Connect with us

Ζώδια

7 Ιανουαρίου 2023 21:15

«Βόμβα» Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει κλάματα σε Ζυγούς, Αιγόκερους και άλλα 2 ζώδια

Ένα Φεγγάρι που χτυπάει κατευθείαν στην καρδιά, στις ευαισθησίες μας, μέρες που θα γίνουμε μελοδραματικοί, έχει πολύ κλάμα να ρίξει η κυρία!

Ο Καρκίνος ως ζώδιο είναι μια ευαίσθητη ψυχή, που πολλές φορές φαντάζεται πράγματα και θάματα που δε στέκουν! Αφήνει τα συναισθήματά του να τον παρασύρουν σε έναν κόσμο καθόλου αληθινό, αναλόγως με τα ερεθίσματα που λαμβάνει καθημερινά, με συνέπεια να μεταμορφώνεται σε μια ενοχλητική ύπαρξη μιας που είναι ο γκρινιάρης της παρέας! Συναισθηματικές μεταπτώσεις, που άλλοτε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα και άλλοτε σε φανταστικά! Καλό παιδί, με μυστήριες ευαισθησίες!
Έχοντας Πανσέληνο σε ένα τέτοιο ζώδιο, θα νιώσουμε τέτοια συναισθήματα, έστω για λίγες ημέρες! Ήδη συμβαίνει, γιατί το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά είναι η πιο μεγάλη αλήθεια από όλες! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, στα κόκκινα, βράζει το αίμα σας, είστε σε αναμμένα κάρβουνα, δε σηκώνετε πολλά-πολλά! Στα νύχια λοιπόν, γιατί η διαίσθησή σας, σας χτυπά καμπανάκι μέρες τώρα και το κακό συνεχίζεται! Μέχρι τις 10/01 όλη αυτή η αναμπουμπούλα!
Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, είναι μια νότα αισιοδοξίας, μιας που βοηθά σε νέες παράξενες ιδέες, σε λύσεις που ίσως και να είναι λίγο ανορθόδοξες, το αποτέλεσμα μετράει. Η ενέργεια που εκπέμπει ο Ουρανός, ή το μήνυμα που μας δίνει, είναι πως οτιδήποτε και αν συμβαίνει τον καιρό αυτό, δε το βάζουμε κάτω με τίποτα! Διατηρεί τον ενθουσιασμό στα επίπεδα που πρέπει! Και επειδή ένα νόμισμα έχει δυο όψεις, έτσι και ο Ουρανός, εκεί που φέρνει απρόβλεπτες χαρές, φέρνει και απρόβλεπτες λύπες!
Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, είναι σκέτο χτικιό! Όχι μόνο φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και μαντάτα παραπλανητικά, αλλά προκαλεί κακό χαμό σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Και επειδή ταιριάζει με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, ας υποθέσουμε πως «ενώθηκαν» οι μαγικές επιρροές του σύμπαντος, μπορεί τις μέρες αυτές, να κλαπούν αρχεία, δεδομένα, ακόμα και χρήματα, ακόμα και από τις πιο safe κρυψώνες!
Ας έχουμε τα μάτια μας χίλια δεκατέσσερα, ας είμαστε καχύποπτοι πολύ, ας υψώσουμε τα τείχη προστασίας, ας γίνουμε για λίγο οι φύλακες του εαυτού μας και των κεκτημένων μας, γιατί το σύμπαν είναι πονηρό! Οπότε, εμείς ας είμαστε πιο πονηροί!φιλάκια..

