Connect with us

Ζώδια

23 Οκτωβρίου 2019 22:43

Σκορπιός: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Γενικά

Έναν χρόνο περιμένεις υπομονετικά για να έρθει ο μήνας σου, να κλάψουνε μανούλες, να πέσουνε κορμιά και να φχαριστηθεί η ψυχούλα σου κι από πρόπερσι έχεις αυτόν τον Ουρανίσκο να φέρνει τα πάνω κάτω και να λούζεσαι ό,τι εύχεσαι στους ακατονόμαστους, που κοκορεύονται: Το ξαφνικό χουνέρι!

Και βέβαια είναι άλλο πράγμα να το προκαλείς εσύ κρυμμένος/η σε μια γωνιά κι άλλο να σε βρίσκει στα καλά καθούμενα στις σκοτεινές κι ανήλιαγες γωνιές που ρηλαξάρεις. Έτσι και φέτος λοιπόν, μια Νέα Σελήνη έχεις για να τρομάξεις τον κόσμο και ξινή θα σου βγει, με όλους αυτούς τους ελευθεριάζοντες που βγαίνουν στο σεργιάνι σαν τον Χάρο για να κάνουν –λέει- την επανάστασή τους ενάντια στους έχοντες και κατέχοντες. Χάρος άχαρος είναι αυτός, ιμιτασιόν του δικού σου και προϊόν της νέας τάξης πραγμάτων.

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου βέβαια είναι αλήθεια πως κρατά τις παραδόσεις και είναι κι αυτό μια παρηγοριά. Ντάλε κουάλε με τις πεποιθήσεις σου, μαύρη κι άραχνη, με μια Πλουτωνάρα… να, με το συμπάθιο και τον Άρη από δίπλα, να δούμε ποιος/α θα την σκαπουλάρει από το ηφαίστειο που ξυπνά. Ο κάτω κόσμος θα γίνει πάνω, τα κρεβάτια θα πάρουν φωτιά και χαρά στους αναστημένους! Περί κανονικότητας όμως, ουδείς λόγος να γίνεται…

Οικονομικά

Να και μια φορά που δεν θα χρειαστεί να τραφείς με τα λεφτά των άλλων για να νιώσεις πλήρης! Βλέπεις εδώ και καιρό ο Δίας στον Τοξότη σε καλοπιάνει μπας και μπεις στον σωστό τον δρόμο και ζεις, δηλαδή, μονάχα με αυτά που βγάζεις από μόνος/η σου. Ρελάνς κάνει ο φίλος σου αυτόν τον μήνα κι έχοντας για συντροφιά την Δημητρούλα και λίγο αργότερα την Αφροδίτη (από τις 2/11) δεν θα ήταν υπερβολή να σου γράψω πως θα χ#στείς στο τάλιρο, για να μείνουμε και στο πνεύμα του ζωδίου.

Βέβαια, οι παλιές συνήθειες δεν σβήνουν τόσο εύκολα –είναι κι ο ανάδρομος Ερμής που έχει την τάση να επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιά μοτίβο- και τελικά όλο και κάποιος/α συγγενής σου θα βρεθεί για να του τα πάρεις. Dead or alive, δεν έχει και τόση σημασία.

Ερωτικά

Ο Οκτώβριος θα σου πάει σούπερ και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι να μην περιπέσεις σε κατάσταση άκρατης ζήλειας. Αν πάλι σερφάρεις στην νύχτα για να τεστάρεις την γοητεία σου, είναι βέβαιο πως αυτή θα πιάσει τόπο, τα «βρώμικα» όμως δεν είναι για χόρταση,

Ύστερα πάντως από ένα μικρό διάλειμμα, όπου κουμάντο θα κάνει αποκλειστικά και μόνον ο ανάδρομος Ερμής και οι πρώην, ακολουθεί η «επική» για σένα Πανσέληνος στις 12/11 και βέβαια ο Άρης στο ζώδιό σου, έτσι για να δούνε μερικοί και μερικές πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Μην βιαστείς να πανηγυρίσεις όμως, αφού ο Ουρανός δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη, φυλάει μάλιστα το καλύτερο –δηλαδή το χειρότερο για σένα- για το φινάλε κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει και τα έχεις ζήσει όλα σε αυτήν την ζωή, βάστα και μια πισινή.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.