Connect with us

Ζώδια

Θα σας βγάλει την ψυχή: Αυτό το ζώδιο καταπιέζει στις ερωτικές του σχέσεις!

Published

on

Advertisement

Κανείς μας δεν μπορεί να ανεχτεί την καταπίεση σε μία σχέση.Υπάρχουν όμως κάποια άτομα που εκδηλώνουν καταπιεστική συμπεριφορά σε μια ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να είναι λεκτική, σωματική, ψυχική, ερωτική ή οικονομική.Η λεκτική καταπίεση συνίσταται στο γεγονός ότι ο σύντροφός σας, σας προσβάλλει λεκτικά. Θα πει κάτι υπό τύπον αστείου.Κάνοντας πλάκα με τις πεποιθήσεις σας, τις συνήθειές σας ή τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας, αυτό αποτελεί μέρος της ψυχικής καταπίεσης.

Advertisement

Έχετε το δικαίωμα να προβάλλετε και να πρεσβεύετε τις δικές σας πεποιθήσεις, ανεξάρτητα αν οι άλλοι τις αποδέχονται ή όχι

. Κάποιοι άλλοι έχουν έλλειψη σεβασμού προς το σώμα σας ή την περιουσία σας σε οποιαδήποτε μορφή, κι αυτός είναι ένας τρόπος για να αποκτήσουν τον έλεγχο.

Η ερωτική εκμετάλλευση είναι ο εξαναγκασμός να υπάρξει ερωτική επαφή παρά τη θέλησή σας.

Επειδή είναι ο σύντροφός σας αυτό δεν του δίνει και το δικαίωμα στο σώμα σας, αν δεν ανταποκρίνεστε.

Δεν πρέπει ποτέ να κάνετε κάτι που δεν θέλετε και μετά να αισθάνεστε άσχημα για την άρνηση της ερωτικής επαφής.

Κάποιοι άνθρωποι ασκούν έλεγχο στο σύντροφό τους χρησιμοποιώντας το χρήμα. Αυτός είναι ο οικονομικός έλεγχος.

Δεν δίνουν χρήματα στο σύντροφό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι τους έχει ανάγκη και δεν πρόκειται να φύγει από κοντά τους.

Άλλες φορές πάλι, τον περιορίζουν οικονομικά για να διασφαλίσουν ότι δεν μπορεί να τους αφήσει.

Φυσικά, όλοι οι άνθρωποι δεν είναι πιεστικοί, αλλά ας δούμε πως καταπιέζουν και εκμεταλλεύονται οι άνθρωποι το σύντροφό τους, σύμφωνα με το ζώδιό τους.

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι η παρακάτω αναφορά, βασίζεται μόνο στο ζώδιο και όχι στους προσωπικούς πλανήτες οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι εγωιστής, ευέξαπτος, κτητικός, παρορμητικός και έχει κυριαρχική φύση. Αυτά τα χαρακτηριστικά του μπορούν να γίνουν πολύ καταπιεστικά σε μια σχέση, επειδή το να είστε με ένα κτητικό άτομο, αυτό θα βάλει σε περιορισμό την ελευθερία σας.

Θα θέλει να ελέγχει ό, τι κάνετε, κι αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που αγαπά να βγαίνει έξω τα Σαββατοκύριακα με τους φίλους του, θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να σας κάνει να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε μαζί του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μη σας αφήσει να είστε με την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης, ζηλιάρης, κτητικός, μνησίκακος, άκαμπτος, μαλθακός και άπληστος. Αν είστε μαζί του και εκδηλώσει καταπιεστική συμπεριφορά, θα αμφισβητεί ό, τι κάνετε, με ποιόν κάνετε παρέα και πού πάτε, λόγω της κτητικής συμπεριφοράς του και της ζήλιας του.

Οι άνθρωποι που είναι ζηλιάρηδες ποτέ δεν θα σας αφήσουν να έχετε ιδιωτική ζωή, θα είναι πάντα περίεργοι και θα ανακατεύονται στις υποθέσεις σας, επειδή αμφιβάλουν για την αγάπη σας.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο Ταύρος είναι καταπιεστικός, είναι το πείσμα του.

