Connect with us

Ζώδια

«Η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη…» – Τα πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Published

on

Advertisement

Νέες εξελίξεις έρχονται από Δευτέρα 13/11 για τα 12 ζώδια. Την τρίτη εβδομάδα του Νοέμβρη, θα έρθουν αιφνίδιες αλλαγές και προκλητικές συμπεριφορές σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη και τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις.

Advertisement

Κριός

Δίνεται η ευκαιρία να καλύψετε ψυχολογικές και συναισθηματικές σας ανάγκες ενώ παράλληλα αρχίζει μια περίοδος αποκατάστασης στον τομέα των σχέσεων σας με τους άλλους. Το υπόλοιπο τμήμα αυτού του μήνα βελτιώνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και σας βοηθά να εφοδιαστείτε εκεί που χάσατε ή που ταλαιπωρηθήκατε. Αισθηματικά έρχονται καλύτερες μέρες και οικονομικά είναι πιο εύκολο να βρίσκονται χρήματα ακόμη και την τελευταία στιγμή. Η Νέα Σελήνη της Δευτέρας σας βοηθά να ξαναπιάσετε το νήμα μιας υπόθεσης από εκεί που το είχατε αφήσει.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με Νέα Σελήνη. Η εποχή αυτή είναι πιο κατάλληλη για να γεφυρώσετε χάσματα διαφωνιών και να πλησιάσετε ευκολότερα εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Βελτιώνεται επίσης το κλίμα στον τομέα της εργασίας και ανταποκρίνονται γρηγορότερα εκείνοι στους οποίους θα απευθύνετε τα αιτήματα σας. Αισθηματικά οι προθέσεις του συντρόφου σας βελτιώνονται και επικοινωνιακά σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι. Από εσάς εξαρτάται ποια θα είναι η προτεραιότητά σας και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας.

Δίδυμος

Η περίοδος είναι έντονη από πλευράς ροής ποικίλων επαγγελματικών ενδιαφερόντων αλλά και υποχρεώσεων. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου προωθεί την υλοποίηση σχεδίων σας ενώ η είσοδος του Ερμή στο Τοξότη ενισχύει την κατάσταση στην εργασία όπως και το περιεχόμενο στο πορτοφόλι σας. Ερωτικά βρίσκεστε σε φάση βελτίωσης ή σε δυνατότητα νέων κατακτήσεων. Επωφεληθείτε από το έμφυτο ταλέντο της επικοινωνίας και μιλήστε ουσιαστικά με εκείνους που σας ενδιαφέρουν, ή μπορούν να σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

Καρκίνος

Η πορεία του μήνα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα για εσάς. Η Νέα Σελήνη της εβδομάδας και η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό δίνουν διευκολύνσεις στα προσωπικά και οικογενειακά σας ζητήματα. Κατάλληλη εποχή να εξωραΐσετε χώρους του σπιτιού σας ή να βοηθήσετε τους δικούς σας ανθρώπους, Ακόμη μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις, ή και να κάνετε ένα σημαντικό βήμα σε μια συλλογική προσπάθεια. Ο Άρης στον Σκορπιό, σας διατηρεί σε μια κατάσταση έντασης αλλά παράλληλα σας ενισχύει ηθικά χάρη στα ικανοποιητικά αποτελέσματα της δράσης σας.

Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

Λέων

Ίσως νιώσετε πίεση ενδεχομένως και μια μικρή απειλή από τη συσσώρευση υποχρεώσεων και αναγκών στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Η πίεση θα οδηγήσει σε λύσεις και η τυχόν απειλή θα αποκαλύψει προθέσεις. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις και την τυχόν περιπετειώδη ερωτική σας πρόθεση. Η Νέα Σελήνη φωτίζει περισσότερο τα οικογενειακά ζητήματα, διευκολύνει συνεννοήσεις και συμβιβασμούς, αρκεί να μην θέσετε κόκκινες γραμμές. Γενικότερα οι μέρες αυτές είναι αποτελεσματικότερες εκείνων που προηγήθηκαν.

Παρθένος

Η συνέχεια του Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προβλέπεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο πληθωρική σε περιστατικά. Το σημαντικό είναι ότι δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της κατάστασης στα οικονομικά και σας δίνονται λύσεις στις συναλλαγές ή στις συνεργασίες. Οι εξωτερικοί παράγοντες που τις επηρέασαν απαλείφονται και μπορείτε είτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε να επιμείνετε περισσότερο στην προάσπιση του συμφέροντός σας. Θυμηθείτε να είστε συγκεκριμένοι στις επιδιώξεις σας και διαλλακτικοί σε κάποιες από τις συνεργασίες σας.

