Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2024 για όλα τα ζώδια

Published

on

Τα ζώδια και οι αισθηματικές τους προβλέψεις για τον Μάρτιο από την Χριστίνα Στεργίου!

Κάποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα, συγκριτικά με κάποια άλλα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν επεισοδιακό μήνα, όπου η πλειοψηφία επικεντρώνεται στις εσωτερικές της ανάγκες κι αναζήτηση. Η Νέα Σελήνη προσφέρει νέες δυνατότητες και ξεκινήματα στα 2α και 3α δεκαήμερα των Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων, Ιχθύων, Ταύρων και Σκορπιών, μέσα από έντονη κοινωνικοποίηση, μα και εμπόδια!

Advertisement

Μαζί, η μετάβαση των ερωτικών πλανητών -Άρη και Αφροδίτη – από το φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων, μεταβάλλει συλλογικά την ενέργειά μας και τις ανάγκες μας στον έρωτα. Η εύνοια από το δεύτερο μισό του Μάρτη και πέρα, υποχωρεί για τους Λέοντες, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους, οι οποίοι στις αρχές του μήνα προλαβαίνουν να διεκδικήσουν ερωτικές επιτυχίες κι εξελίξεις. Έπειτα, εύνοια παρατηρούν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Κατά τα τέλη του μήνα, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αντιμετωπίζουν κρίσεις που τους καλούν να σταθεροποιήσουν πολλαπλούς τομείς της ζωής τους. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε αποχωρισμούς στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά. Εναλλακτικά, θα χρειαστεί να θέσουν σαφέστατα όρια, αποτρέποντας στον ένα τομέα να επιδρά αρνητικά στον άλλο. Διάβασε παρακάτω και δες κατά πόσο θα ευνοηθείς στα αισθηματικά κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Κριός

Οι αρχές του μήνα, Κριέ μου σου προσφέρουν την απαραίτητη κοινωνικοποίηση, ώστε αν είσαι ελεύθερος να βρεις εκείνο το πολυπόθητο ταίρι. Ως και τα μέσα του Μάρτη η Αφροδίτη με τον Άρη βρίσκονται ‘παρεούλα’ στο πολύ φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου. Άρα χρησιμοποίησε το πρώτο μισό της περιόδου για νέες γνωριμίες ή για να επιφέρεις έναν αέρα ανανέωσης στην υφιστάμενη σχέση σου.

Το δεύτερο μισό του είναι πιο ήσυχο, αφού πλέον η Αφροδίτη με τον Άρη εισέρχονται στους Ιχθείς και προτιμάς ‘λίγους και καλούς’. Βέβαια, ο μήνας κλείνει με τη δυνατότητα κάποιας επανασύνδεσης. Αν πάλι, ο δεσμός σου δεν έχει γερά θεμέλια, η έκλειψη στις 25 Μαρτίου θα τον ταράξει για τα καλά.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, οι αρχές του Μάρτη σε βρίσκουν αρκετά φιλόδοξο, όμως όσο προχωρά ο μήνας επικεντρώνεσαι ολοένα και περισσότερο στη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Ήδη η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς είναι σε θέση να σου χαρίσει κάποιες νέες φιλίες, ενώ η δημοτικότητά σου αυξάνεται.

Μέσα σε όλο αυτό, είναι πολύ πιθανό να προκύψει κι ένας καινούριος έρωτας, αφού η είσοδος αμφοτέρων της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς σε βοηθά να λάβεις αγάπη κάθε τύπου από τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Πρόσεχε, όμως, γιατί η έκλειψη στις 25 Μαρτίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου, άρα απαιτείται να οργανώσεις προσεκτικά κάθε τομέα της ζωής σου και να μην εμπλέκεις τον έναν στον άλλο.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Μάρτης για εσένα αποτελεί μία περίοδο επαγγελματικών κι αισθηματικών ξεκαθαρισμάτων κι ανακατατάξεων. Ήδη ο συγκεκριμένος μήνας φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη του 2024 και θα σου διδάξει ότι στο όνομα του έρωτα χρειάζονται θυσίες πολλές φορές. Αντίστοιχα, αν επιθυμείς να κάνεις μία νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να θέσεις όρια στις ερωτικές σου σχέσεις, με σκοπό να μην επιδρά αρνητικά ο ένας τομέας στον άλλον.

