Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 15/01/2024 ως 21/01/2024 για όλα τα ζώδια

Published

on

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 15/01/2024 ως 21/01/2024. Η ανάγκη μας για ελευθερία είναι τονισμένη, συνεπώς οι επιλογές μας στον έρωτα είναι οι αντίστοιχες.

Advertisement

Οι προτεραιότητές μας μεταβάλλονται ακριβώς επειδή η μετάθεση του Ηλίου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου μας κάνουν πιο ανεξάρτητους. Η ανάγκη μας για ελευθερία είναι τονισμένη, συνεπώς οι επιλογές μας στον έρωτα είναι οι αντίστοιχες. Η Δευτέρα 15 Ιανουαρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού βοηθά τους Τοξότες, τους Κριούς, τους Λέοντες, τους Ζυγούς και τους Διδύμους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου να έχουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά.

Σημαντικό είναι και το κομμάτι του Ηλίου που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και θα δώσει την ευκαιρία στους Αιγόκερους, τους Καρκίνους, τους Ιχθείς και τους Παρθένους να εκφράσουν τα αισθήματά τους, να γίνουν πιο συναισθηματικοί, και να ζήσουν ρομαντικές στιγμές. Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου κάνει δώρο τη δυνατότητα καινούριων γνωριμιών με δυναμικές προοπτικές στους Αιγόκερους, τους Καρκίνους, τους Παρθένους και τους Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Την αμέσως επόμενη ημέρα στις 19 Ιανουαρίου το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία χαρίζει γνωριμίες ή τη δυνατότητα μιας καινούργιας σχέσης, καθώς και τη γενικότερη ενδυνάμωση της αισιοδοξίας των Αιγόκερων, των Καρκίνων, των Ταύρων, των Σκορπιών και των Παρθένων του 1ου δεκαημέρου. Μαζί, ολοκληρώνεται και το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα φέροντας αντιμέτωπους τους Τοξότες, τους Διδύμους, τους Παρθένους και τους Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου με κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι σας επιφυλάσσει η ερχόμενη εβδομάδα ανάλογα με το ζώδιο σας. Σημαντικό είναι να διαβάζετε και εκείνο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα στρέψου προς τις γνωριμίες που ήδη έχεις, τις παρέες και τις φιλίες σου, αν είσαι ελεύθερος και αναζητάς τον έρωτα. Τα αισθηματικά σου θα σημειώσουν εξελίξεις μέσα από αυτούς τους τομείς. Είτε κάποιο τρίτο πρόσωπο μεσολαβεί για να γνωρίσεις έναν καινούργιο έρωτα, είτε ξεκινάς να ασχολείσαι με ομαδικές δραστηριότητες και να γίνεσαι μέλος κάποιων συλλόγων όπου μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας πρόκειται να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις χάρη στο τρίγωνο Αφροδίτης και Βόρειου Δεσμού που σου χαρίζει καρμικές γνωριμίες, ή την ανάπτυξη οικειότητας μέσα στην σχέση που έχεις.

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε, η συγκεκριμένη η εβδομάδα σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα καριέρας και κοινωνικής ανόδου. Μέσα από όλο αυτό θα προκύψουν και θετικά γεγονότα στα ερωτικά σου. Ο κόσμος σιγά – σιγά παρατηρεί ότι επιτυγχάνεις και κατά συνέπεια ανεβαίνει η δημοτικότητα και οι κατακτήσεις σου.

Δεν αποκλείονται τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, όμως θα χρειαστεί να ελέγξεις κάποιες εμμονές που θα σου γεννηθούν μέσα από τον έρωτα, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Η Παρασκευή 19 Ιανουαρίου για εσένα με το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία είναι η πιο θετική ημέρα της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Αγαπημένε Δίδυμε ξεκινάει μια περίοδος ριζικών αλλαγών στον τρόπο που σκέφτεσαι, καθώς και τη γενικότερη ιδεολογία που υποστηρίζεις. Η ανάγκη σου για ερωτικές περιπέτειες και πειραματισμό σε κινητοποιεί ώστε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που δεν έχουν πολλά κοινά μαζί σου.

