Connect with us

Ζώδια

Δύσκολο Ιούνιος. Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιουνίου. Οι Τυχερές και Δύσκολες Μέρες

Published

on

Advertisement

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να τον πούμε χαλαρό, ξεκούραστο και ανέμελο μήνα, αφού στην πορεία του θα υπάρξουν τόσο γεγονότα που θα μας αιφνιδιάσουν, θα μας φέρουν σε κόντρα, ενώ αρκετές στιγμές μπορεί η υπερπληροφόρηση  να οδηγεί στην παραπληροφόρηση, την παρεξήγηση και την πλάνη. Οι πιο τυχερές μέρες του μήνα που θα μπορούμε να απολαύσουμε πιο ωραίες στιγμές είναι οι μέρες 9,11,29, 30  ενώ οι πιο δύσκολες μέρες του Ιουνίου αναμένεται να είναι οι 3,4,5,15,19,26

Advertisement

Στο αστρολογικό ημερολόγιο που ακολουθεί μπορείς να μάθεις μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές τάσεις του Ιουνίου!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο Ιούνιος κάνει το ντεμπούτο του αρκετά έκρυθμα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της πτώσης της τον Σκορπιό, σχηματίζοντας δύσκολες γωνίες με τον Άρη, τον Δία και τον Πλούτωνα!  Η μέρα έχει ως χαρακτηριστικό της την ακρότητα, τον θυμό και υπερβολή!

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023: Μέρα αιφνιδιασμών προβλέπεται αυτή η Παρασκευή με την Σελήνη από τον Σκορπιό να σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου! Ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού, αλλά και γεγονότα που προκαλούν αναταραχή προκύπτουν αυτή την ημέρα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023: Μέρα τρυφερότητας, ρομαντισμού, ενσυναίσθησης, με την επιθυμία να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη αλλά και με ουσιαστική εμβάθυνση στις σχέσεις. Η ενασχόληση με την τέχνη και το υδάτινο στοιχείο αποτελούν μία όμορφη διέξοδο. Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023:  Σήμερα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη η οποία μας παρασύρει να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες, να τολμήσουμε, να διεκδικήσουμε και να αναλάβουμε δράση! Χρειάζεται ωστόσο να δείξουμε προσοχή σε μετακινήσεις, επικοινωνίες, σχέδια, αφού με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού δεν λείπουν και τα ξαφνικά ευτράπελα!

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023:  Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον πύρινο Λέοντα και θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες, προσφέροντας γενναιόδωρα ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά. Σήμερα, που σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα δεν λείπει το πάθος,ο ερωτισμός, τα σκάνδαλα καθώς και η πλεονεξία .

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023: Μέρα τάξης, οργάνωσης, συγκρότησης και υποχρεώσεων, με την Σελήνη στον Αιγόκερω το συναίσθημα μένει για λίγο στην άκρη και η μέρα μας προδιαθέτει να επικοινωνήσουμε και να εφαρμόσουμε αλλαγές στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και η μέρα μας αποκτά χροιά πιο κοινωνική με επίκεντρο των ενασχολήσεων μας τα κοινά, την πολιτική και την ένταξή μας στο σύνολο!  Δεν λείπουν και τα γεγονότα που διεγείρουν το φανατισμό και την κόντρα απόψεων – ιδεολογιών!

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023: Για σήμερα Πέμπτη οι εναλλαγές έχουν την τιμητική τους. Η μέρα ξεκινά ευχάριστα, με ενέργεια, ζωτικότητα, διάθεση για επικοινωνία και γρήγορους ρυθμούς. Συνεχίζει ανατρεπτικά, με κόντρες, συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονο στρες ιδιαίτερα προς το βράδυ για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023: Μέρα έμπνευσης, δημιουργικότητας και φαντασίας, δεν λείπουν όμως και οι τρυφερές συναντήσεις και τα όμορφα λόγια που καλύπτουν τις βαθύτερες ανάγκες των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων και Ταύρων , Παρθένων, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου!

Διαβάστε ακόμα:   Κώστας Λεφάκης: Αν ανήκετε σ' αυτά τα 4 ζώδια ουρλιάξτε από χαρά! Γεμίζουν οι τσέπες σας με χρήμα

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023: Αυτό το Σάββατο προσπαθούμε με δυσκολία να πειθαρχήσουμε στα πρέπει της λογικής, αναγνωρίζουμε όμως ότι το αίσθημα της ευθύνης μας υποχρεώνει να κάνουμε θυσίες. Η τάση αυτή είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023: Ο Πλούτωνας σήμερα επιστρέφει ανάδρομος και πάλι στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως τις αρχές του 2024. Για σήμερα το τρίγωνό του με τον Ερμή μας βοηθά να διεισδύσουμε σε βάθος σε πληροφορίες που μας δίνονται, αλλά και να καταφέρουμε με μεθοδικότητα και επιμονή να βάλουμε μπροστά τους στόχους μας.

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023: Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και σπιρτόζικα με την Σελήνη από τον Κριό να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Λέοντα, επομένως η επιθυμία της ημέρας είναι η δράση και η πρωτοβουλία … Σημαντικές εκκινήσεις γίνονται αυτή την ημέρα!

Advertisement

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023: Βαρύ το κλίμα και η διάθεση σήμερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, όπου αντιλαμβάνεστε ότι είναι απαραίτητο να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες για να ξεριζώσετε από την ζωή σας καταστάσεις που δεν έχουν πορεία!

