Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: «Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας…» – Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης για σήμερα 10/1

Published

on

Advertisement

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10/1; Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις, ενημερώνοντας ποιοι είναι οι τυχεροί αλλά και ποιοι οι άτυχοι σε όλους τους τομείς, προσωπικούς, οικονομικούς, επαγγελματικούς και υγείας .

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεση της υπερκατανάλωσης που σας διακρίνει αυτές τις μέρες θα μπορούσε να ζημιώσει το πορτοφόλι σας. Διαφυλάξτε λοιπόν τα «κεκτημένα» σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μικρή επαγγελματική μετακίνηση θα μπορούσε να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τη διασκέδαση. Κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας έχουν επιβαρύνει με τις απαιτήσεις τους. Καιρός λοιπόν να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι πολλές χωρίς αμφιβολία. Όμως δώστε χρόνο στη διασκέδαση, τα σπορ και τις άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Η γρήγορη και ρεαλιστική αναδιοργάνωση της καθημερινής σας ζωής θα φέρει επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Φροντίστε μόνο να μην ενεργείτε εις βάρος της υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω σας υποχρεώνει να βάλετε «επί τάπητος» τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας αλλά και κάποια αγοραπωλησία είναι η καλύτερη κίνηση για ένα οικονομικό όφελος μακράς διάρκειας, αρκεί να γίνει με μεγάλη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κοπιαστική δουλειά και αν σας περιμένει τις μέρες που ακολουθούν, αξίζει να προσπαθήσετε για κάτι καλύτερο. Οι δυσκολίες, έστω κι αν φαίνονται έτσι, δεν είναι αξεπέραστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisement

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να δείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις σχέσεις σας με συνεργάτες και ανωτέρους σας. Προσέξτε πως διαχειρίζεστε τις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ειλικρίνεια στις φιλικές σας σχέσεις. Δεν έχετε λοιπόν παρά να δηλώσετε αν επιθυμείτε προσέγγιση χωρίς κουραστικές δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείτε τα πράγματα με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, μάθετε να πειθαρχείτε και να οργανώνεστε και σύντομα θα πετύχετε με μεγαλύτερη ευκολία και κέφι αυτό που επιθυμείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Κινηθείτε έξυπνα, ευέλικτα και ρεαλιστικά για την προσωπική ανάπτυξη και δημιουργική σας αυτό-έκφραση και κυρίως καταστρώστε το πλάνο ζωής που θέλετε να τηρήσετε φέτος.

pink.gr

Οι προβλέψεις για όλο το 2024

Κριός

Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η αποχώρηση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος στην καριέρα και ξεκινά ένας καινούριος. Ο Δίας προχωρώντας στους Διδύμους, μετά τον Ταύρο, σας βοηθά να αξιοποιήσετε καλύτερα τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, να επεκταθείτε και να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και γόνιμοι. Τα γεγονότα θα υφάνουν μια ενδιαφέρουσα διευκόλυνση που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και στην ψυχολογία σας. Θα δείτε τώρα ότι από εσάς εξαρτάται η επιτυχία και η τροπή που θα δώσετε στα πράγματα και στις καταστάσεις που σας αφορούν.

Οι πλανητικές όψεις και οι συνθέσεις που κυριαρχούν τη χρονιά αυτή, μπορεί να σημάνουν έναν απόγονο, μια έμπνευση, μια αλλαγή στην εργασία, καλύτερη διάθεση για επιχειρηματικές επενδύσεις και για αρκετούς, έναν μεγάλο έρωτα. Όλα είναι καλά, αλλά πρέπει να θυμάστε πως αυτή η παρόρμηση του δοσίματός σας στη ζωή, οφείλεται στη βαθύτερη ανάγκη σας για μια φυγή από την πραγματικότητα και στο αίτημα, « κάτι αλλάζει», που σας πιέζει τα τελευταία πέντε χρόνια. Ίσως δεν έχει και τόση σημασία το που οφείλεται, ή αν γίνει σωστά, ή καταργήσετε την πραγματικότητα για να δημιουργήσετε μια δική σας. Θυμηθείτε να στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις που δεν θα κινδυνεύουν από καμία δυσκολία, ή απογοήτευση, απλά γιατί θα είναι η αλήθεια σας.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

Το 2024 θα σας βοηθήσει να διαλέγετε πιο σωστά τις παρέες σας και να αποφεύγετε ριψοκίνδυνους πειραματισμούς, τόσο σε σχέσεις, όσο και σε δραστηριότητες. Πολλοί άνθρωποι θα γίνουν παρελθόν, ενώ καινούριοι θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και θα ταιριάξουν στις νέες σας επιδιώξεις. Ξέρετε τώρα ότι η αλήθεια έχει πολλούς τρόπους να ειπωθεί. Επιλέξτε εκείνον που δεν ξαφνιάζει, δεν απογοητεύει και δεν πληγώνει τους άλλους. Στα νέα σας ερωτικά σκιρτήματα αποφύγετε λάθη του παρελθόντος, βιαστικά συμπεράσματα και ανταγωνισμούς. Γίνετε εσείς οι ιππότες που θα προσφέρουν στο σύντροφό τους εκείνη τη ζωή που ονειρεύεται και δεν θα χάσετε!

