Connect with us

Ζώδια

19 Ιανουαρίου 2024 15:31

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 22/01/2024 ως 28/01/2024 για όλα τα ζώδια

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 22/01/2024 ως 28/01/2024. Επιδιώκοντας τη σταθεροποίηση.

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 22-28 Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια από την Χριστίνα Στεργίου.

Η εβδομάδα από τις 22 μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου δεν είναι και τόσο πολλά υποσχόμενη για την πλειοψηφία των ζωδίων. Το θετικό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που μας υπενθυμίζει ότι οι σχέσεις για να μακροημερεύσουν χρειάζονται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το αρνητικό είναι ότι η υπερβολική σοβαρότητα συχνά προκαλεί συναισθηματική αποστασιοποίηση και μειώνει την ικανοποίηση σε αισθηματικό και σεξουαλικό επίπεδο.

Το μεγάλο μακελειό ξεκινάει μεσοβδόμαδα όπου την Πέμπτη στις 25 Ιανουαρίου ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα και έτσι οι Αιγόκεροι, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες και πληγώνονται. Την αμέσως επόμενη ημέρα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Χείρωνα, συνεπώς δεν μπαίνει φρένο σε αυτή τη συμπεριφορά από την παραπάνω ζωδιακή ομάδα και εξακολουθεί να πληγώνει και να πληγώνεται από τους άλλους ως και το Σάββατο με το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τους Σεληνιακούς Δεσμούς.

Οι Παρθένοι, από την άλλη έχουν εντάσεις στα ερωτικά, όπως παράλληλα έχουν τη δυνατότητα για ερωτικές κουβεντούλες και πολύ παθιασμένες στιγμές. Το Σαββατοκύριακο λούζονται από υπεραισιοδοξία οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου εξαιτίας του τετραγώνου μεταξύ Ηλίου και Δία. Είναι γεγονός ότι υπερβάλλουν στον τρόπο που εκφράζονται κάνοντας τις διαπροσωπικές τους σχέσεις να μοιάζουν με σαπουνόπερα.

Τέλος, ο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου, όπως και το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα βοηθήσει τους Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους, Ιχθείς και Σκορπιούς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Οι δυνατότητες που προσφέρουν αυτές οι όψεις αφορούν νέες επαφές, καλή επικοινωνία, ενώ μπορεί να δεχθούν ευχάριστα μηνύματα και νέα από σημαντικά άτομα για εκείνους.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι σας επιφυλάσσει η τρέχουσα εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιό σας. Συνιστάται, επίσης, να διαβάσετε και την πρόβλεψη του ωροσκόπου σας.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ αυτή την εβδομάδα πρόσεξε οπωσδήποτε τα λόγια που ανταλλάζεις με τους άλλους. Λες και ακούς σκληρές κουβέντες, οπότε ο μόνος τρόπος για να προστατευτείς είναι να μην παίρνεις προσωπικά όσα σου λένε και να φροντίσεις να γλυκάνεις το λόγο σου. Στο φλερτ έχεις μια ωμή προσέγγιση, οπότε αυτό αποτρέπει κάθε επιτυχία για εσένα.

Σε αρκετές περιπτώσεις γίνεσαι ειρωνικός και επικριτικός. Το σαββατοκύριακο τα πράγματα γίνονται ελαφρώς πιο θετικά για σένα, όπου μέσα από κάποιες δύσκολες καταστάσεις αποφασίζεις να αλλάξεις τροπάριο

Ταύρος

Ταύρε μου η συγκεκριμένη εβδομάδα σου φέρει κάποιες μικρές εξελίξεις στον έρωτα. Είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία σου είναι υπέρμετρη και σε αρκετές περιπτώσεις θα υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου λέγοντας μια κουβέντα παραπάνω στον ανθρώπου που είναι πολύ σημαντικός για εσένα.

Η προσέγγισή σου είναι υπερβολική έως και δραματική στον έρωτα. Έτσι, κάνεις την υφιστάμενη σχέση σου να μοιάζει με σαπουνόπερα δημιουργώντας προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Το Σαββατοκύριακο κλείνει καλύτερα χαρίζοντας σου τη δυνατότητα να έχεις θετικές εξελίξεις με καλές προοπτικές.

Δίδυμοι

Αγαπημένε Δίδυμε η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει με πάρα πολύ δυνατή λίμπιντο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες στα ερωτικά σου, όμως η δική σου υπέρμετρη αισιοδοξία δεν σου επιτρέπει να τις διαχειριστείς σωστά.

Η αυτοπεποίθηση σου εναλλάσσεται συνεχώς καθόλη τη διάρκεια αυτού του διαστήματος από πολύ χαμηλή σε πάρα πολύ υψηλή. Αυτό κουράζει και σένα και τους άλλους, δημιουργώντας εμπόδια στον έρωτα. Δεν εκφράζεις με ήπιο τρόπο την αγάπη σου, ενώ οι ανασφάλειές σου απομακρύνουν το φλερτ.

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι από τους πιο τυχερούς της συγκεκριμένης εβδομάδας, γιατί η είσοδος της Αφροδίτης στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Αιγόκερω, σε βοηθά να γίνεις πιο γοητευτικός και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.

Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να δουλέψεις με την ψυχολογία σου προκειμένου να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Ο ερωτισμός σου είναι αρκετά αυξημένος, αλλά παράλληλα συναντάς ένα σωρό εμπόδια στα αισθηματικά, λόγω των δικών σου συναισθηματικών εξάρσεων. Εφόσον τις χαλιναγωγήσεις θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Αγαπημένε Λέοντα έρχεται μια εβδομάδα ‘δράμα’ για εσένα, με όλη τη σημασία της λέξεως. Εκφράζεσαι με υπερβολή, ενώ συνάμα κάνεις παράτολμες κινήσεις στα αισθηματικά σου. Θα χρειαστεί να φερθείς υπεύθυνα εφόσον είσαι δεσμευμένος και να μην ενδώσεις στους πειρασμούς που θα προκύψουν μέσα σε αυτό το διάστημα.

Τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον είναι ένα τεράστιο ενδεχόμενο και καλό θα είναι να επιφέρεις την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών και των προσωπικών σου. Διαφορετικά ο ένας τομέας θα έχει αρνητική επίδραση στον άλλον.

Παρθένος

Παρθένε, έρχεται ένα πάρα πολύ θετικό διάστημα αφού η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει θέματα ερωτικών, ανανεώνοντας το δεσμό σου ή δημιουργώντας συναντήσεις με έναν νέο έρωτα. Θα πιάσεις τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος να σκέφτεται μήπως δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Βέβαια, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο θα χρειαστεί λίγη παραπάνω προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με το άλλο σου μισό, καθώς και γενικότερα τον τρόπο που προσεγγίζεις τον αισθηματικό σου στόχο. Εκτιμώνται κάποιες παρεξηγήσεις ή αποστασιοποιήσεις σε αυτή την περίπτωση, οι οποίες στο τέλος θα είναι επιλύσιμες.

Ζυγός

Ζυγέ, η προσωπική σου ζωή και γενικότερα γίνεται ολοένα και πιο ευνοϊκή. Αν ζεις μαζί με τον έρωτα σου τότε επικρατεί ένα κλίμα ενότητας και κατανόησης μέσα στην οικία. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο θα χρειαστεί να δώσεις τεράστια σημασία στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, διαφορετικά θα παρατηρηθούν αποστασιοποιήσεις.

Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε ένταση προκύψει θα καταφέρεις να την ξεπεράσεις. Το Σαββατοκύριακο για σένα κλείνει αρκετά θετικά και ο ερωτισμός σου χτυπάει κόκκινο. Να θυμάσαι ότι κατά τα τέλη της εβδομάδας θα έχεις μια τάση να υπερβάλλεις στα αισθηματικά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η εβδομάδα που έρχεται σε ενθαρρύνει να το ρίξεις στο φλερτ. Ο τρόπος που επικοινωνείς έχει τον ακαταμάχητο συνδυασμό του ρομαντισμού με τη σοβαρότητα, χάρη στην Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Βέβαια μέσα σε αυτό το διάστημα θα παρατηρήσεις στιγμές κατά τις οποίες θα υπάρξουν εντάσεις και υπερβολές.

Το δράμα είναι μέρος της τρέχουσας περιόδου. Ζεις το συναίσθημα στο έπακρο και το εκφράζεις αντίστοιχα. Αυτό σε βοηθά να ανανεωθείς, όμως πρόσεχε μην το παρακάνεις και αποθαρρύνεις συναισθηματικά τον άνθρωπο που έχεις ή θέλεις να βάλεις στη ζωή σου

Τοξότης

Αγαπημένε Τοξότη, η τρέχουσα εβδομάδα εκτοξεύει στα ουράνια την αυτοπεποίθησή σου και αυτό σου προσθέτει περισσότερη γοητεία. Αυτή με την σειρά της αυξάνει τις ερωτικές σου κατακτήσεις, ενώ σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε δεσμό τον διαχειρίζεσαι πολύ πιο έξυπνα και αποτελεσματικά.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο το τρέχον διάστημα σε καλεί να γίνεις λίγο πιο προσεκτικός στον τρόπο που προσεγγίζεις το φλερτ και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες και μπορεί να παρατηρηθεί αποστασιοποίηση. Πάντως, αυτές τις μέρες έχεις τη δυνατότητα σημαντικών επαφών.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το διάστημα αυτό είσαι πάρα πολύ ευνοημένος, ακριβώς επειδή η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, είναι στο δικό σου ζώδιο. Έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις και την ψυχολογία και την εμφάνισή σου. Ελκύεις μελλοντικούς συντρόφους αβίαστα και οι επιλογές σου είναι πολυάριθμες.

Για εσένα που βρίσκεσαι σε έναν δεσμό η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τον εξυγιάνεις και να απολαύσεις όλα τα καλά που σου προσφέρει. Εσύ που ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς, στα αισθηματικά, καθώς και τι σου λένε. Υπάρχει μια τάση οι παρερμηνεύσεων και παρεξηγήσεων.

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτό το διάστημα σου προσφέρει δυνατότητες εξελίξεων στα αισθηματικά, όμως μέσα από αρκετή υπερβολή και δράμα. Είναι αλήθεια ότι αυτή η περίοδος σε βρίσκει αισιόδοξο, αλλά τείνεις να ρισκάρεις και να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου.

Απόφυγε να ενδώσεις σε εξωτερικούς πειρασμούς κι επικεντρώσου σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε κάνει λίγο πιο μυστικοπαθή στον έρωτα. Πέρα από αυτό, δεν αποκλείεται να επιθυμήσεις να επιδιώξεις και κάποια επανασύνδεση ή κρυφή συνάντηση.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ η τρέχουσα εβδομάδα, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr σου χαρίζει κάποιες δυνατότητες κοινωνικοποίησης και γνωριμιών. Μαζί με όλα αυτά τα γεγονότα δεν αποκλείεται μια φιλία να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Χάρη στην είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Αιγόκερω οι νέες επαφές που κάνεις στα αισθηματικά σου είναι πολλά υποσχόμενες.

Η συμβουλή του τρέχοντος διαστήματος για εσένα είναι να αποφύγεις να υπερβάλλεις κατά την ερωτική σου προσέγγιση προς τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Εκτιμώνται στιγμές που θα εκφραστείς λίγο ‘ωμά’.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.