Connect with us

Ζώδια

Η χρονιά της ζωής τους: Τύχη βουνό & μεγάλες επιτυχίες για 4 Ζώδια το 2024, θα βγάλουν λεφτά με τη σέσουλα

Published

on

Advertisement

Αστρολογικές προβλέψεις 2024: Παρακάτω ακολουθεί ένας ολοκληρωμένος οδηγός για κάθε ζώδιο, επιτρέποντας τους να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες που του φέρνει η νέα χρονιά.

Advertisement

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση των αστρολογικών επιρροών, είτε πρόκειται για ερωτικές σχέσεις, επαγγελματική εξέλιξη, είτε για προσωπική ευημερία, οι απαντήσεις που χρειάζεστε βρίσκονται εδώ.

Αστρολογικές προβλέψεις 2024:

Κριός

Το 2024, Κριέ, είναι μια χρονιά που θα εμφανίσεις στον κόσμο τη νέα, πιο σοβαρή εκδοχή του εαυτού σου! Οι πλανήτες μέχρι και τις 25 Μαΐου 2024 σε βοηθούν στην αύξηση των εισοδημάτων σου και από 25 Μαΐου μέχρι τέλος του έτους φέρνουν έντονη κοινωνική δικτύωση. Αυτή η χρονιά, όμως, έρχεται να αλλάξει ριζικά και τις ερωτικές προσωπικές σου σχέσεις. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος θα σε βάλουν σε μία διαδικασία να βρεις τον σωστό ερωτικό σύντροφο. Η ερωτική σου ζωή θα βρεθεί σε μία δίνη αλλαγών -για καλό σκοπό, όμως. Οι δύο Εκλείψεις που θα συμβούν άνοιξη και φθινόπωρο θα δώσουν τις σωστές ευκαιρίες για να έρθουν στη ζωή σου μοιραίες σχέσεις που θα σε βάλουν στη διαδικασία να πάρεις μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αποχωρείς από μία σχέση που είχε σαθρά θεμέλια και προχωράς σε κάτι καινούργιο ή, αν είσαι ελεύθερος Κριός, τώρα θα μπορείς να χτίσεις πολύ επιτυχημένα τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος

Το 2024, μέχρι τον Μάιο, συνεχίζει την αβανταδόρικη και χαρούμενη φάση ζωής για σας τους Ταύρους, με πολλές ευκαιρίες επέκτασης, αναδιοργάνωσης και ανανέωσης. Η ανταμοιβή για τα δυόμισι χρόνια κακουχίας που περάσατε με τον Κρόνο στον Υδροχόο τώρα ήδη έχει ξεκινήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 να φέρνει την ανταμοιβή. Η σωστή σύνδεση με τον εαυτό σας μέχρι και την άνοιξη σας δίνει την ευκαιρία της δωδεκαετίας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα είτε αυτό είναι μία σχέση, ένας γάμος, ένας έρωτας, ένα παιδί ή ένας επαγγελματικός στόχος. Πολύ ευνοϊκός μήνας για την ερωτική σας ζωή θα είναι ο Αύγουστος. Από την άνοιξη του ’24 μέχρι και το τέλος του έτους, εύνοια θα δοθεί και στην οικονομική σας άνοδο με ιδιαίτερη έμφαση στις αρχές Ιουνίου, που θα υπάρξει εντυπωσιακή αύξηση εισοδημάτων. Θα έχετε έντονες αλλαγές σε εργασιακά ζητήματα την άνοιξη και το φθινόπωρο

Δίδυμοι

Μετά από έναν χρόνο έντονων δυσκολιών, έρχεται το 2024 από τον Μάιο και μετά, ως ανταμοιβή δωδεκαετίας, για να ζήσετε την καλύτερη εποχή σας. Ήδη από το 2023 έχει ξεκινήσει η προεργασία της ενδυνάμωσης της ψυχολογίας σας με ένα τόνο δημιουργικής εσωστρέφειας που θα κορυφωθεί εποικοδομητικά τον Απρίλιο. Με τον Δία στο ζώδιό σας από τον Μάιο και μετά, θα έχετε τύχη και μαζί με την επιμονή στον στόχο σας, θα ζήσετε μία από τις πιο ευνοϊκότερες περιόδους της ζωής σας όπου θα επιτευχθεί η απόλυτη ευτυχία με πολλά νέα ξεκινήματα, σχέσεις και ταξίδια. Η χρονιά μπορεί να φέρει και έναν απόγονο ή έναν νέο έρωτα ιδιαίτερα την άνοιξη ή το φθινόπωρο. Σημαντική στιγμή επίτευξης στόχων και δημοφιλίας ιδιαίτερα για τους Διδύμους των πρώτων ημερών θα είναι στις αρχές Ιουνίου. Έντονες αλλαγές όμως θα έρθουν και στην καριέρα σας όπου, ιδιαίτερα στις αρχές Απριλίου, μπορεί να λήξει μία εργασιακή σχέση και να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Εξελίξεις στην καριέρα σας θα υπάρξουν και τον Σεπτέμβριο.

