Connect with us

Ζώδια

Έρχεται η πρώτη Πανσέληνος του Καλοκαιριού – Χτυπά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και…

Published

on

Advertisement

Η αγαπημένη Βάσια Μαυράκη, Συγγραφέας/Αστρολόγος Empathetic Astrological Approach, Tropical and Astral Expert με ειδίκευση στο Human Desing μίλησε στο περιοδικό YOU για την 1η Πανσέληνο του καλοκαιριού 2023 που πλησιάζει: Την Πανσέληνο της Φράουλας!

Advertisement

Αυτή η Πανσέληνος η πρώτη του καλοκαιριού 2023 θα στήσει τα μαύρα και τα άσπρα πιόνια σε ένα σκάκι κοσμικό και δύσκολο, που τα ζώδια του Μεταβλητού κυρίως Σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαήμερου, θα κληθούν να αποδείξουν την ευελιξία του μυαλού τους. Και το παιχνίδι αρχίζει…

Αναλυτικά οι προβλέψεις για την 1η πανσέληνο του καλοκαιριού

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βάσια Μαυράκη: Τι θα φέρει η Πανσέληνος της Φράουλας - Πότε ξεκινά και ποια 4 συγκεκριμένα ζώδια επηρεάζει

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται με τον Ήλιο στο δικό σας αεικίνητο και αεράτο μεταβλητό ζώδιο. Υπό τη βαριά εποπτεία του Κρόνου από τους Ιχθύς και τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στο ζώδιο ακόμα του Ταύρου, η Πανσέληνος αυτή θα έχει μια ειδική βαρύτητα. Τα λόγια, τα πολλά λόγια θα είναι περιττά και προτεραιότητα θα έχουν τα έργα που θα απαιτήσουν να δουν οι άλλοι από εσάς. Δουλειά με τον εαυτό σας, σημαντικές αποφάσεις και σταθερές βάσεις θα είναι οι προτροπές της Πανσελήνου του Ιουνίου, κυρίως για τους γεννημένους 3, 4 και 5 Ιουνίου, που θα πάρετε το ολόγιομο φεγγάρι του Τοξότη στις αποσκευές της Ηλιακής σας επιστροφής. Η προσοχή σας ας είναι στραμμένη στις σχέσεις σας και στις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Εξαιρετικά τυχεροί του διαστήματος αυτού οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες, 21 και 22 Μαΐου, με τη βοήθεια των ανυπέρβλητων τριγώνων του Πλούτωνα.

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού θα έχει προκλητικό χαρακτήρα για εσάς καθώς θα πραγματοποιεί πιεστικά τα τετράγωνα με τον Ήλιο σας. Οι θέσεις των Φώτων, Ήλιου και Σελήνης θα πραγματοποιούν μια διελκυστίνδα και εσείς θα είστε παρατηρητές σε αυτή την πάλη, στην οποία θα κληθείτε όμως να λάβετε μέρος. Οικογενειακά κυρίως θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και ίσως βιώσετε απογοήτευση από άτομα που αγαπάτε και έχετε σε εκτίμηση. Προσέξτε να μη μεταφέρετε αυτό το κλίμα έντασης και στο επαγγελματικό σας πεδίο, γιατί μπορεί να χάσετε σημαντικούς συμμάχους. Εξαιρετικά προσεκτικοί οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο 3-12 Σεπτεμβρίου καθώς η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μη αναμενόμενες αποκαλύψεις. Προσεκτικοί και οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 24-29 Αυγούστου με την εντατική πίεση του Κρόνου και την απαίτησή του να δοκιμαστείτε ψυχολογικά και επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού στα δικά σας… τοξοτίσια χέρια θα φέρει ανάγκη για δραπέτευση και περιπέτεια. Με τον πλανήτη κυβερνήτη σας, τον Δία στη νέα του θέση στον Ταύρο, μια θέση αρκετά κοφτερή για εσάς, ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Αποκαλύψεις θα φέρει η Πανσέληνος με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και θα φωτίσει τα κακώς κείμενα των προσωπικών, ερωτικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεών σας. Οι πρώτες αυτές μέρες του καλοκαιριού απαιτούν σύνεση και συντονισμένες κινήσεις. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής κυρίως, οι γεννημένοι 3, 4 και 5 Δεκέμβρη, καθώς το φως της Πανσελήνου μπορεί να αποδειχθεί… τυφλωτικό και όχι εκτυφλωτικό για εσάς. Εξαιρετικά τυχεροί οι Τοξότες των δύο πρώτων ημερών, 21 και 22 Νοεμβρίου, καθώς η μεταλλακτική δύναμη του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα αυξήσει την πειθώ και το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

ΙΧΘΥΕΣ

Advertisement

Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού θα σας βρει αγαπημένα και ρομαντικά Ψαράκια κάτω από τη βαριά σκιά του Κρόνου. Τα Φώτα της Πανσελήνου, Ήλιος και Σελήνη, σε προκλητικές θέσεις με τον δικό σας Ήλιο θα προκαλέσουν τριγμούς στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι γεννημένοι 3, 4 και 5 Μαρτίου, προκειμένου να μην εκτεθείτε σε οικογένεια και εργασία. Η Πανσέληνος είναι ικανή να φέρει αποκαλύψεις που δεν επιθυμείτε και ο Κρόνος μπορεί να σας στερήσει τη χαρά αν αυτές οι αποκαλύψεις γίνουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στη λεπτομέρεια και μέχρι το τέλος του Ιουνίου μην αφήνετε δικές σας αρμοδιότητες στα χέρια άλλων. Περισσότερο προστατευμένοι οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο με την προστασία των εξαγώνων του Δία από τον Ταύρο. Στα δίχτυα του έρωτα σε αυτή την Πανσέληνο θα πέσουν οι γεννημένοι τις τρεις τελευταίες μέρες, 18, 19 και 20 Μαρτίου, με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ποσειδώνα, να πραγματοποιεί τρίγωνα αγάπης στην Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.