Connect with us

Ζώδια

«Εφιαλτικές» προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για το 2024: Ο Στέφανος Κασσελάκης, τα Γλυπτά του Παρθενώνα, οι πλημμύρες και ο μεγάλος σεισμός που… έρχεται (Video)

Published

on

Advertisement

O γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλώντας στο Action 24, έδωσε τις αστρολογικές του προβλέψεις για το νέο έτος, με τα πράγματα να μην αναμένονται και πολύ ευοίωνα, μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη, τα Γλυπτά του Παρθενώνα, τις πλημμύρες αλλά και για τον μεγάλο σεισμό που… έρχεται.

Advertisement

«Το 2024 είναι μία χρονιά που εξελίσσεται ραγδαία με πολιτική, πολιτισμική και πολιτιστική αλλαγή, στη συνέχεια των δύο προηγουμένων ετών, για να κλείσει ο κύκλος στο τέλος του 2025, που είχε ξεκινήσει το 2017» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής αστρολόγος, ξεκινώντας την ανάλυσή του για την καινούρια χρονιά.

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα και ο… Κασσελάκης

Ειδικότερα, για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, ο κ. Λεφάκης ανέφερε πως «πιστεύω πως βάσει όσων έχουν δρομολογηθεί, θα χρειαστεί μία διετία για να εφαρμοστεί η συμφωνία. Ή θα είναι το 2025 ή οπωσδήποτε άνοιξη με καλοκαίρι του 2026, αλλά ναι θα επιστρέψουν τα Μάρμαρα, απλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος από όσο υπολογίζουν οι ειδικοί».

Ερωτώμενος για το αν θα παραμείνει στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Κώστας Λεφάκης σημείωσε πως «θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει. Γενικότερα, όμως, οι Ευρωεκλογές που έρχονται, θα δείξουν πάλι μία δεξιόστροφη προτίμηση των Ευρωπαίων πολιτών στην ψήφο τους. Εκεί που θα δοκιμαστεί είναι μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, αλλά η πιθανότητα να συνεχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερη από το να μην μείνει».

Αναφορικά με τις Ευρωεκλογές, ανέφερε πως «πάλι η Νέα Δημοκρατία θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά στην Ευρώπη θα αλλάξει λίγο το κλίμα», ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει πιο αναλυτικά για κάθε κράτος όταν θα μελετήσει περισσότερο κάθε χώρα.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

«Στο επίκεντρο της κλιματικής κρίσης η Αττική»

Όσον αφορά την κλιματική κρίση, ο κ. Λεφάκης είπε πως «εγώ πιστεύω ότι συνεχίζεται, ζούμε την εποχή του νερού, άρα το νερό θα παίξει επικίνδυνο ρόλο στο βόρειο και το νότιο ημισφαίριο, έχει αρχίσει από το 2022. Οι επόμενοι νομοί που θα εκτεθούν σε κινδύνους όπως η Λάρισα και ο Βόλος, θα είναι η Βοιωτία και η Αττική. Μάλιστα δέκα χρόνια αργότερα από τώρα, η Αττική θα αλλάξει γεωγραφική όψη από την παρέμβαση του νερού»

Οι επικίνδυνοι μήνες για μεγάλο σεισμό

Το καλοκαίρι πάλι θα αφυπνίζεται ο Νέρωνας, δηλαδή το σύνδρομο της φωτιάς θα είναι έντονο. Θα έχουμε κι έναν μεγάλο σεισμό, τον προσδιορίζω περισσότερο προς τον βορρά κι όχι προς το κέντρο. Υπάρχει η πιθανότητα ενός μεγάλου σεισμού, με τους πιο επικίνδυνους μήνες να είναι ο Φεβρουάριος, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Ιούλιος και ο Οκτώβριος. Αυτοί οι πέντε μήνες είναι οι πιο επικίνδυνοι και εύχομαι να μην επαληθευτώ σε όλα τα δυσάρεστα γεγονότα.

Επίσης, το 2024 θα είναι η χρονιά που πρωταγωνιστής για όλη την ανθρωπότητα θα είναι η οικονομία και το χρήμα. Αλλά το φθινόπωρο του 2024 υπάρχει πιθανότητα κατάρρευσης των χρηματιστηρίων διότι τέσσερα πράγματα, που έχω πει από παλιά, θα συνεχίσουν να ανεβάζουν το κόστος τους. Η υγεία, η ενέργεια, η τροφή/σίτιση/εστίαση και το κόστος των μεταφορών. Αυτά θα συνεχίσουν δυστυχώς να γίνονται όλο και πιο ακριβά».

Advertisement
Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.