Connect with us

Ζώδια

8 Οκτωβρίου 2019 14:48

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο; Η Σμάρω Σωτηράκη προειδοποιεί!

Σας έχουμε τις αστρολογικές προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη! Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο;

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγµατοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού. Αυτή όµως αστρολογικά ξεκινά να δηµιουργείται από το Σάββατο 12 που η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό.

Επηρεάζει περισσότερο τα άτοµα της παρορµητικής οµάδας, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Οι Κριοί µπορούν και να επωφεληθούν κάπως περισσότερο από κάποια αναποδιά, αφού ταυτόχρονα µε το πρόβληµα εµφανίζεται και µια εναλλακτική λύση. Από όλους, όµως, απαιτείται παντού µεγαλύτερη προσοχή. Ιδιαίτερα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς απολαμβάνεις τη συντροφιά τους. Είναι σημαντικό για εσένα να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια.Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει αυτοπεποίθηση για να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των ονείρων σου. Η καλή σου διάθεση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Απόλαυσέ το.

ζώδια σήμερα

Σήμερα έχεις την ευκαιρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς φιλικές παρέες θα είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνοντας περισσότερες τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο άγχος και σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται για να δείξεις τις ικανότητές σου και να μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου ανέλιξη. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να βρεις σημαντικές λύσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η αυτοπεποίθησή σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και στις επαγγελματικές σχέσεις.

Σήμερα οι υποχρεώσεις στην καριέρα φαίνεται να μην μπορούν να μπουν ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να λύσει ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που φαίνεται να αντιλαμβάνεται απόλυτα τον τρόπο σκέψης και δράσης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις πιο ευχάριστα και αισιόδοξα από ποτέ, κάτι που σε οδηγεί στο να διασκεδάσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου μη χάσεις την ευκαιρία αφού το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις όμορφα. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό εντείνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα σε ότι αφορά σπουδές και επαφές με το εξωτερικό που ανοίγουν νέα πνευματικά μονοπάτια.

Σήμερα η εξαιρετική διάθεση θα δώσει σημαντική ώθηση στην προσωπική σου ζωή, απόλαυσε τη διασκέδαση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου οι κοινές συνισταμένες είναι αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ο εκνευρισμός εντείνεται από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο φως και μπορεί να σε προβληματίσουν. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά, γι’ αυτό άκουσε την. Να θυμάσαι μόνο ότι η ζήλια και η καχυποψία μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στη σχέση σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο Ζυγό εξισορροπεί τη νευρικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις έντονες στιγμές αισθησιασμού και πάθους με το ταίρι σου.

ζώδια σήμερα

Σήμερα απολαύστε τα μοναδικά στην συναισθήματα που μπορεί να νιώσει στην προσωπική σου ζωή αφού μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει συναισθηματική θύελλα και θα εκτοξεύσει τον ερωτισμό.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να υπάρχει αρμονία και ισορροπία αποφεύγοντας τις εντάσεις. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και είναι αυτός που μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό εντείνει το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Ιδανικές είναι στιγμές που μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου, αφού υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία.

Σήμερα η καλή διάθεση και επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς φαίνεται να είναι το ιδανικό για σένα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και δίνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην καθημερινότητα και σε εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανά έχεις αναλάβει. Το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός και να γκρινιάζεις τους γύρω σου, επηρεάζοντας άμεσα τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου απέφυγέ το. Η γυμναστική ή κάθε είδους άσκηση που σου αρέσει θα βοηθήσει στην εκτόνωση του. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις τις καλύτερες δυνατές απολαβές για εσένα σε εργασιακό επίπεδο, αφού πιθανό είναι να επιδιώξεις να αναγνωριστεί η προσφορά σου με αυτό τον τρόπο.

Σήμερα ιδανικές είναι οι συνθήκες για να λύσεις συνθήματα ρουτίνας που μπορεί να δημιουργούν ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απολαύσεις κάθε λεπτό της ημέρας διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Φυσικό είναι να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου, προσπάθησε όμως να μην εγκλωβίζεται σε εγωκεντρικά μοτίβα, γιατί είναι αυτά που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου, αφού η επικοινωνία και η αρμονία απογειώνουν το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη.

Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και υπόσχεται μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σένα αφού μαγνητίζει τα βλέμματα και εντυπωσιάζεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις κοντά στην οικογένειά σου, γι’ αυτό επιδιώκεις να βρίσκεσαι μαζί τους. Η τρυφερότητα και η ασφάλεια που σου χαρίζουν είναι σημαντική για σένα. Η εσωστρέφεια εντείνεται και μπαίνεις σε μια διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου που μπορεί να εντείνει την κυκλοθυμία. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να φέρεις ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο και να τα επιλύσεις με πρόσωπα της οικογένειας, αφήνοντας πίσω ό,τι σε βάρυνε μέχρι τώρα σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου στον προσωπικό σου χώρο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που φαίνεται ονειρική για εσένα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς επιδιώκεις να συζητάς να επικοινωνείς και να εκφράζεις τις απόψεις σου για θέματα που τους απασχολούν. Στρέφεσαι στο εμπόριο, στις δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι συμφωνίες που πιθανά να επιτύχεις. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει την αυτοπεποίθηση και την επικοινωνιακή ικανότητα να προωθήσεις εμπορικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις προμηνύουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Σήμερα μία βραδιά διασκέδασης με το ταίρι σου θα είναι ιδανική για να δώσει η ανανεωτική χροιά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα νιώσεις ότι βρήκες τον άνθρωπο της ζωής σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θες να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Φρόντισε μόνο να μην μπεις σε περιττά έξοδα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Το πάθος μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να περιορίσεις το πείσμα και την αδιαλλαξία σου. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό μπορεί να σηματοδοτήσει την αύξηση του εισοδήματός σου από την επαγγελματική σου πηγή, καθώς φαίνεται να αναγνωρίζονται η προσωπική αξία και η προσπάθειά σου.

Σήμερα η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πρακτικά ζητήματα με το ταίρι σου δημιουργούν ασφάλεια και σιγουριά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα προσδώσει σταθερότητα στη ζωή σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο ενεργητικός από ποτέ, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στις συνεργασίες σου καθώς παίρνει σημαντικές πρωτοβουλίες για να προωθήσεις θέματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και τις εκφράζεις με δυναμισμό στο ταίρι σου, θέλοντας να γίνουν αντιληπτές και ευελπιστώντας να σε ικανοποιήσει. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις επαγγελματικό επίπεδο για θετικές εξελίξεις που μπορούν να αποδώσουν για σένα τα μέγιστα. Ιδανικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν.

Σήμερα φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το/η σύντροφο σου καθώς μπορείς να περάσεις υπέροχα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία πού να παίξει κυριαρχικό ρόλο και στην προσωπική σου εξέλιξη.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, εντείνοντας το συναισθηματισμό, τη μοναχικότητα, την εσωστρέφεια. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε εκκρεμούσες καταστάσεις ή ζητήματα του παρελθόντος που σε φορτίζουν ψυχολογικά. Αυτό, όμως, δεν σου επιτρέπει να σκέφτεσαι ξεκάθαρα και μπορεί να επηρεάσει τη δράση σου σε καθημερινά ζητήματα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος για να μην υπάρξουν λάθη. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να λειτουργούν αποκλειστικά για σένα. Ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται στον έρωτα.

Σήμερα τρυφερότητα και αισθησιασμός κατακλύζουν την προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο μακριά από όλους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται.

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.