Connect with us

Ζώδια

29 Σεπτεμβρίου 2022 12:04

Κώστας Λεφάκης – Προειδοποίηση για Ταύρους, Κριούς, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια

Ο Ερμής σε όψη με Κρόνο και σε παραλληλία με Αφροδίτη διαμορφώνει μία μέρα κατάλληλη για διεκπεραιώσεις και διευθετήσεις πολλών υποθέσεων, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Υπερασπιστείτε τις επιλογές και το συμφέρον σας. Οι άλλοι δημιουργούν ευκαιρίες συνεννόησης και συνδιαλλαγής. Αισθηματικά φανείτε διαλλακτικοί και διπλωμάτες και μην αφήνετε χώρο σε αναίτιες παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα σας θέλει συνεργάσιμους και όχι αντιδραστικούς. Ένα απρόβλεπτο έξοδο είναι απαραίτητο, για να επιστρέψει η ομαλότητα στις πρακτικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Αποφύγετε την υπερβολή του χαρακτήρα σας και χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε για να ξεπεράσετε εμπόδια και να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Όσο πιο συλλογικά λειτουργήσετε, τόσο πιο ωφελημένοι θα είστε!

Καρκίνος

Οικονομικά υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης του εισοδήματος, αρκεί να είστε προνοητικοί και συνετοί. Άλλωστε αυτός είναι ο τομέας που προβάλει επιτακτικά σαν ανάγκη αυτήν την περίοδο για εσάς.

Λέων

Ασχοληθείτε με αυτά που σας επιτρέπονται και με αυτά που θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Η εβδομάδα περιλαμβάνει και εύνοια στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα όταν δεν έχετε κάνει κανένα σενάριο και συμπεριφέρεστε εντελώς φυσιολογικά.

Παρθένος

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και επιβεβαιώστε τις αισθηματικές σας επιλογές Συνεννοηθείτε καλύτερα όσον αφορά στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ζυγός

Η περίοδος σας επιτρέπει να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις με τον σύντροφο ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Φέρνει επίσης οικονομικές ευκαιρίες ή προοπτικές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

Σκορπιός

Μην αναλώνεστε με συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας! Η άγνοια κινδύνου στα οικονομικά σας, μπορεί να αποδειχτεί μεγάλη επιπολαιότητα εκ μέρους σας.

Τοξότης

Πιο ευνοϊκή η εβδομάδα για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Η αλλαγή στάσης των ανθρώπων του κοινωνικού και φιλικού σας περιβάλλοντος, οφείλεται κυρίως στο γεγονός της δικής σας αμερόληπτης στάσης σε δικά τους ζητήματα και διαφορές.

Αιγόκερως

Κινηθείτε προσεκτικά στις προσεγγίσεις θεμάτων που δεν είναι της ειδικότητάς σας, καθώς εκεί υπάρχουν λεπτές ισορροπίες τις οποίες δεν μπορείτε να διακρίνετε. Οικονομικά μην παραμελείτε ούτε τις υποχρεώσεις, ούτε τις ανάγκες σας!

Υδροχόος

Προφυλάξτε τα κεκτημένα σας και περιποιηθείτε τις ανάγκες και τις συναισθηματικές ευαισθησίες του συντρόφου σας. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί χωρίς λόγο!

Ιχθύες

Δείξτε σοβαρότητα και αντικειμενικότητα σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος κοινωνικών ομάδων και ειδικού βεληνεκούς ατόμων. Μέσα από την προσφορά θα εισπράξετε ικανοποίηση.

Πηγή: elle.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.