Connect with us

Ζώδια

29 Μαρτίου 2023 16:43

Κώστας Λεφάκης: Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου 2023 για όλα τα ζώδια

Δες παρακάτω τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις απο τον γνωστό αστρολόγο Κώστα Λεφάκη για το τι θα συμβεί ανάλογα με το ζώδιο σου τον Απρίλιο 2023.

Kριός

Ένας ιδιαίτερος μήνας για εσάς, καθώς έρχεται να τακτοποιήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν και σας προβλημάτισαν. Ο Δίας διατρέχει το ζώδιό σας και σας δίνει αφορμές για ανανέωση και αλλαγή της πορείας σας προς πιο ωφέλιμα μονοπάτια. Η Πανσέληνος στις 6 στον Ζυγό επηρεάζει τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας με ευνοϊκό τρόπο ή σας βοηθά να περάσετε ευχάριστα τις ημέρες του Πάσχα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 20 επιδοκιμάζει τις θετικές σας αποφάσεις και βάζει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον.

Φροντίστε να μην ανακαλέσετε οτιδήποτε σας έφερε σε δύσκολη θέση και δώστε προτεραιότητα σε ότι σας βάζει σε μια νέα πορεία, σας προκαλεί ενδιαφέρον και υποστηρίζει την ασφάλειά σας, τόσο την πρακτική, όσο και την συναισθηματική. Αποφύγετε δραστηριότητες που σας εκθέτουν σε κινδύνους και δώστε μια μικρή πίστωση χρόνου σε οτιδήποτε σας αφορά, αλλά δεν έχετε αποφασίσει που να το κατατάξετε. Μιλήστε με εκείνους που έχουν θετική στάση σε κάποιες αναζητήσεις σας.

Ταύρος

Αναμορφωτικός ο μήνας για πολλούς από εσάς, καθώς βγαίνετε από μια περίοδο που άλλαξε τις καθημερινές σας συνήθειες. Η Αφροδίτη τερματίζει την πορεία της στο ζώδιό σας τις ημέρες του Πάσχα και σημαίνει ότι μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πολλές από αυτές οφείλονται στην επιμονή σας να εξηγείτε λογικά αυτά που οι άλλοι προσφέρουν με την καρδιά τους. Έμφαση υπάρχει και στα οικονομικά και θα πρέπει να εστιάσετε σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει το εισόδημά σας, ή το αίσθημα ασφάλειας που αντλείτε από αυτόν.

Δίδυμοι

Παίρνετε ανάσα από τα γεγονότα που σας ταρακούνησαν, αλλά ακόμα δεν έχετε φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Χρειάζεται να υπερασπιστείτε ότι είναι δικό σας, ότι φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές και ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο σημείο στο οποίο θα θέλατε. Οι μέρες του Πάσχα σας βοηθούν να ανασυγκροτηθείτε ή να απολαύσετε το έθιμο με την συντροφιά σας. Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, να σας προσφέρουν λύσεις και να σας στηρίξουν σε οτιδήποτε στηρίζετε σε σωστά επιχειρήματα.

Καρκίνος

Δυσκολεύεστε ακόμα να βάλετε σε τάξη τα πρακτικά ζητήματα και ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Επειδή συνηθίζετε να συνδέετε τα πράγματα και τις καταστάσεις μεταξύ τους, φαίνεται ότι έχετε λίγο μπερδευτεί με τις προτεραιότητές σας, με συνέπεια να εκνευρίζεστε εύκολα και να δίνετε δικαιώματα να σας επικρίνουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο σας βοηθά να κερδίσετε συμπάθειες ή να αποκτήσετε έναν νέο, έμπιστο φίλο. Μετά το Πάσχα θα ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά ζητήματα και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες.

Λέων

Έξοδα αποκατάστασης φέρνει σε εσάς ο μήνας αυτός, αλλά προβλέπεται να τα καταφέρνετε αν αποφύγετε τις υπερβολές. Το πρώτο μισό του μήνα έχει διαβουλεύσεις στα επαγγελματικά, οργάνωση των επόμενων κινήσεών σας και μετά, ο υπόλοιπος μήνας σας θέλει στο κυνήγι της ευκαιρίας, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον τομέα που ασχολείται ο κάθε ένας από εσάς. Ο Δίας στον Κριό ευνοεί τους πιο φιλόδοξους να ξεπεράσετε εμπόδια, να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, αλλά να θυμάστε ότι θα πληρώσετε και ένα αντίτιμο σαν δίκαιο καταχώρησης της οποιασδήποτε κατάκτησής σας.

Παρθένος

Παρά τις δυσκολίες της προηγούμενης περιόδου, πολλοί από εσάς είχατε προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Τώρα που τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση, αισθάνεστε σαν να βγαίνετε λίγο από τα νερά σας και σαν να πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή στις βασικές σας επιδιώξεις. Οι γιορτές του Πάσχα σας βοηθούν γρήγορα να καταλάβετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, και πως θα γίνετε και πάλι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μετά τις 10 και ο Κρόνος από τους Ιχθύς επηρεάζουν τα αισθηματικά σας και καλό θα ήταν να περιορίσετε κι εσείς τις προσδοκίες σας.

