Connect with us

Ζώδια

«Μια από τις πιο δύσκολες και δυσάρεστες Πανσελήνους του έτους…» – “Συναγερμός” για Παρθένους, Ιχθύς και άλλα 2 ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Μπήκε ο Μάρτιος και μαζί του έρχεται και Πανσέληνος στις 7 του μήνα, και συγκεκριμένα στις UTC 12,42, στη 16,40ο της Παρθένου, στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης , με δυσαρμονική, μάλιστα, συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα και αρμονική του Ουρανού.

Advertisement

Αυτή αφορά τον μεταβλητό σταυρό (Δίδυμοι –Παρθένος –Τοξότης – Ιχθύς) και η επιρροή της είναι δύσκολη και επεισοδιακή.

Προοιωνίζει οξύτητες στο διεθνή χώρο, στις ανθρώπινες σχέσεις, στην αύξηση βίας, ατυχημάτων και θνησιμότητας. Μεταβολές στον καιρό και νευρικότητα στους ανθρώπους κάνουν τον μήνα αγχώδη. Η περίοδος θεωρείται ακατάλληλη για ξεκινήματα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, για νομικούς αγώνες και για διευθέτηση δύσκολων, οικονομικών υποθέσεων.

Θεωρείται μια από τις πιο δύσκολες και δυσάρεστες Πανσελήνους του έτους καθώς σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη από τους Διδύμους ενώ συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς. Ο κάθε ένας από αυτούς τους πλανήτες παράγει συγκρουσιακές καταστάσεις τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο εκάστοτε απλός άνθρωπος από θέση αδυναμίας.

Είναι φρόνιμο και πρέπον να αποφευχθούν κάθε είδους αντιπαραθέσεις και αντιθέσεις, καθώς οι παράγοντες που ασκούν καθήκοντα εξουσίας δεν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις εκείνων στους οποίους τάχθηκαν να υπηρετούν

Ο Μάρτιος σαν μήνας περιλαμβάνει τις περισσότερες μετακινήσεις πλανητών σε άλλα ζώδια. Αυτό από μόνο του ορίζει το μεταίχμιο μιας εποχής και επιβάλλει νέους κανόνες στο εκάστοτε παιχνίδι της καθημερινότητας. Αν υιοθετήσει κάποιος μια κυνική ματιά και αποστασιοποιηθεί από τις συνέπειες των πεπραγμένων, είτε αυτές καθορίστηκαν από καταστροφικά γεγονότα, είτε ορίζονται από πολιτικές δυνάμεις, σκοπιμότητες και αδυναμίες, διακρίνει ότι έχει επιβληθεί ένας εξοντωτικός πόλεμος ο οποίος χρησιμοποιεί κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του για να καταβάλει και να κάμψει τον αντίπαλό του. Το μεγάλο ζητούμενο είναι πάντα ο έλεγχος των οικονομικών πόρων και γι αυτό δημιουργούνται νέες ανάγκες που καταστρατηγούν τόσο τις προσπάθειες όσο και τις σχέσεις των γενεών μεταξύ τους. Οι ηθικοί κώδικες του παρελθόντος έχουν περιέλθει σε μεγάλη απαξίωση και αποδεικνύεται τώρα ότι κάθε αγώνας κατάκτησης ενός στόχου, ακυρώθηκε στην πράξη και ματαιώθηκε από τις ίδιες τις μάζες οι οποίες αποδεικνύονται αδηφάγες.

Τα πιράνχας της παγκόσμιας εξουσίας εξακολουθούν να ακονίζουν τα δόντια τους και να διεκδικούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο πλούτου, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου και ισομέρειας.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου φαίνεται να ρίχνει φως σε αθέατες πτυχές της εξουσίας, προκαλώντας διοικητικές εξάρσεις, ανακατατάξεις συσχετισμών δυνάμεων και πολλαπλών τεχνητών κρίσεων. Επηρεάζει επίσης θέματα υγείας και προκαλεί εκκαθαρίσεις και φαινόμενα επιδημιών, για τα οποία τώρα, οι λαοί είναι εκπαιδευμένοι και δεκτικοί σε περιορισμούς. Αυτό σημαίνει προθυμία, ή μη διαμαρτυρία όταν υφαρπάζονται πολιτικά και κοινωνικά τους δικαιώματα. Επειδή τον μεγαλύτερο ρόλο στις κοινωνικές τάσεις τον παίζει η επιθυμία, η οποία πηγάζει από τα κατώτερα στρώματα της νοητικής λειτουργίας, οι κρατούντες φροντίζουν να εκπονούν εκ των προτέρων σχέδια τα οποία τηρούν και εφαρμόζουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το ανησυχητικό είναι ότι ετοιμάζουν και εναλλακτικές τις οποίες διαθέτουν σαν δέλεαρ σε εκείνους που ακόμα αντιστέκονται, αλλά που και εκείνες με τη σειρά τους ανήκουν στο ίδιο σύστημα εξουσίας, όσο διαφορετικά και αν ονομάζονται. Τα πάντα συγκλίνουν σε έλεγχο και σε ακύρωση.

