Connect with us

Ζώδια

28 Νοεμβρίου 2022 11:48

Κώστας Λεφάκης: «Μαύρος» Δεκέμβριος και σκληρό τελείωμα του 2022 για Διδύμους, Σκορπιούς και άλλα 2 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης για ακόμη μια φορά προειδοποιεί τα ζώδια για το τελείωμα του έτους, που έρχεται, τονίζοντας πως ο Δεκέμβριος για ορισμένους μόνο εύκολος δε θα είναι.

Ο γνωστός αστρολόγος επισημαίνει, ότι κάποια ζώδια θα πιεστούν και άλλα θα ανταμειφθούν για τους κόπους που έκαναν σε όλο το 2022, πραγματοποιώντας τις προβλέψεις του για τον τελευταίο μήνα του έτους, με τις «πληγές» να έρχονται και από την Άση Μπήλιου.

ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να οργανώσετε το χρόνο σας και να μην κουράζεστε άσκοπα. Επίσης πρέπει να είστε δημιουργικοί και πρόθυμοι στο περιβάλλον της εργασίας σας. Να σκέπτεστε τι λέτε και τι κάνετε και προσπαθήστε να μην είστε απερίσκεπτοι όταν κυκλοφορείτε διότι εγκυμονεί ο κίνδυνος ατυχημάτων τα οποία θα εμπόδιζαν την πρόοδο σας. Ακόμη πρέπει να είστε λογικοί και συντηρητικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας καθώς στις 21 ο Δίας περνά στο ζώδιό σας και να αποφύγετε να δημιουργήσετε υποχρεώσεις που θα σας έφερναν αργότερα σε δύσκολη θέση. Όσοι είστε γονείς ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα ενός παιδιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανακατατάξεις σημαδεύουν την αρχή του μήνα και μάλιστα σημαντικές για τον καθένα από εσάς. Άλλοι λοιπόν προβληματίζεστε για την καριέρα σας και την επαγγελματική σας αναδιοργάνωση, άλλοι για την οικογενειακή σας κατάσταση ή το γάμο σας από μια έντονη ανάγκη να δοθεί μια λύση που θα οδηγήσει σε μια νέα τάξη πραγμάτων και τέλος μερικοί άγχεστε για μια αισθηματική ιστορία που, εκ των συνθηκών, δεν γίνεται παρά να βρίσκεται σε στασιμότητα. Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω μετά τις 10 του μήνα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας και σας διευκολύνουν στις υποθέσεις σας, πράγμα σημαντικό για ευχάριστες γιορτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι περισσότεροι, έχετε πραγματικά προβλήματα και σε αυτά θα περιοριστώ. Αν η λύση σας είναι η επανάσταση καλό θα είναι να την αναβάλετε προς το παρόν διότι το τελευταίο που χρειάζεστε είναι ένα εμπόλεμο κλίμα. Οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητές σας, αποφύγετε τριβές με αγαπημένα πρόσωπα και προσπαθήστε το πρώτο δεκαήμερο να προλάβετε όσα περισσότερα μπορείτε. Αισθηματικά ο σύντροφός σας προβληματίζεται από την μη ανάληψη ευθυνών εκ μέρους σας σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν σε καλύτερη διάθεση, αλλά μην κάνετε σενάρια για εκείνες τις μέρες καθώς είναι πιθανόν να έχετε ανατροπές και απρόοπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προς το παρόν όλα δείχνουν πως υπάρχουν πολλές καλές προοπτικές αλλά υπάρχουν και αρκετές πρακτικές δυσκολίες στο δρόμο για την πραγματοποίηση τους. Μία πολύ συγκεκριμένη δυσκολία, αυτό το μήνα είναι μία οικονομική στασιμότητα συνδυασμένη με ανάγκη χρημάτων για απαραίτητα απροσδόκητα έξοδα. Θα χρειαστεί υπομονή και ευφυής χειρισμός, γιατί το «σφίξιμο» είναι παροδικό. Στο μεταξύ μην κάνετε καμία σπασμωδική ενέργεια όπως αγοραπωλησίες ή δάνεια. Ίσως μερικοί χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ή να ταξιδέψετε για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα. Ελέγχετε τις κινήσεις σας τις γιορτινές μέρες και μην παίρνετε αποφάσεις, κυρίως για λόγους αντίδρασης.