Αυτοί είναι οι 4 που περνάνε απευθείας στον ημιτελικό!

Το Youweekly.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor μπαίνει στην τελική του ευθεία αφού λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν μείνει για το τέλος του! Πλέον τα σενάρια για την τετράδα είναι πολλά όμως εμείς σας έχουμε την διαρροή! Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

Εξασφαλισμένη θέση από χτες έχει η Κατερίνα Δαλάκα! Η παίκτρια των Διασήμων κέρδισε το symbol game και κατάφερε να κερδίσει και μια θέση στον μεγάλο ημιτελικό! Οπότε θα μείνει οριστικά μέχρι τέλος στο Survivor!

Πάμε παρακάτω; Με την τωρινή δομή είναι σίγουρος πως για να επιβιώσει κάποιος Μαχητής πρέπει είτε να εξασφαλίζει ατομική ασυλία, είτε να έχει βγει αρκετά ψηλά στην 48ωρη ψηφοφορία! Από τις πρώτες πληροφορίες που έχει το Youweekly.gr στην κατοχή του, ο μόνος που βρίσκεται ψηλά είναι ο Ηλίας και επομένως θα μείνει μέχρι τέλους και εκείνος!

Όσο για τις άλλες δύο θέσεις θα είναι σίγουρα Διάσημοι με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για την Μελίνα Μεταξά και τον Χάρη Γιακουμάτο, χωρίς να αποκλείεται τελικά την θέση του τελευταίου να πάρει ο Γιάννης Τσίλης!