Connect with us

Ζώδια

6 συνδυασμοί ζωδίων για ζευγάρια που δεν χωρίζουν ποτέ.

Published

on

Advertisement

Μια σχέση δυνατή και μακροπρόθεσμη. Αυτό δεν είναι το ζήτημα για τον καθένα; Πώς μπορεί όμως να πετύχει; Τα άστρα έχουν και εδώ τις απαντήσεις. Ναι, τα ζώδια είναι ένα από τα κλειδιά.Ο συνδυασμός των ζωδίων για την ακρίβεια είναι ένα από τα κλειδιά. Γιατί υπάρχουν κάποια ζώδια που… κουμπώνουν ιδανικά με κάποια άλλα και το αποτέλεσμα είναι σχέσεις αρμονικές και μακροχρόνιες.

Advertisement

Εξι συνδυασμοί ζωδίων για άθραυστες σχέσεις
Αφού είδαμε τα ζώδια μοιραίες γυναίκες και τα ζώδια που είναι καταδικασμένα να μείνουν μπακούρια, δείτε παρακάτω έξι συνδυασμούς ζωδίων για μακροχρόνιες και πετυχημένες σχέσεις
Κριός και Τοξότης

Και οι Κριοί και οι Τοξότες είναι ευτυχισμένοι σε μακροχρόνιες σχέσεις και ψάχνουν πάντα ανθρώπους που να τους προκαλούν την περιέργεια και το πάθος για περιπέτεια. Αλλά και ανθρώπους που ξέρουν πότε πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω και να αφήσουν τον άλλον να κινηθεί ανεξάρτητα. Χρειάζεται πολύ αυτοπεποίθηση ένα άτομο για να τα κάνει όλα αυτά και αυτή την αυτοπεποίθηση την έχουν οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Κριού και του Τοξότη. Οταν λοιπόν συναντηθούν και το πάθος ανάψει, μπορεί σύντομα να καταλάβουν ότι ο ένας ήταν το πεπρωμένο του άλλου.

Ταύρος & Παρθένος
Ο Ταύρος και ο Παρθένος είναι ζώδια άκρως συμβατά. Και τα δύο αυτά ζώδια της Γης έχουν την ίδια άποψη για τις σχέσεις και έχουν την ίδια επιθυμία να φτιάξουν ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ανέσεις.
Η ζεστασιά του Ταύρου βοηθάει την Παρθένο να χαλαρώσει και να αφήσει για λίγο τον έλεγχο που πάντα θέλει να έχει, ενώ ο Ταύρος, με το πείσμα για τη σχέση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι αυτός που όταν θα χρειαστεί -όταν ο Παρθένος γίνει ανυπόφορος δηλαδή- θα κάνει πίσω. Πάνω απ ‘όλα, τα ζώδια της Παρθένου και του Ταύρου μοιράζονται έναν δεσμό εμπιστοσύνης που κάνει τη σχέση τους πρακτικά άθραυστη.

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.

Οταν το ζώδιο των Διδύμων συναντά το ζώδιο των Ζυγών
Όπως ο Ταύρος και η Παρθένος, οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τον αέρα. Και με αυτά τα δύο ζώδια συμβαίνει κάτι μαγικό αφού ουσιαστικά ο ένας συμπληρώνει και ανεβάζει τον άλλον.
Ο Ζυγός έχει μια ισχυρή περιέργεια για τους ανθρώπους και ο Δίδυμος είναι ατελείωτα περίπλοκος. Οι Δίδυμοι, επίσης, δεν σταματούν να μιλάνε για τον εαυτό τους, οπότε οι δυο τους θα μπορούσαν να περάσουν μια ζωή γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Είναι επίσης πολύ κοινωνικά ζώδια που λατρεύουν τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, γι ‘αυτό σπάνια βαριούνται -κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλεις να κρατήσεις έναν Δίδυμο δίπλα σου.

Καρκίνος & Ιχθύες
Ζώδιο συναισθηματικά βαθύ και ευαίσθητο ο Καρκίνος, έχει σίγουρα πληγωθεί αρκετές φορές στην προσωπική του ζωή. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να δημιουργεί σχεδόν αδιαπέραστους τοίχους γύρω από την καρδιά του. Είναι μια καρδιά που, ειλικρινά, λίγα ζώδια πραγματικά αξίζει να κερδίσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ο Καρκίνος αγαπάει, αγαπάει με όλη του τη δύναμη. Και είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι Ιχθείς. Την ατελείωτη αγάπη. Σε αντάλλαγμα, αυτό το ρομαντικό και διαισθητικό ζώδιο, οι Ιχθείς δηλαδή, είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα για να δείξει την αγάπη του, κάτι που μοιάζει με βάλσαμο για την καρδιά του Καρκίνου,.

Διαβάστε ακόμα:   Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Αύγουστο 2024

Λέων & Υδροχόος, ένα συνδυασμός ζωδίων «φωτιά»

Οι Υδροχόοι μερικές φορές δυσκολεύονται να συνδεθούν πραγματικά με τους ανθρώπους, παρά την έντονη κοινωνικότητά τους και τη διάθεση προσφοράς που έχουν. Αυτό μπορεί να τους κάνει να νιώθουν απόμακροι και να μοιάζουν κάπως… κρύοι, αν και δεν είναι πραγματικά. Αλλά όταν ένας Λέοντας τους ερωτευτεί, η ζεστασιά της καρδιάς τους θα μεταφερθεί μεμιάς στον Υδροχόο και θα σπάσει αμέσως αυτόν τον πάγο. Σε αντάλλαγμα, ο Λέων θα αντλεί ευχαρίστηση από το γεγονός ότι κάνει τον Υδροχόο να νιώθει τόσο μοναδικός και ιδιαίτερος. Πραγματικά, το μόνο θέμα που μπορεί να έχουν αυτά τα δύο ζώδια είναι ότι μπορούν να αφιερωθούν τόσο ο ένας στον άλλον που να αποκοπούν από τον υπόλοιπο κόσμο.

Σκορπιός & Αιγόκερως, ένας σίγουρος συνδυασμός ζωδίων
Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία σε μια σχέση για έναν Σκορπιό από την εμπιστοσύνη. Ενα ζώδιο που εξωτερικά είναι όλο πάθος και μυστήριο, αλλά εσωτερικά κρύβει έναν έντονο συναισθηματικό κόσμο. Ενα ζώδιο που χρειάζεται ένα ζώδιο της Γης για να… γειωθεί. Και ο Αιγόκερως είναι η ιδανική επιλογή. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που υπερηφανεύεται για την αταλάντευτη πίστη του. Θα κάνει οτιδήποτε για τον άνθρωπο που αγαπά. Ο Αιγόκερως, ωστόσο, είναι επίσης εξαιρετικά φιλόδοξος και μπορεί να είναι μόνο μαζί με κάποιον μακροπρόθεσμα που υποστηρίζει τα όνειρά του. Ευτυχώς, μόλις κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά του Σκορπιού, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τους χωρίσει.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.