Connect with us

Ζώδια

Κώστας Λεφάκης: Κίνδυνοι και προβλήματα για 9 ζώδια, ανακούφιση για τα υπόλοιπα 3 – Τι θα συμβεί από 8/1

Published

on

Advertisement

O Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις και προειδοποίησε τι θα συμβεί στα 12 ζώδια. Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα από Δευτέρα 8/1 έως την Κυριακή 14/1. Πως θα πάνε τα προσωπικά, τα ερωτικά, τα οικονομικά και τα οικογενειακά;

Advertisement

Κριός

Φανείτε προνοητικοί σε οικογενειακά θέματα και μην είστε απόλυτοι και ευερέθιστοι σε μία επαγγελματική ή αισθηματική σχέση. Σε εστίες έντασης αποφύγετε να πάρετε θέση, όπως επίσης και να πείτε ανοιχτά τη γνώμη σας. Όσοι ενοχλείστε από καταστάσεις που δεν εξελίσσονται, σκεφτείτε τι είστε διατεθειμένοι να χάσετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε τα υπόλοιπα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φανείτε συντηρητικοί στις επενδύσεις σας και όλοι μην ριψοκινδυνεύετε χρήματα σε έξοδα και τυχερά παιχνίδια. Λίγη ξεκούραση θα βοηθούσε να ξεπεράσετε κάποιους εκνευρισμούς των ημερών.

Ταύρος

Αντιθέσεις, αναβολές και έγνοιες θα υπάρξουν στο άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον σας και σεις θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι και κουρασμένοι για να κρίνετε και να αντιδράσετε σωστά. Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εργασία σας και να αποφύγετε ανοιχτές αντιθέσεις. Η Νέα Σελήνη σχηματίζει καλή όψη με τον Ήλιο σας όμως και αυτό δίνει αφορμές για ανανέωση, συμφιλίωση, ή κάποιο νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Δώστε τις κατάλληλες προτεραιότητες και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις .

Δίδυμοι

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σας υποδεικνύει να είστε πολύ προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα ή να υπολογίσετε άσχημα τις δυνατότητες σας και να κάνετε αλόγιστα έξοδα. Ακόμη απρόοπτες δυσκολίες μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει. Όλα αυτά θα περάσουν γρήγορα αλλά θα είναι αρκετά για να σας χαλάσουν το κέφι. Αισθηματικά προστατέψτε τη σχέση σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι ευνοείστε σε νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, να μην αφήνετε εκκρεμότητες που είναι δυνατό να σας δυσκολέψουν και να μην ριψοκινδυνεύετε με αμφίβολές επενδύσεις. Ακόμη, μην βιαστείτε να κάνετε αλλαγές ή επεκτάσεις στην εργασία σας και αποφύγετε όσο γίνεται τις αντιθέσεις και τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σας θέλει σοβαρούς και συγκρατημένους. Αποφύγετε να λειτουργήσετε με άγχος καθώς δεν είναι περίοδος να επιβαρυνθείτε με αδιέξοδα. Αισθηματικά έχετε πολλούς λόγους να είστε αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι!

Διαβάστε ακόμα:   Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τον Αύγουστο 2024

Λέων

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι ιδανική και αυτό μπορεί να επιδράσει άσχημα στις σχέσεις σας με τους άλλους, τόσο στην εργασία όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη όμως σας βοηθά να δείτε καλύτερα την αθέατη πλευρά των πραγμάτων και να προφυλαχτείτε από κινδύνους που τυχόν παρουσιαστούν. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο απαισιόδοξοι και εύθικτοι γιατί δεν είναι εύκολο να λυθεί μία παρεξήγηση όταν είστε προκατειλημμένοι ότι οι άλλοι δεν σας υπολογίζουν. Σε δύσκολα θέματα δώστε περιθώρια χρόνου.

Παρθένος

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σας θέλει πρακτικούς και αποτελεσματικούς. Κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο καθώς δυσκολίες οικονομικές και ψυχολογικές μπορεί να γίνουν αφορμή να αδρανήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας και να αναβληθούν σχέδια που θα σας ικανοποιούσαν ηθικά και επαγγελματικά. Πάντως, γρήγορα, ευχάριστες αλλαγές θα σας επιτρέψουν να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντα και τα σχέδια σας. Από εσάς εξαρτάται το ποσοστό της επιτυχίας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό και στις δυνατότητές σας.

