Connect with us

Ζώδια

Άση Μπήλιου: Ανατροπές και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν φέρνει η Νέα Σελήνη

Published

on

Advertisement

Η Άση Μπήλιου αναλύει, την Νέα Σελήνη στις 16/08/2023. Ανατροπές, αλλαγές και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν φέρνει η  Νέα Σελήνη. Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είναι φθαρμένο, να θέσετε νέα δεδομένα και να κάνετε μια καινούρια αρχή.

Advertisement

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου 2023 πραγματοποιείται στις 23 μοίρες και 17 λεπτά του Λέοντα και οι όψεις που σχηματίζει θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενες καταστάσεις και επιστροφές ατόμων από το ερωτικό μας παρελθόν. Ίσως δημιουργηθούν συνθήκες που θα μας αιφνιδιάσουν, θα μας ξεβολέψουν, θα μας βάλουν σε διλήμματα και προβληματισμούς για το παρακάτω της ζωής μας. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα.

Η αρχή και το τέλος

Πάντα μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου, επομένως αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε είναι φθαρμένο, να θέσετε νέα δεδομένα και να κάνετε μια καινούρια αρχή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα είναι συνήθως μια θετική Νέα Σελήνη, καθώς αυτό το ζώδιο συνδέεται με τη διασκέδαση, τη χαρά, τη δημιουργία, τα παιδιά και την αγάπη. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν είναι ιδανικό για να θέσουμε νέους στόχους και να τους κυνηγήσουμε με πάθος, να βρούμε την έμπνευση μας, να βελτιώσουμε την προσωπική μας ζωή, να βγάλουμε προς τα έξω τη δημιουργική μας πλευρά, να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, με τα παιδιά, καθώς και να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση και την υγιή υπερηφάνεια μας για τον εαυτό μας, αλλά και να γίνουμε γενναιόδωροι με τους άλλους.

Είναι η Νέα Σελήνη που απευθύνεται στο «παιδί» που όλοι κρύβουμε μέσα μας και είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε την «καρδιά» μας, να οργανώσουμε τις προτεραιότητες μας με γνώμονα αυτό που πραγματικά επιθυμούμε και να βάλουμε μπροστά τα νέα μας μεγαλεπήβολα σχέδια. Ο στόχος λοιπόν είναι να δείξουμε προς τα έξω έναν εαυτό γεμάτο αυτοπεποίθηση χωρίς ανασφάλειες. Να ξαναγίνουμε για λίγο «παιδιά» με την έννοια της δημιουργίας, της φαντασίας, της ξενοιασιάς. Να βρούμε έναν λόγο να παθιαστούμε στη ζωή μας. Να σταματήσουμε να εστιάζουμε σε όσα μας λείπουν και να εστιάσουμε σε όσα έχουμε και θεωρούμε δεδομένα.

Να κάνουμε ένα χόμπι, ένα ταλέντο μας δουλειά. Να βρούμε ένα δημιουργικό τρόπο να βελτιώσουμε το σπίτι μας, τον χώρο της εργασίας μας. Να είμαστε δεκτικοί σε νέες σχέσεις και γνωριμίες φιλικές ή ερωτικές. Να κοιτάξουμε τη «μεγάλη εικόνα» στη ζωή μας, χωρίς να εστιάζουμε σε μικρές αρνητικές λεπτομέρειες.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Είναι όμως εύκολα όλα τα παραπάνω με τις όψεις που δημιουργεί η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου 2023; Αυτό το φεγγάρι είναι λίγο περίπλοκο, υπό την έννοια ότι είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, η οποία όμως είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία και δεν μπορεί να δώσει στο μάξιμουμ τη θετική της επιρροή και σε τετράγωνο με τον πλανήτη των ανατροπών, τον Ουρανό.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις, να αισθανόμαστε θλίψη για ό,τι δεν έχουμε, να μας πιάσει το ανικανοποίητο, αλλά και να ξανανάψει τη σβησμένη φλόγα με παλιές σχέσεις, να επανασυνδέσει άτομα από το παρελθόν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί λοιπόν είτε να μας πιάνει η νοσταλγία για παλιές καλές στιγμές είτε να επικοινωνούμε ξαφνικά με παλιούς συντρόφους και να μην ξέρουμε αν θα πρέπει να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία.

Επίσης, μπορεί να συναντηθούμε με παλιούς συναδέλφους, να μας γίνει μια επαγγελματική πρόταση από μια παλιά δουλειά ή να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε δημιουργικές ιδέες που είχαμε στο παρελθόν και για κάποιους λόγους είχαν κολλήσει. Ακόμη, μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο παλιές οφειλές χρημάτων, είτε για να πληρώσουμε είτε για να λάβουμε ποσά που μας χρωστούν, ή να υπάρξουν οικονομικές δυστοκίες και να πιεστούμε.

