Connect with us

Ζώδια

«Κλείνει σπίτια» η πανσέληνος του Δεκεμβρίου: Έρχονται μαύρες μέρες για 3 ζώδια με την «Ψυχρή Σελήνη»

Published

on

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα είναι ορατή από τις 24 του τρέχοντος μηνός, αλλά θα είναι πλήρως φωτισμένη στις 26 του μήνα και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Advertisement

Ειδικότερα, η πανσέληνος θα φέρει μαύρες μέρες για τρία ζώδια, ενώ θα γίνουν σκληρά ξεκαθαρίσματα.

Ποια τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά από την πανσέληνο

Κριός

Οι εξελίξεις επιταχύνονται μαζί όμως και οι αντιξοότητες, αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και ο Άρης στον Σκορπιό. Η πρώτη θα διαταράξει λίγο το κλίμα στη δουλειά και ο δεύτερος την ανησυχία για τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος, προκαλεί μια παροδική θύελλα, για άλλους στα αισθηματικά και άλλους στα κοινωνικά. Ενισχύστε τις δικλείδες ασφαλείας και αποφύγετε σημεία και ανθρώπους για τα οποία το ένστικτό σας προειδοποιεί αρνητικά.

Ταύρος

Ο εργασιακός χώρος ορθώνει μια αιφνίδια απαίτηση από εσάς, ενώ αισθηματικά, πολλοί θα ζήσετε μια δυσάρεστη εμπειρία. Η πανσέληνος, δυσκολεύει περισσότερο το κλίμα και κάνει δύστροπους και ασυνεννόητους τους ανθρώπους γύρω σας. Κινηθείτε διαλλακτικά και προσεκτικά, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε οτιδήποτε ζήσετε και αποφύγετε ανθρώπους που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και προσκλήσεις, ή προτάσεις που σας προκαλούν υποψίες.

Δίδυμοι

Όπως όλοι, έτσι και εσείς, θα έχετε γεγονότα και αλλαγές μικρής κλίμακας στην πορεία της νέας εβδομάδας. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη ψυχραιμία, την εξυπνάδα και τη σοφή σας διαχείριση. Η δημιουργικότητά σας κάμπτεται , ή εμποδίζεται λίγο από εξωτερικά περιστατικά. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθεια, ή τη συμπαράστασή σας. Στη δουλειά σας πρέπει να καταβάλλετε περισσότερο κόπο και μόχθο. Οι ανταποκρίσεις των άλλων δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημά σας!

Καρκίνος

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε όλη αυτή την εβδομάδα, καθώς οι δυσκολίες μεγαλώνουν όπως πληθαίνουν και τα αναπάντεχα κάθε είδους! Η αλλαγή της θέσης της Αφροδίτης και του Άρη δημιουργούν ένα κύμα αναστατώσεων, από γεγονότα που δεν είχατε υπολογίσει. Επίσης θα σας εκπλήξουν και κάποιες σκληρές συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων. Με δυο λόγια αποκαλύπτεται μια σκληρή πραγματικότητα, την οποία πρέπει να λάβετε υπόψη σας, κινούμενοι ανάλογα στην από εδώ και πέρα πορεία σας.

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου φέρνει μια σειρά αναστατώσεων, που καταλήγουν σε ένα κρεσέντο, δύσκολο, ή εκρηκτικό, στον τερματισμό της το Σάββατο. Θα σας υποχρεώσει να περάσετε μια δοκιμασία, ή να ζήσετε μια απώλεια. Το έχετε ξαναπεράσει και στο παρελθόν, γι αυτό φανείτε ψύχραιμοι σε ότι και αν προκύψει. Μπόρα είναι και θα περάσει! Μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας σε μια ενδεχόμενη τέτοια εκδοχή, ενώ φανείτε προσεκτικοί στη σχέση σας με μηχανήματα και ιδιαίτερα όταν κυκλοφορείτε, ή οδηγείτε!

Παρθένος

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του Άρη στον Σκορπιό, θα εξυπηρετήσουν μεσοπρόθεσμα την υλοποίηση των σχεδίων σας. Η πανσέληνος θα φέρει για λίγο καθυστερήσεις, ή αναποδιές. Με δυο λόγια, η εβδομάδα που ακολουθεί, τσαλακώνει το συναίσθημα και σκιάζει για λίγο το γόητρό σας. Όχι τόσο από τη συμπεριφορά τρίτων, όσο από τη σύμπτωση και το συνδυασμό γεγονότων που δεν θα είναι ευχάριστα. Μη ξεχνάτε ότι, μεταξύ των αρετών που διαθέτετε, είναι και εκείνων της αρετής και της υπομονής. Επιστρατεύστε τις!

