Connect with us

Ζώδια

30 Νοεμβρίου 2022 20:24

Ζώδια – Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022: Όλοι θα έχουν έναν καλό μήνα εκτός από τρεις – Αυτοί θα περάσουν δύσκολα

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον τελευταίο μήνα του έτους, τον Δεκέμβριο, είναι ευνοϊκές για όλα τα ζώδια, εκτός από τρία, που θα περάσουν δύσκολα.

Ειδικότερα, ο Δεκέμβριος 2022 προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός για την πλειοψηφία του ζωδιακού κύκλου.

Μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, όλα τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούριες εμπειρίες και να δουν τα πράγματα με αισιοδοξία και θετική διάθεση, ενώ από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου, μια διάθεση παραγωγικότητας και δημιουργίας θα τα πλημμυρίσει, οπότε και θα είναι η κατάλληλη περίοδος για την εκπλήρωση των στόχων για το νέο έτος.

Κριός

Ο Δεκέμβριος θα σας βρει με μια ανανεωμένη διάθεση και μια ανάγκη για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλά ο ανάδρομος Άρης ίσως σάς βάλει κάποια εμπόδια, μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου, άρα καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να επικεντρωθείτε στην ξεκούραση. Από τα μέσα του Ιανουαρίου κι έπειτα, όλα θα αρχίσουν να είναι πιο εύκολα. Σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις, τώρα είναι η στιγμή για να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Τον Δεκέμβριο τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε κάποια πράγματα που έχουν μείνει πίσω. Σε ερωτικό και κοινωνικό επίπεδο, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις, εάν θέσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες.

Δίδυμοι

Αυτή η περίοδος είναι πιο γεμάτη από ό,τι συνήθως, με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες ίσως σας αδειάσουν λίγο τις μπαταρίες, όσο απολαυστικές και να είναι. Μεταξύ 5-7 Δεκεμβρίου, ίσως νιώσετε λίγο πιο ευαίσθητοι (και ευέξαπτοι) από ό,τι συνήθως, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε κάποιο ξέσπασμα, με την είσοδο της πανσελήνου στο ζώδιό σας. Ίσως είναι καλύτερα να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και έπειτα να μιλήσετε με τα πιο κοντινά σας άτομα για αυτά που σας προβληματίζουν.

Καρκίνος

Ο επαγγελματικός τομέας ίσως αρχίσει να σας κουράζει μετά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Φροντίστε να ακούσετε το ένστικτό σας και να μην παραμελήσετε τις ανάγκες σας, αλλά να αναζητήσετε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που πρέπει και αυτά που θέλετε να κάνετε. Εάν αυτό είναι δυνατόν, κλέψτε λίγες ώρες από το πρόγραμμά σας για να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, ή και να μην κάνετε απολύτως τίποτα!

Λέων

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τη στάση σας σε κάποια θέματα που ίσως τόσο καιρό θεωρούσατε δεδομένα. Αλλά και όσον αφορά τις συναναστροφές και τις σχέσεις σας, αυτός ο μήνας θα σας προσφέρει τις ιδανικές ευκαιρίες για να δείτε ποιοι άνθρωποι πραγματικά σας ταιριάζουν και σας στηρίζουν.

Παρθένος

Αυτό το μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε ρυθμούς και να ξεκουραστείτε λίγο, αλλά ίσως αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο, καθώς ίσως παραμονεύουν κάποιες υποχρεώσεις ή ακόμα και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη βιάζεστε να αντιδράσετε και τότε θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Παράλληλα, ο Δεκέμβριος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, έναν τομέα που έχετε λίγο αμελήσει.

Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζυγός

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα σας βρει ιδιαίτερα δραστήριους, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Προς τα μέσα του Δεκεμβρίου, όμως, μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου θα θελήσετε να σκεφτείτε κάποια πράγματα, σε σχέση με το πώς οραματίζεστε τη ζωή σας μέσα στο νέο χρόνο, αλλά και μελλοντικά εν γένει. Είτε πρόκειται για κάποιο ταξίδι, είτε για μια νέα δραστηριότητα, ή ακόμα και μια έξοδο σε κάποιο μέρος που δεν έχετε ξαναεπισκεφτεί, θα νιώσετε την ανάγκη για ανανέωση!

Σκορπιός

Οι αστρολογικές προβλέψεις αναφέρουν ότι ήρθε η ώρα να χαράξετε μια πορεία για το μέλλον. Αυτή την περίοδο, θα χρειαστεί να επενδύσετε λίγο χρόνο και προσπάθεια, προκειμένου να αναγνωριστεί η αξία σας και να εδραιώσετε την πορεία σας, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο! Σχετικά με τα προσωπικά σας, το πιο σημαντικό θα είναι να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, το οποίο θα σας καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και προκλήσεις. Οι προκλήσεις αυτές μπορεί κάποιες στιγμές να σας φαίνονται ως εμπόδια, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα όλα σας τα όνειρα. Από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, οι οποίοι ίσως νιώθουν ότι τον τελευταίο καιρό τους έχετε λείψει.

Αιγόκερως

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα δοκιμάσει την υπομονή σας, εντούτοις με καλή διάθεση και επιμονή, θα καταφέρετε να φύγετε από αυτό το βάλτο, αρκεί να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Από τον Ιανουάριο και μετά θα νιώσετε και πάλι ότι πρωταγωνιστείτε στη ζωή σας!

Υδροχόος

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας αναφέρουν ότι από την ημέρα της πανσελήνου (7 Δεκεμβρίου) και έπειτα, θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα, εάν καταφέρετε να παραμείνετε διπλωματικοί και να αποφύγετε τις μικροπαρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν προς το τέλος της χρονιάς.

Ιχθύς

Ίσως νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις ή ακόμα και οι προσδοκίες που έχετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας, σας πνίγουν. Έτσι, ίσως παρατηρήσετε μια πάλη, ανάμεσα στις ευκαιρίες που νιώθετε ότι δε μπορείτε να αφήσετε και την ανάγκη σας για ξεκούραση. Ίσως η φρέσκια ματιά ενός τρίτου, ιδανικά κάποιου ατόμου που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα.

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.