Connect with us

Ζώδια

Έρχεται φαρμακερή Πανσέληνος και 1 συγκεκριμένο ζώδιο θα περάσει δύσκολα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης στις αστρολογικές του προβλέψεις για την εβδομάδα Δευτέρα 27/11 έως Κυριακή 3/12, έκανε λόγο για μια φαρμακερή Πανσέληνο γεμάτη με γεγονότα που θα ανατρέψουν πολλά δεδομένα. Ποια ζώδια θα βγουν αλώβητα από αυτή την εβδομάδα;

Advertisement

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια την εβδομάδας 27/11 έως 3/12 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Χρειάζεται να πάρετε ριζικές αποφάσεις και να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και αν δεν το τολμήσετε εγκαίρως, η Πανσέληνος θα σας υποχρεώσει. Τα επαγγελματικά σας θα περάσουν μία καινούρια περίοδο έντασης που οφείλεται κυρίως στον εκνευρισμό και την κούραση σας. Στο μεταξύ γύρω σας επικρατεί σύγχυση και είναι πιθανό να μεγαλώσει με παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα κυριαρχήσουν στο άμεσο περιβάλλον σας. ο Άρης στον Τοξότη πλέον, είναι δυνατό να ευνοήσει την δημιουργία αντιθέσεων με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την ψυχική σας ηρεμία και την πρόοδο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος ευνοεί ουσιαστικές αλλαγές στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικά ή απερίσκεπτα αλλά να υπολογίζετε τις συνέπειες των ενεργειών σας μακροπρόθεσμα. Φανείτε συνετοί στα οικονομικά σας και μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε αβέβαιες επενδύσεις ή δάνεια. Γρήγορα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε το ρυθμό της εργασίας σας γιατί οι ευθύνες θα μεγαλώνουν μαζί με την πρόοδο σας. Μία νέα γνωριμία ή μία ερωτική σχέση είναι από τα πιθανά που μπορεί να σας συμβούν τώρα κοντά.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας δημιουργεί ψυχικό αναβρασμό καθώς πρέπει να δεχθείτε μία καινούρια πραγματικότητα για τον εαυτό και τα ενδιαφέροντα σας. Αυτό που είναι σημαντικό για τους περισσότερους από εσάς, είναι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται στον ερωτικό τομέα και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας για μία οικονομική σχέση που σας απασχολεί από καιρό και την έχετε αφήσει στην τύχη. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σπουδές σας ή σε νομικές υποθέσεις και προστατέψτε την υγεία σας από την υπερένταση.

Καρκίνος

Έντονη και δημιουργική η εβδομάδα της Πανσελήνου, καθώς αλλαγές στη ζωή σας, σας αναστατώνουν αλλά σας βοηθούν να πλησιάσετε περισσότερο τους στόχους σας. Είναι πολύ σημαντικό για τώρα, να διαλέξετε σωστά και να μην αφήσετε να σας παρασύρουν και να σας αποδυναμώσουν καθημερινά, πρακτικά και οικογενειακά προβλήματα. Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά σας περνούν σχετική κρίση αλλά οι προοπτικές είναι περισσότερο από καλές στο εγγύς μέλλον. Μην είστε παρορμητικοί ή εριστικοί στον αισθηματικά σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν.

Διαβάστε ακόμα:   Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Αύγουστο 2024

Λέων

Advertisement

Επικοινωνιακή η Πανσέληνος της εβδομάδας, θα σας ανακουφίσει γεννώντας καινούριες ελπίδες και επιταχύνοντας την λύση των προβλημάτων σας. Προς το παρόν, αποφύγετε διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους, φανείτε προβλεπτικοί και συντηρητικοί στα οικονομικά σας και αποφύγετε να αναλάβετε υποχρεώσεις που θα σας δυσκόλευαν αργότερα. Στο μεταξύ, μην πανικοβληθείτε αν μία ερωτική συνάντηση που περιμένατε αναβληθεί ή ματαιωθεί. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες αρκεί να ενισχύσετε την υπομονή και την στρατηγική σας. Κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθεια, ή την συμπαράστασή σας.

Παρθένος

Θετικά αποτιμάται η Πανσέληνος και θα σας δείξει ότι τελειώνουν σύντομα οι οικονομικές σας δυσκολίες, κάτι που θα αλλάξει την ψυχική σας διάθεση και θα σας κάνει να αναζητήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και νέες παρέες. Αυτά θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα σας. Μην αφήνεστε στα άγχη σας και μην είστε ανυπόμονοι ή παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας. Διδαχθείτε από τα λάθη σας και κάντε σωστή επιλογή στις δραστηριότητες και στους στόχους σας. Ερωτικά η ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη όχι όμως ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Ζυγός

Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αποφασίστε να δεχτείτε και να αντιμετωπίσετε σωστά μία αλλαγή που έχει γίνει στη ζωή σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα τη στιγμή που ανοίγονται μπροστά σας καινούριοι δρόμοι. Η Πανσέληνος τονίζει τη γοητεία σας και την επικοινωνιακή σας δυνατότητα. Με όχημα το λόγο μπορείτε να επιτύχετε όσα προσπαθείτε από καιρό. Για πολλούς, αρχίζει μία καινούρια περίοδος ζωής με γεγονότα που ετοιμάζονται από καιρό, ακόμη και αν δεν θέλατε ή δεν μπορούσατε να τα δείτε.

