Connect with us

Ζώδια

23 Οκτωβρίου 2019 22:38

Λέων: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Γενικά

Κατ’ αρχάς αυτός ο Άρης στον Ζυγό (μέχρι τις 18/11) δεν σου τα λέει καλά, όλο τσακωμούς κι εντάσεις φέρνει, με το πόπολο να μην σε καταλαβαίνει. Δεν ξέρουν πως όταν μιλά ο Λέων όλοι και όλες προσκυνούν; Ή ξέχασαν κιόλας τις γενναιόδωρες προσφορές σου οι αχάριστοι/ες; Τες πα, καλού κακού τον Οκτώβριο κράτα γερά τα γκέμια, μην αφηνιάσει κάποιο από τα 1200 άλογα της μηχανής σου και τρέχεις στα ΚΑΤ. Αντίθετα, τον Νοέμβριο το πρόβλημα δεν είναι επίγειο αλλά υπόγειο. Χάλια οι δρόμοι, θα έχει ρίξει και τις βροχές του, είναι κι εκείνος ο Σκορπιός που σε έχει άχτι, πρόσεξε, λοιπόν, μην ανοίξει καμιά τρύπα στο οδόστρωμα και σε καταπιεί.

Κατά τα άλλα, είχες κι εσύ ένα φτωχοκαλυβάκι να στεγάσεις τα όνειρά σου, πάει κι αυτό… Διότι σου λέει ο Ουρανός: Αξίζει στην Λεοντάρα να ζει στο τίποτα; Όχι βέβαια και μπράφ, η καλύβα σου μεταμορφώνεται σε παλάτι και το στάτους σου εκτοξεύεται στα ουράνια! Υπάρχει ελπίς λοιπόν ακόμη και αν είσαι «ψωραλέων» και μέχρι χθες κρυβόσουν από ντροπή, τι γίνεται όμως στην περίπτωση που χάσεις ξαφνικά την βολή σου από ένα χτύπημα της άδικης μοίρας; Γίνεσαι η μαντάμ Σουσού στον Βύθουλα ή μεταναστεύεις στο Ριτζ; Προφανώς το δεύτερο σου πάει περισσότερο κι ας λένε οι άλλοι πως θα σε φάνε τα μεγαλεία. Για ένα στυλ ζεις μην το απολέσεις κι αυτό.

Μην βιαστείς όμως να πάρεις τις αποφάσεις σου γιατί το έργο έχει τρεις πράξεις. Η πρώτη τον Οκτώβριο με την Νέα Σελήνη, η δεύτερη με την Πανσέληνο στις 12/11 και η τρίτη και φαρμακερή με την διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό. Ενδιάμεσα δε, ο ανάδρομος Ερμής (31/10 έως 21/11) μοιράζει καθυστερήσεις και αναποδιές κι ίσως τελικά ένα πρόχειρο ξενοδοχειάκι να μην είναι κακή ιδέα. Κατά τα άλλα, τα προσωπικά σου πάνε σούπερ, μόνον κάποια θέματα υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν, είτε δικά σου, είτε κάποιου/ας αυλικού.

Οικονομικά

Από την στιγμή που η τύχη σου «τα σπάει» και μπορείς να έχεις τα προς το ζην από τις μεγαλοπρεπείς επενδύσεις σου και τα σόου σου, τι τις θες κι εσύ τις δουλειές; Για να σου βγάζουν το λάδι; Κλείσ’ τες έχεις ριμάδες, δεν έχεις ακούσει ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη; Δεν είσαι εσύ για «βαρέα και ανθυγιεινά» κι όταν η Πανσέληνος (12/11) σου στείλει σήμα, πάρε χαρτί από γιατρό κι άραξε στον θρόνο σου.

Εpωτικά

«Ποιος, ποιος ποιος, ο Τοξότης ο Θεός!» Περί 5ου οίκου ο λόγος, όπου πρώτα περνά καμαρωτός ο Δίας με την Δημητρούλα και τα παρανυφάκια, ύστερα πιάνει στασίδι και η Αφροδίτη (2/11). Σόι πάει το βασίλειο κι εσύ έχεις κάθε λόγο να είσαι σούπερ ικανοποιημένος/η, αφού δεν συζητάμε καν για μπας-κλας σχέσεις και μετριότητες αλλά για πριγκιπικές καταστάσεις. Συγκράτησε μόνον την μεγαλοσύνη σου, μην ξεμείνεις πάλι από επιλογές όταν σου τελειώσουν τα δώρα.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.