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου σας βοηθά να ολοκληρώσετε προηγούμενες προσπάθειες. Κάποιες πρόσφατες αλλαγές στη ζωή σας δεν έχουν ακόμα καταλαγιάσει και θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή. Μέσα σας όμως ξέρετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο και βλέπετε πιο καθαρά προς τα που πρέπει να κατευθυνθείτε. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σημαίνει ευκαιρίες για πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Βελτιώστε σχέσεις, ακολουθήστε το ένστικτό σας, αποφύγετε αντιπαραθέσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Η είσοδος του Δία στον Κριό το τελευταίο δεκαήμερο, ευνοεί γιορτινές δραστηριότητες και ταξίδια, στο μέτρο πάντα των δυνατοτήτων σας. Το ευχάριστο είναι ότι δεν σας αφήνει ακάλυπτους όταν γίνεστε πιο τολμηροί από όσο συνήθως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης ανάδρομος στους Διδύμους, σας δίνει την παρόρμηση μιας αντίδρασης, μιας διαμαρτυρίας, μιας επανάστασης ή έστω μια νέας συμπεριφοράς. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι νευρική και άστατη. Αντιθέσεις υπάρχουν στο περιβάλλον σας και κάποιες φορές, νιώθετε να σας εγκαταλείπει η δύναμη της λογικής. Τα πράγματα βελτιώνονται μετά τις 10, όταν Ερμής και Αφροδίτη βρεθούν στον Αιγόκερω. Κρατήστε εφόδια για τότε, ενεργοποιήστε γνωριμίες, ιδιότητες και ικανότητες και προωθήστε το συμφέρον σας. Ο Δίας περνά στον Κριό στις 21 και γίνεστε αποδέκτες προτάσεων, μερικές από τις οποίες περιμένατε από καιρό και άλλες οι οποίες σας φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες. Τα Χριστούγεννα φροντίστε να μην απομονωθείτε, αλλά να αποδεχτείτε προσκλήσεις, ακόμα και αν αυτές σημαίνουν ότι πρέπει να μετακινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα παραμένετε δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Οι πιο τολμηροί από εσάς καταφέρατε να βάλετε σε πιο αποδοτικά πλαίσια την εργασία, αν και ακόμα δεν έχετε τακτοποιήσει πλήρως τις υποχρεώσεις σας. Στην πορεία του μήνα θα ασχοληθείτε ακόμα εντονότερα με την οικογένεια και τις ανάγκες της, ενώ θα είναι έντονο το αίσθημα της φυγής. Ο Δίας από τον Κριό σας προσφέρει την ευκαιρία νέων δραστηριοτήτων, ή σας δίνει το κλειδί της ασφάλειας που χρειάζεστε. Τα Χριστούγεννα δώστε το ύφος που θέλετε στην εμφάνιση, αλλά και στις επιδιώξεις σας. Το διάστημα αυτό προβλέπεται να έχει πολλή δραστηριότητα και αναπάντεχα γεγονότα. Αν σχεδιάζετε ταξίδι, ή έστω κάποιου είδους απόδραση, βεβαιωθείτε ότι τα αφήνετε όλα τακτοποιημένα πριν ξεκινήσετε και δεν θα σας αναζητήσουν για κάποια σας υποχρέωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει προβληματισμένους γύρω από τα οικονομικά σας. Τα καταφέρνετε όμως και ισορροπείτε καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρεθούν στον Αιγόκερω μετά τις 10 του μήνα. Οι καταστάσεις που σας τάραξαν φαίνεται να ομαλοποιούνται και εσείς βρίσκετε τρόπο να καλύψετε τις ανάγκες σας, είτε πρακτικές, είτε συναισθηματικές. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Δίας περνά στον Κριό και ξεκινά ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων, ή αναπάντεχων γεγονότων για τα Χριστούγεννα. Οργανωθείτε καλύτερα, επιμείνετε περισσότερο σε ότι μπορεί να βελτιωθεί και σκεφτείτε θετικά. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα μπορεί να σας ωφελήσει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ικανότητά σας να ξεγλιστράτε από τα δύσκολα είναι παροιμιώδης. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα δώσει έμφαση στα πρακτικά ζητήματα και κυρίως σε όσα εξαρτώνται από τα οικονομικά σας. Υποστηρίξτε αλλαγές που σας ευνοούν, ενώ πρέπει να δώσετε έμφαση και στην εργασία. Αισθηματικά ξεπερνάτε έναν σκόπελο με ιδιαίτερη μαεστρία. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στον Κριό στις 21, τονίζει τη γοητεία και την αποτελεσματικότητά σας, όπου και αν κληθείτε να βοηθήσετε. Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις είναι πάντα στο πρόγραμμά σας, αλλά χρειάζεστε και μια οικονομική κάλυψη η οποία θα προκύψει την τελευταία στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας φαίνεται να υποστηρίζει τις δραστηριότητές σας, ιδιαίτερα μετά τις 10 του μήνα, όταν Ερμής και Αφροδίτη βρεθούν στο ζώδιό σας. Επίσης ο Δίας αλλάζει ζώδιο στις 21 όπου περνά στον Κριό. Μια γενικότερη αναστάτωση θα σας είναι πολύ ωφέλιμη αν μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Ενισχύστε τη θέση σας στην εργασία, αλλά και στις αισθηματικές σας βλέψεις οι ελεύθεροι. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους σας θέλει διπλωμάτες και προσεκτικούς σε επεκτάσεις και σε σχέσεις που υπερασπίζονται κάποιο συμφέρον. Τα Χριστούγεννα, συμβαδίστε με το πνεύμα της εποχής, τηρήστε το έθιμο που σας ταιριάζει και απολαύστε τη συντροφιά των αγαπημένων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πρώτες μέρες του μήνα δεν διαφέρουν και πολύ από ότι προηγήθηκε. Φροντίστε όμως να μάθετε από λάθη και παραλείψεις και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές και κοινωνικές. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη μετά το πρώτο δεκαήμερο, σηματοδοτεί ένα διάστημα στο οποίο θα κυριαρχήσουν τα οικονομικά ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν ευκαιρίες υλοποίησης κάποιων φιλοδοξιών σας. Αισθηματικά φροντίστε να μην εκτίθεστε και να μην προκαλείτε αντιδράσεις. Η είσοδος του Δία στον Κριό, δίνει ευχάριστη χροιά στις δραστηριότητες των Χριστουγέννων.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου δίνει προβάδισμα σε κοινωνικές δραστηριότητες, ευχάριστες συντροφιές και λιγότερο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Άρης από τους Διδύμους, σε ανάδρομη πορεία, δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και τον επαγγελματικό σας δυναμισμό. Σας στέλνει μηνύματα αλλαγής που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Κάποιοι ουσιαστικοί άνθρωποι σας καθοδηγούν, αλλά αποφάσεις μακροπρόθεσμες μπορείτε να πάρετε δυο μήνες αργότερα και όχι τώρα. Ερμής και Αφροδίτη περνούν στον Αιγόκερω και σας θέλουν συγκεντρωμένους και αποτελεσματικούς, αλλά παράλληλα δίνουν και ευκαιρίες χαράς. Ο Δίας περνά στον Κριό και σας βοηθά να προβληθείτε, να επικοινωνήσετε και να περάσετε ευχάριστα τα Χριστούγεννα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.