Connect with us

Ζώδια

Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020

Published

on

Advertisement

Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός έρχεται για να μας βάλει σε έναν νέο τριετή κύκλο εξελίξεων, δοκιμασιών αλλά και σταθεροποίησης! Μαζί με το τέλος της χρονιάς, αποχαιρετάμε και τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, όπου την τελευταία τριετία δοκίμασε ποικιλοτρόπως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).
Στις 20 Δεκεμβρίου εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε μία θέση απολύτως ταιριαστή γιατί θα κινείται στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, γεγονός που δηλώνει ότι θα μπορούν να εκφραστούν με άνεση οι «Κρόνιες Ιδιότητες» που είναι : κατά κύριο λόγο η δομή, η οργάνωση, η σταθεροποίηση αλλά και η επίτευξη! Ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 22 Μαρτίου 2020 ενώ στην συνέχεια θα περάσει ξανά για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο ίδιο ζώδιο από τον Ιούλιο 2018- Δεκέμβριο 2020.

Advertisement

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω δηλώνει ότι μπαίνουμε σε έναν νέο τριετή κύκλο που θα βάλουμε ή και θα ισχυροποιήσουμε δομές, το σθένος, η ανεκτικότητα, η σκληρή δουλειά, η οργάνωση και ο προγραμματισμός, θα βοηθήσουν σε βάθος χρόνου στην αξιοποίηση αλλά και στον εμπλουτισμό γνώσεων και εμπειριών! Στους τομείς που αφορούν την κυβέρνηση, την πολιτική, την εξουσία, την εκκλησία ή ακόμα και το νομισματικό σύστημα θα δούμε σπουδαίες εξελίξεις, με τις δομές να επέρχονται στο στάδιο της πλήρης και ουσιαστικής αλλαγές φέρνοντας την εδραίωση νέων, σταθερών συστημάτων!

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο άμεσα από τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι. Από αυτά τα τέσσερα ζώδια πιο σκληρή θα είναι η δοκιμασία των Κριών αλλά και των Ζυγών!