Η πιθανότητα να ταξιδέψετε, ή να μπείτε στη διαδικασία στην απόκτηση μιας νέας γνώσης, είναι πάρα πολύ υψηλή.Τέλος, δεν πρέπει να αμελήσετε τις οικονομικές και τις περιουσιακές σας διευθετήσεις, τυχόν ενοχλήσεις στην υγεία σας, τις ευκαιρίες για αξιοποίηση μιας ωραίας σας ιδέας και τον εκσυγχρονισμό του τρόπου ζωής σας.

Ταύρος

Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

Ο Δίας στο ζώδιό σας όπως και προχωρώντας στους Διδύμους θα φέρει μια αλλαγή στην οικογενειακή σύνθεση ή στον τόπο της διαμονής σας. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας μαζί στους Ιχθύς θα συμβάλλουν σε μια περιουσιακή, ή επαγγελματική τακτοποίηση. Η δεύτερη εκδοχή θα σας επιτρέψει να οργανώσετε την εργασία σας στον ρυθμό που έχετε επιλέξει για να νιώθετε ξεκούραστοι. Προσπαθήστε να ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν και μην κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να στρέψει την κατάσταση εναντίον σας. Κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται σε κρίση ανυπομονησίας, ή σπασμωδικές συμπεριφορές σε στιγμές δυσκολιών.

Είναι γεγονός πως οι Ταύροι φημίζεστε για την υπομονή, αλλά από τότε που ο Ουρανός εγκαταστάθηκε στο ζώδιό σας (2018), ταλαιπωρηθήκατε πολύ και χάσατε σημαντικό μέρος από αυτήν. Από την άλλη, σας έχουν κουράσει οι αιφνιδιασμοί που έχουν προκύψει κατά περιόδους στη ζωή σας. όμως δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις μόνο και μόνο από εκνευρισμό και αντιδραστική διάθεση στη γνώμη δικών σας ανθρώπων, οι οποίες θα αποδειχθούν ασύμφορες μακροπρόθεσμα.

Στα αισθηματικά σας να περιμένετε νέες εξελίξεις. Ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείψει, αλλά επίσης, δεν θα λείψει και η δοκιμασία. Φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι με τους δικούς σας ανθρώπους, μην τους πικραίνετε με τις αντιδράσεις σας και μην φυλακίζεστε στην υποκειμενικότητα που σας διακρίνει. Μια νέα γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι στις κρίσεις αλλά και στην κριτική σας. Αποφύγετε επίσης ακραίες συμπεριφορές πάθους και προπαντός λανθασμένες εκτιμήσεις στον ερωτικό τομέα.

Για όσους τα προβλήματα και τα διλήμματα είναι καθαρά επαγγελματικά, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην αφήσετε κάτι σίγουρο, όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται, αν δεν είστε βέβαιοι για καινούρια πεδία μάχης που ανοίγονται. Δεν αποκλείεται κάτι να καθυστερήσει τους υπολογισμούς σας και να ξεπεράσετε την αντοχή σας σε καθαρά πρακτικές δυσκολίες. Είναι βέβαιο πάντως, πως σε αυτόν τον τομέα, θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές οι οποίες με την πάροδο του χρόνου θα αποδειχτούν ωφέλιμες για εσάς. Ελέγχετε τη διατροφή σας, αποφύγετε καταχρήσεις, φροντίστε να ασκείστε και να έρχεστε συχνά σε επαφή με τη φύση. Αυτά τα δύο θα σας βοηθήσουν πολύ!

Οι γονείς θα προβληματιστείτε αρκετά με τα παιδιά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα κουραστείτε στην προσπάθεια αναπροσαρμογής των δυνατοτήτων σας στο νέο, κυρίαρχο κλίμα. Είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε!

Δίδυμος

Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμο αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Κάντε επίσης τον κόπο να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν άνθρωπο που σας αγαπά και απορροφηθείτε λιγότερο από τα δικά σας ενδιαφέροντα. Η εκδοχή μιας συναισθηματικής ανταρσίας είναι πολύ πιθανή, τόσο το καλοκαίρι, όσο και το φθινόπωρο. Πριν την εκφράσετε, υπολογίστε τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει.

Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε απότομοι με τους δικούς σας ανθρώπους. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν. Μπορεί να απαιτήσουν κούραση και έξοδα. Όμως μην τα αφήνετε για αργότερα γιατί έχετε μια τάση να βγάζετε ασύμφορες, ή περίεργες δικαιολογίες, όταν αρνείστε να καταπιαστείτε με κάτι που πρέπει.

Στο επαγγελματικό περιβάλλον υπάρχει εξέλιξη, αλλά και αγώνας. Ανταγωνισμός, αλλά και εξαπάτηση από επιτήδειους. Ειδικά το τελευταίο, προσέξτε το! Μη βιάζεστε να επιβεβαιώσετε την ισχύ σας, μην ξεχνάτε την παρουσία του Κρόνου στο χώρο αυτό και πως η άνοδος, δημιουργεί δυσαρέσκειες και έντονη διάθεση κριτικής από τους άλλους.

