Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα ζώδια μπορούν να «δουν» τι σκέφτεσαι και νιώθεις!

Published

on

Advertisement

Το να είναι κάποιος διορατικός με τον εαυτό του και με τους άλλους, σημαίνει ότι μπορεί να «βλέπει» πράγματα που πολύς κόσμος δεν μπορεί να τα δει.

Advertisement

Οι διορατικοί άνθρωποι συνήθως δεν δίνουν τόση σημασία στη φαινομενική αξία των πραγμάτων, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις εύκολα και θα τους έλεγες μάλλον σοφούς, αφού μπορούν να πιάσουν την άκρη του νήματος και να ξετυλίξουν το κουβάρι σε κάθε θέμα, όσο πολύπλοκο κι αν δείχνει.

Όλοι χρειαζόμαστε ένα τέτοιο άτομο για να μας καθοδηγεί στη ζωή σε περιόδους σύγχυσης, όταν «είμαστε στα χαμένα» και χρειαζόμαστε απελπισμένα μια προοπτική. Η οπτική του για τα πράγματα μπορεί να αποδειχτεί ανεκτίμητη και να μας βοηθήσει να βρούμε λύση σε προβλήματα, τα οποία θεωρούσαμε ανεπίλυτα.

Πάντως, η διορατικότητα μπορεί να αποδειχτεί ένα βάρος ή και βάσανο για εκείνους που την έχουν. Αν συνηθίζετε να βλέπετε πράγματα που οι άλλοι αρνούνται να δουν, μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα ή συγκρούσεις. Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις σκέψεις τους, όσο σωστές κι αν είναι. Επειδή φοβούνται τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω τους, που δεν είναι έτοιμοι ν’ ακούσουν την αλήθεια.

Παρακάτω μπορείς να δεις ποια είναι τα 5 πιο χαρισματικά ζώδια, των οποίων η αντίληψη και η διαίσθηση είναι πέραν του συνηθισμένου:

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι Ιχθύες δεν γνωρίζουν πόσο διορατικοί είναι και όταν πουν κάτι που έχει βάθος και προοπτική, εκπλήσσονται τόσο όσο και οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως η διορατικότητά τους να οφείλεται στο ότι είναι απίστευτα διαισθητικά άτομα και έχουν μια βαθιά κατανόηση τόσο για το πως λειτουργούν οι άνθρωποι όσο και τα άλλα πλάσματα του πλανήτη. Επίσης είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, κάτι που τους βοηθάει να μη βλέπουν τα πράγματα μόνο όπως είναι, αλλά να έχουν τη δυνατότητα να δουν τι βρίσκεται βαθύτερα, πέρα από την επιφάνεια.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό 24ωρο για Δίδυμους, Ταύρος κι άλλα 2 ζώδια - Φοβερά νέα από την Λίτσα Πετρίδη

ΛΕΩΝ

Ίσως να είναι η καλοσύνη, η δοτικότητα ή η σωφροσύνη τους που κάνει τους Λέοντες τόσο διορατικούς. Οι ίδιοι δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο ή μοναδικό, απλά φαίνεται να γνωρίζουν με την καρδιά τους τι ρόλο παίζουν οι άνθρωποι γύρω τους.

Έχουν την ικανότητα να βλέπουν ξεκάθαρα και όχι πίσω από θολά παραπετάσματα που συνηθίζουμε να τοποθετούμε. Μπορούν να γίνουν εξαιρετικά βαθυστόχαστοι και λεπτομερείς, ιδιαίτερα με όσα ακούνε. Αυτό που κάποιος άλλος θα απέρριπτε ως άχρηστο, μπορεί για τον Λέοντα να είναι μια ευκαιρία ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν έναν τρόπο να διεισδύουν μέσα από την επιφάνεια και να φτάνουν εκεί που είναι η αλήθεια κάποιου. Είναι σα να έχουν μια χαρισματική αντίληψη. Πολλοί είναι αυτοί που εμπιστεύονται τους Διδύμους και απευθύνονται σ’ αυτούς αν «πέσουν σε τοίχο» και δεν βγάζουν άκρη.

Το σημαντικό με αυτό το αέρινο ζώδιο δεν είναι μόνο η ενσυναίσθησή τους, αλλά και η ικανότητά τους να μεταφέρουν τα νοήματα στους άλλους με τρόπο που να μπορούν να τα κατανοήσουν. Είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, κάτι που μάλλον εξηγεί γιατί είναι τόσο «καλοί αγωγοί» της γνώσης.

Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Οι Ζυγοί είναι καλοί στο να βλέπουν όλα τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έχουν μια πολύ σαφή αίσθηση περί ορθού και δικαίου. Γενικότερα, δεν εκλαμβάνουν κάτι ως σωστό, επειδή οι άλλοι λένε ότι είναι σωστό. Προτιμούν να ανακαλύψουν μόνοι τους την εγκυρότητα μιας ιδέας και στη συνέχεια ν’ αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο να μεταφερθεί και στους άλλους.

Γενικά, η διορατικότητα των Ζυγών δεν είναι κάτι που το δουλεύουν. Απλώς αποτελεί κομμάτι του εαυτού τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για χαρισματικά άτομα, που δεν αφήνουν τις προκαταλήψεις να τους επηρεάσουν, γεγονός που τους προικίζει με μια βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπων. Συχνά χρησιμοποιούν τόσο κοφτερά λόγια, που μπορεί να τρομάξουν ή να απωθήσουν κάποιους. Όμως, αν μπορέσετε να ξεπεράσετε τον τρόπο που ο Υδροχόος παρουσιάζει μια ιδέα ή μια γνώμη, θα εκτιμήσετε πολύ το μυαλό και τον λόγο του.

Μερικές φορές, οι άνθρωποι αρνούνται αυτά που λέει ο Υδροχόος ως εξωπραγματικά ή ανέφικτα. Τελικά, όμως, τα γεγονότα έρχονται και «κουμπώνουν» με τα λόγια του και τότε καταλαβαίνουμε ότι τα είχε πει σωστά από την αρχή. Πριν καν γίνουν. Γιατί ο Υδροχόος βλέπει πάντα πολύ μπροστά!

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.