Τα ζώδια που κατά κύριο λόγο θα καταφέρουν σε αυτό τον τριετή κύκλο να δομήσουν καλύτερα τη ζωή τους και θα δεχθούν ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες των περασμένων ετών είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω καλείστε ως και το 2020 να εργαστείτε σκληρά προκειμένου να μπορέσετε να αποκτήσετε πιο σταθερές βάσεις στον τομέα της καριέρας σας. Τα επαγγελματικά σας, οι φιλοδοξίες σας, οι στόχοι σας αλλά και η κοινωνική σας καταξίωση είναι οι βασικοί τομείς οι οποίοι και θα σας απασχολήσουν ως και το 2020. Θα εργαστείτε σκληρά προκειμένου να αποδείξετε την αξία σας, ενώ η ανταμοιβή αλλά και η άνοδος που αναμένετε θα επέλθει, εφόσον αποδείξετε ότι στους παραπάνω τομείς μπορείτε να αντεπεξέλθετε με συνέπεια, σταθερότητα, αξιοποιώντας κατάλληλα την εμπειρία και όλο το δυναμικό σας. Πολλές φορές θα πιεστείτε γιατί θα χρειαστεί να στηριχτείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις, χωρίς να έχετε την βοήθεια ή την υποστήριξη από κάποιον άλλον! Με τον Κρόνο σε αυτή την θέση , είναι πολύ πιθανό να έχετε μία προαγωγή / αύξηση καθηκόντων, όπου και θα ανοίξει έναν νέο κύκλο ευθυνών. Υποθέσεις που αφορούν τον γάμο, τον πατέρα ή τον σύζυγο θα σας απασχολήσουν μέσα στην επόμενη τριετία!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος θα κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω ως και το Μάρτιο του 2020 και οι χρονιές που ανοίγονται μπροστά σας έρχονται για να σας δώσουν την ώθηση να παγιώσετε μία νέα θεώρηση των καταστάσεων γύρω σας. Ο ρεαλισμός και η υπευθυνότητα θα είναι τα βασικά στοιχεία σας τα οποία και θα τα αξιοποιήσετε επιτυχώς στο μέγιστο βαθμό , γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε περεταίρω τα προσωπικά σας σχέδια! Οι σπουδαστές / φοιτητές, αλλά και όσοι ασχολείστε με τον εκπαιδευτικό κλάδο, θα μπορέσετε σε αυτές τις χρονιές να έχετε σημαντικές κατακτήσεις και επιτεύγματα. Συνάμα, προστίθεται πολύ έντονα το ενδιαφέρον για μάθηση, εμπειρία, γνώση αλλά και επέκταση αναφορικά με τους παραπάνω τομείς! Σε αυτή την τριετία, εργάζεστε προκειμένου να δομήσετε σωστά τα επόμενα σχέδιά σας, τα οποία και θα σας οδηγήσουν σε ένα σημαντικό επίτευγμα! Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την φιλοσοφία, θα αναζωπυρωθεί η πίστη μέσα σας και θα ασχοληθείτε πολύ παραπάνω με την πνευματική σας αναζήτηση. Επιπλέον το «βιογραφικό» σας εμπλουτίζεται σταδιακά με νέες, ενδιαφέρουσες εμπειρίες, τεχνογνωσίες που αποτελούν το δικό σας δυνατό χαρτί! Νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και έγγραφα θα μπορούν να πάρουν μία πιο σταθερή μορφή!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος αποχώρησε από το ζώδιο του Τοξότη , όπου από αυτή την θέση σας δοκίμασε ποικιλοτρόπως, δοκίμασε όμως πολύ περισσότερο την ποιότητα και την σταθερότητα των διαπροσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Καλωσορίζετε τον Κρόνο στον Αιγόκερω, έχοντας οι περισσότεροι από εσάς «κενά» στον τομέα των σχέσεων, ή ακόμα και «πληγές» τις οποίες και οφείλεται να ξεπεράσετε. Με τον Κρόνο από τη νέα του θέση πλέον, καλείστε να λειτουργήσετε πιο υπεύθυνα, οργανωτικά και δομημένα για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Συγκεκριμένα, δεν θα πρέπει να αμελήσετε γραφειοκρατικές, κληρονομικές, φορολογικές ή και τραπεζικές υποθέσεις, γιατί μία επιπόλαιη κρίση ή δράση σας, θα μπορέσει να έχει πολύ δύσκολες συνέπειες. Αναλαμβάνεται λοιπόν στην επόμενη τριετία να οργανώσετε τους παραπάνω τομείς , ενώ συχνά μπορεί να πιέζεστε γιατί οι υποχρεώσεις θα «τρέχουν» και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε ακόμα και για «έξτρα» έσοδα τα οποία και θα πρέπει να τα εντάξετε στον μηνιαίο προϋπολογισμό σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν οι στιγμές που θα νιώθετε ανικανοποίητη και θα αναζητάτε διεξόδους προκειμένου να ξεχάσετε καταστάσεις του χτες. Προσπαθήστε να αποφύγετε εξαρτήσεις ψυχολογικές ή υλικές, για παράδειγμα : βρίσκω διέξοδο στις αγορές / στο φαγητό / στην υπερβολή προκειμένου να ξεχάσω (ή να κουκουλώσω) κάτι άλλο που με απασχολεί! Στην σεξουαλική σας ζωή επικεντρώνεστε περισσότερο στην ποιότητα!

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο να διέρχεται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας μπαίνετε σε έναν νέο τριετή κύκλο όπου καλείστε να αξιολογήσετε τις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες σας και να πραγματοποιήσετε τα ξεκαθαρίσματα εκείνα που θα σας βοηθήσετε στην δημιουργία πιο σταθερών βάσεων σε αυτούς τους τομείς! Όποια σχέση της ζωής σας αξίζει, θα παραμείνει στο πλευρό σας και θα πάρει μία πιο σταθερή μορφή. Οι σχέσεις όμως που δεν είναι αληθινές, αλλά είναι προβληματικές , θα καταρριφθούν γιατί δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις! Έτσι λοιπόν η επόμενη τριετία μπορεί σε αρκετούς Καρκίνους να φέρει έναν γάμο , ή έναν δεσμό, που θα έχει μία πιο σταθερή προοπτική, ενώ δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις των Καρκίνων που θα χωρίσουν! Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε για το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σας είναι ότι συχνά θα χρειαστεί να επωμιστείτε νέες ευθύνες στον τομέα των σχέσεών και των συνεργασιών σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα χρειαστεί να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες προκειμένου να σταθείτε στους ανθρώπους που συνδέεστε!

