Connect with us

Ζώδια

23 Οκτωβρίου 2019 22:44

Τοξότης: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Γενικά

Από πέρυσι τον Νοέμβριο που μπήκε ο Δίας στο ζώδιό σου, όλο για προκοπές ακούς και διαβάζεις και προκοπές δεν βλέπεις. Λες κι αυτοί οι αστρολόγοι σε μισούν και φχαριστιούνται να βλέπουν την μισή χαρά σου και το παγωμένο χαμόγελο στα χείλη σου. Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα κι επιτέλους έφτασε η ώρα και η στιγμή να πάρεις την θριαμβευτική ρεβάνς σου. Διότι ποιος χρειάζεται τους αστρολόγους, όταν ο Δίας γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος των ουρανών; Ουδείς –τουλάχιστον Τοξότης- κι αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, για αυτούς, αφού αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, όσα γκαντεμοδαιμόνια κι αν μαζευτούν, θα τα κάνει μια χαψιά.

Τι να μας πούνε τώρα οι Ουρανοί, οι Πλούτωνες και τα άλλα ζωντόβολα του ουρανού. Με τι ανάστημα θα σταθούν μπροστά στον γίγαντα της κ@λ@φαρδίας; Κι επειδή ενός καλού μύρια έπονται, μην υποτιμάς ούτε την Δημητρούλα που τον συνοδεύει, ούτε την Αφροδίτη, που περνά στο ζώδιό σου το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου.  Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά κι αν τύχει να περισσέψουν ψιχουλάκια θα φάνε και οι πτωχοί.

Είναι βέβαια κι αυτές οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα που «κουνιούνται και λυγιούνται» για να σου πούνε τι άραγε; Να μην κάνεις καταχρήσεις και να προσέχεις την υγεία σου για να μην σε βρει τίποτε ξαφνικό; Ή ότι η ζωή δεν είναι παιχνίδι και να προσέχεις μην σου την φέρουν μπαμπέσικα; Τα έχεις ξανακούσει εκατό χιλιάδες φορές και μυαλό δεν έβαλες, γιατί να το κάνεις τώρα;

Ανάδρομος Ερμής και κουραφέξαλα. Δηλαδή τι; Από τις 31/10 μέχρι τις 21/11 να προσέχεις το άλφα το βήτα και τελικά να χάσεις το πάρτι; Να μην δουλεύεις… μάλιστα, αυτή είναι πρόβλεψη σωστή και ξηγημένη. Ο Άρης στον Ζυγό, πάλι, κάτι προσπαθεί να κάνει με αναμπουμπούλες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά μασάει η κατσίκα ταραμά; Ποιος τον… (μπιπ) τον Αρούκο, όταν έχεις στην απόλυτη διάθεσή σου τα ουρί του παραδείσου. Ή μήπως πρόκειται να δανείσεις στους/στις φίλους/ες σου λεφτά για να τους ψάχνεις μετά. Αντιθέτως επιβάλλεται να δανειστείς για να παρακαλάνε να είσαι καλά και ντούρασελ. Ο Τοξότης να είναι καλά κι όλοι οι άλλοι να πάνε να… (ξανά μπιπ)

Οικονομικά

Ζόρια, λέει, σε περιμένουν με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου. Ναι καλά, μας τα ‘παν κι άλλοι κι ακόμη τρώνε τα διπλώματά τους… Βρε χαμπαριάζει ο άρχοντας Τοξότης από στερήσεις; Τους δίνει μια και πάνε πέρα, έτσι θα κάνεις και τώρα. Το ότι συσσωρεύονται χρέη, ποσώς σε ενδιαφέρει, έτσι κι αλλιώς κάποιος/α άλλος/η θα τα πληρώσει

Ερωτικά

Με το που θα πατήσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1-2/11), ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα. Ήδη το χαλί είναι στρωμένο από Δία και Δήμητρα και όλοι οι «παράνομοι» δεσμοί σου θα γίνουν νόμιμοι. Ο νόμος βέβαια επιβάλλει να παντρεύεσαι μόνον έναν ή μια, αλλά κανείς δεν σου απαγορεύει να έχεις και τα εξωσυζυγικά. Εσύ τα… έκτισες αυτά τα μαγαζιά, γιατί ποτέ σου δεν αποδέχθηκες την μίζερη θέση της μονογαμίας. Πολλαπλές επιλογές, να τι σου ταιριάζει και αυτόν τον μήνα καλείσαι να δείξεις στους υπόλοιπους πως το τρίβουν το πιπέρι.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.