Κριός 

Ευτυχώς που έπεσε αργία και θα λείψετε από τη δουλειά σας, πάνω στα ντουζένια της Πανσέληνου. Μπορεί ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, να σας έχει ξεσηκώσει με ιδέες φοβερές και τρομερές, όμως ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω σα να βάζει εμπόδια, τύπου τι είναι αυτά που λέτε, πώς θα γίνουν πραγματικότητα, ποιος ψάχνεται τώρα για κάτι το διαφορετικό! Συνεπώς το Φεγγάρι τις μέρες αυτές, από σήμερα και μέχρι τουλάχιστον τις 10/01, σας φουντώνει συναισθηματικά, γίνεστε υπέρ ευαίσθητοι, παίρνετε πολλά πράγματα κατάκαρδα και φυσικά με μουτράκια ξυπνάτε, με μουτράκια κοιμάστε! Αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις, τις εξηγήσεις επίσης και ότι και αν σας λένε, μπενάκης – βγενάκης! Μη τσακώνεστε, τσάμπα η σύγχυση!
Ταύρος 
Ταυράκια μου, η Πανσέληνος αυτή σας θέλει κάθε μέρα έξω, βόλτα με διαφορετικές παρέες! Εσείς δε γκρινιάζατε για τις μοναξιές σας; Ε λοιπόν, ξεχάστε τον καναπέ και τις ξάπλες, μέχρι και τις 10/01 έχει πολύ σουρτούκεμα στο μενού της καθημερινότητάς σας! Ο ανάδρομος Ουρανός από το ζώδιό σας, καλά κρατεί, συνεπώς να προσμένετε απρόβλεπτες εκρήξεις, παίζει να σηκώσετε και τα μανίκια, το Φεγγάρι θέλει πολύ να ρίξετε μια Ταυρίσια μάχη! Ας είναι λοιπόν οι συζητήσεις σας περί ανέμων και υδάτων, αφήστε να πέσει και κάτι κάτω, ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, προκαλεί διάφορα παρατράγουδα, έτσι για το σασπένς! Το Φεγγάρι ίσως να φωτίσει ένα μονοπάτι πολύ διαφορετικό. Αεροδρόμιο; Λιμάνι; Τρένο μήπως..;;;
Δίδυμος
Η πρώτη Πανσέληνος του έτους, είναι άκρως μυστήρια για εσάς, μιας που σας ξεσηκώνει για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα! Εννοείται πως τις μέρες αυτές θα πρέπει να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να εκφράζετε τις ιδέες σας, γιατί όλο και κάποια ψυχή θα ενθουσιαστεί με την παρουσία σας! Με μέτρο βέβαια, γιατί ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, ίσως και να βάλει τις λάθος λέξεις στο στόμα σας, ίσως και να σας χαλάσει ακόμα και το αμάξι. Και με ταξί μπορείτε να πάτε στα ραντεβού σας! Μέχρι και τις 10/01 οι μαγικές επιρροές του Φεγγαριού, φέρνουν στο διάβα σας μια ύπαρξη που έχει τα μαγικά χαρίσματα για να σας «αναστήσει»! Να θυμάστε τους στόχους σας και να αποφύγετε να δώσετε ένα τέλος σε κάτι που μέχρι τώρα σας δίνει ζωή!Καρκίνος

Πανσέληνος στο ζώδιό σας, το επίσημο ποδαρικό του έτους! Επειδή όμως στο σύμπαν παίζουν μπάλα ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο και ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, δε θα το έλεγα και πολύ χαρωπό το γεγονός αυτό για εσάς! Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, παίζει τις μέρες αυτές να πλαντάξετε στο κλάμα ή να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Είτε υπάρχει αιτία, είτε απλά η ύπαρξή σας βάλλεται από το Φεγγάρι! Μάχιμο το πεδίο στο σπίτι, αμέτρητα τα ερωτικά καβγαδάκια, έτσι επειδή. Το σύμπαν σας ανάβει φωτιές, από τη μια ότι κρύβατε μέσα σας, το ξεφουρνίζετε με άσχημο τρόπο, πίσω δεν κάνετε με την καμία, πού το πάτε οι δεσμευμένοι της παρέας; Καλά νεύρα και τιμόνι μόνο κακό κάνουν, οπότε ρίξτε το στο βάδισμα!