Από χαρακτήρα, έχετε την τάση να δίνετε αφορμή για σχόλια και, αν δεν διορθώνεται, φροντίστε να είστε συμπαθείς στους άλλους και να μην αναμιγνύεστε σε συζητήσεις, ή σε ξένες υποθέσεις. Φροντίστε τουλάχιστον τον εαυτό σας, την ξεκούραση, αλλά και την ψυχαγωγία σας. Ελέγχετε τη διατροφή σας και εξασφαλίστε ήρεμο ύπνο! Η χρονιά αυτή απαιτεί σθένος και ισχυρό, τόσο ψυχολογικό, όσο και βιολογικό ανοσοποιητικό. Τέλος, φιλοσοφήστε χωρισμούς και απώλειες που συμβαίνουν φυσιολογικά, μέσα στο πλαίσιο μιας φυσικής εξέλιξης και νομοτέλειας.

Καρκίνος

Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαίου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, τόσο για να μη χάσετε ευκαιρίες βελτίωσης, όσο και για να αποφύγετε παρορμήσεις άσκοπων εξόδων. Πάντως είναι στο χέρι σας να απαλλαγείτε από άγχη του παρελθόντος σχετικά με αυτόν τον τομέα, ενώ, μετά το καλοκαίρι και πριν την επόμενη χρονιά, να κάνετε κάποιες νέες επενδύσεις. Επαγγελματικά συνεχίζονται οι αλλαγές που για πολλούς θα σημάνουν εκσυγχρονισμό, αλλαγή τόπου εργασίας, αλλά και αλλαγή αντικειμένου. Η εναλλαγή των πλανητικών όψεων και οι μετακινήσεις των σεληνιακών δεσμών θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και να αγαπήσετε περισσότερο τη δουλειά σας. Στον τομέα αυτόν θα σας βοηθήσουν κάποιοι παράγοντες και θα σας πολεμήσουν κάποιοι άλλοι. Αντιμετωπίστε ανάλογα τα περιστατικά! Πάντως αρχίζει από τώρα μια εξέλιξη και μια σπονδυλωτή εξέλιξη, η οποία θα σας οδηγήσει στην παγίωση μιας μεγάλης επιτυχίας, ή μιας ξεχωριστής προόδου, δυο χρόνια αργότερα.

Τα αισθηματικά θα παίξουν κι αυτά το δικό τους ρόλο, αλλά συχνά θα διέπονται από ασάφεια και ανασφάλεια. Αυτό γιατί, ο κυβερνήτης αυτού του τομέα, ο Κρόνος, βρίσκεται στους Ιχθύς και συχνά κοντά στον Ποσειδώνα. Αυτός ο συνδυασμός δίνει προοπτικές, αλλά μπερδεύει και καταστάσεις. Τόσο εφέτος, όσο και του χρόνου, προσέξτε τι θα επιλέξετε, τι θα αποφασίσετε και που θα δώσετε όρκο αφοσίωσης.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια έκαναν την τύχη τους - Λεφτά με το τσουβάλι

Ας δούμε και τις δύσκολες αιχμές της χρονιάς. Επειδή πρέπει να απασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, πρέπει να γίνετε προσεκτικοί σε κάθε σχετική συμφωνία, ή διευθέτηση σχετική με αυτά, ή με ένα επαγγελματικό θέμα. Προσέξτε σε τυχόν αγοραπωλησίες και δανειοδοτήσεις. Απαλλαγείτε από πλασματικές ανάγκες, προκειμένου να μην προκαλούνται περιττά έξοδα. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε, ή κοινοποιείτε, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Μη λέτε ούτε τα κατά συνθήκη ψεύδη γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν κλονίζοντας μια σχέση, ή μια σημαντική υπόθεση. . Οι σπουδαστές δείξτε μεγαλύτερη αφοσίωση στο διάβασμά σας. Οι οικογενειάρχες ελέγχετε το τι διαδραματίζεται στο σπίτι σας κάτω από την επιρροή εξωτερικών παραγόντων και κυρίως προσέξτε αν έχετε διαφορές με συγγενείς, λόγω κληρονομικών εκκρεμοτήτων. Και τέλος, μην αναλαμβάνετε να υποστηρίξετε ανθρώπους αν δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρετε. Είναι σημαντικό να προφυλάξετε τον εαυτό σας από ατυχήματα αφηρημάδας και να μην παραμελείτε τυχόν ισχιακές, ή ενδοκρινολογικές ενοχλήσεις.

Λέων

Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαίου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

Το πέρασμα λοιπόν του Πλούτωνα από τον Υδροχόο, συμβάλλει να ξημερώνει μια καινούρια εποχή, όπου σταδιακά, θα διώξετε την κούραση του παρελθόντος και θα κάνετε καλύτερες επιλογές σε οποιουδήποτε είδος σχέσης προκειμένου να χτίσετε τη ζωή σας από εδώ και στο εξής, με τελείως δικά σας κεφάλαια. Σε εποχή γενικότερης δυσκολίας, όπως η τωρινή, εσείς , καθοδηγούμενοι από την ψυχολογία του παίκτη που σας διακρίνει θα ρισκάρετε στο παιχνίδι της επιτυχίας, με κάθε τρόπο και κατ΄ επανάληψη.