Σκορπιός

Μία προσεκτική και συνετή τακτική στον ερωτικό τομέα θα ήταν σκόπιμη. Θα σας χρειαστεί για καινούριες επιδιώξεις και αισθηματικά σχέδια. Η Πανσέληνος σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε επιθυμίες αλλά και σχετικές δυνατότητες. Η υπερβολή δεν είναι καλός σύμβουλος, ούτε και η κριτική στάση απέναντι σε ότι δεν σας ικανοποιεί, ή δεν σας ταιριάζει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από εστίες έντασης, ή να ξεχάσετε αυτά που σας ενόχλησαν. Τα νέα κεφάλαια της ζωής σας θα ανοίξουν σύντομα και διαδοχικά.

Διαβάστε ακόμα:   Έφτασε ο μήνας που τους αλλάζει την ζωή: Τα 3 ζώδια που πιάνουν το «Τζόκερ» στις αρχές Αυγούστου, όλη η τύχη μαζί τους

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο απέναντί σας ζώδιο των Διδύμων, σας θέλει πολυάσχολους. Τονίζει τη δημιουργικότητα, αλλά και την ικανότητά σας να βρίσκετε λύσεις. Οι άλλοι θα καταφύγουν στη βοήθειά σας, αλλά θα πρέπει να περιφρουρήσετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Προτάσεις για ταξίδια και μετακινήσεις θα δεχτείτε οι περισσότεροι, αλλά μην αποφασίζετε παρορμητικά. Αυτό που είναι επίσης σημαντικό να προωθηθεί αυτό τον καιρό είναι τα οικονομικά σας. Ουσιαστικά, αρχίζει τώρα μία περίοδος αισθηματικών αναζητήσεων για τους αδέσμευτους, καθώς και ένα διάστημα για τους παντρεμένους που ο γάμος τους έχει όλες τις καλές προοπτικές να ανανεωθεί.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σας δίνει το δικαίωμα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να βελτιώσετε την καθημερινότητα, να απαλλαγείτε από ανούσιες δεσμεύσεις και, γενικότερα να αλλάξετε πολλά από όσα σας ενοχλούν. Ξεκινήστε τώρα τις νέες σας δραστηριότητες, είτε αυτές είναι επιμορφωτικές, είτε συνέχεια των όσων αφήσατε ημιτελές στο παρελθόν. Φροντίστε τη δουλειά σας και φιλοσοφείστε τις αλλαγές στις κάθε είδους σχέσεις σας. Αισθηματικά μη βιάζεστε στις επιδιώξεις σας αλλά και μην εγκαταλείπετε. Οικονομικά θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας!

Υδροχόος

Advertisement

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εβδομάδα της Πανσελήνου για τους περισσότερους από εσάς. Μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια στην εργασία, να κάνετε ρεαλιστικές προτάσεις σε αγορές και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός σημαντικού ανθρώπου του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η Αφροδίτη εξακολουθεί την πορεία της στο Ζυγό με θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι έχετε αυξημένη γοητεία και μπορείτε πιο εύκολα να εντυπωσιάσετε. Οι έχοντες σχέση ξεπερνάτε σκοπέλους και πείθετε για τις καλές σας προθέσεις, αρκεί να μπείτε για λίγο και στη θέση του συντρόφου σας.

Ιχθύς

Επαγγελματικά αλλά και ψυχολογικά, οι συνθήκες αλλάζουν και οι αλλαγές που επιβάλλονται σε ένα τομέα, έχουν άμεσο αντίκτυπο και σε όλους τους άλλους. Η εβδομάδα της Πανσελήνου σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας και να πάρετε σχετικές πρωτοβουλίες. Αν σας προβληματίζουν κάποιες καθυστερήσεις ερευνήστε για πιο λόγο δεν ολοκληρώνονται οι σχετικές υποθέσεις σας και αλλάξτε την τακτική σας. Αισθηματικά υπάρχει ένταση η οποία θα εξανεμιστείς την πορεία και γι αυτό δεν χρειάζεται να καταλήγετε σε συμπεράσματα που θα ανατραπούν και δεν θα αφήσουν αποτύπωμα.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.