Αν είσαι μόνος κι αισθάνεσαι έτοιμος να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, ο Μάρτης είναι σε θέση να σου χαρίσει έναν έρωτα. Εσύ που έχεις έναν δεσμό για τον οποίο δεν είσαι και τόσο… σίγουρος, η έκλειψη στις 25 Μαρτίου έρχεται να φέρει τα πάνω – κάτω, ωθώντας σε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ο Μάρτης αποτελεί ένα αισιόδοξο διάστημα, με κάποια μικρά διαλειμματάκια… Αρχικά ξεκινάς με ανεβασμένη λίμπιντο και λίγες απαιτήσεις από τον έρωτα, ιδίως αν είσαι ελεύθερος, αφού η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται ακόμη στο φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου. Η Νέα Σελήνη σου προσφέρει νέες γνωριμίες με άτομα που σου εξιτάρουν το μυαλό κι έχετε λίγα κοινά μεταξύ σας.

Έπειτα, ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς, στο 2ο μισό του μήνα, άρα η αισιοδοξία σου αυξάνεται και δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση στις ανάγκες των άλλων. Η έκλειψη στις 25 Μαρτίου σε ‘αναγκάζει’ να λάβεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το ποιος μένει και ποιος πρέπει να αποχωρήσει από την καθημερινότητά σου, κάνοντας χώρο για κάτι νέο στο μέλλον.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, η περίοδος ‘χάριτος’ που προκύπτει από την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο, απέναντί σου, θα τελειώσει από τα μέσα του μήνα κι έπειτα. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις να κάνεις επαφές, διότι το πρώτο μισό του σε ευνοεί περισσότερο.

Πρόσεξε, διότι η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου θέτει σε κίνδυνο την αυτοπεποίθησή σου, άρα θα χρειαστείς περισσότερη πίστη στον εαυτό σου για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν είσαι μόνος, έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις το ταίρι σου στις αρχές του Μάρτη, ενώ κατά τα τέλη εκτιμάται να έχεις και κάποιες ανατροπές και δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Παρθένος

Φίλε μου Παρθένε, μια χαρά αναμένεται να σου έρθει ο Μάρτης! Στην αρχή του μήνα τακτοποιείς με θετική ενέργεια και θέληση κάθε καθημερινή σου υποχρέωση. Έπειτα, με καθαρό μυαλό, δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στο φλερτ, την αναζήτηση ενός νέου συντρόφου ή τη βελτίωση της ποιότητας της υφιστάμενης σχέσης σου.

Η Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου σου δωρίζει τη δυνατότητα να πας ένα βήμα παραπέτα με το δεσμό σου ή να κάνεις έναν, αν είσαι μόνος. Σα να μην έφτανε αυτό, όσο προχωρά το διάστημα αυτό, η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθείς σε βοηθά να αισθανθείς πιο όμορφα, να ερωτευτείς και να ανέβει ο ερωτισμός σου.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ζυγός

Ζυγέ μου, είναι μήνας γεμάτος προκλήσεις ο Μάρτης, αφού φιλοξενεί την έκλειψη που κορυφώνεται στο δικό σου ζώδιο, αναγκάζοντάς σε να αποχωριστείς σημαντικούς ανθρώπους που πλέον έχουν ολοκληρώσει το ρόλο τους στη ζωή σου. Αυτή η περίοδος σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, να γίνεις πιο δημιουργικός κι εκφραστικός και να κάνεις όσα χρειαστεί προκειμένου να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου.

Αν η σχέση σου στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή σου, θα παρατηρηθεί απομάκρυνση. Αν είσαι μόνος, η καλύτερη περίοδος να αναζητήσεις έναν έρωτα είναι το πρώτο μισό του μήνα, κατά το οποίο ο Άρης και η Αφροδίτη είναι ακόμη στον Υδροχόο, ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σου.

Σκορπιός

Ο Μάρτιος είναι μία περίοδος όπου επαναξιολογείς τα πάντα. Οι άνθρωποι που σου στέκονται θα παραμείνουν στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 10 Μαρτίου σου προσφέρει τη δυνατότητα ενός νέου έρωτα ή την αναθέρμανση του δεσμού που ήδη διατηρείς. Μάλιστα, τα πράγματα θα γίνουν πιο όμορφα κατά τα τέλη του μήνα με την Αφροδίτη και τον Άρη να εισέρχονται στους Ιχθείς.