Είναι αλήθεια πως η ρευστότητα στα οικονομικά σας δεν είναι μεγάλη. Καλό θα είναι να μην κάνετε καινούρια ανοίγματα, αν τα χρήματα που διαθέτετε είναι λίγα, ή αόρατα. Μην πουλάτε αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αγοράσετε κάτι άλλο. Μη συνεταιρίζεστε αν δεν σας αρέσει να λαβαίνετε υπόψη τη γνώμη των άλλων. Θα προαχθείτε και θα ανέβετε σίγουρα, κάποιοι θα επεκταθείτε επιχειρηματικά. Καλύτερα αργά και σταθερά, παρά με άγχος!

Όσο για τα αισθηματικά σας, κυρίως οι ελεύθεροι, θα κάνετε του «κεφαλιού σας», αλλά και πάλι οφείλω να σας πω ότι φταίτε κι εσείς λίγο για όσα περάσατε ως τώρα. Προτού λοιπόν προχωρήσετε στη νέα σχέση, που έτσι κι αλλιώς θα έρθει, αναθεωρήστε βασικές σας ιδιοτροπίες και περιορίστε το απόλυτο της γνώμης σας. Η λάθος επιλογή έχει πάντα συνέπειες και η άρνησή σας, συνειδητή, ή ασυνείδητη, να σκεφτείτε τις ανάγκες του άλλου, δεν βοηθά την εξέλιξη της σχέσης.

Νέα ξεκινήματα ή αλλαγές, θα προκύψουν και σε άλλους νευραλγικούς τομείς. Προσέξτε λοιπόν πως θα χειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις και σκεφτείτε πως, από το να καταπιέζουμε, ή να κακομαθαίνουμε τους άλλους, υπάρχει και η μεσαία οδός. Ακολουθήστε την και θα περάσετε μια αξέχαστη χρονιά! Όσοι επιθυμείτε απογόνους, μη χάνετε χρόνο για την προετοιμασία τους. Επίσης, η εποχή είναι ευνοϊκή να αλλάξετε σπίτι, ή τόπο διαμονής. Τέλος διατηρήστε σε καλή φόρμα τη φυσική σας κατάσταση και προσέχετε τη δίαιτα, ή τις κινήσεις σας, όσοι έχετε χρόνιες κυκλοφορικές, ή αρθριτικής φύσεως ενοχλήσεις.

Παρθένος

Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

Οι υπόλοιποι πλανητικοί παράγοντες θα βοηθήσουν να έχετε ψυχική και σωματική αντοχή, αρκεί να μην παραμελήσετε να καταστρώσετε ένα καλό πρόγραμμα δραστηριότητας που θα προβλέπει κάποιες ώρες ανάπαυσης και ηρεμίας. Οι δυσκολίες θα υπάρχουν σχεδόν παντού. Μερικοί θα χρειαστεί να αναλάβετε οικογενειακές ευθύνες μετά τον Μάιο και να αντέξετε στεναχώριες, ή προβλήματα υγείας δικών σας ανθρώπων, την Άνοιξη, ή το Φθινόπωρο. Πολλοί θα πιεστείτε οικονομικά το πρώτο τετράμηνο από αναποδιές, ή απρόοπτες αντιξοότητες. Φροντίστε να είστε προνοητικοί και προσεκτικοί σε συμφωνίες, προφορικές ή γραπτές, όσο ευνοϊκές και αν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ενδιαφέρον αναμεμιγμένο όμως με ανασφάλεια και κάποια διαστήματα άχαρης δουλειάς. Όσοι έχετε κάτι σίγουρο μην το αφήσετε για κάτι καλύτερο, τουλάχιστον όχι μέχρι το Φθινόπωρο. Τους καλοκαιρινούς μήνες μην κάνετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα που συνεπάγονται και οικονομική συμμετοχή εκ μέρους σας. Και βέβαια, ένας τομέας που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, είναι ο αισθηματικός, καθώς θα σκιάζεται σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς, από τη στενή προσέγγιση του Ποσειδώνα με τον Κρόνο. Προσέξτε τις στιγμές που θα δελεαστείτε, ή που θα έχετε την παρόρμηση μιας εκτίμησης μεγάλου ερωτικού ενθουσιασμού. Δείτε μήπως αυτή η εκδοχή είναι περισσότερο φανταστική, παρά πραγματική!

Κάποιοι θα αποκαλύψετε μια αλήθεια που θα σας εκνευρίσει σε βάθος και κάποιοι άλλοι θα τερματίσετε μια σχέση, αφού συνειδητοποιήσετε ότι, εδώ και πολλά χρόνια, ήταν ταριχευμένη. Είναι γνωστό ότι κανείς σας δεν είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση που θα επικρατήσει την Άνοιξη και στις αρχές του Καλοκαιριού. Αυτό δεν πρέπει να σας θλίβει, ούτε να σας κάνει απαισιόδοξους. Ο τερματισμός σχέσεων σημαίνει, αργά ή γρήγορα, ένα καινούριο ξεκίνημα. Μέχρι τότε, βρείτε μικρά υποκατάστατα, ή αρκεστείτε σε συναισθηματικές φιλίες, γιατί πρέπει να ξέρετε πως, αυτόν τον χρόνο, κάτι καινούριο και αξιόλογο δεν πρόκειται να έρθει.

