Connect with us

Ζώδια

Ηχηρό «καμπανάκι» από την Λίτσα Πατέρα για το πρώτο εξάμηνο του 2024

Published

on

Advertisement

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε αρκετές φορές για το 2024 και τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο. Η ίδια εφιστά την προσοχή στην επίδραση του Πλούτωνα, ο οποίος από την μία θα φέρει την ελπίδα και από την άλλη συμφορές, καθώς και στον Δία που θα μείνει στον Ταύρο για έξι μήνες ευνοώντας τα οικονομικά 6 ζωδίων.

Advertisement

Οι ευνοούμενοι του 1ου εξαμήνου θα είναι: οι Ταύροι, τους Καρκίνοι, τους Παρθένοι, τους Σκορπιοί, τους Αιγόκεροι και τους Ιχθύες.

Κοκαλάκι της νυχτερίδας από την Αθηνά Βαγενά: Έρωτας, τύχη για Ταύρους και 7 Ζώδια το 2024 αν έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες (Video)

Κοκαλάκι της νυχτερίδας από την Αθηνά Βαγενά με την έμπειρη αστρολόγο να “προβλέπει” έρωτα, τύχη για Ταύρους και 7 Ζώδια το 2024 αν έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες.

Κάθε νέο έτος, φέρνει μαζί του τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις του, τα δώρα του αλλά και τις δοκιμασίες του. Σε αυτό το άρθρο, δεν θα αναφερθούμε με τρόπο γενικό στους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδιακού για το 2024, αλλά θα δούμε πιο ειδικά και απόλυτα πιο συγκεκριμένα, ποιες ημερομηνίες γεννήσεως ανθρώπων, θα έχουν μέσα στο 2024, περισσότερες ευκαιρίες τύχης, επέκτασης, προόδου και απόλυτης επιτυχίας, αλλά και σε πιο τομέα. Αν έχεις τα γενέθλιά σου στις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, τότε “ναι” το 2024, έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας σε έναν τομέα της ζωής σου!

Ταύρος που έχεις γενέθλια από τις 11-13 Μαΐου: Είσαι από τους απόλυτα τυχερούς εκπροσώπους του ζωδιακού για το 2024, γιατί κατά την διάρκεια του Απριλίου η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό, αναμένεται να σου αλλάξει ολοκληρωτικά την ζωή. Ξέρω πως το ρήμα “αλλάζω” δεν σου αρέσει, γιατί αγαπάς την σταθερότητα, όμως η νέα χρονιά αναμένεται να σου δώσει την έξτρα ώθηση, για να καλωσορίσεις μία νέα εποχή στην ζωή σου! Αλλάζουν οι ρυθμοί σου, η καθημερινότητά σου, οι σχέσεις σου, αλλάζεις πρωτίστως εσύ ο ίδιος.

Διανύεις περίοδο αιφνίδιων εκπλήξεων που μπορούν να σου παρουσιαστούν, μέσα από μία δυνατή επαγγελματική ευκαιρία, μία νέα οικονομική συμφωνία, μία νέα σχέση, έναν μεγάλο έρωτα … Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εσύ απελευθερώνεσαι από δυσλειτουργικά μοτίβα και από καταστάσεις που σου στέκονταν τροχοπέδη! Ευκαιρίες ανέλιξης και μεγάλων αλλαγών ζωής έρχονται λοιπόν μέσα στο 2024.

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.

Παρθένος που έχεις γενέθλια 13-15 Σεπτεμβρίου: Το 2024 σου ανοίγονται νέες προοπτικές και έχεις τύχη αλλά και ευημερία. Και για σένα η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σου ανοίγει νέες, σπουδαίες ευκαιρίες, ανέλιξης, επέκτασης και όμορφων ευκαιριών που θα σου αλλάξουν την ζωή.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Δέχεσαι εύνοια και θα έχεις μεγάλες ευκαιρίες ανόδου για εργασία στο εξωτερικό, μεταπτυχιακές σπουδές, εργασίες που συνδέονται με τα media , την εκπαίδευση, τα νομικά, τον τουρισμό , νιώθεις περισσότερο ελεύθερος, εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου και αισθάνεσαι ότι πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Όλα αυτά τα όμορφα θα σου δοθούν κατά την διάρκεια του Απριλίου!