Το να είστε με ένα επίμονο άνθρωπο είναι δύσκολο, διότι αν θέλετε να χωρίσετε, δεν θα σας αφήσει να φύγετε και τόσο εύκολα και θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να διατηρήσει τη σχέση.

Διαβάστε ακόμα:   Αιγόκεροι και 3 ακόμα ζώδια παίξτε ΤΖΟΚΕΡ: Σαφής εντολή από τη Λίτσα Πατέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν είναι ρομαντικός, βαριέται εύκολα, είναι ερωτύλος και επιπόλαιος στη συμπεριφορά του.

Το πιο κακό πράγμα για το Δίδυμο είναι ότι βαριέται πάρα πολύ εύκολα, κι αν δεν είστε εφευρετικοί και πνευματώδεις, θα χάσει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον που είχε για σας.

Το να είστε με ένα άτομο που φλερτάρει όλη την ώρα, μπορεί να γίνει ένα σημαντικό πρόβλημα στη σχέση, ειδικά αν είστε ζηλιάρηδες, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να παίξετε το παιχνίδι του, προσπαθώντας να τον κάνετε να ζηλέψει, φλερτάροντας κι εσείς από την πλευρά σας.

Πού μπορεί όμως να οδηγήσει αυτό;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι απρόβλεπτος, ευαίσθητος, φιλόνικος και ευμετάβλητος.

Έχοντας να αντιμετωπίσετε έναν άνθρωπο που είναι φιλόνικος, είναι καθαρά βασανιστήριο, επειδή ποτέ δεν θα κερδίσετε, ανεξάρτητα πόσο δίκιο έχετε ή πόσους τρόπους θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να αποδείξετε ότι είναι λάθος.

Επίσης, με το να είστε με κάποιον που είναι απρόβλεπτος, μπορεί να είναι ισοπεδωτικό, επειδή ποτέ δεν ξέρετε τι σκέφτεται, και ίσως ο ίδιος να μην αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς, ακόμα κι αν φαίνεται ότι το κάνει.

Μπορεί να κάνει σχέδια για να βγείτε έξω και δυο ώρες αργότερα, τα ακυρώνει, επειδή βρήκε κάτι καλύτερο να κάνει.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει μια αυταρχική και αλαζονική στάση.

Το να είστε σε μια σχέση στην οποία ο σύντροφός σας θέλει να είναι πάντα το κέντρο της προσοχής, είναι πολύ ενοχλητικό, γιατί τις περισσότερες φορές θα θέλει να κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμη και αν ένα περιστατικό αφορά εσάς.

Επειδή ο Λέων είναι πολύ εγωιστής και σας θέλει για τον εαυτό του, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν θα σας αφήσει να πάτε οπουδήποτε μόνοι σας.

Αυτό μπορεί να δυσκολέψει μια σχέση να λειτουργήσει σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν έχει άσχημα χαρακτηριστικά, όταν πρόκειται για τις ερωτικές σχέσεις.

Αλλά υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο σύντροφό της, δηλαδή το ότι είναι πολύ επιφυλακτική.

Είναι πάντα σε αμφιβολία, όλα τα βλέπει σαν κάτι που φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε κοντά σας την Παρθένο σας, είναι να δείξετε τα συναισθήματά σας και προχωρώντας τα πράγματα αργά.

Αν κινηθείτε πολύ γρήγορα και μέσα σε δυο εβδομάδες της λέτε ότι την αγαπάτε, πιθανότατα θα αμφισβητήσει την αγάπη σας, δεν πρόκειται να σας πιστέψει.

ΖΥΓΟΣ

Η έντονη κοινωνικότητα είναι ένα από τα άσχημα χαρακτηριστικά ενός Ζυγού, ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικές σχέσεις.

Έχοντας ένα σύντροφο που είναι πολύ κοινωνικός, μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει αυτό σε μια σχέση, γιατί τις περισσότερες φορές θα αναρωτηθείτε πού θα χωρέσετε στη ζωή του.