Λέων
Η Πανσέληνος του Γενάρη είναι πολύ φλογερή θα έλεγα και όχι από ερωτικής άποψης! Και επειδή γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τις μέρες αυτές θα είστε ευαίσθητοι πολύ και μυγιάγγιχτοι να πω; Ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω, παίζει πολύ με το μυαλό σας, τύπου άλλα σας λένε, άλλα καταλαβαίνετε, ευκαιρία για εξήγηση καμιά, ένα επικοινωνιακό αλαλούμ και στη δουλειά αλλά και στο σπίτι. Μέχρι και τις 10/01, οτιδήποτε κανονίζετε, να ξέρετε μπορεί και να μη συμβεί, καθυστερείτε στα ραντεβού σας, αρπάζεστε με το παραμικρό. Όπως φαίνεται είναι μέρες που προσπαθούν να σας βγάλουν από τα ρούχα σας, να παραφερθείτε, να εκτεθείτε για να βγουν από πάνω λίγο αργότερα. Ένα Φεγγάρι που ταράζει πολύ τα νερά της ψυχής σας!

Παρθένος
Έκατσε Πανσέληνος και τριήμερο, ποιος τη χάρη σας; Ε λοιπόν, πολλοί μπορεί ήδη να έχετε βάλει βαλίτσες στο αμάξι και να έχετε εξαφανιστεί από τα γνωστά, να όμως που ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι η αιτία που θα πάρετε λάθος δρόμο! Αφηρημένοι, από χαρά και αισιοδοξία, μπορεί να βρεθείτε στα κατσάβραχα, αντί σε εκείνο το σαλέ! Το σενάριο να σας το ακυρώσουν μόλις βγείτε στην Εθνική Οδό, παίζει πολύ επίσης! Μέρες που το ένα φέρνει το άλλο και ξαφνικά γίνονται συζητήσεις που σας προκαλούν δυσφορία. Μήπως να καθίσετε φρόνιμοι, τουλάχιστον μέχρι και τις 10/01; Προφανώς ανακατεύονται τρίτοι στην προσωπική σας τη ζωή. Πεισμώνετε, γίνεστε ασυμβίβαστοι και το Φεγγάρι βοηθά στο να βγάλετε πολύ κακία!

Ζυγός
Κάτι σας έταξαν μέσα στις γιορτές και το προσμένετε πώς και πώς! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σας προκαλεί ένα άγχος, νιώθετε μια ανασφάλεια, τύπου σας εξαπάτησαν, οπότε τις μέρες αυτές και μέχρι τις 10/01 θα είστε σε αναμμένα κάρβουνα και τα λόγια σας θα στάζουν φαρμάκι. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ο λόγος που κάποια λεφτά δε μπήκαν στο λογαριασμό σας, που χάθηκε εκείνο το δέμα, που οι υπογραφές δε θέλουν να πέσουν με τίποτα! Μήπως να κάνετε δεύτερες σκέψεις; Μήπως να τη δείτε λίγο αλλιώς τη δουλειά; Μήπως πρέπει πρώτα να τακτοποιηθεί κάποια εκκρεμότητα για να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας; Δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο στη ζωή αυτή! Επεξεργαστείτε τα δεδομένα, πριν ταράξετε τους ανθρώπους σας..!

Σκορπιός
Καλά μην κάνετε τον κόπο να ζητήσετε κάτι τις μέρες αυτές, τα όχι πέφτουν βροχή! Η Πανσέληνος του Γενάρη είναι πολύ μυστήρια για τα δικά σας τα δεδομένα. Ξαφνικά θα νιώσετε την επιθυμία να λύσετε τις διαφορές σας, με τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω και παίζει πολύ το σενάριο να φάτε πόρτα! Μη μπείτε καν στον κόπο, να ζητήσετε συγχώρεση, θα πληγωθείτε, σας το λέω! Μέχρι και τις 10/01 καλό είναι να γίνετε αόρατοι. Ο ανάδρομος Ερμής σας την έχει κάπως φυλαγμένη, οπότε μόλις κάνετε την προσπάθεια, επιτόπου θα νιώσετε μια επιθετικότητα ας πούμε; Είναι μέρες που λέτε άσπρο και σας λένε μαύρο, ότι χειρότερο για ένα χαρακτήρα σαν και εσάς. Αγκαλιάστε το ζωάκι σας, γατούλα; Σκυλάκι; Μόνο η αγάπη τους φτάνει..Τοξότης
Αν κοιτάξετε ψηλά στον ουρανό θα δείτε ένα Φεγγάρι ΝΑ! Πανσέληνος στον Καρκίνο, δε θα έλεγα πως είναι και ότι καλύτερο. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τις συναλλαγές σας. Ότι mail και αν σας έρθει, ότι sms, αν σας φανεί περίεργο, να το σβήσετε! Όποιος θέλει να σας βρει θα σας πάρει τηλέφωνο. Με πιάνετε τι σας λέω; Βρομοδουλειές του ανάδρομου Ερμή από τον Αιγόκερω είναι αυτές! Το Φεγγάρι αυτό, όμως, με τη βοήθεια του ανάδρομου Ουρανού από τον Ταύρο, βοηθούν στο λάβετε κάποια χρήματα ως βοήθεια από το πουθενά! Μέχρι και τις 10/01, ότι συμβεί, οπότε μεγάλη η αγωνία σας θαρρώ. Όμως μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν. Αφήστε το σύμπαν να κάνει το θαύμα του!