Αιγόκερως που έχεις γενέθλια 11-13 Ιανουαρίου: Το 2024, αναμένεται να είναι μία χρονιά γεμάτη έρωτα, εκπλήξεις, δημιουργικά σχέδια, μα πολύ περισσότερη χαρά στην ζωή σου! Όλη αυτή την ωραία ατμόσφαιρα θα την δεις να σου ανοίγεται από τον Απρίλιο, που πραγματοποιείται η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Ποια θα είναι τα “δώρα” τους που θα σε τονώσουν σημαντικά στην πορεία της χρονιάς;;

Ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας, ξαφνικές εκπλήξεις και χαρές από παιδιά ή για θέματα τεκνοποίησης, ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που θα σε συναρπάσει, όμως δεν θα λείψει και η ευκαιρία για κέρδη οπότε κυνήγα συνετά την τύχη σου!

Λέων που έχεις γενέθλια 12-14 Αυγούστου: Το 2024 αναμένεται να είναι συναρπαστικό, έστω και αν κάποιες στιγμές σου φανεί “ταραχώδες”! Είναι μία χρονιά που θα εκτοξεύσει την καριέρα σου στα ύψη και θα σου ανοίξει νέες μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχεις μεγάλους στόχους και φιλόδοξα σχέδια! Θα μπορέσεις να διακριθείς και να καταξιωθείς στο χώρο που κινείσαι επαγγελματικά, θα αποκτήσεις “όνομα” στον εργασιακό σου κύκλο, ενώ η εύνοια σου μπορεί να φανεί ακόμα και με μία νέα , μεγάλη επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει την δική σου σημαντική ευκαιρία!

Σκορπιός που έχεις γενέθλια 12-14 Νοεμβρίου: Το 2024 είναι μία χρονιά που φέρνει αέρα ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου …. Είναι το έτος που θα σου παρουσιαστούν σπουδαίες ευκαιρίες μέσα από τους άλλους … Τι σημαίνει αυτό;;; Να προσμένεις σημαντικές προτάσεις, σπουδαία ανοίγματα νέων συνεργασιών, ή ακόμα και έναν νέο μεγάλο έρωτα που θα επισφραγιστει με δέσμευση. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να δούμε την ξαφνική αποκοπή από μία σχέση – συνεργασία και την έναρξη μίας νέας που θα σε απογειώσει από χαρά.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια έκαναν την τύχη τους - Λεφτά με το τσουβάλι

Δίδυμος που έχεις γενέθλια 21-23 Μαΐου: Είναι γεγονός ότι από τον Μάρτιο του 2023 έως και το ξεκίνημα του 2024, οι πιέσεις δεν λείπουν από την ζωή σου και τα μπλοκαρίσματα αλλά και οι πολλές υποχρεώσεις σε έκαναν να νιώσεις ότι σου έχουν μπει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Το 2024, προσφέροντας τις ευκαιρίες για να σηκώσεις επιτέλους κεφάλι … πότε θα γίνει αυτό;;

Πιο ολοκληρωτικά και ουσιαστικά από τα τέλη του Μάη του 2024 όπου θα περάσει ο Δίας από το ζώδιο σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Ταξίδια σε εξωτερικό, επιτυχία σε σπουδές, νέες μεγάλες προτάσεις, καινούργια ανοίγματα, ενδυνάμωση επαγγελματική αλλά και προσωπική, θα σου προσφέρει την ανταμοιβή και επιτυχία που προσμένεις.

Advertisement

Ζυγός που έχεις γενέθλια 23-24 Σεπτεμβρίου: Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο κούρασης, ευθυνών, και έντονου στρες έρχεται και για σένα η δική σου στιγμή για να νιώσεις πιο τυχερός και να υπάρξουν και για σένα οι ευκαιρίες που θα σου χαρίσουν χαμόγελα. Πιο τυχερό αναμένεται να σταθεί για σένα το 2ο εξάμηνο του 2024. Ιδιαίτερα από τις 25 Μαϊου όπου θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα, να αναμένεις: εύνοια αισθηματική, έναν μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει, την προοπτική για την απόκτηση απογόνου, ένα δημιουργικό σχέδιο, ένα μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν… Το πιο σημαντικό είναι, ότι αναμένονται χαρές που θα σε ενθουσιάσουν.

Υδροχόος που έχεις γενέθλια 20-22 Ιανουαρίου: Το 2024 είναι ένα έτος ριζικών αλλαγών ζωής, άλλωστε από τις αρχές του έτους, φιλοξενείς τον Πλούτωνα που θα περάσει στο ζώδιο σου! Αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα νιώσεις ότι καλείσαι να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου ….και ναι δεν θα λείψουν οι προκλήσεις που θα σε οδηγήσουν σε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση της ζωής σου. Στην δική σου περίπτωση όμως, ισχύει ότι το 2024, θα φέρει στην ζωή σου και έναν μεγάλο, δυνατό έρωτα, που θα σου δώσει δύναμη και θα σε γεμίσει με πάθος για ζωή.

Πηγήoroskopos.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.