Connect with us

Ζώδια

23 Οκτωβρίου 2019 22:47

Υδροχόος: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Γενικά

Με τον Άρη στον Ζυγό να δίνει τις δικές του μάχες στα πεδία της γνώσης και της ηθικής, αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα σε αφορούν άμεσα, με την διαφορά ότι η Νέα Σελήνη στις 28/10 είναι πολύ πιο κοντά στην νοοτροπία και το γούστο σου, ενώ η Πανσέληνος στις 12/11 αντιστρατεύεται ένα από τα βασικά σου χαρακτηριστικά, το αίσθημα ελευθερίας, γι’ αυτό και κρίνεται ως ανεπιθύμητη.

Η αιτία για αυτό κρύβεται στους συμμετέχοντες πλανήτες, με τον Ουρανό να είναι «όλα τα λεφτά» στην πρώτη και τον Πλούτωνα να «ρολάρει» στην δεύτερη. Μπαλαντέρ ο Άρης, που σημαίνει… αγώνας για την νίκη, πρόσεξε όμως μήπως μπουρδουκλωθείς και πέσεις άδοξα σε κανένα τοιχαλάκι!

Αρχικά λοιπόν καλείσαι να κάνεις το Υδροχοϊκό σου καθήκον, να τρελάνεις κόσμο δηλαδή, είτε με τις πρωτοποριακές θεωρίες και αντιλήψεις σου, είτε με μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις που σπάνε το κατεστημένο, χωρίς να το ρωτήσουν εννοείται. Όμως αυτή η «θρασύτητα» που δε διέπει, είναι και ζημιάρα, αφού δεν βάζει ο νους σου τι παρενέργειες μπορεί να προκληθούν από μια «απότομη απελευθέρωση» των ηθών, ειδικά όταν κάποιοι/ες δεν είναι διόλου έτοιμοι/ες να την υπηρετήσουν. Άσε που πολλές φορές το ανατρεπτικό σου μένος γίνεται μπούμερανγκ θίγοντας και δικές σου ισορροπίες. Οι αλλαγές λοιπόν όντως έρχονται, μένει να τις διαχειριστείς σωστά όμως και προς Θεού μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος, να «απελευθερώσεις» δηλαδή άτομα ή συνειδήσεις που ζουν μια χαρά στην «σκλαβιά τους».

Κατά τα άλλα εσύ μπορείς να αλλάξεις σπίτι, χώρα, δουλειά, ταίρι κι ότι άλλο επιθυμείς, για τα… μάτια σου μόνον! Με την Πανσέληνο βέβαια δεν έχει τέτοια. Ίσα-ίσα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις συνωμοσίες που υφαίνονται και «στησίματα» πάνω στις δικές σου πλάτες αλλά ίσως και τις νομικές συνέπειες των πράξεών σου. Επιπλέον, σε ένα πολύ πιο «πεζό» πεδίο, οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία στην υγεία και την διατροφή σου, ώστε να μην γίνει η πρώτη το κορυφαίο ζήτημα στην ζωή σου.

Κατά τα άλλα ο ανάδρομος Ερμής (από 31/10 έως 21/11) θα σε βάλει να επανεξετάσεις αλλά και να συμπληρώσεις το υλικό σου, προκειμένου να είσαι οκ με αυτά που σου ζητάνε, ενώ το «κερασάκι» στην τούρτα των αγώνων σου θα το βάλει ο Άρης στον Σκορπιό (μετά τις 19/11), όπου εκεί να δεις… τρέξιμο!

Το πιο προνομιακό πεδίο για σένα πάντως αυτόν τον μήνα είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, από τις φιλικές μέχρι τις… πιο φιλικές και ο –ας πούμε- πονοκέφαλος που θα έχεις είναι το να αποφασίσεις αν θα είσαι με έναν/μια, με δύο ή με τρεις εκ παραλλήλου, ίσως και ταυτόχρονα. Οι παρέες πάντως θα είναι του γούστου σου, ιδιαίτερα μετά την 1η Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη.

Οικονομικά

Οι αλλαγές και τα νέα δεδομένα στην καριέρα σου θα επηρεάσουν αναπόφευκτα και τα οικονομικά σου, εδώ όμως το παράδοξο είναι ότι όσο δεν ασχολείσαι με αυτά, τα ταμεία σου θα είναι γεμάτα, αν όμως κάνεις το λάθος να επικεντρωθείς στο πως θα μαζέψεις το χρήμα, τότε θα σου φεύγει μέσα από τα χέρια. Ουρανοδουλειές είναι αυτές και θα έπρεπε να τις γνωρίζεις απέξω κι ανακατωτά

Εpωτικά

Από την στιγμή που οι φιλικές σχέσεις είναι για σένα η βασική δεξαμενή άντλησης εpwτικών συντρόφων έχεις αναμφισβήτητα το πλεονέκτημα, μένει μόνον να εξηγήσεις και στις… άλλες ψυχές, την ευκολία σου να μεταπηδάς από μια ερωτική σχέση σε φιλική και το αντίστροφο, ώστε να μειωθούν οι παρεξηγήσεις. Βλέπεις δεν είναι όλοι/ες «προχώ» μυαλά σαν εσένα!

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.