Connect with us

Ζώδια

«Καθώς ο Σεπτέμβριος ξεκινά…» – Αυτά είναι τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τον Λεφάκη

Published

on

Advertisement

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η εβδομάδα 4-10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Από την ερχόμενη Δευτέρα έως και την Κυριακή οι ημέρες θα είναι θετικές για τα 12 ζώδια

Advertisement

Τα ζώδια της εβδομάδας 4/9 με 10/9 από τον αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη

Κριός

Υιοθετήστε μια συντηρητική τακτική και μην εξαντλείτε τα περιθώρια μιας μικρής βελτίωσης στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Συνεχίστε να είστε προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και ενδώστε σε νέες αγορές ή συμφωνίες μόνο με προϋποθέσεις εγγύησης για την επιτυχή τους έκβαση. Προετοιμαστείτε για περισσότερες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή και μερικοί ίσως και για ένα γάμο. Το ενδεχόμενο μιας αλλαγής διαμονής θα πρέπει να το σκεφτείτε καλά πριν το επιχειρήσετε. Συνεχίστε να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος

Καθώς ο Σεπτέμβριος ξεκινά, ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται ενώ η πρακτική εφαρμογή ενός σχεδίου επιταχύνεται παρά το γεγονός των εκλείψεων που θα ακολουθήσουν. Μέσα σ’ όλα, δικοί σας άνθρωποι συνεχίζουν να σας απασχολούν με τα προβλήματα τους στα οποία δεν μπορείτε να μείνετε αδιάφοροι. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία γνωριμιών και όσοι είστε ερωτευμένοι, θα βιώσετε μια έξαρση αυτού του αισθήματος. Πάντως από το μήνα αυτό δημιουργείτε νέες βάσεις για αλλαγές που θα ακολουθήσουν στην εργασία σας και αλλού.

Δίδυμοι

Ο Σεπτέμβριος καθώς προχωρά εντείνει ακόμα μια φορά την ατμόσφαιρα σχετικά με τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η εβδομάδα συντηρεί τις καθυστερήσεις στα οικονομικά σας ενώ μια σειρά από καινούρια περιστατικά, αυξάνουν τα έξοδα παράστασης ή τα έξοδα λειτουργικότητας της εργασίας σας. Ωστόσο μέσα στο πρόγραμμα εμπεριέχονται νέες μετακινήσεις, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προτάσεις συνεργασίας. Στα ερωτικά σας η κατάσταση παραμένει διαρκώς μεταβαλλόμενη. Προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές στην δουλειά και στα πρακτικά σας θέματα και μην φέρεστε επιπόλαια στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος απαιτεί σαφώς ένα καλύτερο χειρισμό των οικογενειακών αλλά και των οικονομικών σας υποχρεώσεων για να μην βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη κατάσταση. Η ένταση στον αισθηματικό τομέα μπορεί να σας κουράσει ψυχικά και αυτό θα ήταν ανώφελο σε μια περίοδο σαν αυτή, που πρέπει να συνεχίσετε απερίσπαστοι την επαγγελματική σας αγωνιστικότητα. Σας επιτρέπονται μικρά διαλλείματα τόσο για ξεκούραση όσο και για ψυχαγωγία. Αξιοποιήστε τις συμβουλές φίλων ή ειδικών σε θέματα που σας απασχολούν. Στα αισθηματικά σας παραμείνετε φειδωλοί στις απαιτήσεις σας προς το παρόν. Αποφύγετε να κάνετε κρίσιμα μελλοντικά σχέδια ακόμα.

Διαβάστε ακόμα:   Άρης στους Διδύμους: Auτά είναι τα ζώδια που θα έχουν νεύρα, εντάσεις, τσακωμούς και ατυχήματα

Λέων

Προσπαθήστε το μήνα αυτό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για έναν οικονομικό ανεφοδιασμό ή για διευθέτηση χρεών που εκκρεμούν από τους προηγούμενους μήνες. Μεταξύ των άλλων κινητικότητα θα παρουσιάσει η κοινωνική σας ζωή αλλά και η ερωτική για πολλούς από εσάς. Κυρίως αξιοποιήστε το χρόνο σας παραγωγικά, δεχτείτε μερικές πραγματικότητες που δεν αλλάζουν, όσο και αν σας ενοχλούν και αποφύγετε εκνευρισμούς στο άμεσο περιβάλλον σας. Μια νέα γνωριμία, ένα ταξίδι, ή μια επαγγελματική συμφωνία μπορεί τώρα να αποτελέσουν την αφετηρία μιας ευχάριστης αλλαγής που θα καθιερωθεί με τον ερχομό του φετινού χειμώνα.

Παρθένος

Η περίοδος των γενεθλίων σας είναι αρκετά κουραστική φέτος αλλά και παραγωγική. Ποικίλα θέματα και διάφοροι άνθρωποι θα σας απασχολήσουν καθημερινά. Κινηθείτε οργανωμένα σε καθημερινή βάση αλλά και σκόπιμα προκειμένου να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Δώστε προοπτική στις σκέψεις σας. Αλλάξτε λίγο τις συνήθειες και τις νοοτροπίες σας αποδεχόμενοι χαρακτήρες ανθρώπων που μέχρι σήμερα σας ενοχλούσαν. Αποφύγετε τέλος το ενδεχόμενο κάποιος άνθρωπος να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά επειδή γνωρίζει την αχίλλειο πτέρνα του χαρακτήρα σας. Κάποια σχέδιά σας θα κινδυνεύσουν να ανατραπούν.