Καρκίνος

Το 2024 θα έχει δύο πρόσωπα για εσάς. Μέχρι και τον Μάιο θα βρίσκεστε σε μία απίστευτη αίσθηση χαράς και κοινωνικοποίησης με νέους φίλους να έρχονται στη ζωή σας, καθώς ο κοινωνικός σας κύκλος θα ανοίξει και θα περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν και θέλουν να στηρίξουν. Η δημοφιλία σας θα βρεθεί στο ζενίθ της, με ιδιαίτερη κορύφωση κοντά στις 21 Απριλίου. Από τον Μάιο και μέχρι το τέλος του έτους, θα βρεθείτε σε μία δημιουργική εσωστρέφεια η οποία θα σας βάλει στη διαδικασία να αφαιρέσετε οτιδήποτε τοξικό υπάρχει στη ζωή σας, ανθρώπους, συνήθειες ή καταστάσεις. Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας την άνοιξη και το φθινόπωρο θα γίνουν στους τομείς σπίτι, οικογένεια αλλά και καριέρα. Μια μετακόμιση ή αλλαγή εργασίας είναι στο μενού. Ειδικότερα στον τομέα της καριέρας εκεί κοντά στις αρχές Απριλίου θα κληθείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας με νέες βάσεις. Η ερωτική σας ζωή θα έχει ιδιαίτερη εύνοια το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

Λέων

Μία νέα εποχή έρχεται για εσάς, με μια χρονιά ευχάριστη, που θα νιώθετε έντονη σωματική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση. Ο Πλούτωνας σας καλεί από δω και στο εξής να διεισδύσετε στις εσωτερικές αλήθειες σας αναφορικά με τις ερωτικές σας σχέσεις ενώ ο Κρόνος θα σας δώσει μαθήματα οικειότητας και αισθησιασμού. Ιδιαίτερα έντονη σεξουαλική ενέργεια με στιγμές πάθους θα βιώσετε κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Μέχρι και τον Μάιο θα σας δοθούν συγκλονιστικές ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη, με αποκορύφωμα τα μέσα Απριλίου, που κάτι ευχάριστο και ξαφνικό θα συμβεί στην καριέρα σας. Από τον Μάιο και μετά, θα βρεθείτε σε έντονη κοινωνική ζωή και θα βάλετε στην καθημερινότητά σας νέους φίλους πολύ σημαντικούς που θα έρθουν στη ζωή σας για να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Την άνοιξη και το φθινόπωρο ανοίγετε ακόμα παραπάνω τον κοινωνικό τους κύκλο, ενισχύεται το επικοινωνιακό σας ταλέντο, και κάνετε πολλά ευχάριστα ταξίδια που θα σας ανανεώσουν.

Παρθένος

Advertisement

Το 2024 για σένα έχει τίτλο «μαθήματα διαχείρισης της αισθηματική ζωής». Τίποτα δεν γίνεται τυχαία αυτήν τη χρονιά κι εσύ θα επιζητήσεις το «όλα ή τίποτα» στις ερωτικές σου σχέσεις ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, όπου μια υπάρχουσα σχέση μπορεί να περάσει δια πυρός και σιδήρου αλλά και τον Σεπτέμβριο όπου το φθινόπωρο θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σου. Το φθινοπωρινό σενάριο είναι να επισημοποιήσεις μία σχέση που ήδη έχεις ή να τερματίσεις μία υπάρχουσα γιατί δεν σε καλύπτει, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορείς να μπεις σε μία ολοκαίνουργια σχέση. Μέχρι και τον Μάιο του 2024, ευνοούνται πάρα πολύ θέματα ταξιδιών, νομικών υποθέσεων αλλά και ζητήματα που αφορούν εκπαίδευση, πτυχία και επιμορφωτικά σεμινάρια. Η περίοδος μέχρι και τον Μάιο σε ευνοεί παράλληλα να ανακαλύψεις τα εσωτερικά σου θέλω και να εκπληρώσεις πνευματικούς στόχους. Από τον Μάιο μέχρι και το τέλος του έτους η καριέρα σου θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις και ευκαιρίες για να ανέβει το σκαλοπάτι επιτυχίας που τόσο καιρό επιδίωκες.