Οι αδέσμευτοι διατηρήστε την ελευθερία σας όσο μπορείτε και όσοι θέλετε να σώσετε μια σχέση που συνεχίζει να σας αφορά, κάντε υπομονή! Αν το 2024 περάσει χωρίς «καταστροφές», θα έχετε κερδίσει το παιχνίδι και θα μπορείτε να αρχίσετε ξανά μια εκ βάθρων ανανέωση της ερωτικής σας ζωής, που θα δυναμώσει οριστικά το 2025.

Ζυγός

Το 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

Ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ευαισθητοποιήσει την εργασία και την υγεία, αλλά οποιαδήποτε πρόσκαιρη δυσκολία περάσετε, προβλέπεται βιώσιμη. Επίσης θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε εκείνους που σας εκμεταλλεύτηκαν, σας είπαν ψέματα και σας εγκατέλειψαν την ώρα που τους χρειαζόσασταν. Ήρθε η στιγμή να κάνετε βίωμά σας το ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε ψέματα με, ή χωρίς συμφέρον και ότι επιτέλους, δεν πρέπει να πιστεύετε σε ό, τι ακούτε! Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να αγνοήσετε εκείνους που σας αγαπούν και είναι λίγοι και επισημαίνουν τα λάθη σας, δίχως να φοβηθούν τη δυσαρέσκεια που είναι δυνατόν να σας προκαλέσουν. Ίσως μόνον αυτοί θέλουν το καλό σας!

Πρώτο σας μέλημα ας είναι γι αυτήν τη χρονιά η οικονομική σας αναδιοργάνωση. Προνοήστε για επείγουσες, απρόβλεπτες ανάγκες και αν έχετε περιουσιακές εκκρεμότητες, τακτοποιήστε τις έγκαιρα. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο θεωρούνται εύθραυστες και δύσκολοι περίοδοι γι αυτόν τον τομέα. Φροντίστε επίσης ώστε να αξιοποιηθούν τυχόν μόνιμοι, οικονομικοί πόροι, γιατί αυτή η δυνατότητα είναι εφικτή σε όλο το μήκος αυτής της χρονιάς.

Κάτι άλλο σημαντικό, είναι οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Η σύνοδος του Πλούτωνα με Άρη και Αφροδίτη στον Υδροχόο στα μέσα Φεβρουαρίου, θα ορίσει το ξεκίνημα ενός καινούριου, μεγάλου κύκλου εξέλιξης στα αισθηματικά σας, νέων, ενδιαφερόντων γνωριμιών και δημιουργίας προοπτικών για ένα γάμο στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα τονίζεται και η γονιμότητά σας και κατά συνέπεια, η προοπτική, να αποκτήσετε απόγονο οι νεότεροι του ζωδίου σας, μέσα από την κατάσταση που θα εξελιχθεί.

Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα ψυχολογικά προβλήματα. Όσοι είστε ήδη γονείς, ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις όποιες τους δυσκολίες.

Η χρονιά αυτή σας βοηθά να κάνετε μια καινούρια επιλογή ανθρώπων, με τους οποίους έχετε την ανάγκη να μοιράζεστε τις χαρές και τις λύπες σας. Καλό θα είναι να μην ανακοινώνετε άκαιρα τα σχέδιά σας και να αποφύγετε τα κοινωνικά σχόλια για τρίτους που μπορεί να πάρουν δυσμενείς διαστάσεις.

Τέλος, τη χρονιά αυτή έχετε πολλά καινούρια πράγματα να κάνετε, επομένως δεν έχετε καιρό για χάσιμο, γι αυτό πρέπει να διατηρήσετε αλώβητο το συναίσθημα και δυνατό το νευρικό σας σύστημα.

Σκορπιός

Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα! Όπως δεν αμφισβητώ τη δύναμή σας, αλλά αμφισβητώ τον τρόπο που την χρησιμοποιείτε κατά περιόδους.

Το 2024, όπως και το 2025 είναι μια μεγάλη χρονική περίοδος, όπου τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εσωτερική σας λύτρωση, γιατί αυτή είναι η πραγματική επιτυχία στη ζωή. Και η δική σας λύτρωση είναι μια ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους, γιατί είναι πολύ δύσκολο να μπορέσετε να «ανοίξετε» σαν ιδιοσυγκρασία. Γι αυτό το άνοιγμα εφέτος θα μεριμνήσει και θα βοηθήσει στην πραγματοποίησή του, ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και μετά τον Μάιο, ο Δίας στους Διδύμους. Προς το παρόν δουλέψτε, όχι για τη δουλειά, αλλά για ένα σωστό αποτέλεσμα. Για κάτι που θα αξιοποιεί τα όνειρα και τα ταλέντα σας, τα οποία είναι αρκετά και σας διαβεβαιώνω ότι θα ανταμειφθείτε. Η ανταμοιβή θα είναι και ηθική και οικονομική, αρκεί να μη βιαστείτε να την εισπράξετε.