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας έχεις τη δυνατότητα πολύ σημαντικών γνωριμιών και κομβικών εξελίξεων στα αισθηματικά σου. Η αλήθεια είναι ότι σε εξιτάρει πολύ η επικοινωνία με ανθρώπους που έχουν λίγα κοινά μαζί σου. Το αρνητικό είναι ότι μακροπρόθεσμα θα χρειαστεί άριστη διαχείριση ώστε να αποφευχθούν οι ρήξεις στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά το’χεις!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, δεν έχεις ξαναδεί τη λίμπιντό σου τόσο ανεβασμένη όσο θα είναι αυτή την εβδομάδα! Γίνεσαι πάρα πολύ ερωτικός με αποτέλεσμα να εκπέμπεις έντονο μυστήριο και σεξουαλικότητα προς τα έξω. Αυτό θα σε κάνει πάρα πολύ γοητευτικό και θα αυξήσει τις αισθηματικές σου κατακτήσεις.

Ανεξαρτήτως δεκαημέρου η εβδομάδα σου προσφέρει θετικές εξελίξεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Αντίστοιχα, η μυστηριώδης ενέργεια που βγάζεις στους άλλους είναι η αιτία που κατακτάς όποιον στόχο έχεις ‘βάλει στο μάτι’ με ευκολία.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα ετοιμάσου να ζήσεις μια άκρως παθιασμένη και ερωτική εβδομάδα. Πρόσεξε όμως, γιατί τείνεις να γίνεσαι λιγάκι χειριστικός με τους σημαντικούς ανθρώπους από τον περίγυρό σου. Ο κυβερνήτης σου, Ήλιος, πλέον κάνει παρεούλα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Αυτό για εσένα σημαίνει ότι σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις τον δεσμό που διατηρείς. Εναλλακτικά εφόσον είσαι ελεύθερος επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος σου εμπνέει εμπιστοσύνη και θα μπορούσε στο μέλλον να γίνει σύζυγος ή γονέας των παιδιών σου. H καλύτερη ημέρα για εσένα είναι η Δευτέρα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι αρκετά πολυάσχολη για εσένα επιτρέποντας λίγο χρόνο για τα αισθηματικά σου. Συνειδητοποιείς πόσο πολλά έχεις να κάνεις και σου μοιάζει βουνό. Από την Τρίτη και μετά θα ήταν καλή ιδέα να αναζητήσεις βοήθεια στην αποπεράτωση των υποχρεώσεών σου από άλλους.

Μέσα από αυτό θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με άλλα πρόσωπα και να κάνεις νέες επαφές. Παράλληλα, τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον είναι ένα τεράστιο ενδεχόμενο. Η Παρασκευή σε καλεί να προσέξεις τα λεγόμενά σου διαφορετικά θα υπάρξουν αποστασιοποιήσεις παρεξηγήσεις ή ρήξεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου από εδώ και στο εξής ξεκινάει μια απίστευτα ερωτική και παθιασμένη περίοδος για εσένα. Η είσοδος του Ηλίου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, που είναι πάρα πολύ φιλικό προς το δικό σου, πρόκειται να ενεργοποιήσει σημαντικά γεγονότα στα ερωτικά σου.

Μάλιστα, αυτές οι νέες εξελίξεις θα είναι πολλά υποσχόμενες. Ο τρόπος επικοινωνίας σου γίνεται λίγο πιο μυστηριώδης, αλλά το θετικό είναι ότι αυτό το μυστήριο που εκπέμπεις σε τρίτους σε κάνει πιο ποθητό. Ήδη από την αρχή της εβδομάδας έχεις απίστευτες προοπτικές νέων γνωριμιών ή σταθεροποίησης της υπάρχουσας σχέσης σου.

