Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (2/6 – 3/6)! Πως θα περάσει το κάθε ζώδιο;

Published

on

Advertisement

Καλά μου ζωδιάκια, Καλό Καλοκαίρι, Καλό Μήνα και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους μας. Αφού πλέον τελείωσε, όπως τελείωσε για τον καθέναν μας η Άνοιξη, μπαίνουμε πιά και στο Καλοκαίρι! Λίγο-πολύ, όλοι το περιμένουμε πως και πως, ονειρευόμαστε τις διακοπές, την χαλάρωση, την ξεγνοιασιά, την ξεκούραση! Τις μικρές όμως δόσεις από αυτά τις απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα, που λειτουργούν σαν γέφυρες ανάμεσα στις εργάσιμες εβδομάδες.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 2 έως 3/6/2018:

Advertisement

Το πώς θα περάσουμε τον Ιούνιο και το Καλοκαίρι γενικότερα θα το βρίσκετε στις οικείες στήλες προβλέψεων της αγαπημένης σας ιστοσελίδας. Εδώ μας απασχολούν πιο κοντινές και βραχυπρόθεσμες προβλέψεις, αυτές που αναφέρονται στα διαλείμματα μας, τα Σαββατοκύριακα μας, της ανάσας μας, της σφήνας, μετά και πριν εβδομάδων δουλειάς.

Οι όψεις που θα μας απασχολήσουν και σχετίζονται με τα αισθηματικά μας αυτό το Σαββατοκύριακο αρχίζουν με την Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω από την Πέμπτη 31 Μαΐου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το Σάββατο 2 Ιουνίου. η παρουσία της εκεί μας κάνει να δίνουμε βαρύτητα στον τομέα της σταδιοδρομίας και της κοινωνικής καταξίωσης μέσω αυτής και κυνηγούμε κάθε ευκαιρία που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Οι βάσεις που μπαίνουν τώρα είναι στερεές και μακροπρόθεσμες με μακρύ ορίζοντα αλλά σταθερής απόδοσης.

Από την συγκυρία αυτή ευνοούνται να επωφεληθούν περισσότερο οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και δευτερευόντως οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, που μπορούν μέσω την δημοσίων σχέσεων να κατορθώσουν επαγγελματικές διευρύνσεις, νέες συνεργασίες, νέες συμφωνίες. Επιτείνει αυτήν την τάση την Παρασκευή η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη που επιβάλλει μεγαλύτερη ανάγκη για ασφαλείς κινήσεις. Το Σάββατο, η μόνη αξιοσημείωτη όψη είναι η συνεχιζόμενη παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω που δεν μεταβάλλει τίποτε.
Είναι γεγονός!

Την Κυριακή 3 Ιουνίου, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και το ενδιαφέρον στρέφεται σε ομαδικές και κοινωνικές δραστηριότητες, σε φίλους, ομάδες και συλλόγους που έχουν κοινωφελείς σκοπούς, πρωτότυπες και βελτιωτικές δράσεις, επαναστατικές ρηξικέλευθες αλλαγές για το κοινό καλό. Αυτό μας φέρνει κοντά σε ομοϊδεάτες μας, ανθρώπους με τις ίδιες ευαισθησίες και επιδιώξεις. Πιο κοντά σ’ αυτές τις ιδέες θα είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και βεβαίως Υδροχόοι, και δευτερευόντως οι Κριοί και Τοξότες. Την ίδια ημέρα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και προκαλούνται συγκρούσεις λόγω εγωκεντρικών συμπεριφορών, ενώ με το τρίγωνο που η Σελήνη σχηματίζει αργότερα το απόγευμα με τον Ερμή από τους Διδύμους, τραβά το ενδιαφέρον των άλλων το τι σημαίνουν και από πού πηγάζουν τα όσα εννοούμε και αισθανόμαστε.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό μου Κριαράκι, όλο το τελευταίο διάστημα και ακόμη πιο πριν, το κύριο μέλημα σου ήταν τα επαγγελματικά σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη και την αντίθεση της με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, δεν θα γίνει η εξαίρεση και να σου χαλάσει το σερί. Μόνο που στις επιδιώξεις σου θα προστεθεί την Παρασκευή και η κοινωνική καταξίωση σου. Αυτό θα σε κουράσει περισσότερο και εξήγησε στο ταίρι σου ότι το μόνο αντίδοτο είναι το να κουρνιάσεις και να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του στον καναπέ του σπιτιού σας.