Στα πλαίσια του στενού σας περιβάλλοντος, υπάρχουν και οι λεγόμενοι «φίλοι». Είναι εκείνοι που έχουν την ανάγκη σας και χρειάζονται τη δύναμή σας. Εκεί είναι και το αδύνατο σημείο σας. Σας αρέσει να καθοδηγείτε, να προστατεύετε, να είστε χρήσιμοι, να παίρνετε αποφάσεις. Και σχεδόν πάντα, οι άνθρωποι σας απογοήτευαν γιατί συνειδητοποιούσατε την ιδιοτέλειά τους και γιατί η όλη τους συμπεριφορά πλήγωνε τον κρυμμένο ρομαντισμό σας. Βρείτε τη δύναμη να πείτε το «όχι» στις ιδέες αυτών των φίλων για να μην απογοητευτείτε περισσότερο. Το 2024, έτσι κι αλλιώς, θα αντικαταστήσει παλιές σχέσεις με καινούριες. Θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε και θα συμβάλει να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι η αντιμετώπιση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Από σας εξαρτάται αν η χρονιά είναι κερδοφόρα, ή δύσκολη. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα, ελιχθείτε περισσότερο στη διαχείριση των επαγγελματικών σας υποθέσεων και παρακάμψτε την παγίδα, όπως συνήθως, την τελευταία στιγμή! Μην αφήνετε αναξιοποίητη τη διαίσθηση και την αντίληψη που διαθέτετε!

Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

Επίσης, Πλούτωνας στον Υδροχόο σε συνδυασμό με Κρόνο – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, δίνουν μια άλλη προοπτική στην προσωπική σας ζωή και στη γενική σας συμπεριφορά από εδώ και πέρα. Τα τελευταία χρόνια τίποτα δεν ήταν ικανοποιητικό, ή δεν βρισκόσασταν σε ψυχολογική κατάσταση να δημιουργήσετε κάτι σωστό σαν σχέση. Πολλοί μείνατε μόνοι και αρκετοί είχατε περισσότερο συνθηκολογήσει στην ερωτική σας ζωή. Στις από εδώ και πέρα επιλογές σας πρέπει να στηριχτείτε σε αξίες που δεν συζητιούνται αλλά λειτουργούν.

Τοξότης

Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

Το πρώτο τετράμηνο θα είναι περισσότερο βαρύ σε υποχρεώσεις και περιορισμένο σε ελεύθερο χρόνο. Το διάστημα αυτό θα νιώθετε ότι βράζετε μέσα σας και παράλληλα θα ξυπνούν συχνά όνειρα, επιθυμίες και ιδέες για αλλαγές που δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε. Όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν τα νεύρα σας τεντωμένα. Παρά τη φαινομενική σας πραότητα και με τη βοήθεια του Κρόνου και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς να ενισχύσουν τις τάσεις φυγής σας. Πράγματι, τη χρονιά αυτή δεν θα αντέξετε καθόλου την καταπίεση. Γι αυτό είναι και καλύτερο να βρίσκεστε διαρκώς σε δράση ώστε να εξασφαλίσετε ήσυχο και ποιοτικό ύπνο.

Ο Δίας θα αφήσει τον Ταύρο στο τέλος Μαίου και θα περάσει στους Διδύμους, δίνοντας την ευκαιρία βελτίωσης της αισθηματικής σας ζωής, αλλά και της επέκτασής σας, δημιουργικά, ή επιχειρηματικά. Παρά το γενικότερο κλίμα, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε πολλά σχέδια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε ή να επεκταθείτε επαγγελματικά, θα κερδίσετε την προσοχή των άλλων, θα υποσκελίσετε αντιξοότητες και θα ξεπεράσετε αντιδράσεις και εχθρικές συμπεριφορές τρίτων.

Οικονομικά, χωρίς να είναι άσχημα τα πράγματα, δεν είναι και τόσο καλά όσο θα θέλατε! Η έλλειψη της οικονομικής άνεσης όμως θα υπάρχει σχεδόν παντού. Από την άλλη πλευρά η επιφυλακτικότητά σας απέναντι στους άλλους θα γίνει αισθητή. Οι συνεργασίες σας θα έχουν και καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές. Η κυριότερη όμως δυσκολία ξεκινά από την προσωπική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς νιώθετε μόνοι εδώ και καιρό. Όχι πως πιστεύετε ότι δεν σας αγαπούν, αλλά είστε σίγουροι ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Αυτό είναι ένα είδος τοξίνης για έναν Τοξότη και πρέπει να βρείτε τον τρόπο να το αποτινάξετε από μέσα σας.

Ο Δίας θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν άνθρωπο και, βάζοντας λίγο νερό στο κρασί σας, να προσαρμοστείτε εύκολα στο δικό του χαρακτήρα, προκειμένου να ξεπεράσετε τη μοναξιά. Πιστέψτε στην ιδέα της συντροφικότητας, που ευαγγελίζεται η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο και θα έχετε δύναμη για όλα.

Τέλος, μερικά τυπικά προβλήματα σε βασικούς τομείς, ενδέχεται να σας καθυστερήσουν. Δεν πειράζει. Επίσης κάποια οικογενειακά ζητήματα να σας φορτώσουν έγνοιες. Είναι βέβαιο, αλλά θα σας δώσουν τη χαρά της ολοκληρωτικής κατάκτησης, αφού μέχρι τον τερματισμό της χρονιάς θα έχετε κερδίσει πολλές μάχες.

