Connect with us

Ζώδια

Νέα Σελήνη στον Κριό – Μεγάλες επαγγελματικές προτάσεις γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Published

on

Advertisement

Κριός
Μοναδική η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Ποδαρικό στην άνοιξη, το σύμπαν φέρνει την άνοιξη στη ζωή σας! Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας, να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας για διάφορα ζητήματα, να δείξετε και να αποδείξετε πως ξέρετε πολύ καλά το ποια είναι η θέση σας και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, ο Πλούτωνας και ο Άρης σας δίνουν απίστευτη δύναμη, αποφασιστικότητα και μπόλικη γοητεία. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Επιδιώξτε γνωριμίες με ανθρώπους χρήσιμους και που εκπέμπετε στην ίδια τη συχνότητα!

Advertisement

Ταύρος
Αντιφατική εντελώς η Νέα Σελήνη από τον Κριό για εσάς τους Ταύρους! Από τη μια σας δένει τα χέρια, σας κρατάει λίγο πίσω, προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση. Από την άλλη όμως ο Άρης από τον Καρκίνο θέλει να ανοίξτε τα φτερά σας, να βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος να σας χαρεί. Η άνοιξη σημαίνει νέα ξεκινήματα, με τις ευχές του Πλούτωνα, παρακαλώ πολύ! Καιρός να δικτυωθείτε, να αποκτήσετε νέες παρέες και ενδιαφέροντα, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που επιβάλλεται να αναβαθμιστείτε σε όλα τα επίπεδα! Ότι στόχο και αν βάλετε θα τον πετύχετε, όσο ζόρικος και αν είναι!

Δίδυμος
Τρελούτσικη η Νέα Σελήνη από τον Κριό για την περίπτωση την ιδιαίτερη τη δική σας! Ξαφνικά νιώθετε ελεύθεροι και ωραίοι, μοιραίοι επίσης και δε σας βλέπει το σπίτι καθόλου τις ημέρες αυτές. Γεμάτοι από δραστηριότητες, χόμπι, οτιδήποτε σας φτιάχνει το κέφι, μπήκε και η άνοιξη ποιος σας πιάνει; Φίλοι και γνωστοί σε ύψιστη προτεραιότητα, δημόσιες σχέσεις, διασκέδαση και νυχτοπερπατήματα, το μενού είναι υπερπλήρης, από ρούχα πώς πάτε; Ο Άρης που λέτε θα είναι ο «χορηγός»! Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν, μια ζωή την έχουμε και τα σχετικά. Ψυχαγωγηθείτε, αλλά να γεμίζει το σακούλι!

Καρκίνος
Δυνατή και ζόρικη η Νέα Σελήνη στον Κριό! Σας πιάνει μπαμ καρά μπαμ και είναι επαγγελματικό το θέμα. Όσοι γυρεύετε εργασία εδώ και πολύ καιρό, να έχετε νέα από το πουθενά και ξαφνικά να βρεθείτε σε ένα πόστο ιδιαίτερα ικανοποιητικό! Το σύμπαν σας προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες, ανταποκρίνονται περιπτώσεις που έχουν μπει στην κατηγορία «παρελθόν»! Σε δίλημμα μπορεί να βρεθείτε όσοι ήδη έχετε μια εργασία και που θα χρειαστεί να ρισκάρετε για αυτό το κάτι καλύτερο! Your life, your choice! Ευτυχώς που ο Άρης έρχεται στο ζώδιό σας, αποφάσεις εδώ και τώρα!

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.

Λέων
Κάτι σας έχει βρει και πάλι και πιστεύετε πως τις ημέρες αυτές μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα παιδικό σας όνειρο. Στην ερώτηση τύπου «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» Πλέον λέτε την αλήθεια στον εαυτό σας, οπότε κάτι θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξει, να πράξετε οτιδήποτε χρειαστεί για να βγει αληθινό εκείνο το όνειρο! Η Νέα Σελήνη από τον Κριό σας προσφέρει μπόλικη θετική ενέργεια και αισιοδοξία για να πετύχετε το στόχο αυτό. Ο Πλούτωνας βέβαια από τον Υδροχόο, έχει σκοπό να περάσει από κόσκινο την ερωτική σας τη ζωή! Κολλάει η βελόνα και φαντάζεστε δράκους. Υπάρχει λόγος;

Παρθένος
Τις μέρες αυτές θα διαπιστώσετε πως για να είστε μέσα στα πράγματα στη δουλειά σας, θα πρέπει να κάνετε φιλικές επαφές με διάφορα πρόσωπα. Να σας γνωρίσουν, να μάθουν τι άνθρωποι είστε, να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας και τα όνειρά σας. Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, είναι ας φανταστούμε μια καλή νεράιδα, που ακούει τις επιθυμίες σας και θέλει να τις πραγματοποιήσει. Λεφτά σας στέλνει το σύμπαν, κάποιος επιθυμεί να ξελασπώσετε, να πάρετε μια ανάσα, για να εστιάσετε στην προσωπική σας τη ζωή, μπας και δείτε και εσείς μια ροζ μέρα! Ο Άρης από τον Καρκίνο θα σας ξεπορτίσει, υπόσχεση!

