Connect with us

Ζώδια

23 Οκτωβρίου 2019 22:48

Ιχθύες: Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου

Γενικά

Με τις Σεληνιακές φάσεις του μήνα να σε βγάζουν στους δρόμους, μένει να αποφασίσεις αν απλά θα τριγυρνάς σαν την νυχτερίδα ή θα αξιωθείς να παρακολουθήσεις σεμινάρια και διαλέξεις για το πώς θα ανακαλύψεις τον αληθινό Ιχθύ που κρύβεις μέσα σου, παρακάμπτοντας τον ιμιτασιόν. Γιατί χρόνια τώρα υποδύεσαι ρόλους κι έχεις ξεχάσει το ποιος/α είσαι και πού πας, χρόνια τώρα ακολουθείς την πολιτική της ελάχιστης φθοράς, χωρίς κανείς να γνωρίζει, αν είσαι κοκοβιός ή μπαρακούντα. Αποκάλυψη τώρα, λοιπόν!

Και τα σκέτα ταξίδια βέβαια καλά είναι, φαίνεται όμως ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξελιχθούν σύμφωνα με το όποιο πρόγραμμα και μόνο η φαντασία σου μπορεί να προβλέψει το πού θα βρεθείς τελικά, ξεκινώντας για μια απλή διαδρομή Κολιάτσου-Παγκράτι. Στην Ινδία ίσως, σε κάποιο άσραμ, στο Καραϊσκάκη με τους γάβρους ή νέτα-σκέτα στο υπερπέραν κι όπου κάτσει;

Πάντως με Ουρανό σε πλήρη ανάπτυξη και ανάδρομο Ερμή κάθε προορισμός καθίσταται πιθανός.

Επιπλέον δεν μπορείς να ποντάρεις και στα μέσα μεταφοράς ή ακόμη και σε χάρτες ή GPS, αφού τίποτε δεν γλιτώνει από τον ανάδρομο, ακόμη κι ο ίδιος ο Ερμής.

Ό,τι κι αν κάνει όμως το σύμπαν για να σε ταλαιπωρήσει, στην ουσία γίνεται για να αναδειχθεί το μεγαλείο σου, αφού έχεις στο μανίκι τον μέγιστο «άσσο» call me Jupiter που είναι στα πάνω του και φροντίζει όλα τα τεμπέλικα πετεινά του ουρανού, συμπεριλαμβανόμενης και της αφεντιάς σου. Μάνα εξ ουρανού θες; Πες πως το ‘χεις. Να κλέψεις την δόξα άλλου/ης; Παιχνιδάκι.

Η σύνοδός του με την Δήμητρα, αρχικά και η «υποστήριξή» που λαμβάνει από την Αφροδίτη στην συνέχεια, είναι σε θέση να καταργήσει όποιον συμπαντικό νόμο δεν σε εξυπηρετεί, Τόσο καλά… Έχεις και τον Ψ (Ποσειδώνα) στο ζώδιό σου, μην το ξεχνάς και είτε τον πεις Ψυχάκια, είτε Ψεύτη, είτε Ψάρακλα, τα θαύματά του τα κάνει!

Οικονομικά

Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, σε συνάρτηση με τις όψεις που σχηματίζει (τετράγωνα με Κρόνο και Πλούτωνα) σου αφήνει μια και μόνη διέξοδο για τα οικονομικά σου, να προσευχηθείς! Αν τώρα πας γυρεύοντας κι αρχίσεις να δίνεις, την μια για την αποπεράτωση του ιερού ναού και την άλλη για το φιλόπτωχο ταμείο «Γεμίστε την τσέπη μου», δεν θα σου φταίει κανείς. Ούτε μπορείς να κλέψεις για να τα δώσεις στους φτωχούς, αφού θα σε πιάσει η τσιμπίδα του νόμου και θα ταλαιπωρήσεις πάλι τους μπαρμπάδες σου για να σε ξεμπλέξουν.

Εpωτικά

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου βασικά κάνεις ό,τι θες και λογαριασμό δεν δίνεις, αφού κι εσύ ακόμη το έχεις ξεχάσει. Η Πανσέληνος, ωστόσο, μπορεί να σε ρίξει στα σκληρά και να πάθεις Πλούτωνα, να μπλέξεις δηλαδή με κάποιον/α που θες πολύ αλλά δεν είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου και να μετά τα πανό και οι διαδηλώσεις για «Λευτεριά στον Ιχθύ». Γι’ αυτό πρόσεξε τις παρέες σου και μην προσπαθείς να σώσεις κανέναν για να μην σε παρασύρει μαζί του/της στον πάτο. Αμήν!

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.