Ζυγός

΄Ένας ποικίλος μήνας για τους περισσότερους από εσάς ξεκινά. Το καλό είναι ότι η διάθεσή σας είναι βελτιωμένη τις ημέρες του Πάσχα, η επικοινωνία και τα κοινωνικά ερεθίσματα αναβαθμισμένα και εσείς αισθάνεστε ευνοημένοι από συμπτώσεις και συγκυρίες.

Ο Δίας από τον Κριό σας λέει ότι είναι καιρός να δώσετε ώθηση στην εργασία, στις φιλοδοξίες σας και σε οτιδήποτε αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να σας υποδεικνύουν τα καθήκοντά σας και μην επαναπαύεστε σε διαβεβαιώσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα. Αισθηματικά, προσέξτε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται, καθώς στην πορεία μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Σκορπιός

Χρειάζεται να κάνετε αλλαγές σε πολλούς από τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην ένταση με την οποία εκφράζετε την αποφασιστικότητά σας. Η επικοινωνία θα αποδειχτεί καίρια για το αποτέλεσμα των επιδιώξεών σας τις ημέρες του Πάσχα, για αυτό και θα πρέπει να την εμπλουτίσετε με τα κατάλληλα επιχειρήματα. Οικονομικά, οι εκκρεμότητες συνεχίζουν να σας απασχολούν, αλλά όχι με την ίδια ένταση όπως στο παρελθόν.

Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θεωρείται πιο κατάλληλο για να δώσετε λύσεις, να προφυλάξετε δικαιώματα, να φανερώσετε τα ταλέντα σας και να επιδιώξετε αναβάθμιση της θέσης σας στην εργασία.

Τοξότης

Ανανεωτικός ο Απρίλιος και το Πάσχα για εσάς, καθώς ο κυβερνήτης σας Δίας από τον Κριό αίρει εμπόδια και σας απαλλάσσει από ευθύνες και συνέπειες προηγούμενων καταστάσεων. Η καλή σας τύχη στις λεπτομέρειες επιστρέφει, αρκεί να μην έχετε εγκαταλείψει τον αγώνα που κάνατε. Αισθηματικά, προβλέπονται νέες γνωριμίες για τους ακόμα ελεύθερους από εσάς.

Οι έχοντες σχέση θα καταφέρετε να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας, να βρείτε νέα κοινά ενδιαφέροντα και να βάλετε σε τάξη το σπίτι ή την οικογένεια. Οικονομικά φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε έξοδα από επιθυμίες της στιγμής, ούτε όμως και να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις που δεν εξυπηρετούν τον οποιονδήποτε στόχο σας.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Αιγόκερως

Αυτόν τον Απρίλιο φαίνεται ότι τα πράγματα που σας απασχόλησαν να κατευνάζονται και να παύουν να είναι αδιέξοδα. Σε αυτήν την εξέλιξη σημαίνοντα ρόλο παίζουν και άτομα του περιβάλλοντός σας, τα οποία συμμερίζονται απόψεις και σας βοηθούν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτά που σας συμβαίνουν. Αισθηματικά, κάποιοι από εσάς παραμένετε ανασφαλείς, ενώ κάποιοι άλλοι, νιώθετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που προσφέρετε και σε αυτά που εισπράττετε. Το Πάσχα ευνοεί αποδράσεις, συντροφιές, οικογένεια και όλα όσα προστάζει το έθιμο και τα τηρείτε ευλαβικά.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Υδροχόος

Ελεύθεροι πλέον από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, βλέπετε ευκαιρίες παντού και θέλετε να επωφεληθείτε. Ο Δίας από τον Κριό σας βοηθά να βελτιώσετε την επικοινωνία και φέρνει νέες προοπτικές και ανθρώπους στη ζωή σας. Οι μέρες του Πάσχα σας θυμίζουν παλιές καλές εποχές, αλλά ακόμα φαίνεστε μουδιασμένοι και αρκετά αναποφάσιστοι να κάνετε τα απαραίτητα τολμηρά βήματα.

Αισθηματικά βρίσκετε τρόπους να ξεπεράσετε εμπόδια και αναστολές, ενώ η ψυχολογία σας έχει βελτιωθεί. Τέλος, φροντίστε τα πρακτικά σας θέματα καλύτερα από άλλες φορές, μην επικρίνετε συναδέλφους και συνεργάτες και μην απομονώνεστε, επιδιώκοντας υπερβολική χρήση εκείνου που σας χαρίζει τώρα χαρά και ικανοποίηση.

Ιχθύες

Τα γεγονότα φαίνεται να αλλάζουν χαρακτήρα και ένταση. Στο ξεκίνημα του μήνα και την περίοδο του Πάσχα, μπορείτε να επιδιώξετε βελτίωση των εμπορικών, επαγγελματικών και πρακτικών υποθέσεών σας. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, οι περισσότεροι από εσάς φαίνεστε απασχολημένοι με προσωπικές υποθέσεις, με υπεράσπιση δικαιωμάτων σε ευαίσθητους τομείς της ζωής σας και εκεί που δεχθήκατε σημαντικές προκλήσεις στο πρόσφατο παρελθόν.

Αισθηματικά, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr όλα είναι ρευστά και κάθε κατάκτηση γίνεται με εμπόδια. Φροντίστε να μην είστε βιαστικοί στις επιδιώξεις σας και να ελέγχετε καλύτερα αν ο άνθρωπος που σας αφορά, είναι κατάλληλος για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.