Ο Κώστας Λεφάκης, πιστός όπως πάντα στην αστρολογικό του ραντεβού, μας ενημερώνει τις μηνιαίες προβλέψεις των ζωδίων για τον Ιούνιο 2018, καλωσορίζοντας με γνώση και σωστή προετοιμασία, το Καλοκαίρι!Μέχρι τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου και μετά τα μέσα του Ιούνη θα δώσει τύχη σε Έρωτα και Χρήμα, στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου και του 2ου! Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement


Ωστόσο η Αναδρομή του Άρη στον Υδροχόο θα φέρει αρκετές ρήξεις και και εντάσεις στα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου, όπως και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω που θα φέρει συναισθηματικά ξεσπάσματα και προβληματισμούς στα Παρορμητικά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου!

Το Νέο Φεγγάρι στους Διδύμους δίνει ευκαιρίες και ανοίγει δρόμους στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Οι πρώτες δύο εβδομάδες σε βοηθούν να διεκπεραιώσεις σωστά τα θέματα της δουλειάς. Κάνε σωστούς υπολογισμούς και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ανεκμετάλλευτες. Μην υπολογίζεις σε βοήθεια από το σπίτι όμως, καθώς όσα συμβαίνουν εκεί, δεν πρόκειται να διορθωθούν πριν περάσει το πρώτο δεκαπενθήμερο. Αισθηματικά ευνοείσαι το δεύτερο μισό του μήνα, αλλά αν σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου, κινδυνεύεις να βρεθείς προ εκπλήξεως! Μην επενδύεις λοιπόν σε ανθρώπους, αν δεν είσαι σίγουρη ή αν το ένστικτό σου σε προειδοποιεί για το αντίθετο!

Ταύρος

Ο μήνας ευνοεί τις εξελίξεις στα προσωπικά και αισθηματικά σου, αλλά μην κάνεις το λάθος να λειτουργήσεις απαιτητικά και εγωιστικά. Μπορεί να έχεις τα περιθώρια που θέλεις από τους άλλους για να είσαι στη ζωή τους, δεν σου επιτρέπεται όμως να προσπαθείς να τους χειραγωγείς. Επαγγελματικά, το πρώτο μισό του μήνα θα φέρει απρόοπτα και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη και για τα λιγότερα επιθυμητά σενάρια. Προσοχή στα μικροατυχήματα, καθώς έχεις την τάση να ασχολείσαι και με πράγματα που δεν είναι της ειδικότητάς σου!

Δίδυμος

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε κάνει πιο χαρούμενη καθώς οι προσδοκίες σου στα πρακτικά και επαγγελματικά δέχονται θετικές επιρροές και λειτουργούν ωφέλιμα για εσένα. Αισθηματικά, μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες και μην χαλάς την διάθεσή σου με μικροπράγματα. Γίνε ακόμα περισσότερο δημιουργική, χάρισε απλόχερα το χαμόγελό σου και μην αντιδράς όταν ακούς διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου. Τίποτα δεν χαλάει ανεπανόρθωτα τον μήνα αυτόν, ενώ κανείς από το περιβάλλον σου δεν πρόκειται να αλλάξει την καλή του γνώμη για εσένα!

Καρκίνος

Φρόντισε να βγεις από την κατάσταση αναμονής και να δράσεις όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς. Η αρχή του μήνα σε δυσκολεύει και σε μπερδεύει, αλλά αν κρατήσεις σταθερή πορεία στις επιδιώξεις σου, τότε το δεύτερο μισό του μήνα θα σε ανταμείψει γι αυτό. Απέφυγε να έχεις πολλούς στόχους και γίνε πιο αποτελεσματική ως προς έναν. Θα καταφέρεις έτσι να δημιουργήσεις έναν χώρο ασφάλειας, να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να δεις ότι, είσαι ικανή για πολλά περισσότερα από όσα φανταζόσουν. Και το κυριότερο; Ότι τα έχεις καταφέρει μόνη σου!

 

Λέων

Φρόντισε να κρατήσεις σταθερά τα κεκτημένα σου. Μην θυσιάζεις οτιδήποτε λειτουργεί για κάτι άλλο το οποίο δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί και, γενικότερα, μην αγγίζεις θέματα που δεν σε συμφέρουν. Συνέχισε την καλή δουλειά στο αντικείμενό σου και γίνε πιο συνεργάσιμη με εκείνους που μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμοι στο μέλλον. Προσωπικά, αισθηματικά και οικογενειακά θέματα γίνονται πιο ευχάριστα και πιο εύπεπτα ορισμένες φορές. Αισθηματικά ευνοείσαι, αλλά φρόντισε να προνοήσεις για τις εκλείψεις που θα σε επηρεάσουν τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες!

