Connect with us

Ζώδια

Έρχεται «χρυσό» πεντάμηνο: «Χιονοθύελλα» χρημάτων για 3 Ζώδια μέσα στο 2024, «βλέπει» η Άση Μπήλιου

Published

on

Οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15/1, μαρτυρούν πολλές εξελίξεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Advertisement

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό μια θετική και δημιουργική όψη που μας επιτρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο διαφορετικά και να δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται με ένα ευφάνταστο τρόπο. Οι μεσημεριανές ώρες είναι λίγο πιο απαιτητικές για τις σχέσεις μας καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Πολύ χαλαρές οι βραδινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα που μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους και ονειροπόλους.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζώδια: Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση και ενδεχομένως με τις όψεις της φωτίζει κάποιες πτυχές της επαγγελματικής σας ζωής που επηρεάζουν τα σχέδιά σας για το μέλλον. Σήμερα με τις όψεις της Σελήνης μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία που θα σας οδηγήσει σε άλλο δρόμο.

Ζώδια: Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους φιλικούς σας Ιχθύς δημιουργώντας μια θετική συνθήκη σε σχέση με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Θα νιώθετε την υποστήριξη τους. Από την άλλη σε επίπεδο επαγγελματικό θα νιώθετε μεγαλύτερη σταθερότητα κι οι άλλοι θα βλέπουν σε σας ένα άτομο που μπορεί να εμπιστευθούν την κρίση, τις αποφάσεις και τη δουλειά του.

Ζώδια: Δίδυμος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σαφώς τα θέματα της καριέρας και της πορείας των επαγγελματικών σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Τις πρωινές ώρες με τη θετική όψη της Σελήνης μπορεί να έχετε κάποια νέα τα οποία θα είναι ευχάριστα σε σχέση με ένα προσωπικό σας θέμα ή σε σχέση ακόμη και με τη δουλειά.

Ζώδια: Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια φιλική Σελήνη για το ζώδιό σας και μάλιστα οι αρμονικές όψεις με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα αυτά που θέλετε στους γύρω σας. Μπορείτε να πείτε και την πιο σκληρή αλήθεια με τέτοιο τρόπο που να μην ενοχλήσει. Ακόμη σήμερα μια συζήτηση με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποιο συνεργάτη με πιο αντικειμενική άποψη, μόνο καλό θα σας κάνει.

Ζώδια: Λέων

Με ψυχολογικές διακυμάνσεις έρχεται η σημερινή μέρα ειδικά αν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα άτομο πιθανώς κι από το επαγγελματικό περιβάλλον με το οποίο ίσως δυσκολεύεστε το τελευταίο διάστημα να συνεννοηθείτε. Σήμερα με τις αρμονικές όψεις της Σελήνης είναι μια θετική μέρα για να συζητήσετε τις ανησυχίες σας σε βάθος και να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη.

Ζώδια: Παρθένος

Με τη Σελήνη απέναντί σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας η προσοχή σας στρέφεται στο μέλλον μιας σχέσης ή μια συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να σας πιάνει άγχος και ανασφάλεια. Αν είστε αποφασισμένοι φυσικά ότι το άλλο άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο δεν κάνει για σας τότε δεν χρειάζεται να παιδεύεστε περισσότερο. Μιλήστε ξεκάθαρα.

Ζώδια: Ζυγός

Τα επαγγελματικά φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορεί να έχετε αμφιβολίες για τη δουλειά που κάνετε ή για μια πρόταση, που πιθανώς έχετε με αποτέλεσμα να σας πιάνει εσωτερική ανησυχία. Μπορεί οι φόβοι σας να είναι μεγαλύτεροι από αυτό που συμβαίνει πραγματικά. Δείτε ρεαλιστικά τις συνθήκες του τώρα και μην παίρνετε αποφάσεις στηριζόμενοι στο χθες.

Ζώδια: Σκορπιός

Τη Δευτέρα με τη Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να βοηθηθείτε μέσω μιας κουβέντας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή κι ένα συνεργάτη. Μπορεί να φωτιστούν δηλαδή καλύτερα πλευρές, που δεν έχετε σκεφθεί εσείς οι ίδιοι και να αποφασίσετε τι θέλετε. Μπορεί ακόμη να ανακαλύψετε ότι πιθανώς η δουλειά που ήδη έχετε σάς ταιριάζει καλύτερα από μια άλλη κι έτσι να πάρετε τις αποφάσεις σας με πιο καθαρό μυαλό.

Ζώδια: Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας φέρνει ενώπιον των καθημερινών σας υποχρεώσεων και μπορεί να νιώθετε ότι έχετε πολλά «βάρη» στην πλάτη σας αυτή τη στιγμή κυρίως απέναντι στην οικογένεια και τους δικούς σας αλλά και στη δουλειά. Αντί όμως να δυσφορείτε προσπαθήστε να βρείτε πως θα μπορέσετε να διαμοιράσετε κάποια από αυτά τα βάρη.

Ζώδια: Αιγόκερως

Μια έντονη μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο η σημερινή με τη Σελήνη στους Ιχθύς να δημιουργεί ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι όλοι θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μολονότι είστε πάντα σταθεροί στο πλευρό των φίλων και των συνεργατών σας αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να βάλετε τα όρια σας.

Ζώδια: Υδροχόος

Η Δευτέρα μπορεί να σας βρει να νιώθετε απογοήτευση ή ανησυχία σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα και μάλιστα πολύ πρόθυμους ίσως να ρίξετε την ευθύνη και το βάρος γι’ αυτό που συμβαίνει σε σας σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Είτε φταίει κάποιος άλλος είτε εσείς, το σημαντικό είναι να σημειώσετε πρόοδο και να αφήσετε πίσω σας την όποια δυσκολία.

Ζώδια: Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και μόνο ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη κάνοντας σας πιο σκεπτικούς σε θέματα που αφορούν στη δουλειά είτε την υγεία. Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε πρόγραμμα πάντως στην καθημερινότητα σας σε σχέση με όλα όσα έχετε να φροντίσετε.

ΠΗΓΗ

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.