Αντίστοιχα, αν στο παρελθόν έκανες κάποιο λάθος κι απομάκρυνες κάποιον από αυτούς, η έκλειψη στα τέλη του μήνα δεν αποκλείεται να σου τον επαναφέρει στην καθημερινότητά σου. Μαζί, εσύ που χώρισες πρόσφατα, εκείνο το διάστημα θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει λόγος για επανασύνδεση και θα προχωρήσεις μπροστά με δυναμισμό.

Τοξότης

Τοξότη μου, στις αρχές του μήνα ασχολείσαι με το σπίτι και άλλα οικεία πρόσωπα. Συνάμα, μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή σου, προσπαθώντας να σταθεροποιήσεις όσα έχεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, αυτό το διάστημα θα καταλάβεις τι ποιότητας είναι, προκειμένου να αποφασίσεις σωστά και να κινηθείς κατάλληλα στα αισθηματικά σου στο μέλλον.

Αν είσαι μόνος, έχεις τη δυνατότητα για ένα νέο φλερτ που σε ανανεώνει, χωρίς απαραίτητα να εξελίσσεται σε κάτι μόνιμο. Τα τέλη του Μάρτη, με την έκλειψη στο Ζυγό να ενεργοποιεί ζητήματα διεύρυνσης κοινωνικού κύκλου κι ερωτικών, θα αποφασίσεις να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου, απομακρύνοντας οποιονδήποτε σύντροφο ή φλερτ που ‘δεν σου τα λέει καλά’.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, τα αισθηματικά σου είναι πράγματι ένας τομέας στον οποίο δίνεις αρκετή σημασία κατά τη διάρκεια του Μάρτη. Οι αρχές του μήνα σε βρίσκουν με αυξημένη ενέργεια και σιγουριά για τον εαυτό σου, χάρη στην Αφροδίτη και τον Άρη που ακόμη βρίσκονται στον Υδροχόο και σε τονώνουν. Έτσι, με την Νέα Σελήνη στις 10 Μαρτίου μπορείς να εξελίξεις ένα φλερτ σε κάτι πιο μόνιμο, να προωθήσεις ένα πιο συναισθηματικό κλίμα στη σχέση σου ή επιτέλους να εκφράσεις τα αισθήματά σου στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ακόμη κι αν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που υπολόγιζες, μην το βάλεις κάτω, αφού οι ανατροπές της έκλειψης στα τέλη του μήνα σου διδάσκουν ότι κάθε επιτυχία στη ζωή απαιτεί προσπάθεια και ρίσκο.

Άση Μπήλιου : Άρης σε ορθή πορεία στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Υδροχόος

Υδροχόε μου, απόλαυσε το πρώτο μισό του μήνα, όσο οι δύο πλανήτες του έρωτα και της σεξουαλικότητας βρίσκονται ‘επάνω’ σου! Μπορείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται εμφανώς. Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ λογικό να παρατηρήσεις αυξημένες αισθηματικές επιτυχίες.

Οι κατακτήσεις σου πολλαπλασιάζονται, ενώ αν έχεις δεσμό, είσαι ικανός να επανακτήσεις το ξεθωριασμένο πάθος και να τον κάνεις… ολοκαίνουριο! Κρατήσου γερά, όμως, αφού το τέλος του μήνα με τόσες αλλαγές στο αστρολογικό τοπίο, σε φέρει αντιμέτωπο με λίγες λεκτικές εντάσεις, που προβλέπεται να είναι αποτέλεσμα της δικής σου έπαρσης!

Ιχθείς

Ιχθύ μου, αυτός ο μήνας υπόσχεται αυτά που επιδιώκεις στον έρωτα! Στις αρχές του Μάρτη με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, διανύεις μία τελική ευθεία επανασυνδέσεων ή παρασκηνιακών συναντήσεων. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να παραμείνεις προσεκτικός, ώστε ο κρυφός σου έρωτας να μην αποκαλυφθεί ή αν επεδίωκες μία επανασύνδεση, είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη και να προχωρήσεις μπροστά.

Από τις 10 Μαρτίου κι έπειτα, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr η Νέα Σελήνη σου δωρίζει πολλαπλές δυνατότητες, όπως μία νέα σχέση ή την καλυτέρευση της ποιότητας εκείνης που έχεις τώρα. Μάλιστα, η έκλειψη στο Ζυγό στα τέλη του μήνα δείχνει ότι ‘αποχαιρετάς’ κάποιες ανασφάλειές σου, άρα μάλλον κάτι κάνεις σωστά!

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.