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023: Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η μέρα μας ξεκινά με πιο χαλαρούς, αργούς ρυθμούς και με την διάθεση να ικανοποιήσουμε όλες μας τις αισθήσεις, όμως η πλεονεξία δεν θα μας επιτρέψουμε αυτή την ημέρα να νιώσουμε αυτάρκεις, προσοχή λοιπόν στις σπατάλες και στις υπερβολές.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023: Εμπόδια και προκλήσεις στις επικοινωνίες μας αναμένονται σήμερα, όπου το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου «παγώνει» την ροή και εξέλιξη των επικοινωνιών μας, δεν λείπουν κάποια δυσάρεστα νέα,  οι αρνητικές σκέψεις αλλά και η ανάγκη να θέσουμε κάποια όρια! Η επιρροή είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η διάθεση για επικοινωνία είναι ασυγκράτητη. Η μέρα μας προδιαθέτει να κάνουμε όμορφα σχέδια για το προσεχές σαββατοκύριακο, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για δικτύωση, γνωριμίες, μετακινήσεις…

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023: Ώρα να νιώσουμε για λίγο καλοκαιράκι! Για σήμερα Σάββατο ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το Λέοντα, επομένως μπορεί να συνδυαστεί άριστα η διάθεση για επικοινωνία, κοντινές μετακινήσεις, μαζί με τον έρωτα, την απόλαυση και την ψυχαγωγία! Τυχεροί θα είναι σήμερα οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023: Ένα νέο φεγγάρι γεννιέται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις εξελίξεις των επόμενων 28 ημερών. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στο φαινόμενο, εντείνει τα περιστατικά ψευδών ειδήσεων, παραπληροφόρησης, θολούρας και της σύγχυσης. Προσοχή σε ενάρξεις οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023: Σήμερα κορυφώνεται η ευεργετική όψη εξάγωνου ανάμεσα στον Δία από τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, η οποία προσφέρει ευκαιρίες υλικής και συναισθηματικής σταθεροποίησης στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023: Η ανάγκη για συναισθηματική έκφραση είναι τονισμένη, ενώ στην πορεία της ημέρας έχουμε διεξόδους και λύσεις σε θέματα που μας έχουν ταλανίσει. Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Διαβάστε ακόμα:   Επέστρεψε δυναμικά μετά το πρόβλημα υγείας η Βίκυ Παγιατάκη και μοιράζει αθρόα χρήμα: 48ωρο πλούτου για Ταύρους, Αιγόκερους και άλλα 3 ζώδια

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023: Ημέρα Θερινού Ηλιοστασίου σήμερα, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζεται επίσημα η περίοδος του καλοκαιριού! Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, μας προτρέπει για δράση και πρωτοβουλίες. Ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023: Η μέρα ξεκινά με κόντρες, εντάσεις και … ανατροπές! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, επομένως υπάρχουν εκρήξεις εγωισμού, που οδηγούν σε άστατες και εκρηκτικές συμπεριφορές καθώς οδεύουμε προς το βραδάκι! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να είναι κενής πορείας ως και τις 13:34 όπου θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου! Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μην καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο! Στο υπόλοιπο της ημέρας το στρες και οι συνεχείς υποχρεώσεις , φορτίζουν το κλίμα!

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023:  Για σήμερα Σάββατο νιώθουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να συντονίσουμε το πρόγραμμά μας με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να αποφορτιστούμε από το έντονο στρες. Πιο ανάλαφρη είναι η μέρα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023: Θύελλα διαψεύσεων προκαλεί η σημερινή μέρα ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, να αναμένεται ότι η μέρα φέρνει παρεξηγήσεις, αναβολές και αρκετή θολούρα ιδιαίτερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023: Η εβδομάδα ξεκινά με εύφλεκτες και απατηλές διαθέσεις. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού προκαλεί δυνατά σοκ αποκαλύψεων, αντιδράσεων και ακραίων συμπεριφορών. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα εντείνει την θολούρα, την εξαπάτηση, το ψέμα και τον διχασμό! Προσοχή σε μετακινήσεις!Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023: Ο Ερμής σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Καρκίνου και οι επικοινωνίες μας αποκτούν περισσότερο συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά, εν συναίσθηση, δεν λείπει όμως και η ροπή προς το κουτσομπολιό! Ευνοούνται οι επικοινωνιακές δραστηριότητες των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων και Ταύρων, Παρθένων , Αιγόκερων.

Advertisement

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023: Η Σελήνη από το Σκορπιό διεγείρει τους φόβους και τα αρνητικά ένστικτα, στην πορεία της ημέρας όμως σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ήλιο και τον Ερμή που επιφυλάσσουν όμορφες στιγμές τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023: Με το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου είναι μία καλή ευκαιρία να πειθαρχήσουμε στον εαυτό μας, να ωριμάσουν κάποια πράγματα μέσα μας και να συγκροτήσουμε τα αμέσως επόμενα βήματά μας. Μέρα σταθεροποίησης για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023: Τελευταία ημέρα του Ιουνίου και το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου μας ευνοεί για σταθεροποίηση αποφάσεων, ωρίμανση σχεδίων και επικοινωνίες που θα μπορούν να έχουν μία καλή προοπτική. Ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.