Ζυγός

Το 2023 σας προετοίμασε γερά από το φθινόπωρο για την πίστα του 2024 που θα έχει πλέον καθοριστικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή. Ο Πλούτωνας θα έρθει να μεταμορφώσει την ερωτική σας ζωή με μία νέα σπίθα ή μια νέα γνωριμία καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τώρα θα πάρετε αποφάσεις για τα μακροπρόθεσμα πλάνα της συναισθηματικής ζωής, καθώς η άνοιξη θα φέρει αλλαγές αλλά και επιστροφές πρώην σχέσεων. Θυμηθείτε τι συνέβη τον Οκτώβριο του ’23 για να πιάσετε το νήμα των γεγονότων που θα φέρει τις καθοριστικές αποφάσεις τον Απρίλιο του 2024. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε κάποιο χωρισμό αν είστε ήδη σε σχέση ή να ανοίξετε τους ορίζοντες σας για κάτι νέο στην αισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε παντρεμένοι, τώρα θα κληθείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο και είναι πολύ πιθανή μία εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια του έτους, ιδιαίτερα το πρώτο τρίμηνο του ’24. Μέχρι και το Μάιο, θα βάλετε σε τάξη τα έξοδα σας ,ενώ από Μάιο και μέχρι το τέλος του έτους θα κάνετε πολύ ευχάριστα ταξίδια στο εξωτερικό που θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας.

Σκορπιός

Το 2024 έρχεται με μεγάλες υποσχέσεις, ειδικότερα μέχρι και τα μέσα Μαΐου για να σου φέρει, αν είσαι ακόμα ελεύθερος, μία δυνατή ερωτική σχέση ζωής. Ο πλανήτης της τύχης και της ευημερίας, Δίας, θα σε βοηθήσει να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα που μπορεί να αφορούν έναν γάμο ή μία συγκατοίκηση. Σε άλλα νέα, μπορείς να προσελκύσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει για το υπόλοιπο της ζωή σου ιδιαίτερα στο τέλος Απριλίου. Η χρονιά αυτή μπορεί να σου φέρει και έναν απόγονο ειδικότερα τον Σεπτέμβριο, με την έκλειψη στις 18/9. Ο Σεπτέμβριος θα σε ευνοήσει πολύ και για κάτι καινούργιο ερωτικό, αν εξακολουθείς να είσαι ελεύθερος, καθώς εκεί θα έρθει μία νέα γνωριμία που θα ταιριάξει με τα θέλω σου. Τον Μάρτιο και Οκτώβριο θα βρεθεί σε μία έντονη εσωστρέφεια και σε μία ανάγκη να βγάλεις οτιδήποτε τοξικό από τη ζωή σου.

Διαβάστε ακόμα:   Φοβερά νέα από τον Κώστα Λεφάκη - Πρώτοι μάγκες αυτά τα 3 ζώδια, τους χαμογελά η τύχη.

Τοξότης

Το 2024 είναι μία χρόνια σημαντικών εξελίξεων για την προσωπική σας ζωή Τοξότες. Μέχρι και τον Μάιο δίνετε έμφαση στην βελτίωση της εργασιακής σας ζωής και καθημερινότητας αλλά και της υγείας σας. Δεν αποκλείεται τώρα να κόψετε κακές συνήθειες, να φερθείτε με πιο αγάπη στο σώμα σας. Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και μία δεύτερη πηγή εισοδήματος ως συμπληρωματική εργασία. Από τις 25 Μαΐου έως και το 2025 ξεκινάει το πάρτυ για σας, καθώς ο Δίας έχει βάλει σκοπό να φέρει στη ζωή σας την αδελφή ψυχή σας για να μπείτε σε μία σταθερή ερωτική σχέση. Η διασκέδαση δεν θα λείψει καθόλου από τη ζωή σας την άνοιξη και το φθινόπωρο. Ο τομέας που θα χρειαστεί αυξημένη προσοχή είναι το σπίτι και η οικογένεια και ειδικότερα στις αρχές Απριλίου αλλά και στα μέσα Σεπτεμβρίου καθώς κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να σας φέρει μια αναστάτωση και δυσκολία στην επίλυση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πρέπει να εκμεταλλευτείτε το πρώτο πεντάμηνο του έτους καθώς ο ευεργέτης Δίας θα σας χαρίσει άπλετες ευκαιρίες και τύχη για έρωτα, αγάπη, δημιουργικότητα και γονιμότητα! Ναι, το πρώτο μισό του έτους, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, όχι απλά είναι εφικτό αλλά είναι και πολύ πιθανό.