Ζυγός

Οι προοπτικές για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα καθώς το απρόοπτο θα κάνει συχνά την εμφάνισή του, μάλλον ευχάριστα ή εποικοδομητικά. Ο ανάδρομος Ερμής συντηρεί για λίγο ακόμα φόβους και εκνευρισμούς που προέρχονται από την οικονομική δυστοκία. Μάθετε να τους ξεπερνάτε και αποδεχτείτε κάποιες νέες πραγματικότητες που αφορούν όλο τον κόσμο. Πάντως μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου καταλήγετε σε αποφάσεις, σχεδόν καθοριστικές, τόσο για την εξέλιξη των αισθημάτων όσο και για την ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σας. Τολμήστε να ρισκάρετε τελικά σε κάτι καινούργιο.

Σκορπιός

Advertisement

Ο Σεπτέμβριος είναι γεγονός ότι θα δώσει δυσκολίες αλλά και μικρές βελτιώσεις στην καθημερινή σας ζωή. Μετά τα επεισόδια αλλά και τι όποιες διακοπές κάνατε τον Αύγουστο, ο μήνας αυτός αποτελεί την μετάβαση στο να βάλετε μια καλύτερη τάξη στη ζωή σας ακόμα και αν δεν λυθούν βασικά προβλήματα που κουβαλάτε από την άνοιξη. Φανείτε επιφυλακτικοί στις σχέσεις σας με ανθρώπους που δεν συμπαθείτε ή που είστε κοινωνικά εξαρτημένοι μαζί τους. Μην υποτιμάτε τη φωνή του ενστίκτου σας και μην παρασύρεστε από ψευδαισθήσεις στα ερωτικά σας. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σας προειδοποιούν για το τι πρέπει να προσέξετε στην διάρκεια του προσεχούς φθινοπώρου.

Διαβάστε ακόμα:   Ουρλιάξτε από χαρά αν ανήκετε σ' αυτό το 1 ζώδιο - Χρήμα με το τσουβάλι βλέπει ο Κώστας Λεφάκης

Τοξότης

Ο Σεπτέμβριος προχωρώντας θα σας αγχώσει αλλά και θα σας κάνει πιο αποδοτικούς. Η βασική πηγή του άγχους σας παραμένει στον επαγγελματικό τομέα και σχετίζεται με μια κρυφή αγωνία για το μέλλον της καριέρας σας. Προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί στις διαφωνίες που θα προκύψουν με τρίτους και προνοητικοί στους νέους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Με την πάροδο των ημερών η κούραση και το άγχος μειώνεται και κάποιο περιστατικό ή η συμπεριφορά ενός ανθρώπου βελτιώνει την διάθεση σας. Οι αισθηματικές σας δραστηριότητες είναι επιτυχείς αλλά εξακολουθούν να μην σας «γεμίζουν».

Αιγόκερως

Καθώς φυλλομετρά τις μέρες του ο Σεπτέμβριος μια νέα σειρά υποθέσεων φορτώνει το κοινωνικό και επαγγελματικό σας πρόγραμμα. Θέματα σχετικά με ταξίδια νομικές διευθετήσεις αύξηση της δημοσιότητας σας, επίλυση χρόνιων οικονομικών εκκρεμοτήτων έρχονται στο προσκήνιο και παίρνουν τον δρόμο για την τακτοποίηση τους. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με συνεργάτες σας και προσαρμοστείτε στο επικρατούν κλίμα των οικονομικών. Δείξτε αυτοπεποίθηση στη δουλειά σας αλλά όχι υπεραισιοδοξία και μάθετε να δέχεστε την πραγματικότητα βρίσκοντας την καλή πλευρά ή την αναγκαιότητα ακόμη και σε αυτό που δεν σας αρέσει.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να κινήστε με αυστηρό προγραμματισμό, αποφύγετε άσκοπες κινήσεις, περιττά έξοδα, αδιάφορα για εσάς κοινωνικά καλέσματα και μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να σας βοηθήσουν ή να παρακολουθήσουν το ρυθμό σας. Μέρα με τη μέρα οι εξελίξεις δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο και τις αλήθειες που θα κυριαρχήσουν. Εντοπίστε τα παρασκήνια της ζωής σας και μην συζητάτε τα σχέδια σας με ανθρώπους αναρμόδιους και επιπόλαιους. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις εκεί που θέλετε να προβληθείτε επαγγελματικά. Προσέξτε τις μετακινήσεις σας.

Ιχθείς

Κουραστική εβδομάδα στην συνέχεια του Σεπτεμβρίου όπου θα πρέπει να προλάβετε πολλά και να ευχαριστήσετε όλο τον κόσμο. Έχετε καλύτερες προοπτικές να προωθήσετε τους στόχους αλλά θα κουραστείτε γιατί θα υπάρξουν περιπλοκές και αντιθέσεις. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην μειώσετε τις προσπάθειες. Η οικογένεια θα σας πιέσει. Εκείνο που θα σας βοηθήσει σημαντικά είναι ο σωστός προγραμματισμός και η μεθοδική αναβολή κάθε υποχρέωσης ή πληρωμής που μπορεί να μετατεθεί χρονικά. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός δικού σας.

oroskopos.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.