Connect with us

Ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Ιανουάριο

Published

on

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Ιανουάριος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Advertisement

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Ιανουάριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα στην ταλαιπωρία
Με τον Άρη από τις 4 του Ιανουαρίου, στον 7ο οίκο σου, το κλίμα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι τεταμένο και οι καβγάδες, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού ό,τι κι αν κάνεις ή λες, θα δημιουργεί θέμα. Και να ανασάνεις -που λέει ο λόγος- θα πρέπει να πάρεις την άδεια, ενώ αν διαμαρτυρηθείς, θα την ακούσεις κιόλας. Το δίκιο σου δε θα το βρεις, όσο κι αν κοπανιέσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα τραβάς πάνω σου άτομα αυταρχικά ή επιθετικά και δε θα μπορείς να κάνεις χωριό. Για να είμαστε ειλικρινείς, πιο πολύ θα ταλαιπωρηθείς εσύ που είσαι γεννημένος τέλος του β’ με αρχές του γ’ δεκαημέρου, αφού η Νέα Σελήνη στις 11/1, στον Αιγόκερω, δέχεται τα vibes του Ουρανού από τον Ταύρο, που αρκετή αναστάτωση θα σου προκαλέσουν. Ε, μετά, έρχεται το φλερτ του Ερμή και του Άρη μαζί του και έγινες…

ΖΥΓΟΣ: Αναζητείται ήσυχη γωνιά
Ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και 4ο οίκο σου, οπότε η ηρεμία και η αρμονία στο περιβάλλον σου θα είναι παρελθόν, αφού με το παραμικρό θα ξεσπούν καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου ή να κρατήσεις τα δίκια. Συχνές παρεμβάσεις των πολύ δικών σου προσώπων στην προσωπική σου ζωή, θα σε κάνουν έξαλλο, γι’ αυτό οφείλεις να βάλεις όρια. Ανακατώματα και τσακωμούς θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, όπως επίσης και ζημιές στο σπίτι σου, τεχνικές εργασίες που θα χρειαστεί να κάνεις, αλλά και βλάβες του οικιακού σου εξοπλισμού, όχι μόνο θα σου στοιχίσουν ακριβά, αλλά θα προκαλέσουν κι αναστάτωση. Δεν αποκλείεται ό,τι φτιάχνεις ή έφτιαξες πρόσφατα να χαλάσει. Κατά τα άλλα, η Νέα Σελήνη με την παρουσία του Ουρανού που βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, αν είσαι γεννημένος τέλος του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου βάζει τρικλοποδιά στα οικονομικά σου και δυσκολεύει τα ερωτικά. Πιθανό είναι και το οριστικό ξεκαθάρισμα-ρήξη στις 11/1.

ΚΡΙΟΣ: Όχι και πάλι όχι
Με τον κυβερνήτη σου, Άρη όλο σχεδόν τον Ιανουάριο (εκτός από τις πρώτες 3 μέρες) στον 10ο οίκο σου, ο επαγγελματικός σου χώρος σου θα αναστατωθεί από διάφορα σκηνικά ανάμεσα σε σένα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα ή τη διοίκηση, καθώς είναι πιθανό να σε φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα ή να έρθεις αντιμέτωπος με έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να περάσεις κι εσύ στην επίθεση, εφ’ όσον στοχοποιείσαι ή για να προστατεύσεις τη θέση ή τα δικαιώματά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποια στιγμή να υπάρξει κι ανοιχτή ρήξη, καθώς η υπομονή και η στωικότητα δεν είναι στοιχεία του χαρακτήρα σου ή αν είχε ήδη ραγίσει το γυαλί, να σπάσει τελείως, φωνάζοντας ένα μεγάλο “ΟΧΙ”. Κι εσύ όμως μπορεί να γίνεις ανταγωνιστικός, εριστικός ή εγωιστής ή να θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς. Από την άλλη, οικονομικά και ερωτικά, στις 9 αλλά περισσότερο στις 11 του μήνα, άλλα υπολόγιζες ή περίμενες να γίνουν κι άλλα θα ισχύσουν, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι το σύμπαν σε δουλεύει μέσα στα μούτρα.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΧΘΥΕΣ: Κι έπεται συνέχεια
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μόλις την Πρωτοχρονιά, στη συνέχεια τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και η είσοδος του Άρη, στις 4, σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας μόνο με χαρά δε σας κάνουν να υποδέχεστε το 2024 και φυσικά το καμπανάκι χτυπάει σε σας που ανήκετε στο α’ και γ’ δεκαήμερο αντίστοιχα, καθώς αυτοί του β’ θα είναι στο απυρόβλητο. Προβλήματα αρκετά, έσοδα ελάχιστα, έξοδα πολλά, συνεννόηση μπουζούκι και διάφορα μπλεξίματα και εξαπατήσεις θα σας έχουν μέχρι τις 19 του μήνα στο ένα πόδι. Από την άλλη κι εσείς να θέλετε να… ξεχαστείτε και να το ρίξετε στην τρελή δε θα τα καταφέρετε, αφού πάντα θα υπάρχει κάποιος/α να σας προσγειώνει ανώμαλα και να σας τρίβει στη μούρη λάθη και παραλείψεις. Όσον αφορά στα ερωτικά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η αστάθεια θα είναι χαρακτηριστική, οπότε μη στοχεύετε στη διάρκεια χρόνου, γιατί μόνο οι εφήμερες αγάπες και οι περιπέτειες ευνοούνται.

πηγη

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.