Όμως η κύρια όψη της Νέας Σελήνης στον Λέοντα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και ίσως γίνουμε παρορμητικοί, επαναστατικοί, να μην αντέχουμε οποιονδήποτε έλεγχο, να αντιδρούμε, να παλεύουμε ενάντια στους κανόνες και να μην ακούμε κανέναν. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή απροσδόκητες καταστάσεις που να μας οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές και βιαστικές αποφάσεις. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης και της επανάστασης, γι’ αυτό μπορεί να θέλουμε να σπάσουμε τις αλυσίδες από ό,τι μας κρατά καθηλωμένους και να απελευθερωθούμε από τυχόν περιορισμούς που υπάρχουν στη ζωή μας.

Ίσως οι επιλογές μας σοκάρουν τους γύρω μας ή μπορεί να εκδηλώσουμε εκκεντρικές απόψεις και παράξενες συνήθειες. Αυτό το τετράγωνο μπορεί να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και απογοητεύσεις στις σχέσεις, αλλά και την αίσθηση ότι έχουμε αδικηθεί. Θα υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ένταση, ανισορροπία, σύγχυση και αβεβαιότητα. Αν αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που μας καταπιέζουν μπορεί να αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις προοπτικές της ζωής μας.

Με αυτή την όψη μπορεί να έχουμε εκκεντρικές ιδέες και απόψεις που θα τις προβάλλουμε με πάθος και φανατισμό και θα είμαστε πιο ξεροκέφαλοι, υπερβολικοί, ευερέθιστοι και ιδιότροποι. Επίσης, μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε ξαφνικά χρήματα ή αντικείμενα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ακόμη, μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά άτομα στη ζωή μας και να ταράξουν τη ρουτίνα μας. Γενικώς, θα είμαστε παρορμητικοί, κυκλοθυμικοί και με επαναστατική διάθεση.

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα έχουν απρόοπτα κι εντάσεις ως τις 21/07/2024

Παράλληλα πραγματοποιείται το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο που δίνει τη δύναμη και την ενέργεια να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να πάρουμε ρίσκο, να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τη ζωή μας, αλλά μπορεί να μας κάνει και ιδιαίτερα εγωιστές, ξεροκέφαλους, επαναστάτες χωρίς αιτία, να βγάλει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Επίσης μπορεί να γίνουμε σπάταλοι ή να προκύψουν διαφωνίες λόγω οικονομικών θεμάτων.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Advertisement

Το φεγγάρι αυτό θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου, αλλά και όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από τις 20 έως τις 26 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ας δούμε όμως αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν ανατροπές, αλλαγές και επιστροφές συντρόφων από το παρελθόν με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 16/08/2023

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα σας επηρεάζει αρκετά, καθώς είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη που σας κυβερνά, την Αφροδίτη, και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, το παρελθόν, τις ρίζες, τις συναισθηματικές ευαισθησίες σας, αλλά και τα επαγγελματικά και ίσως πιεστείτε ψυχολογικά, αφού θα έχετε ανατροπές, πιέσεις και αλλαγές.

Μάλιστα, με το τετράγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα ξαφνικά και να ζητούν άμεση επίλυση και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που να δοκιμάσουν τα νεύρα σας, αφού εσείς σιχαίνεστε οτιδήποτε δεν είναι προγραμματισμένο και μελετημένο. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές, είτε μια μετακόμιση, μια αλλαγή χώρου ή πόστου εργασίας, μια συγκατοίκηση, μια ανακαίνιση και να πιεστείτε καθώς θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας ή να ασχοληθείτε με την ασφάλεια του ή απλά να αναδιαμορφώσετε τον χώρο, διότι ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια εργασία με έδρα το σπίτι.

Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που να σας αποδιοργανώσουν, καθώς οι αποφάσεις των άλλων θα σας πιέσουν και θα πρέπει να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Στο στόχαστρο της Νέας Σελήνης που είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα μπουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις και αν υπάρχουν άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια και δεν σας καταλαβαίνουν, τότε μπορεί να σας πιάσει το παράπονο.

Με αυτή την όψη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και καταστάσεις από τα περασμένα… αλλά η Νέα Σελήνη σας ζητά να κάνετε μια νέα αρχή, οπότε αν υπάρχουν προβλήματα πραγματοποιείστε το βήμα που θα σας φέρει αγαλλίαση στην ψυχή σας και προσπαθήστε να κλείσετε τυχόν πληγές από το παρελθόν. Όμως παίζει και το σενάριο να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να έρθει ένας απόγονος και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη γράφει το όνομα σας και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, στον τρόπο που αντιμετωπίζετε εσείς τον εαυτό σας και πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Τώρα θα ανακατέψετε την τράπουλα και θα θέσετε τους όρους σας, θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και θα ξανασυστηθείτε στον περίγυρό σας και σε όσους σχετίζεστε. Σε αυτό θα βοηθήσει τόσο η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συνειδητοποιήσεις σας, τον απολογισμό σας και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, όσο και το τετράγωνο με τον Ουρανό που θα σας αποκαλύψει πράγματα για να δείτε κατάματα ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στη ζωή σας, ποιοι σας εξελίσσουν και ποιοι σας κρατούν στάσιμους.