Ο Μάρτιος αυτός θα δείξει μεν ένα πιο φιλικό πρόσωπο ως προς τις λαϊκές δυνάμεις, στην πραγματικότητα όμως, θα πρόκειται για ένα απλό ανακάτεμα μιας πολύ επιτυχημένης συνταγής. Η Πανσέληνος αυτή είναι η πρώτη από τις σημαντικές πλανητικές αλλαγές και γι αυτό αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τα φυσικά φαινόμενα, τα προβλήματα στις μετακινήσεις και στις μεταφορές, το ενεργειακό, οι συνεννοήσεις των κρατών και των οργανισμών μεταξύ τους, μπλέκουν σε έναν ιστό αράχνινης εξουσίας, η οποία ποτέ δεν είναι αυτόνομη, αλλά εκπορεύεται πάντοτε εν μέρει από ορισμένα κέντρα αποφάσεων.

Κερδισμένοι από αυτήν την Πανσέληνο θα είναι όσοι δεν εντυπωσιαστούν από τις όποιες αλλαγές, όσοι δεν απεμπολήσουν δικαιώματα που κέρδισαν με κόπο για χάρη κάποιων μεγαλύτερων και περισσότερων άλλων και όσοι έχουν μάθει να σκέφτονται λογικά, πραγματιστικά και έχουν χαλυβδώσει τα προσωπικά τους κέντρα αντίστασης.

Κριός

Είναι προτιμότερο για τους περισσότερους από εσάς, αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτηθείτε και να αμυνθείτε απέναντι στους εξωτερικούς κινδύνους. Πρόκειται για ένα μεταβατικό και δύσκολο διάστημα όπου πληθαίνουν οι αντιξοότητες στην εργασία, οι έννοιες γίνονται περισσότερες και οι αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο να παρθούν. Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας σώζει από τα χειρότερα και σας τροφοδοτεί με την αναγκαία για εσάς πρακτική, αλλά και συναισθηματική υποστήριξη.

Ταύρος

Αποφύγετε επιθετικές εκδηλώσεις και αν κάτι σας ενοχλεί απλώς αλλάξτε πορεία. Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς άρα, καλείστε τις μέρες αυτές να προσέξετε τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Ο Μάρτιος κρύβει πολλές παγίδες και η Πανσέληνος της Τρίτης, θα σας επιστρατεύσει αναγκαστικά στον επαγγελματικό στίβο. Προσπαθήστε να μην αποθαρρύνεστε αν κάτι δεν προχωράει και διατηρήστε εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση απογοητεύσεων ή καθυστερήσεων. Μια αλλαγή στην καριέρα πρέπει να προετοιμαστεί πολύ προσεκτικά.

Δίδυμοι

Τα πράγματα προχωρούν γρήγορα όχι όμως όσο θα επιθυμούσατε, ταλαιπωρημένοι αρκετά από τις τελευταίες εβδομάδες. Η Πανσέληνος της Τρίτης, θα σημάνει περισσότερη ταλαιπωρία στα επαγγελματικά και θα συνδυαστεί με παρεξηγήσεις και αναβολές σχεδίων. Ο Κρόνος που εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθύς «κρούει τον κώδωνα» σε μια στιγμή που είστε απροετοίμαστοι για το καινούριο. Γιατί ακριβώς δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε και με ποιο τρόπο. Αποφύγετε σπατάλη ενέργειας στα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος της Τρίτης σηματοδοτεί για εσάς μια περίοδο περιστασιακών, προσωπικών και κοινωνικών δυσκολιών. Η ένταση και οι τάσεις για παρεξηγήσεις θα είναι έντονες τις επόμενες μέρες. Αποφύγετε κυρίως αντιθέσεις με συγγενείς η δυσκολίες σε οικονομικές συναλλαγές. Μην θέλετε να σώσετε τους άλλους τη στιγμή που εκείνοι, απορροφημένοι από κάτι άλλο, είναι αδιάφοροι για την δική τους ασφάλεια. Επιμεληθείτε καλύτερα την καθημερινότητά σας, αναζητήστε πηγές ευχαρίστησης και χαράς και κάντε χρήσιμες υποχωρήσεις στα αισθηματικά σας.

Λέων

Η Πανσέληνος της Τρίτης επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σας και μάλιστα με διάφορους τρόπους. Ελπίζω να υιοθετήσετε μια συντηρητική τακτική για τις μέρες αυτές, τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας προβλήματα και να αποφύγετε οποιοδήποτε ξεκίνημα ή επέκταση στον επαγγελματικό σας προγραμματισμό. Μην ριψοκινδυνεύετε με τα χρήματα σας, μην αναμιγνύεστε σε σχόλια και μην δεσμεύεστε με αποφάσεις ή συμφωνίες που θα σας φορτώσουν νέες ευθύνες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο ζώδιό σας επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες και προσωπικές επιδιώξεις. Με την αλλαγή θέσης του Κρόνου και την είσοδό τους στους Ιχθύς, καταλαβαίνετε ότι όλος αυτός ο μήνας είναι δύσκολος συχνά ατυχηματικός και απαιτεί από εσάς σθένος και υπομονή. Βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας, δραστηριοποιηθείτε, μην τρώγεστε με τα ρούχα σας και βρείτε εκτόνωση μέσα στην κοινωνική δραστηριοποίηση ή στην εργασιοθεραπεία. Μην κάνετε βιαστικές επενδύσεις και προστατέψατε τα κεκτημένα σας.