Σκορπιός

Advertisement

Αγαπητέ Σκορπιέ έρχεται μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα και για εσένα, όμως η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν είσαι προσκολλημένος σε κάποιες παρελθοντικές εμπειρίες και μοτίβα που πρέπει να επιλύσεις. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ηλίου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου σου επισημαίνει ότι κάποια πράγματα στο σπίτι και την οικογένεια πρέπει να μεταβληθούν προκειμένου να απελευθερωθεί ο ερωτισμός σου.

Από την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου και έπειτα, η εβδομάδα σου προσφέρει όμορφες εμπειρίες, γνωριμίες και φλερτ αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις κάποιον δεσμό, τότε σκέφτεσαι να συζήσετε.

Τοξότης

Τοξότη μου, αυτό το διάστημα γίνεσαι πολύ πιο καχύποπτος. Σε κάποιες περιπτώσεις θα πιάσεις τον εαυτό σου να μην πιστεύει πράγματα ακόμη και όταν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίστοιχα, θα δεις ότι οι άνθρωποι από τον περίγυρό σου παραπονιούνται, διότι προσπαθείς ασυνείδητα να τους ελέγξεις.

Βέβαια, η εβδομάδα σου χαρίζει πάρα πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές, με φλερτ, νέες επαφές, οι πάρα πολύ παθιασμένες στιγμές στο κρεβάτι με το ταίρι σου. Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσεις θα τα παρερμηνεύσεις με αποτέλεσμα να υπάρξουν αποστασιοποιήσεις στον έρωτα.

Αιγόκερως

Αγαπημένε Αιγόκερε αυτό το διάστημα είναι η έναρξη της ‘ψυχοθεραπείας σου’. Μαθαίνεις ένα σωρό πράγματα για τον εαυτό σου και αλλάζει ολιστικά η γνώμη που είχες για εσένα. Η αυτοεκτίμησή σου είναι μια πάνω μια κάτω με αποτέλεσμα να προκαλεί εμπόδια στα ερωτικά σου.

Από την άλλη, τονώνεται ο ερωτισμός σου και είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις απόλυτα το ταίρι σου στο κρεβάτι. Η ερχόμενη εβδομάδα σου χαρίζει τη δυνατότητα νέων αισθηματικών γνωριμιών, καθώς και την εξυγίανση του δεσμού σου, εφόσον υπάρχει.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μέσα από κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις, αρχίζεις και το παίρνεις απόφαση να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος και να δουλέψεις περισσότερο με την ψυχολογία σου. Στον έρωτα παρουσιάζονται αρκετές θετικές εξελίξεις, λόγω της δικής σου κοινωνικοποίησης. Επικοινωνείς και γνωρίζεις νέους ανθρώπους αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποκτήσεις έναν καινούριο έρωτα με προοπτικές μακροημέρευσης.

Αντίστοιχα, εσύ που βρίσκεσαι σε έναν δεσμό σιγά – σιγά ξεκινάς να σκέφτεσαι αν είναι ‘ο ένας’. Τέλος, έχε κατά νου ότι μέσα σε αυτό το διάστημα, εμμέσως, θα μπεις στη διαδικασία να ελέγξεις ή χειραγωγήσεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν περισσότερο, άθελά σου.

Ιχθύς

Αγαπημένε Ιχθύ, η συγκεκριμένη εβδομάδα για σένα μπορεί να φέρει αρκετή κοινωνικοποίηση και γνωριμίες, όμως μέσα στο παιχνίδι είναι και οι παρεξηγήσεις. Ο τρόπος σκέψης σου είναι αρκετά ρομαντικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και των υπολοίπων.

Advertisement

Τείνεις να εξιδανικεύεις τις προθέσεις των άλλων με αποτέλεσμα ναι είσαι πιο επιρρεπής στις απογοητεύσεις, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr ιδίως κατά την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, όπου κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Εκείνη την ημέρα απόφυγε τις σημαντικές κινήσεις στα αισθηματικά σου και δώσε παραπάνω σημασία στις πράξεις των άλλων παρά τα λεγόμενά τους.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.