείς να αποφασίσεις σχετικά με κάποιο άτομο που γνώρισες πρόσφατα, το Σάββατο κάποια σχέση από το παρελθόν μπορεί ξαφνικά να ξαναχτυπήσει την πόρτα σου και την Κυριακή μια νέα γνωριμία σου επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές και ‘καθώς πρέπει’ Αιγοκεράκι μου, τι άλλο θα μπορούσε να σε απασχολεί εσένα εκτός από την επαγγελματική σου καταξίωση. Αυτό δείχνει και η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Ζυγό. Λίγο να προσέξεις το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που μπορεί να σου βγάλει μια άδικη καχυποψία απέναντι στο ταίρι σου. Το Σάββατο, από το μεσημέρι, η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα σου δώσεις την ευκαιρία να βγεις για διασκέδαση με το ταίρι και τους φίλους σου. Πρόσεξε την Κυριακή, με την Σελήνη στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Δία, που θα σε οδηγήσεις σε υπερβολικές συμπεριφορές απέναντι σε φίλους/ες σου με αποτέλεσμα να ενοχληθεί και να ζηλέψει ο/η σύντροφός σου.

Αν είσαι μόνος/η πρόσεξε τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου σε μια νέα γνωριμία, την Παρασκευή. Το Σάββατο, σε μια μεγάλη παρέα μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς. Την Κυριακή μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια ευχάριστη έκπληξη από έναν/μία φίλο/η που θα σου εκδηλώσει βαθύτερα αισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νεωτεριστή, επαναστάτη μου Υδροχόε, την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό σε παροτρύνει να ασχοληθείς με φιλοσοφικές αναζητήσεις και μεταφυσικές ανησυχίες. Θα σε ευχαριστούσε ιδιαίτερα να παρακολουθήσεις με το ταίρι σου μια σχετική διάλεξη. Λίγη προσοχή το βράδυ στο τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που κάποια ασήμαντη διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να πάρει διαστάσεις. Όμως το Σάββατο σε προσγειώνει απότομα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, σε φορτώνει δουλειές, υποχρεώσεις, αναστάτωση και εκνευρισμό. Καλά θα κάνεις να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Δία εξακολουθεί να φωτίζει τον τομέα των επαγγελματικών σου. Αν λάβεις κάποια πρόσκληση από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να την αποδεχτείς και να εμφανιστείς συνοδεύοντας το ταίρι σου. Θα σε ωφελήσει.

Την Παρασκευή αν κάνεις μια νέα γνωριμία δεν φαίνεται να έχει προοπτική καθώς δεν θα έχετε κοινά σημεία. Το Σάββατο, όμως, κάτι ουρανοκατέβατο και πολύ ενδιαφέρον μπορεί να εμφανιστεί. Την Κυριακή μια νέα, ωφέλιμη κοινωνικά και επαγγελματικά, γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει.

ΙΧΘΥΣ

Βαθυστόχαστο, ονειροπόλο Ψαράκι μου, την Παρασκευή σε δυσκολεύει η Σελήνη στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθώς σου προκαλεί εσωστρέφεια εκνευρισμό και ένταση. Προστάτεψε την σχέση σου με το ταίρι σου από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Αυτά μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι γιατί μετά η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, ξαναβρίσκεις το κέφι σου και την όρεξη για ταξίδια και επικοινωνία. Καλή ευκαιρία για να προγραμματίσεις με το ταίρι σου τις θερινές σας διακοπές. Και την Κυριακή η Σελήνη είναι στον Σκορπιό σε σύνοδο με τον Δία και εξακολουθούν να σε απασχολούν ταξίδια, φιλοσοφικές αναζητήσεις, απόκτηση παραπάνω γνώσης. Μια επίσκεψη σε αρχαιολογικό χώρο ή μια φιλοσοφικού περιεχομένου εκδήλωση, με το ταίρι σου παρέα, θα δώσει ‘τροφή’ για το μυαλό και την σκέψη σου.

Advertisement

Αν είσαι μόνος/η μην πιέσεις τις εξελίξεις σε μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο μπορεί να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Την Κυριακή μια γνωριμία με αλλοδαπό άτομο θα σου δώσει την ευχαρίστηση να γνωρίσεις τρόπο σκέψης και φιλοσοφία ζωής άγνωστη σε εσένα μέχρι τώρα.

e-zwdia.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.