Αν δεν σας αρέσει κάποιο άτομο που είναι τόσο πολύ κοινωνικό και είναι πάντα με πολύ κόσμο, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τον αποφύγετε, επειδή είναι πολύ δύσκολο για ένα Ζυγό να εγκαταλείψει την κοινωνική ζωή του, για ένα μόνο άτομο.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο επιθετικά ζώδια, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να φτάσει μέχρι τη βία και την εκδίκηση, όταν κάποιος τον φτάσει στα άκρα, γίνεται πολύ σκληρός και προσβλητικός.

Διαβάστε ακόμα:   Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιούνιο

Είναι καταπιεστικός, θέλει να έχει τον έλεγχο και είναι πολύ κτητικός και ζηλιάρης.

Είναι πολύ δύσκολο να είστε με ένα άτομο που είναι καταπιεστικό, γιατί δεν ξέρει τη διαφορά ανάμεσα στην αγάπη και την εμμονή.

Επίσης, αν δεν του αρέσετε έτσι όπως είστε, τότε θα προσπαθήσει να σας αλλάξει, ελέγχοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη. Δεν θέλει να είναι σε μια σχέση και να μην μπορεί να πάει έξω με τους φίλους του, κάθε φορά που θέλει.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει κανείς να του πει τι να κάνει, κι εάν είστε ένα κτητικό και ζηλιάρικο άτομο ή απαιτείτε πάρα πολλά από το σύντροφό σας, τότε είναι καλύτερα να αποφύγετε έναν Τοξότη, διότι η ελευθερία του είναι το πιο σημαντικό γι’ αυτόν από οτιδήποτε άλλο.

Οι υπερβολές τον κουράζουν και ποτέ δεν θα είστε σίγουροι, αν αυτά που λέει ή κάνει είναι αληθινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι πεισματάρης, απαισιόδοξος και άκαμπτος. Οτιδήποτε κάνετε, ακόμα και κάτι καλό ή οποιαδήποτε ιδέα έχετε, ο Αιγόκερως θα το δει ως μια κακή ιδέα και επίσης θα αντιδράσει πολύ απαισιόδοξα και αρνητικά σχετικά με αυτό.

Ένας σύντροφος που δεν υποστηρίζει αυτό που κάνετε ή τον τρόπο σκέψης σας, δεν είναι ένας σύντροφος που αξίζει ούτε το χρόνο σας αλλά ούτε και την αγάπη σας.

Κρατήστε τους απαισιόδοξους ανθρώπους μακριά από τη ζωή σας, διότι θα σας αποτρέψουν από την επίτευξη των ονείρων και των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι επιθετικός, εγωιστής και μυστικοπαθής. Είναι δύσκολο να είστε σε μια υγιή σχέση, όταν ο σύντροφός σας κρατά πάντα μυστικά από εσάς.

Ο Υδροχόος δεν θέλει να μιλάει πολύ για τη ζωή του και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το διαχειριστείτε, ειδικά εάν είστε άτομο που αναζητάτε τρυφερότητα, ζεστασιά και πολύ φροντίδα και θέλετε να μάθετε για τη ζωή του.

Το να είστε με ένα σύντροφο που είναι εριστικός, μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει στα άκρα.

Επίσης το να είναι αντιρρησίας, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία, καθώς ό, τι λέτε, ποτέ δεν θα είναι σωστό και επειδή θα πιστεύει ότι μόνο οι δικές του σκέψεις είναι σωστές και όχι οι δικές σας.

ΙΧΘΥΣ

Ένα αρνητικό στοιχείο του Ιχθύ είναι ότι είναι πάρα πολύ αναποφάσιστος.

Το να είστε με κάποιον που είναι αναποφάσιστος είναι δύσκολο, διότι αν δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή του, δεν εγγυάται ότι θέλει κι εσάς για πάντα.

Ο Ιχθύς είναι πολύ συναισθηματικός, σε σημείο να πετάει στα σύννεφα και να μη βλέπει την πραγματικότητα.

Με το να είστε με ένα σύντροφο ο οποίος δεν μπορεί να επωμιστεί τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της καθημερινής ζωής, είναι δύσκολο να πετύχετε σταθερότητα και σιγουριά.

Αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα μπερδεμένα συναισθήματα και τις …εκπλήξεις τότε θα μπορέσετε να ανεχτείτε τον Ιχθύ.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.