Connect with us

Ζώδια

“Κατραπακιά” από την Βάσια Μαυράκη – “Μαύρα” Χριστούγεννα για Αιγόκερους και 3 ακόμα ζώδια

Published

on

Advertisement

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Βάσια Μαυράκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” κάνοντας αναφορά στην επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω.

Advertisement

Βάζουν το συμφέρον τους πάνω από όλα: Τα πέντε ζώδια που θα σε βοηθήσουν μόνο αν έχουν να κερδίσουν κάτι

Αγαπούν λίγο παραπάνω το χρήμα, τα λούσα, την καλοπέραση, θέλουν να έχουν καλό κοινωνικό στάτους και ναι πολλές φορές θα κοιτάξουν το συμφέρον τους… Υπάρχουν άνθρωποι που θα λειτουργήσουν πάντα με γνώμονα το τερπόν μετά του οφελίμου, είτε για να σε κάνουν παρέα, είτε για να δημιουργήσουν μία σχέση, είτε ακόμα και για να παντρευτούν…

Ο λόγος λοιπόν στο συγκεκριμένο άρθρο, αφορά τους “συμφεροντολόγους” του ζωδιακού, αυτούς που θα κοιτάξουν όλους τους παράγοντες εκείνους που θα τους κάνουν να νιώσουν πραγματικά κερδισμένοι από από μία σχέση ή επαφή και θα κοιτάξουν πρωτίστος πώς να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες. Με την ευκαιρία.

Εμείς συγκεκτρώσαμε για εσάς της λίστα των ζωδίων που λειτουργούν κατά κύριο λόγο βάση συμφέροντος, να τονίσουμε όμως εδώ, ότι μιλάμε πάντα γενικά και στην αστρολογία πάντα οι διαθέσεις αυτές φανερώνονται από την μελέτη όλου του αστρολογικού χάρτη!

Έτσι λοιπόν μπορεί να δείτε ένα ζώδιο που να μην είναι στη λίστα, αλλά να έχει αυτά τα στοιχεία, γιατί δείκτες του ωροσκόπιου του, δημιουργούν αυτή την τάση. Μπορεί να δείτε και ένα ζώδιο στη λίστα, που εντέλει να μην είναι άτομο που λειτουργεί βάση συμφέροντος, γιατί η τάση αυτή καταρρίπτεται από άλλες πλανητικές όψεις του αστρολογικού του χάρτη..

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα έχουν απρόοπτα κι εντάσεις ως τις 21/07/2024

Πάμε όμως σε ένα γενικό πλαίσιο να αποκαλύψουμε τους ….”συμφεροντολόγους” του ζωδιακού!

Οι

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι γνωστό ότι ο Ταύρος θέλει τις ανέσεις του , την εξασφάλισή του, την σταθερότητά του, και την αρμονία στη ζωή του! Αγαπά το χρήμα και την εύκολη, άνετη ζωή και είναι βέβαιο ότι ιδιαίτερα στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου θα μετρήσει πολύ και την οικονομική του κατάσταση! Η έλλειψη χρήματος φέρνει γκρίνια και προβλήματα πιστεύει, έτσι λοιπόν θα τον γοήτευε πολύ περισσότερο ένα άτομο που έχει τα κριτήρια που αναζητά, αλλά διαθέτει και γεμάτο πορτοφόλι! Την προσωπική / κοινωνική του ζωή μπορεί να μην επιλέξει ευκατάστατους φίλους, σίγουρα όμως παινεύεται για τα φιλικά πρόσωπα που έχουν ένα καλό κοινωνικό στάτους ή του κάνουν ακριβά δώρα!

ΛΕΩΝ: Μπορεί να ακούγεται σκληρή η λέξη “συμφεροντολόγος” γιατί ο Λέοντας είναι αρκετά περήφανος για να ξέρει να στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, δεν παύει όμως να έλκεται από ανθρώπους που έχουν στάτους, καλή οικονομική επιφάνεια και που βρίσκονται σε ένα αντίστοιχο επίπεδο όπως ο ίδιος! Υπάρχουν ωστόσο και οι περιπτώσεις Λεόντων που θα κοιτάξουν πώς να επωφεληθούν επιλέγοντας ανθρώπους που εκτιμούν, νιώθουν περήφανοι για αυτούς και που η σχέση τους μαζί τους θα ανεβάσει και το δικό τους στάτους!

Διαβάστε ακόμα:   Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Αύγουστο 2024

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ποτέ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει στο έπακρο τα κίνητρα ενός Σκορπιού ο οποίος κινείται με μυστικότητα και δεν αφήνει ποτέ ανοιχτά τα χαρτιά του! Είναι από τους ανθρώπους που θα κοιτάξει το συμφέρον του και θα λειτουργήσει και αρκετά υποχθόνια προκειμένου να βρεθεί κερδισμένος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην περίπτωση του Αιγόκερω έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση ανθρώπου που έλκεται πρώτα από το κοινωνικό στάτους και το χρήμα και κατά δεύτερον από την προσωπικότητα ή την εμφάνιση ενός ανθρώπου! Ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που έχει ερωτευτεί, το οποίο όμως δεν ταιριάζει στο κοινωνικό του προφίλ και δεν έχει χρήμα, και σε ένα άλλο πρόσωπο που απλά έχει συμπάθεια, καλή δουλειά καλό κοινωνικό στάτους και χρήμα, είναι βέβαιο ότι θα διάλεγε το δεύτερο πρόσωπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να σε εκπλήσσω διαβάζοντας ότι ο Υδροχόος είναι συμφεροντολόγος, κι όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζώδιο λειτουργεί πάντα απρόβλεπτα, καταφέρνοντας να παγώνει και να απομονώνει τα συναισθήματα…. Στην σκέψη ότι ένα άτομο μπορεί να του αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή και να του προσφέρει αυτά που ο ίδιος πάντα σχεδίαζε και ονειρευόταν, τότε ναι, θα κοιτάξει το συμφέρον του! Επιπλέον η κοινωνική του ανέλιξη είναι πολύ σημαντική για τον Υδροχόο επομένως ένα κριτήριο επιλογής φίλων ή και συντρόφου είναι φυσικά η “θέση” που κατέχει στην κοινωνία, σε συλλόγους, ομάδες ή στον κύκλο του!

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.