Connect with us

Γενικά

Από την ώρα και την στιγμή που αυτός ο Άρης σου κατσικώθηκε, όλα πάνε στραβά κι ανάποδα. Μια η μέση σου, μια το κεφάλι σου, γλιτωμό δεν βρίσκεις κι έχεις να αντιμετωπίσεις κι όλους αυτούς που σου τα χώνουν γιατί -λέει- είσαι αναποφάσιστος/η. Τι λέτε ορέ; Εδώ, με τον Δία και την Δημητρούλα χορηγούς, κοντεύεις να κάνεις τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα ώρες, αυτά δεν μετράνε; Κι έρχεται κι η Αφρούλα στον Τοξότη για να δέσει το γλυκό. Από τις 1-2/11 ξεκινά νέος γύρος σουλατσαρίσματος, έτσι για να σκάσουν οι οχτροί, χώρια τα shopping therapy και οι συναυλίες.

Έρχεται βέβαια κι ο Ουρανός να σε ρωτήσει: Από λεφτά πώς πας; Αλλά μην του πεις πως είσαι εντάξει γιατί αυτός ο αναποδιασμένος θα σου τα πάρει όλα εν μια νυκτί. «Υποφέρω Ουρανούλη μου, δεν έχω ούτε για ένα botox» αυτό να του πεις και θα σου τα φέρει όλα στο πιάτο και μάλιστα ξαφνικά για να τα κάνεις πάνω σου από την πολλή χαρά.

Έχεις ωστόσο κι ένα μεγάλο δράμα να αντιμετωπίσεις με τα σπίτια και τις οικογένειές σου. Και μην απορείς για τον πληθυντικό, διπλό δεν σε λένε, ε διπλά τα έχεις κι εσύ. Τα φανερά και τα κρυφά, τα νόμιμα και τα παράνομα, τα αριστοκρατικά και τα λαϊκά. Παντού παίζεις κι είσαι κοντά σε όλα, μα αυτή σου η συνήθεια δεν σε συμφέρει και τόσο στους χαλεπούς καιρούς που ζεις. Άντε λοιπόν τώρα να στηρίξεις δύο σπίτια και να πληρώσεις δύο διατροφές, χώρια τα στεγαστικά δάνεια. Και τελικά σε βλέπω να «στέλνεις» το ένα από τα δύο και να μένεις Ζυγός μονός.

Οικονομικά

Αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις σε θέλουν «απίκο», αφού πραγματικά δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει με αυτόν τον τρελάρα που εγκαταστάθηκε στον Ταύρο από πρόπερσι. Όμως ο Ουρανός έχει και τα καλά του, τα βλέπεις και τα ζεις όταν ποντάρεις σε κουτσό άλογο και βγαίνει πρώτο. Κυνήγησε την έκπληξη λοιπόν και δεν θα χάσεις, μην μου μιλάς όμως για φαβορί και «άχαστα», ούτε για «αναμενόμενα έσοδα».

Με τον άλλον να δούμε τι θα κάνεις όμως, με τον Πλούτωνα, που έχει πάρει εργολαβία τις Πανσελήνους από το καλοκαίρι, φωνάζοντας πάνω από το τσαρδί σου σαν την κουκουβάγια: Μηδέν, μηδέν. Κι όχι –φευ- δεν είναι ποδοσφαιρικός αγώνας να το παίξεις Χ ημίχρονο-τελικό και να τα κονομήσεις, είναι η ζωή σου που μηδενίζει –αχ και δεν σου πάνε τα άτιμα τα μαύρα- κι αν πάρεις κάτι για να σου χρυσωθεί το χάπι, από κληρονομιά θα είναι. Όσο για τον ανάδρομο Ερμή (31/10 έως 21/11), τι να φτουρήσει μπροστά στα θηρία; Για πταισματοδικείο πάει και θα καθαρίσει άνετα με ένα προστιματάκι.

Εpωτικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις χάσει κάτι από το απαράμιλλο στιλ σου «ίσως, γιατί όχι, ενδεχομένως» και αναγκάζεσαι να πάρεις θέση σε υποθέσεις όπου μόνον η διπλωματία θα μπορούσε να θριαμβεύσει. Κι έτσι καλέ/η μου, τώρα που τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα και πιεστικά κινδυνεύεις να μπλέξεις σε έναν κυκεώνα χωρίς ασφαλείς καβάτζες, με τις παρενέργειες να είναι έκδηλες. Γιατί κύριε Άρη και κύριε Κρόνε, γιατί κύριε Πλούτωνα το κάνετε αυτό και διαλύετε σπίτια, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν μια χαρά προφυλαγμένα από μισές αλήθειες; Δεν θέλετε να βλέπετε ευτυχισμένους Ζυγούς ή έχετε προηγούμενα με το ζώδιο; Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Άντε να ξεκουμπιστεί αυτός ο δαίμονας (19/11) για να ξαναγίνουν όλα όπως ήταν πριν: Ασαφή και σένια! 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.