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω σας, εγκαινιάζει έναν νέο τριετή κύκλο κατά την διάρκεια του οποίου θα εργαστείτε σκληρά, προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της εποχής , αλλά και της εργασίας σας. Συχνά το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο αλλά και πιεστικό, θα αναλάβετε νέες ευθύνες και στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην προσωπική σας ζωή και καλείστε τώρα να αποδείξετε ότι μπορείτε και καταφέρνετε και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων! Πολλοί από εσάς θα έχετε αυξημένα επαγγελματικά καθήκοντα, αρκετοί από τους Λέοντες θα χρειαστεί να σταθείτε και να δείξετε υπομονή σε ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ένα οικείο σας πρόσωπο, ενώ όλοι οι Λέοντες θα πρέπει τώρα να αποδείξετε ότι έχετε τα προσόντα και το δυναμικό να μπορέσετε να συνδυάσετε και να οργανώσετε την εργασία και την προσωπική ζωή με απόλυτη επιτυχία! Παράλληλα τα τρία έτη που ακολουθούν είναι ευνοϊκά για αποκοπή κακών συνηθειών (πχ τσιγάρο, άτσαλη διατροφή), ενώ στην φυσική σας κατάσταση θα χρειαστεί να δείξετε παραπάνω προσοχή στα κόκαλα και τα δόντια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Κρόνο να κινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, η τριετία που ξεκινά φέρνει την ωρίμανση των προσωπικών σας θέλω. Αναζητάτε περισσότερη ποιότητα στην αισθηματική σας ζωή, κατασταλάζετε πιο ώριμα και σταθερά σε αυτό που πραγματικά θέλετε, ποθείτε, απολαμβάνετε και επιζητάτε. Στην αισθηματική σας ζωή είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε δεσμεύσεις ή και να κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γίνετε γονείς ή και θα κάνετε το μεγάλο βήμα για την απόκτηση ενός απογόνου γεγονός που θα σας γεμίσει με νέες ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα θα σας ανταμείψει και με την ανάλογη ικανοποίηση! Επιπλέον με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω σταθεροποιούνται και ωριμάζουν δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια, κι αν κάτι οφείλετε να πραγματοποιήσετε τα χρόνια που ανοίγονται μπροστά σας, είναι να μπορέσετε να θέσετε σε οργάνωση τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο αλλά και σταθερό πλαίσιο στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα θέση του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω, αναμένεται να είναι προκλητική και πιεστική για το δικό σας ζώδιο! Αρκετές πιέσεις και ευθύνες αναμένονται στο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της προσωπικής σας ζωής! Θα σας απασχολήσουν κάποια ζητήματα τα οποία και αφορούν οικεία – οικογενειακά πρόσωπα, το σπίτι ή το ακίνητό. Δεν θα λείψει το άγχος, η πίεση αλλά θα αναλάβετε και νέες αρμοδιότητες / υποχρεώσεις, που θα χρειαστεί να τις διεκπεραιώσετε με επιτυχία! Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας ζητά να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να δείξετε ψυχραιμία προπάντων όμως και ωριμότητα, για τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις που τώρα θα πρέπει να επιμεληθούν και να αντιμετωπιστούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό για εσάς δηλώνει ότι ξεκινά μία τριετής εποχή, όπου ωριμάζουν οι σκέψεις, οι αποφάσεις και οι επιλογές σας για το μέλλον! Παγιώνονται οι απόψεις σας για τη ζωή αλλά και για όλα αυτά που θέλετε να οργανώσετε, να βάλετε σε μία σειρά και να πετύχετε. Θα πραγματοποιήσετε εποικοδομητικές συμφωνίες που θα έχουν σταθερότητα σε βάθος χρόνου, θα έχετε σημαντικές διαπραγματεύσεις και θα κλείσετε εκκρεμότητες που σας βάραιναν τα τελευταία χρόνια. Κατά την διάρκεια αυτών των ετών θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να έχετε έναν κοινό τρόπο «πλεύσης»! Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να αποκοπείτε ή και να βάλετε κάποια όρια στις επαφές σας με άτομα του περιβάλλοντός σας. Ο τρόπος σκέψης αλλά και έκφρασης, αρκετές στιγμές θα χαρακτηρίζεται από αυταρχισμό και απολυτότητα δεν θα παύει όμως να σας διέπει πολύ έντονα η αρχή της δικαιοσύνης. Στα χρόνια που ανοίγονται μπροστά σας, αν είναι κάτι αυτό που οφείλεται να αξιοποιήσετε είναι τις γνώσεις που θα αποκομίσετε οι οποίες και θα συντελέσουν καταλυτικά για την περεταίρω επίτευξη της δομής και της οργάνωσης της ζωής σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποχαιρετάτε τον Κρόνο από το ζώδιο σας και κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, σίγουρα έχετε να θυμηθείτε δοκιμασίες, προβλήματα, προκλήσεις που περάσατε αυτά τα χρόνια, σίγουρα όμως οι περισσότεροι από εσάς αισθάνεστε ότι έχετε αλλάξει, ότι έχετε ωριμάσει, ότι τα ζητούμενά σας είναι πλέον διαφορετικά! Με τον Κρόνο να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπαίνετε σε μία εποχή που ανασυγκροτείτε τις προσωπικές σας αξίες. Διαμορφώνεται γύρω σας ένα νέο πλαίσιο για το τι είναι σπουδαίο και σημαντικό στη ζωή σας και κάνετε μία διαφορετική ιεραρχία! Κατά την διάρκεια των ετών που ακολουθούν μπαίνετε σε διαδικασία διαχείρισης της ύλης αλλά και του συναισθήματος. Τι σημαίνει όμως αυτό; Αναγκάζεστε να λειτουργήσετε πιο ώριμα, υπεύθυνα , πολλές φορές όμως και περιοριστικά με τα χρήματά σας. Οι συνθήκες σας πιέζουν να κάνετε «περικοπές» από κάθε τι περίσσιο, θέτοντας στόχους που θα σας βοηθήσουν στην περεταίρω σταθεροποίηση των εσόδων σας. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί αυτή την τριετία να αξιοποιήσετε κατάλληλα τις πηγές εσόδων που ήδη έχετε, να προστατέψετε / υποστηρίξετε αυτό που σας ανήκει και να λειτουργήσετε αρκετά υπεύθυνα και οργανωτικά! Από συναισθηματικής πλευράς, η πορεία των ετών που ακολουθεί σας μαθαίνει να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τον εαυτό σας αλλά και αυτά που αισθάνεστε! Τέλος, αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο Κρόνος από αυτή την θέση, θα σας δημιουργήσει κάποιες στιγμές και το αίσθημα της ανασφάλειας τόσο για τις πρακτικές όσο και για τις συναισθηματικές σας υποθέσεις! Θυμηθείτε ότι και στην δική σας περίπτωση η λύση είναι η οργάνωση, η ώριμη συνειδητοποίηση και διαχείριση των καταστάσεων , προκειμένου να αποφύγετε τις απώλειες σε αυτούς τους τομείς!