Ζυγός

Advertisement

Ενδιαφέρουσες οι μέρες αυτές, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας διευκολύνει τις συναλλαγές και αυξάνει τον παράγοντα της τύχης. Παράλληλα ο Ερμής από τον Τοξότη ενισχύει συναλλαγές, διευκολύνει πρακτικές επιδιώξεις, αλλά σας ζητά να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Επαγγελματικά παραμένουν οι ευθύνες αλλά τις επόμενες μέρες έχετε καλύτερες δυνατότητες στη διεκπεραίωση θεμάτων που είχαν καθυστερήσει. Κάπου θα χρειαστεί να καθορίσετε νέα στρατηγική και να βρείτε νέα πεδία δράσης. Ερωτικά θα μεσολαβήσουν ευχάριστες στιγμές.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ζώδιό σας δίνει την ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τη ζωή σας και να βρείτε τον τρόπο για την υλοποίηση ενός σχεδίου σας! Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό επηρεάζει κάπως τις ισορροπίες γύρω σας και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στις ευαίσθητες σχέσεις σας. Η οικογένεια, οι σχέσεις με γονείς και παιδιά παίρνουν θετικό πρόσημο και είναι στο χέρι σας να ξεφύγετε από αγκυλώσεις του παρελθόντος. Στόχοι, ταξίδια και σπουδές ευνοούνται περισσότερο από άλλες φορές, ενώ είναι πιο κατάλληλη η περίοδος για οικονομικές αναπροσαρμογές.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό 24ωρο για Δίδυμους, Ταύρος κι άλλα 2 ζώδια - Φοβερά νέα από την Λίτσα Πετρίδη

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη του Νοέμβρη, βελτιώνει την κατάσταση στα επαγγελματικά σας και σας βοηθά να λύσετε μερικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν εκεί τον τελευταίο καιρό. Παράλληλα σας χαρίζει αρκετές καλές στιγμές στα αισθηματικά και σας εφοδιάζει με πληροφορίες ή τα μέσα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε ένα σκοπό. Οικονομικά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας , έστω και την τελευταία στιγμή. Μην παρασύρεστε από την καλή σας διάθεση και μη βάζετε προτεραιότητα τους άλλους, τη στιγμή που οι δικές σας ανάγκες πλειοδοτούν.

Αιγόκερως

Βελτιωμένο προβλέπεται για εσάς το υπόλοιπο μέρος του Νοεμβρίου. Είναι σημαντικότερες οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε και θα είναι και επιτυχείς οι όποιες επαγγελματικές ή δημόσιες προωθήσεις και εμφανίσεις. Μειώνεται η αντίθεση στις σχέσεις σας με τους άλλους και γίνεται πιο εφικτή η συνεννόηση ακόμη και με τους αντιπάλους σας. Ωστόσο μεριμνήστε σε όλους τους τομείς να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Αισθηματικά γίνετε πιο τολμηροί οι ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις ή να μην λειτουργείτε με γνώμονα τον εγωισμό.

Υδροχόος

Παρατηρείται μια έμφαση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τις μέρες αυτές. Αποφύγετε την εμπλοκή τρίτων στα συμφέροντα σας και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας. Μια φιλία ή μια συναισθηματική προσφορά θα έρθει ως από μηχανής θεός και θα φέρει ανακούφιση τη στιγμή που θα την χρειάζεστε όσο ποτέ. Προσπαθήστε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο κάνοντας τις δέουσες υποχωρήσεις σε σημείο που σας επιτρέπονται. Επωφεληθείτε από κάποιες σημαίνουσες πιθανότητες για λύσεις στα οικονομικά σας.

Ιχθείς

Η εβδομάδα της Νέας Σελήνης σηματοδοτεί μια περίοδο ανανέωσης και γιατί όχι και ανακούφισης. Έχετε τώρα την ευκαιρία να βάλετε σε καλύτερη τάξη αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, να αποφύγετε τοξικούς ανθρώπους που δηλητηρίαζαν την καθημερινότητά σας και να κρατηθείτε μακριά από ένα παρασκήνιο που σας είχε στο στόχαστρο άδικα. Ορισμένοι κερδίζετε την εμπιστοσύνη του περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται για κάποιους από εσάς, να αναλάβετε ένα δύσκολο καθήκον. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που σας προσφέρουν δυνατότητες και ευκαιρίες, ξεπεράστε μια πρόσφατη φοβία σας και ξεκινήστε την πορεία επίτευξης των στόχων σας.

oroskopos.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.