Connect with us

Ζώδια

23 Οκτωβρίου 2019 22:40

Παρθένος: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Γενικά

Επιτέλους ξημερώνει άσπρη μέρα και για σένα. Και τι άσπρη… Ξέξασπρη κι απ’ τον Ήλιο ξεξασπρότερη! Διότι πώς αλλιώς να περιγραφεί το περίλαμπρο μέλλον σου –γιατί έτσι προδιαγράφεται για σένα τον ιστορικό μήνα του Σκορπιού. Γάμο θες, δουλειές θες, παιδιά, σκυλιά, απορρυπαντικά και μικροσκόπια; Άπαντα στην διάθεσή σου. Και δεν θέλω μετριοφροσύνες γιατί η πλήρης αποκατάστασή σου είναι έργο Διός, Δήμητρος και Αφροδίτης -όλα τα μωρά στην πίστα δηλαδή- και μπορείς κι εσύ για λίγο να καβαλήσεις το καλάμι της φήμης και της δόξας κι ας είναι νοικιασμένο από την λαϊκή, δεν πειράζει…

Όσο για τις Σεληνιακές φάσεις του μήνα, αμφότερες σε στέλνουν ταξιδάκι, είτε εντελώς κοντινό είτε πολύ μακρινό –όχι εκείνο που φοβάσα- για να γνωρίσεις νέους τόπους και να μυηθείς στα μυστήρια του κόσμου τούτου. Κι αν δεν έχεις δικό σου μέσο, υπάρχουν και οι φιλόξενες νταλίκες με τον αείμνηστο Στελάρα (Παρθένος κι αυτός) στην διαπασών για να μένει το βλέφαρο σηκωμένο. Φυσικά έχεις πλήρες δικαίωμα και στην γνώση, είτε πρόκειται για νυχτερινό οκτατάξιο λύκειο, είτε για το σχολείο του πεζοδρομίου και τις νυχτερινές περιπολίες σου. Εξ άλλου πάντα από χαμηλά ξεκινάς για να φτάσεις με την αξία σου στην κορυφή του Ολύμπου και να σαρώσεις τα διπλώματα. Αν μάλιστα έχεις αφήσει κάποιο ασυμπλήρωτο, ο ανάδρομος Ερμής (από 31/10, έως 21/10) θα σου το ζωντανέψει. Μόνον πολλά ραντεβού μην δίνεις γιατί θα ξεροσταλιάζεις στις γωνίες περιμένοντας τον Γκοντό.

Οικονομικά

Ο Άρης στον Ζυγό (μέχρι τις 18/11) προσπαθεί να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αλλά δεν ξέρει με ποιόν/α έχει μπλέξει. Τέτοιες τσαχπινιές στον/στην Παρθένο δεν χωρούν γιατί έχεις φροντίσει να κλειδώσεις τον προϋπολογισμό σου μέχρι το 2030, με τα πρωτογενή σου μετρημένα και τα σκυλιά δεμένα.

Ακόμη και διεθνής κρίση να ξεσπάσει έχεις φυλαγμένους τους σπόρους σου και εξασφαλισμένη την τροφή σου και βέβαια ο παράγων τύχη ουδόλως σε απασχολεί, αυτά είναι για τους άχρηστους και τους τεμπέληδες που περιμένουν το σύμπαν να τους ελεήσει. Ε ρε Παρθένο που χρειάζονται για να στρώσουν!

Ερωτικά

Εδώ, αν είσαι μόνος/η και ψάχνεις για καλή παρέα, τραβάς από 21 και καίγεσαι. Κατάρα, που βρέθηκε αυτός ο δεύτερος άσσος, αφού στατιστικά οι πιθανότητες ήταν μια στις πενήντα δύο. Όμως στον έρωτα δεν χωρούν ούτε στατιστικές ούτε μετρήσεις, γι’ αυτό εξ άλλου είναι ένα από τα αδύνατα σημεία σου. Μάλιστα αφού χάσεις στα χαρτιά, το ρίχνεις ύστερα στον ρομαντισμό και τα κάνεις ακόμα χειρότερα.

Αν όμως είσαι παιδί από σπίτι και έχεις ανάλογες βλέψεις για παπάδες κουμπάρους κουφέτα και κουτσούβελα, τότε – στο έγραψα και στην αρχή – η αποκατάστασή σου είναι θέμα χρόνου και πιο συγκεκριμένα 7 ημερών, 12 ωρών, 23 λεπτών και σαράντα δευτερολέπτων… Νταξ και οι χρόνοι να μην βγουν, πάλι το ‘χεις! 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.