Παρθένος

Δεχτείτε τις αλλαγές που σας προτείνουν στην εργασία, αλλά ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά και αισθηματικά σας θέματα. Είναι καιρός να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να απελευθερωθείς από κάποιους φόβους που σε έχουν εγκλωβίσει. Η πραγματικότητα είναι αυτή που υπάρχει στη σκέψη και στην καρδιά σου, επομένως κανείς δεν μπορεί να σου τη στερήσει. Με λίγα λόγια, ο μήνας αυτός είναι καλός για να κινηθείς όπως ορίζει το χρέος σου απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό!

Ζυγός

Σε απορροφά το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να παραμελείς τους άλλους, εξίσου ζωτικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να καλύψεις τα κενά της επαγγελματικής σου κατάρτισης και να γίνεις πιο εργατική σε ότι έχεις αναλάβει, το πρώτο μισό του μήνα. Το δεύτερο μισό ευνοείται ο έρωτας, τα ταξίδια, η κοινωνική ζωή και η βελτίωση της εικόνας σου. Να θυμάσαι ότι πολλά συμβαίνουν από αντίδραση και ότι τα περισσότερα από αυτά δεν θα έχουν διάρκεια. Αν είσαι ελεύθερη ζήσε τον έρωτα που θα σου προκύψει, χωρίς ανασφάλεια και χωρίς μεγάλες προσδοκίες!

Σκορπιός

Η δημιουργία είναι το μέλημα για το πρώτο μισό του μήνα. Μπορείς να επεκτείνεις τις φιλοδοξίες σου, να βάλεις στόχους που σε άλλες συγκυρίες θα σου φαίνονταν δύσκολο να επιτευχθούν και μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν καιρό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να στρώνουν, αλλά θέλεις ακόμα προσεκτικά βήματα. Αισθηματικά μην γίνεσαι ανυπόμονη και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να λειτουργεί εγωιστικά και αναποτελεσματικά.

Τοξότης

Διαφορετικός είναι ο φετινός Ιούνιος για εσένα και σε απασχολεί αρκετά το πώς θα επιτύχεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές που επιθυμείς θα προκύψουν στην ώρα τους και εσύ θα πρέπει να έχεις καταστρώσει αρκετά εναλλακτικά σχέδια. Ένας έρωτας που φαντάζει απίθανος, πρόκειται να μπει στο οπτικό σου πεδίο και σε αρκετές περιπτώσεις και στη ζωή σου. Η αναμέτρηση με τον εαυτό σου όμως, όσον αφορά στη μάχη που δίνεις με το «πρέπει» και το «θέλω», θα κυριαρχήσει στις επιλογές σου και θα επηρεάσει την έκβαση του αγώνα!

Advertisement

Αιγόκερως

Στην πραγματικότητα, δίνεις πολύ λίγα περιθώρια στον σύντροφό σου να είναι ο εαυτός σου καθώς, η σκέψη να του παραχωρήσεις λίγη περισσότερη ελευθερία κινήσεων, δεν περνά από το μυαλό σου. Δέξου λοιπόν την πιθανότητα να συμβαίνουν και πράγματα που δεν γνωρίζεις και που δεν πρόκειται να μάθεις όσο τηρείς αυτήν την στάση! Μπορεί να αισθάνεσαι πιο σίγουρη όσο έχεις τον έλεγχο, στην πραγματικότητα όμως προκαλείς αντιδράσεις που μπορεί να σου κοστίσουν περισσότερο από όσο νομίζεις!

Υδροχόος

Ο κόσμος δεν είναι ούτε αγγελικός, ούτε ιδανικά πλασμένος. Όσο εσύ προσπαθείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να μην αδικήσεις κανέναν, οι άλλοι μπορεί να εκμεταλλευτούν τα περιθώρια που τους δίνεις και να λειτουργήσουν εντελώς αντίθετα από ότι σε έχουν διαβεβαιώσει. Κράτησε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις και φρόντισε τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Πρόσεχε τους γύρω σου γιατί μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης, λόγω της καλής ποιότητας του χαρακτήρα σου!

Ιχθύς

Κινήσου γρήγορα και αποτελεσματικά. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, τόσο στην εργασία, όσο και στα αισθηματικά σου για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, ή για να προωθήσεις τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σου. Το συναίσθημα θα παίξει ρόλο στις επιλογές σου, φρόντισε όμως να είσαι εκείνη που το εισπράττει πριν το προσφέρεις τόσο απλόχερα, όσο συνήθως. Μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα καθώς και διασκέδαση με τις παρέες σου, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου!

oroskopos.gr