Ζυγός
Εργασία και χαρά έχει από εδώ και πέρα! Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, σας ανοίγει πόρτες, ένα νέο project, είναι ότι πρέπει για να μπείτε στο παιχνίδι δυναμικά και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Η καριέρα σας σε ύψιστη προτεραιότητα, καιρός για δουλειά και χρήμα φυσικά! Και επειδή συνήθως η εργασία σας βασίζετε στις καλές δημόσιες σχέσεις, καιρός να εκμεταλλευτείτε μερικές για να έχετε το προβάδισμα στις εξελίξεις. Εννοείται πως κόσμος έρχεται και κόσμος φεύγει, αλλά πάντα κάπου εκεί ανάμεσα υπάρχει ένα πρόσωπο που το βλέπετε διαφορετικά. Φρόνιμα όχι τώρα..

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Κριό, φανερώνει το πόσο απαραίτητοι είστε στη δουλειά σας και πως αξίζετε περισσότερα. Κάτι προσωρινό γίνεται μόνιμο, οι μειωμένες ώρες γίνονται περισσότερες και ξαφνικά το πορτοφόλι γεμάτο. Η πίστη σας και η αφοσίωσή σας σε μια ομάδα, ένα project, σας ανταμείβει σε όλα τα επίπεδα. Ο Άρης από τον Καρκίνο, είναι ο λόγος που αποκαλύπτονται τα χαρίσματά σας, που οι προϊστάμενοι σας βλέπουν με άλλο μάτι, που δεν περνά απαρατήρητη η ύπαρξή σας, κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους. Τις αλλαγές εμείς τις φέρνουμε για αυτό μη χάνετε λεπτό. Ζητήστε για να λάβετε!

Διαβάστε ακόμα:   Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα έχουν απρόοπτα κι εντάσεις ως τις 21/07/2024

Τοξότης
Απρόβλεπτα ερωτικούς και παθιασμένους σας κάνει η Νέα Σελήνη από τον Κριό! Κάποιοι Τοξότες, αναπολείτε το παρελθόν, παλιές αγάπες, θυμάστε το αγρίμι που κάποτε κρύβατε μέσα σας. Μήπως καιρός οι σπίθες να ανάψουν; Μήπως ανάμεσα από τα φιλαράκια σας υπάρχει ένα πρόσωπο που δε ξεπεράσατε ποτέ; Κάτι τέτοια μπορεί να πάθετε τις μέρες αυτές. Βέβαια, ο Άρης από τον Καρκίνο, έχει σκοπό να ξεθάψει υποθέσεις ξεχασμένες, οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν, πάλι το χέρι στην τσέπη θα βάλετε. Απολαύστε τις στιγμές, όσα πάνε και όσα έρθουν, πικάντικη που είναι η ζωή..

Advertisement

Αιγόκερως
Με αφορμή την άνοιξη, γραπώνετε την ευκαιρία να γίνετε ιδιαίτερα δημιουργικοί. Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, είναι φλογερή, παθιασμένη, έχει ένταση, κρύβει απίστευτη δύναμη, συνεπώς δεν υπάρχει κάτι που θα θελήσετε να κάνετε και να μη συμβεί αυτό. Είναι μέρες που ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας στο πι και φι. Πολλοί Αιγόκεροι ασχολείστε με το σπιτάκι σας, με μερεμέτια, με τον καλλωπισμό του, έφτασε ο καιρός για ένα φρεσκάρισμα, δε λέτε; Μια που τα συζητάτε μια που γίνονται! Και επειδή είστε νευρικοί ως άνθρωποι και απόλυτοι, ξαφνικά ο Άρης σας κλέβει την πολύ αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος
Όλα στα κόκκινα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό! Σας βρίσκει ήδη στο αεροδρόμιο, ή είστε καθοδόν; Ευνοεί τα ταξίδια κυρίως τα επαγγελματικά, από εκείνα που ανοίγουν νέους ορίζοντες και φέρνουν το καινούριο! Γίνεστε τέρμα εργασιομανείς, ο χρόνος είναι χρήμα, συνεπώς κάθε λεπτό είναι απαραίτητο. Συμφωνώ, όμως να κοιμάστε τις ώρες που πρέπει και να τρέφεστε σωστά, για να είστε αποδοτικοί. Αλλιώς τσάμπα ο κόπος.. Ο Άρης από τον Καρκίνο, φέρνει το χρήμα, γεμίζει το σακούλι, οπότε φτιάχνει το ψυχολογικό. Smile!

Ιχθύες
Μια τρελή ιδέα σας σφηνώνει μέσα στο μυαλό, η Νέα Σελήνη από τον Κριό! Γυρεύετε τρόπους να μπουν λεφτά μέσα στο πορτοφόλι σας, σίγουρα θα χρειαστεί να εργαστείτε παραπάνω, ή ακόμα να κάνετε κάτι και διπλές δουλειές. Τις ημέρες αυτές δε θα χάσετε λεπτό, θα βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας και ότι κάτσει. Μια που μπήκε η άνοιξη, μια που αποκτήσατε απίστευτη ενέργεια και φαντασία επίσης. Ο Άρης από τον Καρκίνο, δε θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί. Θα φροντίσει να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να έρθουν έξτρα λεφτά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Και τα καλύτερα έρχονται..!!!

magicfariel

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.