Connect with us

Ζώδια

Δύσκολες οι επόμενες ημέρες! Οι τυχεροί και οι άτυχοι σύμφωνα με τον Λεφάκη «Κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι θα…»

Published

on

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα 15/1, και σίγουρα κάποιοι έχουν τις ανησυχίες τους. Ο Κώστας Λεφάκης, λοιπόν, έκανε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του για τα ζώδια για να καθησυχάσει όσους πρέπει και να παρακινήσει μερικούς να κλείσουν τις ανοιχτές τους υποθέσεις.

Advertisement

Κριός

Ο πρακτικός σχεδιασμός του οικονομικού σας πλάνου σύντομα θα αποδώσει καρπούς. Μην ενδώσετε στη διάθεση για περιττές σπατάλες, που θα επιβαρύνουν και το πορτοφόλι σας και τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε απαιτητικοί με τους άλλους γιατί δεν μπορούν όλοι να είναι τόσο αλτρουιστές όσο εσείς. Αισθηματικά, μπορείτε τώρα να μιλήσετε καλύτερα για τα θέματα που σας απασχολούν και σας ενοχλούν. Η εβδομάδα προσφέρεται για ήπια ξεκαθαρίσματα, ειλικρινείς συζητήσεις, και την επιδίωξη μιας πιο εύκολης διαχείρισης της καθημερινότητας.

Ταύρος

Καιρός να ξεφύγετε από τις καθημερινές υποχρεώσεις διοργανώνοντας ένα μικρό ταξίδι που θα μπορούσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με την ψυχαγωγία. Τώρα η διάθεση και ο καιρός το επιτρέπουν. Όσο και αν αυτή την εβδομάδα σας βγαίνει η κούραση των εορτών, τόσο θα πρέπει να την καταπολεμήσετε με ευχάριστες ασχολίες και πιο χαλαρή διάθεση. Η επικοινωνία ωφελεί τον ψυχισμό σας και η αλλαγή παραστάσεων τα εγκεφαλικά σας κύτταρα. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες βελτίωσης.

Δίδυμοι

Το σπίτι και τα θέματά του ενδέχεται να σας απασχολήσουν στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ενώ κάποιος δικός σας ίσως απαιτήσει τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας. Αποφύγετε να καταπιεστείτε όμως με υποθέσεις τρίτων που οδηγούν σε αδιέξοδο. Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να ξέρετε που να κοιτάξετε και αναφέρομαι κυρίως στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, είναι καιρός για τους ελεύθερους από εσάς να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Θυμηθείτε μόνο να μη βάζετε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.

Καρκίνος

Πολύ ευνοϊκό το μεσοδιάστημα του Ιανουαρίου για τα φλερτ, τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Όμως όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι μην βιαστείτε να καλύψετε τη μοναξιά σας με μια κακή επιλογή. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και αφήστε τα βράδια σας ελεύθερα για επαφές και ξεκούραση. Εκεί που πρέπει να προσέξετε όμως είναι τα θέματα της επαγγελματικής σας φιλοδοξίας, του ανταγωνισμού που κυριαρχεί σε αυτόν τον τομέα και τα ευαίσθητα ανακλαστικά σας απέναντι σε προκλήσεις κάθε είδους.

Λέων

Είναι σίγουρο πως θέματα που υπάρχουν στην καθημερινή σας ζωή σάς κουράζουν. Αυτήν την εβδομάδα όμως οφείλετε να παραδεχτείτε πως υπάρχουν και ενδιαφέροντα πράγματα ανάμεσα σε αυτά που θεωρείτε πως οφείλετε να κάνετε. Ανακαλύψτε τα και θα δείτε την ευεργετική τους επιρροή επάνω σας. Όσοι προβληματίζεστε με τη στασιμότητα μιας σχέσης που δεν είναι γάμος, αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις για να πάρετε απαντήσεις. Γενικότερα οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν μια φάση αναπροσαρμογής τώρα. Φροντίστε να μην επιδεινώσετε την κατάσταση!

Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να επωφεληθείτε από την πλανητική εύνοια του Ερμή που έχει περάσει στον Αιγόκερω, προκειμένου να έχετε μια καλοπροαίρετη συζήτηση με το αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο άλλο συνεργάτη σας επιλύνοντας κοινά θέματα που σας αφορούν. Ευνοείστε σε διευθετήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, καθώς σας ενδιαφέρει να προσφέρετε μια δίκαιη λύση. Πάντως υπάρχουν και νέα επαγγελματικά προγράμματα στα σκαριά, τα οποία θα κληθείτε σύντομα να υλοποιήσετε.

