Connect with us

Ζώδια

Οι 11 «μαύρες» μέρες του Ιουνίου: Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, σας προειδοποιούμε – Τα μάτια σας 14, αυτές τις ημερομηνίες

Published

on

Advertisement

Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο Βάσια Μαυράκη, ο Ιούνιος φέρνει πολλές αστρολογικές εξελίξεις που επηρεάζουν όλα τα ζώδια. Καθώς ο μήνας προχωρά, οι αλλαγές αυτές γίνονται πιο έντονες και σημαντικές. Παρακάτω παρουσιάζονται οι πιο καθοριστικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο τον Ιούνιο.

Advertisement

Αστρολογικές Εξελίξεις στον Ιούνιο

Καθώς ο Ιούνιος πλησιάζει στο τέλος της πρώτης του εβδομάδας, η αστρολογική σκηνή γεμίζει με ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αυτές οι εξελίξεις έχουν τη δυνατότητα να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, ανάλογα με το ζώδιό τους.

Σημαντικές Ημερομηνίες για τα Ζώδια

8 Ιουνίου 2024

 • Αφροδίτη 19° Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° Ιχθύων

Ημέρα περιορισμού και επικράτηση λογικής. Σχέσεις με διαφορά ηλικίας, επιβολή θέλησης ισχυρών προσώπων και έρωτας με ανταλλάγματα. Συναισθηματικός και οικονομικός περιορισμός.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου.

9 Ιουνίου 2024

 • Ήλιος 19° Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° Ιχθύων

Περιορισμός με μεγάλη χρονική διάρκεια και αναγκαστικός συμβιβασμός σε περιοριστικές καταστάσεις. Επιβολή κανόνων και ανάληψη ευθύνης πεπραγμένων. Οικονομικός περιορισμός και αντιμετώπιση ατυχών καταστάσεων. Καταθλιπτική διάθεση, οριοθέτηση.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου.

11 Ιουνίου 2024

 • Άρης 01° Ταύρου τετράγωνο με Πλούτωνα 01° Υδροχόου

Ημέρα προετοιμασίας ‘’πολεμικών’’ ενάρξεων! Μυστικές δράσεις, κρυφές ενέργειες και εκδικητική διάθεση. Ενδεχόμενα γεωφυσικά φαινόμενα. Οριστικά τέλη σχέσεων και «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη».

Αφορά κυρίως στο Σταθερό Σταυρό Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

12 Ιουνίου 2024

 • Ερμής 19° Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 19° Ιχθύων

Λεκτικές και επικοινωνιακές εντάσεις. Σύγκρουση συμφερόντων αδιέξοδες συναισθηματικές καταστάσεις και προδιάθεση σε ατυχήματα. Περιχαράκωση και περιορισμός έκφρασης.

Αφορά κυρίως στο Μεταβλητό Σταυρό Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς τέλους δεύτερου δεκαημέρου και αρχής τρίτου.

14 Ιουνίου 2024

 • Σύνοδος Ήλιου και Ερμή 24° Διδύμων

Ημέρα χαρούμενης διάθεσης και αισιοδοξίας. Ευχάριστες μετακινήσεις, σημαντικές συζητήσεις και προώθηση γραφειοκρατικών εργασιών. Δυνατές κοινωνικές επαφές και άνεση στην επικοινωνία.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

16 Ιουνίου 2024

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   Άνοιξε «χρυσό σεντούκι» η Λίτσα Πατέρα: Λεφτά με τη σέσουλα για Ταύρους, Σκορπιούς και 3 ακόμα ζώδια

 • Αφροδίτη 29° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° Ιχθύων

Το τέλος της αγάπης στις τελευταίες μοίρες του Αέρα και του Νερού. Απιστία, εξαπάτηση και απογοήτευση στα χρήματα και στον έρωτα. Διάψευση προσδοκιών, ψευδαισθήσεις, πλατωνικός έρωτας, εξιδανίκευση. Προσοχή στις οικονομικές απάτες και στις κλοπές.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς των τελευταίων ημερών.

17 Ιουνίου 2024

 • Ερμής 29° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° Ιχθύων

Ψευδαισθήσεις, απογοητεύσεις, αναβολές και παρανοήσεις. Προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Οικονομικό χάσιμο, κλοπή αντικειμένων, λάθη και παραλείψεις.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς των τελευταίων ημερών.

20 Ιουνίου 2024

 • Ήλιος 29° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 29° Ιχθύων

Παρανοήσεις, εξαπάτηση και διάψευση προσδοκιών. Λάθη από απροσεξία και αφηρημάδα. Φρούδες ελπίδες και κάλπικοι έρωτες. Ενδεχόμενη απογοήτευση από πρόσωπα κύρους.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς των τελευταίων ημερών.