Αιγόκερως

Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

Η δοκιμαστική αποχώρηση του Πλούτωνα από το ζώδιό σας, η οποία οριστικοποιείται τον Νοέμβριο του 2024, θα αλλάξει σταδιακά πολλά πράγματα, τόσο στη ζωή, όσο και στην καθημερινότητά σας! Στο μεταξύ, η παραμονή του Δία μέχρι τέλη Μαίου στον Ταύρο θα συμβάλλει στην τακτοποίηση ενός οικονομικού, ή περιουσιακού θέματος που σας απασχόλησε για καιρό. Αρκετοί θα ζήσετε αύξηση των εσόδων σας, τα οποία όμως θα απορροφηθούν από αντίστοιχη αύξηση των υλικών αναγκών. Βέβαια, μέχρι το τέλος της Άνοιξης, θα έχετε λίγο ή περισσότερο άγχος, αλλά σίγουρα θα βρεθούν οι τρόποι, με τη μορφή ενίσχυσης των πρακτικών ζητημάτων, ή μιας συμβιβαστικής λύσης.

Τα καθαρά πρακτικά προβλήματα τακτοποιούνται ευκολότερα από πέρυσι. Μέσα σας όμως νιώθετε ότι πολλά θέματα δεν βρίσκουν λύση, καθώς δεν τολμάτε μια επανάσταση, ή μια συναισθηματική ανταρσία. Παράλληλα, δεν σας ικανοποιούν οι καθιερωμένες καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμη φορά, θα προβληματιστείτε για την ερωτική σας ζωή, το δεσμό, ή το γάμο σας που νιώθετε την ύπαρξή του να σας βαραίνει. Εσείς που ήδη έχετε πάρει αποφάσεις για τον τερματισμό μιας σχέσης, καθυστερείτε να βρείτε το κουράγιο για να την τελειώσετε οριστικά. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού ενδεχομένως να συμβάλλουν ως προς αυτό, σε ορισμένες περιπτώσεις. Βέβαια πρέπει να σκεφτείτε λογικά και να ζυγίσετε κατά πόσο σας συμφέρει, ή κατά πόσο είστε έτοιμοι να αλλάξετε τακτικές. Αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι, κάντε μια ειλικρινή προσπάθεια να συνεργαστείτε με τον άνθρωπό σας. Αν όμως είστε κατασταλαγμένοι και συνδεδεμένοι με ένα άλλο πρόσωπο, προφανώς μυστικά, καλύτερα να επισπεύσετε τη λυτρωτική λύση μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού.

Από την άλλη πλευρά οι πλανητικοί συνδυασμοί της χρονιάς αυτής συμβάλλουν σε νέες γνωριμίες για τους νεότερους και στην αίσθηση ότι θα νιώσετε ερωτευμένοι. Αφήστε το χρόνο να δείξει την πραγματικότητα αλλά λειτουργήστε πιο ευέλικτα από ότι στο παρελθόν. Τέλος οι αδέσμευτοι, αμφιβάλω αν είστε πολλοί, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε κάτι καινούριο γιατί μπορεί, η πραγματικότητα να είναι διαφορετική από αυτή που δείχνει η εικόνα.

Ένας άλλος τομέας που μπαίνει σε εξέλιξη, ή μπαίνει σε εξωραϊσμό είναι ο επαγγελματικός με την είσοδο του Δία στους Διδύμους από τον Ιούνιο και μετά. Παρόλα αυτά, περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν. Κάθε φορά που διαταράσσεται ο μεταβλητός άξονας ταλαιπωρούνται οι συνθήκες της δουλειάς σας, ή δοκιμάζεστε για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Τις στιγμές εκείνες θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι. Οι πιο φιλόδοξοι επαγγελματικά θα προχωρήσετε σε ένα δρόμο με επαναστατικές αλλαγές. Κάποιοι θα απασχοληθείτε σε μια δραστηριότητα σαν πάρεργο, κάνοντας ένα πείραμα καθώς η βασική σας εργασία, δεν σας ευχαριστεί όπως πριν.

Τέλος, προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή από σχόλια των άλλων, αποφύγετε την εκδοχή να εξαπατηθείτε από επιτήδειους και φροντίστε ένα μυστικό σας να μην αποκαλυφθεί απροσδόκητα.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

Οι ανθρώπινες σχέσεις που σας αφορούν, πραγματώνονται με την επικοινωνία. Ίσως ήρθε η εποχή να συζητήσετε με τους δικούς σας ανθρώπους για αυτά που σας βασανίζουν και να μην αποφεύγετε να ακούτε τη γνώμη τους για πράγματα που εσείς έχετε παγιωμένες ιδέες. Αν δεν προχωρήσετε σε μια ανανέωση που θα στερεώσει μια σχέση σε καλύτερες βάσεις, είναι πιθανό να βρεθείτε στο τέλος ενός δεσμού, που σημαίνει αρκετά για εσάς ακόμα.

Όσοι παραμένετε μόνοι, αποκαταστήστε τη σχέση με τον εαυτό σας, αλλά αποφύγετε να επιδιώξετε κάτι αισθηματικό, αν δεν πληροί τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε, γιατί θα οδηγηθείτε σε νέες απογοητεύσεις.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς παρέα με τον Ποσειδώνα θα στηρίξει τα οικονομικά σας, αλλά κατά περιόδους θα σας δοκιμάσει με αρκετές δυσκολίες οικονομικής και ψυχολογικής φύσεως. Ο Δίας στον Ταύρο, τους πρώτους μήνες θα βοηθήσει την οικογενειακή σας υπόσταση και από τον Ιούνιο, περνώντας στους Διδύμους, θα αυξήσει τις δημιουργικές σας δραστηριότητες.