Είναι μια περίοδος που θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, θα πιστέψετε στις δικές σας δυνάμεις, θα κοιτάξετε μπροστά και θα θέσετε τους προσωπικούς σας στόχους και αν δεν το κάνετε μόνοι σας θα σας αναγκάσουν οι συνθήκες που θα είναι ανατρεπτικές. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Απελευθερωθείτε και αγκαλιάστε τις ανάγκες σας, προσπαθήστε να βρείτε την προσωπική σας ικανοποίηση και αφήστε πίσω τους φόβους σας και όσους σας τους προκαλούν.

Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, μπορεί να μην είναι όλες εύκολες και με κόκκινα χαλιά στρωμένες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Εξάλλου και εσείς να μην θέλετε να αλλάξετε, οι καταστάσεις (και πολλές φορές ξαφνικά) θα σας σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο να θυμάστε ότι οι αλλαγές και μάλιστα οι ξαφνικές φέρνουν στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο έντονους ρυθμούς, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

Διαβάστε ακόμα:   "Μαύρος" Αύγουστος 2024 γι' αυτά τα ζώδια .Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα

Και βέβαια όσο εσείς θα αλλάζετε τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν. Μην μπείτε στη διαδικασία να παρεξηγηθείτε. Δώστε χρόνο και σε αυτούς, αλλά και σε εσάς να συνηθίσετε τη νέα εικόνα σας. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας είναι από τις 20 έως τις 26 μοίρες η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, αλλά πρέπει να εξετάσετε καλά αν αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι έρχεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που ενδεχομένως να σας ταρακουνήσει και να σας ξεβολέψει. Μπορεί να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις και να αλλάξετε δουλειά ή και επαγγελματική κατεύθυνση, ή μπορεί να αλλάζετε χώρο διαμονής ή επαγγελματικής στέγης. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να γίνεται πιο φιλόδοξοι και απαιτητικοί τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τους άλλους, αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά, καθώς τα διλήμματα θα είναι πολλά.

Γενικά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές «εκπλήξεις» το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αφενός για να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και αφετέρου για να μην ξεσπάσετε την πίεση που έχετε σε ανθρώπους που δεν φταίνε. Εσείς εξάλλου είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν.

Πάντως η Νέα Σελήνη θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας και θα έχετε πολλές και καινοτόμες ιδέες που θα εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες σας. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξετε και τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και προϊσταμένους και να μην αντιδράτε με αγένεια. Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι, δεν πρέπει να τους πιέζετε, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη σας ευνοεί να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση, με την προϋπόθεση όμως ότι το προηγούμενο διάστημα έχετε δουλέψει σκληρά και τώρα πρέπει να ανταμειφθείτε γι’ αυτό.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται απέναντί σας στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και κρύβει πολλές «εκπλήξεις», καθώς είναι σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Τα απρόοπτα δεν θα λείψουν από την καθημερινότητα σας και μπορεί να σας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που να αλλάξουν τη γνώμη που είχατε για κάποιους ανθρώπους που σχετίζεστε και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.

Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών και εσείς θα προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε όλα, και στα παλιά και στα νέα σχέδια σας. Όμως κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στις προσπάθειες σας και εσείς να επαναστατήσετε και να σπάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Το φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και ίσως τώρα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πολλά, καθώς θα δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε κάποια πράγματα που σας ενοχλούσαν στο παρελθόν και τα παραβλέπατε, αλλά και σε άτομα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μην στεναχωριέστε, δείτε το σαν ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για να έχετε αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας.

Advertisement

Θέστε τα όρια και τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και δείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και ποιοι έχουν άλλα συμφέροντα και αυτό αφορά επιχειρηματικούς εταίρους, μέλη της οικογένειας, σύζυγο ή φίλους. Δεν χρειάζεται εσείς να προσπαθείτε για το κοινό καλό και οι άλλοι να αδιαφορούν. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπουν νέα άτομα στη ζωή σας που σας γεμίσουν ενθουσιασμό, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά αν δεν περάσει ένα εύλογο διάστημα, διότι μπορεί να διαλυθούν με την ίδια δυναμική που δημιουργήθηκαν. Αν είστε σε σχέση, σύμφωνα με το asibiliou.gr και όλα πηγαίνουν καλά θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας, αλλιώς ίσως πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Θα επηρεαστείτε περισσότερο αν ο Ήλιος σας ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 20 μέχρι τις 26 μοίρες του ζωδίου σας, ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Ταύρο, στον Λέοντα, στον Σκορπιό ή στον Υδροχόο σε αυτές τις μοίρες.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.