Αιγόκερως 

Σας έχει πάρει και σας έχει σηκώσει με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, οπότε έρχεται και η αυριανή Πανσέληνος για να δέσει το γλυκό! Πολλά τα παρατράγουδα των ημερών, νιώθετε πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι! Ίσως να είναι και έτσι, οπότε αυτό που καλό θα ήταν να κάνετε μέχρι και τις 10/01, είναι να μην απαντάτε σε άγνωστες κλήσεις, να προσέχετε τα mail σας, να αγνοείτε οτιδήποτε σας φαίνεται παράξενο! Ειδάλλως κακό του κεφαλιού σας! Πολλά τα ψέματα τις ημέρες αυτές, οι απάτες αμέτρητες, το Φεγγάρι αυτό, σας ζαλίζει το μυαλό και ρίχνει τις άμυνές σας! Είστε που είστε κατάσκοποι από τη φύση σας, δείξτε το κιόλας, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του, ούτε να πιστεύεστε στις καλές προθέσεις του κόσμου! Μακριά και αγαπημένοι.. you know?

Υδροχόος
Η Πανσέληνος του Γενάρη έχει σκοπό να σας ρίξει τέζα στο κρεβάτι! Ναι μεν έχει ήλιο έξω, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορείτε με κοντομάνικο! Μέχρι και τις 10/01 καλό είναι να ντύνεστε καλά, να τρώτε καλά, να κοιμάστε τις ώρες που πρέπει και να μείνετε και λίγο στο σπιτάκι σας, μακριά από τους πάντες και τα πάντα! Θα το καταφέρετε αυτό; Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο ευτυχώς σας ξεσηκώνει απρόβλεπτα ευχάριστα για εκείνα τα νέα βήματα που θέλετε να κάνετε στην καριέρα σας. Όμως με τον ανάδρομο Ερμή καλό είναι να συγκεντρωθείτε, να το δουλέψετε από μόνοι σας, να οργανωθείτε στα κρυφά και μετά βλέπουμε! Ναι μεν προκύπτουν νέες γνωριμίες που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν, αλλά όχι ακόμα!

Ιχθύες
Ίσως να είστε και οι μοναδικοί τις μέρες αυτές, που είστε μέσα στην τρελή τη χαρά. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σας μαγεύει την καρδιά. Αγαπάτε όλο τον κόσμο, θέλετε να πηγαίνετε βόλτες, αποζητάτε παρέες ξεχασμένες, έχετε ανάγκη από μια αγκαλιά όσο ποτέ άλλοτε! Ο ανάδρομος Ερμής όμως από τον Αιγόκερω σας ζαλίζει το μυαλό και τα κάνετε λίγο μαντάρα. Το νου σας λοιπόν όταν στέλνετε ένα μήνυμα, να είναι σωστός ο παραλήπτης! Εννοείται πως μέχρι και τις 10/01 θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στο τι λέτε και στο τι γράφετε, γιατί άλλα εννοείτε και άλλα καταλαβαίνουν. Να ξεσηκωθείτε για βόλτες κάτω από το Φεγγάρι, άλλωστε τριήμερο έχουμε, δείτε την ρομαντικά, ανέμελα και ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας. Προσοχή στο πορτοφόλι σας!

magicfariel

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.