Οργανώστε σωστά οτιδήποτε αφορά στον επαγγελματικό τομέα και εν γένει, οτιδήποτε αφορά στην καριέρα σας, οι νεότεροι. Αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα και μην κάνετε σχέδια, ή όνειρα τα οποία, το γενικότερο κλίμα, δεν βοηθά στην πραγματοποίησή τους. Βρείτε το χρόνο να ξεκουράζεστε και να ψυχαγωγείστε!

Το 2024 είναι έντονη και νευρική χρονιά. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία, αλλά και τις επιδόσεις σας. Μην ταλαιπωρείτε το νευρικό σας σύστημα, μην επιμένετε να αλλάξετε πράγματα μη αναστρέψιμα και μη γίνεστε θύμα συναισθηματικής, ή οικονομικής εκμετάλλευσης. Σε ότι αφορά στην οικογένεια και το στενό περιβάλλον η συνεχιζόμενη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει μερικούς τριγμούς και αιφνίδια περιστατικά κατά περιόδους. Όταν συμβαίνουν παραμείνετε ψύχραιμοι και αφήστε το χρόνο να καταλαγιάσει την ένταση, ή να δείξει περισσότερες αλήθειες.

Η χρονιά αυτή αποτελεί τον προθάλαμο μιας νέας εποχής που μέσα από συμπτώσεις, γνωριμίες, αναπάντεχα περιστατικά, αλλά και προτάσεις, σας βοηθά να προσαρμοστείτε σε μια νέα εποχή, τόσο για σας, όσο και για τον κόσμο όλο. Συνειδητοποιήστε πλέον, ότι το αύριο δεν θα έχει καμία σχέση με το χτες!

Ιχθύς

Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας.

Ο Κρόνος στη διέλευσή του από το ζώδιό σας, σε συνεργασία με τον εκεί ευρισκόμενο Ποσειδώνα θα σας δοκιμάσει με αρκετές δυσκολίες πρακτικής και ψυχολογικής φύσεως. Ο Δίας όμως στον Ταύρο και μετά στους Διδύμους θα σας δώσει τις ευκαιρίες να κινηθείτε, να προβληθείτε στο περιβάλλον σας και να βρείτε τις κατάλληλες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας από εδώ και πέρα.

Πολλοί, αμφισβητείτε αδικαιολόγητα την αξία και τα επιτεύγματά σας. Θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, γιατί, παρόλες τις αντιξοότητες, η προηγούμενη χρονιά ήταν γόνιμη και δημιουργική.

Το 2024 θα το χαρακτήριζα χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν πολύ, όπως και τα αισθηματικά σας. Το πέρασμα του Άρη από το ζώδιό σας την ΄Άνοιξη είναι αρκετά επικίνδυνο. Την περίοδο εκείνη, ο γάμος, ή μια σχέση σας μπορεί να τιναχτούν στον αέρα. Σκεφτείτε όμως στωικά, αν γίνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως δεν άξιζε και πολύ τον κόπο και αργά ή γρήγορα θα είχε την ίδια κατάληξη. Αντίθετα, το Φθινόπωρο υπάρχει και η αισιόδοξη εκδοχή. Δηλαδή μια νέα σχέση να εδραιωθεί σε σωστές βάσεις και ένα χρόνο αργότερα να ανθίσει με περισσότερη δύναμη και ζωντάνια.

Οικονομικά υπάρχουν ακόμα σοβαρές δυσκολίες. Αναμφίβολα σας επηρεάζει το γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Ιδιαίτερα τους πέντε πρώτους μήνες της χρονιάς αυτής. Καλό είναι να περιορίσετε έξοδα και να αποτινάξετε πλασματικές ανάγκες που καταβροχθίζουν τα χρήματά σας. Όσον αφορά όμως για το κόστος των οικογενειακών ευθυνών δεν θα μπορέσετε να το αποφύγετε.

Για πολλούς από εσάς, η χρονιά, μέσα από τις δυσκολίες και την μαχητικότητα που σας καλεί να αναπτύξετε, αποτελεί προθάλαμο μιας νέας εποχής για την καριέρα σας, ή ευαγγελίζεται μια καριέρα για εσάς. Σ αυτή την περίπτωση θα οδηγηθείτε σωστά από το ένστικτό σας, ενώ οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα την βάλετε βασική προτεραιότητα φροντίδας και απασχόλησης σε όλο το μήκος αυτού, του σημαντικού για εσάς χρονικού κύκλου.

Το 2024 αλλάζει ο τρόπος ζωής σας. Μια σχέση μπορεί να ανανεωθεί από ένα γεγονός, μια εμπλοκή σε δίλημμα θα σας ταλαιπωρήσει χωρίς λόγο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση μέσα σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε περισσότερο επιδέξια ό, τι θα φέρουν τα επόμενα χρόνια, τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά.

Πηγή: oroskopos.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.