Advertisement

Το Σάββατο, επικρατεί το ίδιο μοτίβο με τα επαγγελματικά και η παραμέληση προς το ταίρι σου δεδομένη. Ετοιμάσου για παράπονα εκτός αν κάνεις κάτι γι’ αυτό! Την Κυριακή που αλλάζουν οι συνθήκες με το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, την σύνοδο της με τον Άρη και το τρίγωνο της με τον Ερμή, προβάδισμα και προτεραιότητα έχουν για σένα φίλοι και συλλογικές δραστηριότητες. Όπου και αν πας φρόντισε να παρευρίσκεται το ταίρι σου για να καλύψεις τα νώτα σου από γκρίνιες και παράπονα.

Αν δεν έχεις ταίρι, μην ελπίζεις να βρεις την Παρασκευή με τις τόσες ασχολίες σου, ενώ το Σάββατο που συνεχίζεις να ασχολείσαι με τα επαγγελματικά, μόνο σε τέτοιο περιβάλλον μπορείς να βρεις κάποιο. Την Κυριακή, έχοντας την βοήθεια του Ερμή στην επικοινωνία σου, ανεβαίνουν τα ποσοστά επιτυχίας των προσπαθειών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, έχοντας την Σελήνη την Παρασκευή στον φιλικό σου Αιγόκερω και σε αντίθεση με τον Άρη από τον Καρκίνο να προοιωνίζουν μιά ευχάριστη ημέρα, επιδίωξε να δείτε με το ταίρι σου αγαπημένους φίλους και συγγενείς με τους οποίους για καιρό δεν είχατε βρεθεί.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω, ονειροπολείς με ταξίδια σε τόπους που θέλεις να πας. Αντί να μένεις στα όνειρα και την θεωρία, σχεδιάστε από κοινού με το ταίρι σου τις διακοπές σας και κάντε πράξη τα όνειρα σου.

Την Κυριακή με την Σελήνη να έχει περάσει στον Υδροχόο, σε σύνοδο με τον Άρη και αργότερα το απόγευμα να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους, γίνεται προτεραιότητα σου η καταξίωση σου επαγγελματικά και κοινωνικά, με το ταίρι σου να έχει την δυνατότητα και να σε υποστηρίζει με τις απόψεις και τις συμβουλές του.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή ίσως γνωρίσεις κάποιο ταίρι σε οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση, ενώ το Σάββατο, κάτι μπορεί να σου προκύψει σε επιμορφωτικά σεμινάρια ή χώρους φιλοσοφικών διαλέξεων. Την Κυριακή που θα τρέχεις για τα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σου και κάνεις κάποια γνωριμία, να φερθείς με τακτ και διακριτικά για να μην εκτεθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisement

Πολύπλοκε και επικοινωνιακέ Δίδυμε, γκρίνιες και απωθημένα σου δημιουργεί η Σελήνη από τον Αιγόκερω, ιδίως με την αντίθεση της με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο. Φταίει και η εσωστρέφεια που σου βγαίνει και αν κατηγορήσεις το ταίρι σου για κάτι, σίγουρα θα έχεις άδικο.

Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, πλήθος συναισθημάτων σε γεμίζουν και ο καλύτερος τρόπος να τα εκτονώσεις είναι να γίνουν πάθος προς το ταίρι σου ,ενώ ο καλύτερος τόπος είναι η κρεβατοκάμαρα, χωρίς να μετατραπούν σε καταπιεστικά και χειριστικά.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Υδροχόο, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Άρη φέρνοντας σου τάσεις φυγής και το τρίγωνο με τον Ερμή από το ζώδιο σου αργότερα το απόγευμα, σε διευκολύνει να εκφραστείς καλύτερα στο ταίρι σου και να δώσεις εξηγήσεις.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό φινάλε Ιουλίου γι' αυτά τα 3 ζώδια - Εβδομαδιαίες (21-28/07) από τον Χρίστο Ντούβλη