Ζυγός

Πρόσφατες επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες σας ταλαιπωρούν και τα αισθηματικά σας δεν υπόσχονται καμία σοβαρή ανακούφιση. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται σταδιακά και είναι σκόπιμο να επιταχύνετε αυτή τη βελτίωση με συντηρητικό χειρισμό και περικοπή περιττών εξόδων. Η Νέα Σελήνη θα διαταράξει κάποιες ισορροπίες που καταφέρατε με κόπο, αλλά με λίγη διπλωματία και μικρές υποχωρήσεις θα τα καταφέρετε. Εσείς που βρίσκεστε σε φάση επαγγελματικών επιδιώξεων ελαττώστε κάπως ταχύτητα και φυλάξτε δυνάμεις και σχέδια για λίγο αργότερα.

Σκορπιός

Advertisement

Η Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια ανάγκες και επιθυμίες. Φροντίστε όσο μπορείτε τον εαυτό και τους αγαπημένους σας και μην αθετείτε υποσχέσεις που έχετε δώσει. Μπορεί η καθημερινότητα να μην είναι τόσο εύκολη όσο την θέλετε, αλλά οι δυσκολίες δεν είναι ανυπέρβλητες. Αισθηματικά δεν ευνοείστε από αλλαγές, ούτε από προοπτικές. Παραμείνετε επιφυλακτικοί εκεί που σας προειδοποιεί το ένστικτό σας και μην ωραιοποιείτε καταστάσεις μόνο και μόνο γιατί δεν θέλετε να πιστέψετε το αντίθετο. Μην έχετε τύψεις για όσα πρέπει να απορρίψετε αλλά μην βάζετε σε κίνδυνο την κοινωνική και επαγγελματική σας θέση.

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι είστε πια σίγουροι πως οι συνθήκες της ζωής σας αλλάζουν οριστικά και, μάλιστα, προς το καλύτερο, η διάθεση σας είναι μάλλον απαισιόδοξη και οι κάποιες καθυστερήσεις και οικονομικές δυσκολίες σας απογοητεύουν περισσότερο απ΄ όσο θα ήταν φυσιολογικό. Παρόλα αυτά, η Νέα Σελήνη φέρνει κοντά σας ανθρώπους που σας ενώνουν οι ίδιες αντιλήψεις, οι κοινές επιθυμίες και στόχοι. Αποφύγετε δράματα στο οικογενειακό περιβάλλον και αντιμετωπίστε με τη γνωστή σας αισιοδοξία τις καταστάσεις που σας ενοχλούν. Οι ελεύθεροι φανείτε ρεαλιστές στις επιδιώξεις σας.

Διαβάστε ακόμα:   Άρης στους Διδύμους: Auτά είναι τα ζώδια που θα έχουν νεύρα, εντάσεις, τσακωμούς και ατυχήματα

Αιγόκερως

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αυτήν την εβδομάδα. Έχετε ευκαιρίες να προχωρήσετε υποθέσεις, να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στο σπίτι, να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή να τολμήσετε ένα ταξίδι εντελώς ξαφνικά. Κάποιοι θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση σε μια επαγγελματική υποχρέωση, αλλά μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Οικονομικά διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματά σας, αποφεύγοντας μεγάλα ρίσκα ή περιττά, καταναλωτικά έξοδα. Γίνετε πιο προσεκτικοί και πιο δοτικοί στις ανάγκες των μεγαλύτερων, κρατώντας όμως ενεργές τις δικές σας δικλείδες ασφάλειας.

Υδροχόος

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης μπορεί να σας αποκαλύψει ένα παρασκήνιο στα πρακτικά ζητήματα, ή στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε διαφωνίες ή αλλαγές στην εργασία σας και φροντίστε να μην κάνετε λάθη που μπορεί να βλάψουν στην πρόοδο σας. Ακόμη, φροντίστε να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την μονιμοποίηση ή το τέλος μιας αισθηματικής ή επαγγελματικής σχέσης. Οι περισσότεροι νιώθετε πιεσμένοι από την καθημερινότητα, ενώ το περιβάλλον δεν σας εμπνέει για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Βρείτε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να συνεννοηθείτε και βρείτε μαζί την άκρη του νήματος στα ζητήματα που σας απασχολούν.

Ιχθείς

Η εβδομάδα έχει ευκαιρίες ανανέωσης και ανακούφισης. Η Νέα Σελήνη βοηθά τους περισσότερους από εσάς να ξεκαθαρίσετε τα αισθηματικά σας και να περιορίσετε το προσωπικό σας έλλειμμα σε αυτόν τον τομέα. Όσοι βλέπετε τα λάθη σας, θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε και να τα αφήσετε πίσω σας. Στα πρακτικά και καθημερινά σας ζητήματα φροντίστε να δώσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες και να τις υποστηρίξετε. Οικονομικά δεν έχετε σημαντικές αλλαγές, αλλά ούτε και κινδύνους να εκτεθείτε σε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Θυμηθείτε όμως ότι κάποιοι σας πλησιάζουν ιδιοτελώς!

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.