Τι θα φέρει η πανσέληνος σε κάθε ζώδιο

Ζυγός

Advertisement

Την εβδομάδα αυτή θα ζήσετε κάποιες σκληρές αλήθειες που θα βγούν αιφνίδια στην επιφάνεια, άλλες σαν θεαματικά βεγγαλικά και άλλες σαν πυροβολισμοί στον αέρα.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας υποχρεώνει να γίνετε πιο ψύχραιμοι και ορθολογιστές. Ο Άρης περνώντας στον Σκορπιό σας υποχρεώνει να φροντίσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και την ασφάλειά τους. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποτελεί μια αφετηρία του τερματισμού κύκλων και ταυτόχρονα, του ανοίγματος καινούριων. Τα γεγονότα θα σας κουράσουν, πολύς χρόνος θα σπαταληθεί άσκοπα χωρίς δικό σας φταίξιμο και, γενικότερα, θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στο κλίμα ή στις συνήθειες του τελευταίου διαστήματος.

Σκορπιός

Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πέρασμα αυτής της εβδομάδας. Ελέγχετε το θυμό, ή τις αγωνίες σας. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, μεταθέστε δύσκολες υποθέσεις για λίγο αργότερα και ζητήστε πίστωση χρόνου τη στιγμή που δεν θα μπορέσετε να εξοφλήσετε ένα λογαριασμό, ή να κάνετε μια αγορά που έχετε προγραμματίσει.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σας εγκαινιάζει ένα κύκλο καινούριων δραστηριοτήτων, αλλά θα τονίσει τη νευρικότητα, ενδεχομένως και την αδιαλλαξία σας. Η πανσέληνος δημιουργεί πρόσκαιρους παρασκηνιακούς κινδύνους, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στη κοινωνική σας ζωή. Προσπαθήστε να τους αποφύγετε, επιστρατεύοντας τη γνωστή σας διαίσθηση.

Τοξότης

Καταναλωτική, κουραστική, αλλά και λίγο τραυματική μπορεί να χαρακτηριστεί η τελευταία βδομάδα του Δεκέμβρη. Η εργασία σας επιστρατεύει αιφνίδια, όπως και το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου. Ένα σχέδιό σας μπορεί να ανατραπεί, ή να αναβληθεί. Επιστρατεύστε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και αποφύγετε οτιδήποτε έχει φθορά, δοκιμασία, ή ταλαιπωρία. Μην επιμένετε να αλλάξετε κάποιους ανθρώπους, αντίθετα, αν δεν τους αντέχετε, απομακρυνθείτε από κοντά τους. Η περίοδος είναι ακατάλληλη για μετακινήσεις, κλείσιμο συμφωνιών και ταξίδια.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και ο ΄Άρης στον Σκορπιό δείχνουν μια καλή εξέλιξη των υποθέσεών σας, τόσο των επιχειρηματικών, όσο και των οικονομικών. Το φαινόμενο όμως της πανσελήνου προκαλεί περιστασιακά γεγονότα που αναβάλλουν για λίγο αυτά που θα θέλατε να γίνουν, ή να έχετε. Υπερασπιστείτε τα σχέδια και τις ιδέες σας, αποφύγετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και μην εκφράζεστε απερίσκεπτα σε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Ξαφνικά ο ουρανός θα σκοτεινιάσει, κυρίως μετά την Τετάρτη, ενώ μια σειρά από περιστατικά θα βραχυκυκλώσουν την καθημερινότητά σας. Αρκετοί θα φτάσετε για λίγο σε ένα μεγάλο αδιέξοδο και αυτό γιατί θα σας επηρεάσει η πανσέληνος . Τομείς που εκτίθενται σε κινδύνους είναι εμπορικές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σπουδές. Αποφύγετε να πιέσετε το χρόνο, τις καταστάσεις και κάποιους ανθρώπινους παράγοντες. Αποφύγετε επίσης πολυσύχναστους χώρους και άγνωστους για σας ανθρώπους, σε επίπεδο κοινωνικής σχέσης.

Ιχθύες

Advertisement

Η πανσέληνος θα προκαλέσει ένα μεγάλο παλιρροϊκό κύμα το οποίο θα κτυπήσει την ασφάλεια κάποιων κεκτημένων, ή αυτά καθαυτά τα οικονομικά σας. Συνειδητοποιήστε τις προειδοποιήσεις που θα σας δοθούν, τόσο από γεγονότα, όσο και από ανθρώπινες συμπεριφορές.

Φύγετε κάπου μακριά το προσεχές Σαββατοκύριακο, εκεί που δεν θα υπάρχει εκδοχή ταλαιπωρίας και ανατροπής ισορροπιών. Μην παρασύρεστε από τη γοητεία τρίτων, ή την προπαγάνδα για να ακολουθήσετε το δικό τους πρόγραμμα. Περιορίστε τις κινήσεις σας, μειώστε τα έξοδά σας και μη κάνετε τίποτα το οποίο θα μπορούσε να γίνει αιτία φασαρίας, ή κακής εκτίμησης για τον ίδιο σας τον εαυτό!

πηγη

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.