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό 24ωρο για Δίδυμους, Ταύρος κι άλλα 2 ζώδια - Φοβερά νέα από την Λίτσα Πετρίδη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από 28 έτη, ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο σας, σε μία θέση που είναι πολύ ισχυρός γεγονός που σας βοηθά στην περεταίρω σταθεροποίηση της ζωής σας. Τα έτη που ανοίγονται μπροστά σας, ως και το 2020, αναμένεται να είναι αρκετά σημαντικά, με σκληρό αγώνα, αρκετή προσπάθεια, κούραση πολλές φορές αλλά και ανταμοιβή εφόσον οι ίδιοι καταφέρετε να λειτουργήσετε συγκροτημένα και υπεύθυνα στις καταστάσεις γύρω σας. Κατά την διάρκεια των ετών που ανοίγονται μπροστά σας, ωριμάζετε, αποκτάτε περισσότερη γνώση και σοφία ενώ διακρίνετε ότι τα ζητούμενα σας αλλάζουν! Μαθαίνετε να εκτιμάτε περισσότερο τον εαυτό σας και να πιστεύετε πολύ παραπάνω σε εσάς και στις δυνάμεις σας. Παγιώνονται σκέψεις, συνήθειες και υιοθετείτε μία πιο συγκροτημένη συμπεριφορά! Διψάτε για αναγνώριση, για καταξίωση αλλά και για την δημιουργία ενός πιο σταθερού πλαισίου στη ζωή σας και άθελά σας μπορεί να πιέζεται υπερβολικά τον εαυτό σας αλλά και τους ανθρώπους γύρω σας. Μέχρι εδώ φαίνονται όλα όμορφα, ποια θα είναι όμως για εσάς η «πρόκληση» του Κρόνου; Αρκετές φορές θα δοκιμαστούν τα όρια της υπομονής σας, από εμπόδια και δοκιμασίες που θα νιώθετε ότι δεν σας επιτρέπουν με άνεση να προχωρήσετε παρακάτω … Θα σας κουράσει κάποιες στιγμές το γεγονός ότι θα πρέπει διαρκώς να επιδείξετε την αξία σας, αναλαμβάνοντας στην πλάτη σας πολλές υποχρεώσεις! Σίγουρα ωστόσο ως το 2020 μπορώ να σας πω ότι μπαίνετε σε μία πιο συγκροτημένη φάση της ζωής σας, σκεπτόμενοι όχι μόνο το «τώρα» αλλά και το «μετά»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω, δηλώνει ότι διανύετε μία εποχή όπου κλείνετε σημαντικούς κύκλους στη ζωή σας. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει, απεναντίας θα πρέπει να σας χαροποιεί δεδομένου ότι θα καταφέρετε να βάλετε τελεία και παύλα σε σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και στην πορεία θα καταφέρετε να έχετε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα! Με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα διεισδύσετε στα πιο απόκρυφα σημεία του εαυτού σας, θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε την ψυχική σας κάθαρση από καταστάσεις του παρελθόντος, θα πραγματοποιήσετε τον δικό σας απολογισμό που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην «αλήθεια» που κρύβεται μέσα σας και το γεγονός αυτό θα σας ανακουφίσει σημαντικά! Η διαδικασία αυτή ωστόσο δεν θα είναι πάντα και τόσο εύκολη … Δεν θα λείψουν και οι σημαντικές συνειδητοποιήσεις / αποκαλύψεις κατά την διάρκεια των χρόνων που ακολουθούν! Θα υπάρξουν στιγμές που εσείς οι ίδιοι θα επιλέξετε την απομάκρυνσή σας από ανθρώπους και καταστάσεις, προτιμώντας κάποιες στιγμές εσωστρέφειας! Θα υπάρξουν προβληματισμοί αλλά και λύσεις για ζητήματα επαγγελματικά, ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις θα χρειαστεί να αποδείξετε με πράξεις και υπευθυνότητα την στήριξη, την βοήθεια και την εκτίμηση που έχετε για τους ανθρώπους που θέλετε να διατηρήσετε στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΣ

Μετά την δοκιμαστική, σκληρή αλλά και … προβληματική τριετία που διανύσατε, πλέον είσαστε αρκετά πιο ώριμοι, σοφοί και κατασταλαγμένοι για να γνωρίζετε τι είναι σημαντικό για εσάς, ποιοι είναι οι στόχοι, οι επιθυμίες σας αλλά και ποια είναι η στήριξη που δέχεστε από το περιβάλλον σας. Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, ωριμάζει τις επιθυμίες σας αλλά και τον τρόπο που εσείς λειτουργείται συλλογικά προκειμένου να τις πραγματοποιήσετε. Ανασυγκροτείτε την κοινωνική σας ζωή, τις σχέσεις και τις φιλίες σας αλλά κάνετε και τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που χρειάζεται προκειμένου να διατηρήσετε στην ζωή σας λίγους και καλούς ανθρώπους που μπορούν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Κατά την διάρκεια της τριετίας που ακολουθεί, πολλοί θα πάρετε την απόφαση να αποκοπείτε από συλλογικά περιβάλλοντα ενώ άλλοι θα διακόψετε φιλίες οι οποίες και δεν σας αξίζουν! Μέσα σε όλα αυτά ωστόσο, θα έχετε και την ευκαιρία να αναπτύξετε νέες γνωριμίες και φιλίες που θα συμβάλουν στην κοινωνική σας άνοδο και θα έχουν σταθερότητα σε βάθος χρόνου!

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.