22 Ιουνίου 2024

 • Πανσέληνος 01° Αιγόκερω/ Καρκίνου

Εντάσεις, απομακρύνεις και διαμάχες για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τριών πρώτων ημερών.

26 Ιουνίου 2024

 • Ερμής 19° Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 19° Ιχθύων

Ημέρα δυνατής σκέψης και δομημένης επικοινωνίας. Οργάνωση και τακτοποίηση γραφειοκρατικών ζητημάτων, διευθέτηση υποθέσεων και ενασχόληση με πρακτικά καθημερινά θέματα. Δομημένες σκέψεις, δομημένες πράξεις.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς τέλος δεύτερου και αρχής τρίτου δεκαημέρου.

29 Ιουνίου 2024

 • Αφροδίτη 14° Καρκίνου εξάγωνο με Άρη 14° Ταύρου

Ημέρα έντονου φλερτ, διεκδίκησης και ερωτικής διάθεσης. Συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες, ανάγκη για περιπέτεια και διασκέδαση. Επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες.

Αφορά κυρίως στα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου.

Μην τους ερωτευτείς ποτέ, γυρνάνε πάντα στην πρώην: Τα 3 ζώδια – «Κόκκινη Σημαία» που δεν ξεπερνούν το παρελθόν

Advertisement

Τρία ζώδια μπορεί να κάνουν πισωγυρίσματα στους πρώην, με τους κυβερνώντες πλανήτες να παίζουν καταλυτικό παράγοντα σε αυτό.

«Αν ένας πλανήτης είναι γραμμικός ή μη γραμμικός και αν είναι λογικός ή συναισθηματικός πλανήτης, μπορεί να καθορίσει αν γυρίσετε στον πρώην σας», υπογραμμίζει η αστρολόγος Julia Kelley στο Bustle.

Διαβάστε ακόμα:   «Ουρανοκατέβατη» χαρά: Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν καλή τύχη κατά το θερινό ηλιοστάσιο

Παραδείγματος χάρη, ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της διαίσθησης, της φαντασίας και του υποσυνείδητου νου και συνεπώς, οι Ιχθείς είναι πιο ευαίσθητοι και ανοιχτοί στο να επιστρέψουν σε έναν πρώην.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αιγόκερως, ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης, της πειθαρχίας και της προόδου προς τα εμπρός, προτιμά να κοιτάζει το μέλλον και να μην κάνει πισωγυρίσματα.

Τα τρία ζώδια που γυρίζουν συνέχεια στους πρώην

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο «επικοινωνιολόγος» του ζωδιακού κύκλου, σύμφωνα με την Kelley και μπορούν επίσης να είναι ιδιαίτερα νοσταλγικοί. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να τους κάνει να επιστρέψουν σε έναν πρώην. «Οι Δίδυμοι αναζητούν έναν σύντροφο που μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς και άνετο», επεσήμανε.

Οι λόγοι του πισωγυρίσματος των τριών ζωδίων

Καρκίνος

Αν ο Καρκίνος εκτιμά κάτι, είναι η αίσθηση του σπιτιού και της άνεσης. Συχνά θέλουν να αναδημιουργήσουν αυτή την αίσθηση ασφάλειας και να δώσουν σε μια παλιά σχέση ακόμη μια ευκαιρία.

Ο Καρκίνος είναι επίσης νοσταλγικός, αλλά και αισθηματικός και έχει την τάση να εξιδανικεύει ανθρώπους που δεν ήταν τόσο καλοί μαζί του. «Οι Καρκίνοι μπορούν συχνά να βρεθούν να ζουν στο παρελθόν, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει στην εξύμνηση των αναμνήσεων και των σχέσεων του παρελθόντος», σημειώνει η Kelley.

Ζυγός

Advertisement

«Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία αντιπροσωπεύει την ομορφιά, τον ρομαντισμό και την αγάπη», τονίζει η Kelley. Έχουν την τάση να ερωτεύονται πολλές φορές, όμως, μπορεί να καταλήξουν σε έναν πρώην, αποζητώντας την φροντίδα, αλλά και την επιβεβαίωση.

Για τον Ζυγό είναι πολύ εύκολο να ξυπνήσει κάθε είδους ανάμνησης από μια σχέση που τελείωσε. Συχνά θα σκεφτεί πώς θα μπορούσαν αν πάνε τα πράγματα αν έκανε διαφορετικές επιλογές και έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη θα επιστρέψει στη θαλπωρή της σχέσης, ακόμη κι αν φύγει ξανά μετά από λίγο.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.