Ζυγός

Η Πανσέληνος της Τρίτης αποτελεί ένα σημαντικό λόγο για να προσέχετε ώστε να μην ανατραπούν ισορροπίες, κυρίως στις εργασιακές και αισθηματικές σας σχέσεις. Είτε θέλετε είτε όχι ο Μάρτιος σας υποχρεώνει να εκπαιδευτείτε στην υπομονή και να υποστηρίξετε τα αιτήματα σας χωρίς να περιμένετε να σας βοηθήσουν ή να σας ενθαρρύνουν. Ευτυχώς η Αφροδίτη, φέρνει μερικούς καλούς ανθρώπους στο πλευρό σας, είτε για την απαραίτητη συντροφιά που χρειάζεστε είτε για την δέουσα αρωγή στις αδύναμες στιγμές σας.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι μήνα σκληρός, επεισοδιακός και απρόβλεπτος. Η Πανσέληνος της Τρίτης επηρεάζει τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα και για ασχολίες που σας αφορούν πολύ. Πάρτε μέτρα ασφαλείας, επιστρατεύστε εφεδρείες και αποφύγετε να κάνετε οικονομικά λάθη τώρα, ή να πέσετε σε συναισθηματικές παγίδες. Μην συμπεριφέρεστε δογματικά, μην αμελείτε την οργάνωση και μην υποτιμάτε την αξία του σωστού προγραμματισμού, που θα σας φέρει πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος της εβδομάδας επιδρά στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ ο Κρόνος που κάνει τα πρώτα του βήματα στους Ιχθύς, θα σας υπενθυμίσει με έντονο ύφος, ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι για να ζείτε με περισσότερη ψυχαγωγία, λιγότερα άγχη και πιο ευχάριστους συμπολίτες γύρω σας. Το θέμα είναι να κάνετε τις δέουσες ανακαλύψεις και να μην βιαστείτε να ξεσπάσετε σε διαμαρτυρίες με ένα περιβάλλον που δεν διορθώνεται. Τέλος μην έρχεστε σε ανοιχτή ρήξη με παράγοντες της δουλειάς σας που είναι σε θέση να επηρεάσουν την πρόοδο σας.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος της εβδομάδας ορίζει ένα διάστημα το οποίο θα αναπαράγει προβλήματα επικοινωνίας, ψυχολογικά και τέλος οικονομικά. Προσέξτε λοιπόν το πώς θα διαχειριστείτε τα συμφέροντα σας, και πάνω απ’ όλα το χρόνο σας. Αποφύγετε διενέξεις αλλά και νέες προτάσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Αναβάλετε ταξίδια και νομικούς αγώνες. Οι σπουδαστές προσέξτε στις εξετάσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες προνοήστε τις διαψεύσεις και τις δυσκολίες στη δουλειά σας. Απαλλάσσεστε όμως σταδιακά από ένα βάρος που σχετίζεται με μια υποχρέωση του παρελθόντος.

Advertisement

Υδροχόος

Η Πανσέληνος της εβδομάδας φέρνει διάφορες ταλαιπωρίες από γεγονότα που θα αποσπάσουν την προσοχή σας από ότι έχετε προγραμματίσει, ή ξεκινήσει να κάνετε. Αποφύγετε τις πικρές γεύσεις διάφορων σχέσεων που ήδη έχουν δείξει τις προθέσεις τους απέναντι σας. Διαχωρίστε το συναισθηματισμό από τις πρακτικές επιδιώξεις σας και μην αφήνετε τους άλλους να εισέρχονται στα προσωπικά σας. Αισθηματικά δεν θα λείψει η προσφορά, αλλά θα είναι ευμετάβλητη. Να είστε προσεκτικοί στα λόγια και στους κάθε είδους ενθουσιασμούς.

Ιχθύες

Ο Μάρτιος συνεχίζει την πορεία του και φωτίζεται από την Πανσέληνο της Τρίτης. Αυτό σημαίνει , επεισόδια και αιφνιδιασμούς. Αντιμετωπίστε ένα αισθηματικό πρόβλημα με οριστικές λύσεις και όχι διαρκείς συζητήσεις, μην έχετε ελπίδες και βρείτε ένα τρόπο να δώσετε ένα τέρμα στην ανασφάλεια σας. Υπερασπίστε διπλωματικά τα επαγγελματικά σας δικαιώματα αλλά αποφύγετε ανοιχτούς πολέμους με παράγοντες της δουλειάς σας. Φερθείτε συντηρητικά και επιφυλακτικά, γίνετε πιο υπεύθυνοι και δραστήριοι, όσο και αν οι πλανητικές όψεις σας έχουν βάλει στο στόχαστρο τους, ο σκοπός είναι να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τα λάθη.

Πηγή: oroskopos.gr

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.