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, δεν υπάρχει βία να αποφασίσεις. Ίσως να μην είναι αυτό που ζητάς! Σε κάποια γνωριμία του Σαββάτου, να συμπεριφερθείς με τακτ και διακριτικότητα για να μην την δεις να φεύγει τρέχοντας. Την Κυριακή, μόνο από το απόγευμα και μετά το φλερτ σου θα είναι επιτυχημένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου αρχίζει ο μήνας με τις σχέσεις σου να σου εξασφαλίζουν την απόλυτη αποδοχή. Ιδιαίτερα η σχέση με το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμα στον Αιγόκερω επικρατεί το ίδιο σκηνικό και η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου γίνεται στενότερη. Την Κυριακή η Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους ανεβάζει την λίμπιντό σου αλλά και τον εκνευρισμό σου. Όλη σου την ένταση εκτόνωσέ την με συναισθήματα πάθους και έρωτα στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου για να βρεις ταίρι από την γοητεία σου που χτυπάει κόκκινο, ενώ το Σάββατο όποια σχέση ξεκινήσει μπορεί να καταλήξει σοβαρά. Την Κυριακή, αν αποφύγεις να γίνεις χειριστικός/η, τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σου.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο την Παρασκευή, το πρόγραμμά σου βαραίνει με δουλειές και αγγαρείες που επιδεινώνονται από την ασυνήθιστη σχολαστικότητά σου που θα ενοχλήσει το ταίρι σου.

Με την Σελήνη ακόμα στον Αιγόκερω το Σάββατο τίποτα δεν βελτιώνει το πρόγραμμά σου, αντίθετα πρόσθετες υποχρεώσεις μπορεί να το εκτροχιάσουν. Το ταίρι σου μπορεί να προσφέρει την βοήθεια που θα ζητήσεις και δεν θα έχει λόγο να παραπονεθεί ότι το παραμελείς.

Την Κυριακή με την Σελήνη να έχει περάσει στον Υδροχόο γίνονται πρώτο θέμα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το ότι είναι και σε σύνοδο με τον Άρη σου βγάζει απότομες και παρορμητικές συμπεριφορές και νεύρα. Κράτησε την σχέση σου έξω από αυτά. Θα σε σώσει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους, το απόγευμα, οπότε θα μπορείς να επικοινωνείς καλύτερα.

Αν είσαι μόνος/η ίσως η Παρασκευή με την επίδραση της Αφροδίτης σου φέρει κάποια επιστροφή από το παρελθόν ενώ το Σάββατο μπορεί να σε πλευρίσουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Την Κυριακή μόνο μετά το απόγευμα θα μπορέσεις να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συντηρητικέ Παρθένε, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχεις μια μέρα γεμάτη από έρωτα, χαρά και φίλους. Ο καλύτερος τρόπος να τα συνδυάσεις είναι να βρεθείς παρέα με τους φίλους και το ταίρι σου για διασκέδαση. Όμως πρόσεξε μην εκδηλώσεις τα αισθήματά σου σε λάθος πρόσωπο και βρεις τον μπελά σου από τον/την σύντροφό σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω μπορείς να εκφράζεσαι στο ταίρι σου επινοώντας διάφορους πρωτότυπους τρόπους, είτε λεκτικά είτε έμπρακτα προσφέροντας του κάποια διασκεδαστική απασχόληση. Με το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, την σύνοδο της με τον Άρη, οι υποχρεώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη και μόνο η καλή φυσική σου κατάσταση μπορεί να σε κάνει να ανταποκρίνεσαι και από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους βελτιώνει την επικοινωνία σου και αποκαθιστάς την επαφή με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και την Παρασκευή σου κάνει κάποιο ερωτική κρούση, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ενώ το Σάββατο σε ευνοεί να κάνεις επιτυχημένες νέες γνωριμίες, την δε Κυριακή, μπορεί να προκύψει γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο.

ΖΥΓΟΣ

Advertisement

Φιλάρεσκε και γοητευτικέ Ζυγέ, μια κουραστική ημέρα σου ξημέρωσε την Παρασκευή με την Σελήνη στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με την Αφροδίτη, να βαραίνουν τα επαγγελματικά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κουρνιάσεις το βράδυ στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου και να απολαύσετε μαζί τον καναπέ σας.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω, εκφράζεσαι με γκρίνια και παράπονα στους κοντινούς σου, και καλά θα κάνεις να το σταματήσεις για να επισκεφθείς με το ταίρι σου το σπίτι των γονέων σου και να βρεθείς στην οικογενειακή ατμόσφαιρα που σε κάνει να περνάς καλά.

Την Κυριακή τα πράγματα διορθώνονται για τα καλά, οι πεσμένες σου δυνάμεις επιστρέφουν, το κέφι και η καλή σου διάθεση επίσης. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο και σε σύνοδο με τον Άρη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους, επιτρέπει σε σένα και το ταίρι σου να διαλέξετε ποια από τις αγαπημένες ασχολίες σας προτιμάτε για να χαρείτε και να διασκεδάσετε.

