Connect with us

Ζώδια

22 Ιανουαρίου 2024 18:01

«Βρέχει» χρήμα για 5 ζώδια: Όλα τούμπα με την Πανσέληνο στον Λέοντα – Επιτέλους, θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Καλά νέα για πέντε ζώδια, αφού αυτή η εβδομάδα φαίνεται να τους ανήκει και να έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Ευχάριστα νέα για 5 ζώδια με την Πανσέληνο στον Λέοντα

Η ενέργεια αυτή την εβδομάδα, μεταξύ 22 – 28 Ιανουαρίου 2024, είναι ζωντανή και όμορφη. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη περνά στον Αιγόκερω στις 23 Ιανουαρίου. Έτσι, αν ξαφνικά γίνετε πιο προσανατολισμένες στο μέλλον και αποστρέφεστε τις ασήμαντες περιπέτειες στον έρωτα και τις σχέσεις, αυτός είναι ο λόγος. Οι περισσότεροι θα βιώσουν, επίσης, μια άνοδο στην καριέρα τους, επειδή η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την τύχη και τις διεκδικήσεις.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 25 Ιανουαρίου θα φέρει, επίσης, περισσότερη δύναμη. Αναμείνατε, λοιπόν, θορυβώδη πάρτι και συμπεριφορές που ξεπερνούν τα όρια. Το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί άλλη μια μεγάλη αστρολογική αλλαγή – ο ανάδρομος Ουρανός θα περάσει τελικά σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 27 Ιανουαρίου. Έτσι, αν το Σαββατοκύριακο και οι επόμενες εβδομάδες μοιάζουν εντελώς διαφορετικές από όσα γνωρίζατε, τώρα ξέρετε γιατί.

Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από τις παραπάνω πλανητικές κινήσεις

Κριός

Ο έρωτας είναι στον αέρα αυτή την εβδομάδα για εσάς. Εφόσον εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους που θα σας οδηγήσουν στην αδελφή ψυχή σας ή μπορεί να συναντήσετε την ίδια την αδελφή ψυχή σας.

Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα σας φέρει νέες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες. Θα πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να τις εκμεταλλευτείτε.

Καρκίνος

Εμπιστευτείτε τους φίλους σας αυτή την εβδομάδα, αν εργάζεστε μαζί σε ένα project, χωρίς, όμως, να βασίζεστε πάνω τους για όλα. Ένα μείγμα δική σας και ομαδικής εργασίας θα οδηγήσει στα καλύτερα αποτελέσματα. Όλα εξαρτώνται αυτή την εβδομάδα από το αν θα βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις προσδοκίες σας και τους άλλους. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο συναρπαστικό με ευκαιρίες για συζητήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Αφήστε την κοινωνική σας πλευρά να φανεί και να εντυπωσιάσει.

Λέων

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συνεχίστε την καλή δουλειά, γιατί οι κοσμικές δυνάμεις σπεύδουν να κάνουν το δικό σας θέλημα αυτή την εβδομάδα. Όσο παραμένετε δεκτικοί, θα συνεχίσετε να αισθάνεστε ευλογημένες και να εκπλήσσεστε ευχάριστα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας μπορεί να είναι λίγο βαρετό, αλλά αν περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και εμπλακείτε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους, θα ανακαλύψετε πως δεν είναι όλα όπως τα βλέπετε.

Σκορπιός

Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας έχει μια γλυκιά αίσθηση για εσάς. Πριν μπορέσετε να καρπωθείτε τις ευλογίες που σας περιμένουν, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι δουλειές και οι ευθύνες σας έχουν τακτοποιηθεί. Από αυτή την άποψη, μείνετε πιο συγκεντρωμένες και εσωστρεφείς το πρώτο μισό της εβδομάδας, για να τα καταφέρετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας υπόσχεται να είναι γεμάτο με κρυφές εκπλήξεις και ίσως και ένα αυθόρμητο ταξίδι. Έτσι, αν νιώσετε την ανάγκη κλείστε τα εισιτήρια για την εξόρμησή σας.

Αιγόκερως

Προσοχή στις εργασίες και τις υποχρεώσεις ζητά αυτή η εβδομάδα. Παραμείνετε ψύχραιμες και μην ενοχλείστε υπερβολικά από το τι κάνουν οι άλλοι. Οι κοσμικές δυνάμεις είναι με το μέρος σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα μείνετε πίσω. Δεν θα το κάνετε. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας υπόσχεται να είναι πιο χαλαρό και ξεκούραστο για εσάς. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να εμβαθύνετε στις σκέψεις σας και να απολαύσετε ένα selfcare. Το αξίζετε.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.