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις εξαιρετικές στιγμές για νέες σημαντικές γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή σου τον Φεβρουάριο, όταν ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει αλλά και στα τέλη Απριλίου με τέλη Μαΐου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια, η οποία συμβαίνει κάθε 12 χρόνια. Στα υπόλοιπα νέα, ο Πλούτωνας εγκαταλείπει το ζώδιό σου για μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι απελευθερώνεσαι από τις μεταμορφωτικές του τάσεις που σε κούρασαν από το 2008. Την προσοχή σου, όμως, θα πρέπει να δείξεις στον επαγγελματικό σου τομέα την άνοιξη και το φθινόπωρο, καθώς οι 3 εκλείψεις που θα συμβούν θα σε βάλουν στη διαδικασία ριζικών αλλαγών στην καριέρα σου ενός σχετικού προβλήματος.

Υδροχόος

Μια ιδιαίτερη έντονη χρονιά για σένα, αγαπητό Υδροχάος, που το πιο σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Πλούτωνας περνάει πλέον στο ζώδιό σου και σου δίνει αυτήν τη μεταμορφωτική ενέργεια ειδικότερα αν ανήκεις στις πρώτες δύο μέρες του ζωδίου σου. Πλέον μεταμορφώνονται και οι σχέσεις σου κι εσύ σε αυτές γίνεσαι πιο κυριαρχικός, μαγνητικός αλλά και αισθησιακός αυτή η αίσθηση θα κρατήσει καθόλη τη διάρκεια του 2024. Πάρα πολύ έντονες και απολαυστικές ερωτικές στιγμές θα ζήσεις τέλη Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου όπου εκεί κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Μέχρι και τον Μάιο θα επιλύσεις ζητήματα σπιτιού και θέματα των μελών της οικογένεια σου με την εύνοια του Δία, ενώ από τον Μάιο του 24 μέχρι και το τέλος του έτους ξεκινάει το ερωτικό πάρτυ για σένα όπου αν είσαι αδέσμευτος σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες για να βρεις κάποιον που θα αναστατώσει ευχάριστα την ζωή σου. Αν είσαι δεσμευμένος ή παντρεμένος, το δεύτερο μισό του έτους πιθανότατα να σου φέρει και την απόκτηση ενός απογόνου.

Ιχθύες

Advertisement

Αγαπητέ Ιχθύ ,το 2024 μέχρι και τον Μάιο έρχεται να απαλύνει λίγο τα βάρη του Κρόνου που έχουν έρθει στην πλάτη σου και να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις με κόπο μεν, επιβράβευση δε, θετικές καταστάσεις στη ζωή σου. Ο Κρόνος είναι δάσκαλος και σου ζητάει να επικεντρωθείς και στις δικές σου ανάγκες και στα δικά σου θέλω, δείχνοντας έμπρακτα μία πράξη αγάπης προς τον εαυτό σου. Μέχρι και τον Μάιο θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κάνεις ταξίδια αναψυχής που θα θυμάσαι για χρόνια -παράλληλα, θα υπογράψεις πολύ σημαντικά συμβόλαια και η επικοινωνία σου θα βρεθεί στο ζενίθ της. Από τον Μάιο και μετά ο Δίας θα φέρει εύνοια σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το δεύτερο μισό του έτους θα μπορέσεις να κάνεις μία μετακόμιση και να βρεθείς σε ένα σπίτι που θα εκπληρώνει τα θέλω σου. Παράλληλα η έκλειψη του Σεπτεμβρίου σε αφορά άμεσα η οποία μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις και ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται το φθινόπωρο μία υπάρχουσα σχέση να σταματάει ή, αν είσαι ελεύθερος, μία νέα σχέση να έρχεται στη ζωή σου.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.