Ζυγός

Πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή για την επίλυση κληρονομικών ή περιουσιακών θεμάτων, αν υπάρχουν φυσικά. Με επιτυχία επίσης θα μπορούσατε να προσεγγίσετε τραπεζικά θέματα, λήψη δανείου ή τακτοποίηση κάποιου λογαριασμού. Λύστε τις παρεξηγήσεις που έχουν προηγηθεί ανάμεσα σε σας και κάποιους δικούς σας. Πολλοί αισθάνεστε ακόμα κουρασμένοι από τις γιορτινές δραστηριότητες, ή κάποιοι δυσκολεύεστε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα που είχατε πριν τις γιορτές. Φανείτε ρεαλιστές και ασχοληθείτε με τα σημαντικότερα από τα θέματα της ατζέντας σας!

Σκορπιός

Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να βρίσκεται στον Αιγόκερω σας φέρνει πιο κοντά σε νέα μονοπάτια σκέψης και συνείδησης. Πολλοί ενθουσιάζεστε με τις αλλαγές που έχετε καταφέρει στην καθημερινότητά σας και δίνετε εύσημα στην τόλμη σας. Επωφεληθείτε από την βελτιωμένη σας αυτοπεποίθηση, καταργήστε τις προκαταλήψεις και επικοινωνήστε σωστά, ακόμα και με άτομα του εξωτερικού χρησιμοποιώντας μια διπλωματική προσέγγιση σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Αισθηματικά, τα πράγματα φαίνεται να ηρεμούν, με αποτέλεσμα να νιώθετε πιο ασφαλείς και πιο δικαιωμένοι στις επιλογές και στις πράξεις σας.

Τοξότης

Advertisement

Εξελίξεις που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα φέρνουν τα ποθούμενα αποτελέσματα, σε θέματα τουλάχιστον που αφορούν τις αξίες που εσείς θέτετε στη ζωή σας. Τολμήστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να διεκδικήσετε αυτά που νομίζετε ότι σας ανήκουν, αποφεύγοντας φυσικά δυσαρέσκειες και φασαρίες. Αισθηματικά ξεπερνάτε κάποια εμπόδια που εμπόδισαν την σωστή αξιολόγηση κάποιων καταστάσεων και βρίσκετε τον πιο βολικό τρόπο να μην διαταράξετε τις ισορροπίες που σας εξυπηρετούν. Ένα πολυπόθητο ταξίδι, ή μια νομική διευθέτηση αποκτά πρακτική υπόσταση.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιό σας φροντίζει να στηρίζει τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες σας. Η εργασία αποδίδει, οι συμφωνίες προχωρούν όσο είναι ισοβαρείς και μια αλλαγή φαίνεται να ωφελεί τους στόχους σας. Οικονομικά χρειάζεται να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες, ή να αντιμετωπίσετε έξυπνα κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι θα σας απασχολήσουν με δικά τους ζητήματα, αλλά φροντίστε να μην σας επηρεάσουν περισσότερο από όσο χρειάζεται. Όσοι κάνετε απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, θα διαπιστώσετε ότι, με δεδομένες τις συνθήκες, δεν τα πήγατε καθόλου άσχημα!

Υδροχόος

Οριοθετήστε με έναν πιο εποικοδομητικό τρόπο όλες τις δυνάμεις και βγάλτε από μέσα σας σκέψεις ή καταστάσεις που θα μπορούσαν να επιδράσουν ανατρεπτικά στη διάθεση, αλλά και στην επιτυχία σας. Ενισχύστε το αίσθημα αυτονομίας, που σας είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να λειτουργήσετε. Η εβδομάδα σας επιτρέπει λίγη χαλάρωση, που θα ανακουφίσει το νευρικό σας σύστημα. Προσέξτε όμως τις διατροφικές σας συνήθειες, περιορίστε τις υπερβολές που τείνουν να σας γίνουν συνήθεια λόγω των εορτών που πέρασαν και πιέστε τον εαυτό σας να είναι εγκρατής για το δικό σας καλό και μόνο!

Ιχθείς

Ευνοϊκή η παρουσία του Ερμή και του Άρη στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια εβδομάδα προετοιμασίας για να είστε αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις σας. Καταστρώστε λοιπόν με λεπτομέρεια τα σχέδια προόδου σας, ελέγξτε αν έχετε υπολογίσει όλα τα ενδεχόμενα και τοποθετηθείτε πιο καίρια στο περιβάλλον σας. Οι δικοί σας άνθρωποι θα παίξουν ενισχυτικό ρόλο στις επιδιώξεις σας, αρκεί να τους έχετε ενημερώσει για τις προσπάθειες που καταβάλετε. Αισθηματικά μη δίνετε τόση σημασία σε λεπτομέρειες που σας ενοχλούν και δείτε καλύτερα τη μεγάλη εικόνα που σχηματίζεται γύρω σας!

Πηγή: oroskopos.gr

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.