Αν δεν έχεις ταίρι, και κάποιος/α σου γίνει κολλιτσίδα την Παρασκευή, σκέψου και αποφάσισε αν θα ενδώσεις ή όχι. Δεν είναι καλή αρχή το να γκρινιάζεις σε μια νέα γνωριμία το Σάββατο, ενώ την Κυριακή, με τα εφόδια και την γοητεία που σου εξασφαλίζουν τ’ άστρα, ό,τι βάλλεις στο μάτι το έχεις κιόλας στο τσεπάκι σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστικοπαθές Σκορπιουδάκι, σαν να τα πας πολύ καλά την Παρασκευή! Με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, από επικοινωνία, παίρνεις άριστα δέκα, από δημοτικότητα, σε λίγο θα μοιράζεις αυτόγραφα. Μην σε πιάσει όμως η αλαζονεία και καβαλήσεις κανένα καλάμι και κάνεις το ταίρι σου να νοιώθει στενόχωρα!

Το Σάββατο και πάλι δρέπεις τις δάφνες της δημοτικότητος σου με το ταίρι σου, με φιλικές συντροφιές, με επισκέψεις και ό,τι άλλο σας ευχαριστεί, παντού είστε ευπρόσδεκτοι και η παρέα σας περιζήτητη. Λίγη προσοχή μόνο στα έξοδα μπας και γυρίσετε στο σπίτι με άδεια πορτοφόλια.

Την Κυριακή η Σελήνη περνά πλέον στον Υδροχόο και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, φέρνοντας σου νεύρα. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους, η ηρεμία σου αποκαθίσταται, η επικοινωνία σου το ίδιο, και περνάτε ένα ευχάριστο βράδυ με το ταίρι σου.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια έκαναν την τύχη τους - Λεφτά με το τσουβάλι

Αν είσαι μόνος/η, και η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάψεις να είσαι. Για να βρεις ταίρι την Κυριακή, κάτι πρέπει να κάνεις και συ: Να ηρεμήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε αντίθεση με την Αφροδίτη σε γεμίζει ανασφάλειες στον υλικό και τον συναισθηματικό τομέα. Δεν ξέρω για τον υλικό, αλλά μπορεί το ταίρι σου να σε καλύψει στον συναισθηματικό αν του το ζητήσεις.

Επειδή το Σάββατο το σκηνικό δεν αλλάζει, αφού η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και εξακολουθούν να σε απασχολούν τα οικονομικά, πράγμα που ενοχλεί το ταίρι σου. Μην το ανακατέψεις με αυτά, είναι επικίνδυνο για την σχέση σας.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, υπάρχει θέμα επικοινωνίας, ιδίως όταν η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, οπότε δημιουργούνται εκνευρισμοί. Την κατάσταση διορθώνει το τρίγωνο της με τον Ερμή από τους Διδύμους που φέρνει ευελιξία στον λόγο και αποκαθιστά την επικοινωνία στην σχέση σας, και έτσι αποφεύγετε τις προστριβές.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, επωφελήσου από την καχυποψία που σου δημιουργεί η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη για να προφυλαχτείς, δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις από την αρχή. Έχεις πιθανότητες να βρεις το ταίρι που ψάχνεις σε χώρους που συναλλάσσεσαι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή, μπορείς να έχεις επιτυχία από το απόγευμα και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται για δεύτερη ημέρα την Παρασκευή στο ζώδιο σου και σε αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και αυτό που μετράει για σένα αξιοπρεπές Αιγοκεράκι, είναι το ζεστό πλησίασμα, η συντροφικότητα, η συνεννόηση. Το ταίρι σου σε πλησιάζει ψυχικά, εσύ ανοίγεσαι και του εξομολογείσαι τους πόθους και τις επιθυμίες σου και έρχεστε ακόμη πιο κοντά.

Το Σάββατο με την Σελήνη να διανύει την Τρίτη της ημέρα στο ζώδιο σου, σε βρίσκει με υπερτονισμένο τον εγωισμό σου και να έχεις παρορμητική και απότομη συμπεριφορά. Αν δεν φροντίσεις να την ελέγξεις, θα στενοχωρήσεις και θα πικράνεις το ταίρι σου που θα απομακρυνθεί ψυχικά και ίσως κάποτε το χάσεις.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα έχει πλέον περάσει στον Υδροχόο, σε καταλαμβάνει μεγάλη συναισθηματική (μην ξεχνάς την χθεσινή συμπεριφορά σου) και οικονομική ανασφάλεια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη, σε κινητοποιεί και αντιδράς για να καλύψεις αυτούς τους τομείς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που σχηματίζεται το απόγευμα, είναι βοηθητικό για την επικοινωνία σου, προκειμένου να κοινοποιήσεις στο ταίρι σου τις ανησυχίες σου. Μην το καταπιέσεις όμως με τις υπερβολικές απαιτήσεις σου και το στραγγαλίσεις.

Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις την Παρασκευή την γνωριμία της ζωής σου. Το Σάββατο θα είναι επιτυχημένη η προσέγγιση σου αν δεν έχεις παρορμητική συμπεριφορά και εγωισμό, ενώ την Κυριακή, χρειάζονται προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις για να φτάσεις στον σκοπό σου να κατακτήσεις το ¨θήραμα¨ που έβαλες στο στόχαστρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε Υδροχόε, η Σελήνη στον Αιγόκερω την Παρασκευή, σε κλείνει στον εαυτό σου με το να σου δημιουργεί εσωστρέφεια, η δε αντίθεση Σελήνης-Αφροδίτης από τον Καρκίνο, σε κάνει να δεις την καθημερινότητα σου. Έχεις διάσταση απόψεων και προτιμήσεων με το ταίρι σου που θα προτιμούσε εξόδους και διασκέδαση, ενώ εσύ χαλάρωση, ανάπαυση, διαλογισμό και ονειροπόληση. Για να συνυπάρξετε στην σχέση, χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη να βρίσκεται στον Αιγόκερω, κάνεις μια ¨εκ βαθέων¨ ενδοσκόπηση και τα απωθημένα ετών έρχονται στην επιφάνεια. Σε μια ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα, ίσως αυτό να είναι πολύ και να εισπράξεις αντιδράσεις από το ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου, αναπτερώνεται το ηθικό σου η αυτοπεποίθηση σου επιστρέφει και η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη σε κινητοποιεί ώστε να αναλάβεις δράση. Το απόγευμα το τρίγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και την επικοινωνία με το ταίρι σου και η σχέση σας αναζωογονείται.

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς την Παρασκευή να ανακαλύψεις το ταίρι σου στους συνηθισμένους χώρους της καθημερινότητας σου. Το Σάββατο, αν κάνεις κάποια γνωριμία, να μην βιαστείς, ούτε να αποφασίσεις, ούτε να κάνεις κάποια κίνηση πριν βεβαιωθείς με τι έχεις να κάνεις, γιατί η πρώτη εντύπωση δεν παρέχει ασφάλεια. Η Κυριακή είναι η πιο πρόσφορη ημέρα για να βγεις για επιτυχημένο κυνήγι.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο μου Ψαράκι, η Σελήνη από τον Αιγόκερω και η αντίθεση της με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο την Παρασκευή, αφυπνίζει τα ευαίσθητα συναισθήματα σου, που μέσα από συλλογικές και ομαδικές δραστηριότητες υπηρετούν τον εθελοντισμό. Είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα σε ακολουθήσει σε κάτι τόσο ιδεαλιστικό.

Το Σάββατο επικρατούν οι ίδιες συνθήκες με την Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω, εσύ εξακολουθείς να συναναστρέφεσαι τους ομοϊδεάτες σου και για να είστε μαζί, οργάνωσε ένα γεύμα ή δείπνο, ώστε να εξασφαλίσεις την παρουσία τους δίπλα σου.

Advertisement

Η Κυριακή δεν θα σου είναι τόσο εύκολη επειδή η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και εσύ θα καταληφθείς από μανία καταδιώξεως, βλέποντας παντού κρυφούς εχθρούς να σε επιβουλεύονται. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη επιδεινώνει τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να γίνονται δυσμενή σχόλια εναντίον σου και να δημιουργείται παρασκήνιο εις βάρος σου. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους, προσελκύεις τους αγαπημένους σου και αποφασίζεις μια επίσκεψη με το ταίρι σου στο πατρικό σου που θα σου προσφέρει καταφύγιο και θα νοιώσεις ασφαλής.

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί την Παρασκευή να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι στους χώρους που δραστηριοποιείσαι εθελοντικά. Το Σάββατο, κάποια φιλία μπορεί να μεταλλαχθεί σε ειδύλλιο, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να αγνοήσεις όποια κουτσομπολιά φτάσουν στα αυτιά σου σχετικά με πρόσφατη γνωριμία, σχημάτισε δική σου άποψη.

Πηγή: e-zwdia.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.