Connect with us

Ζώδια

18 Μαΐου 2023 16:34

Θα πνιγούν στο χρήμα: Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδα 22-28 Μαΐου 2023;

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις τους για 22-28/5 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο από την Αθηνά Βαγενά!

Εβδομάδα με εύφλεκτες, εμπόλεμες, ακραίες διαθέσεις ξεκινά, στην πορεία της σχηματίζεται το Ταυ- Τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα, που διεγείρει την μισαλλοδοξία, τον φανατισμό και την ακρότητα. Παράλληλα, προς το τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου μας επιβάλει να πειθαρχήσουμε στα προστάγματα της λογικής, να θέσουμε όρια και να αντιμετωπίσουμε και κάποιες προκλήσεις …

Δεν θα λείψουν όμως και τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας που είναι κυρίως οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με θάρρος, δυναμισμό, αισιοδοξία αλλά και με την διάθεση για επικοινωνία! Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στα πάνω της και είσαι περιζήτητος παντού, αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι και αρκετά πιο αγαπητός ή δημοφιλής. Το Ταυ – Τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα αναμένεται να σε παρασύρει ωστόσο στην υπερβολή για αυτό σκόπιμο είναι να συγκρατήσεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό για να μην προβείς σε λάθη που θα βλάψουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου (πχ αλόγιστα έξοδα), αυτά ισχύουν πολύ παραπάνω για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που σχηματίζεται την Παρασκευή σε βοηθά να περάσεις ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια ή με άτομα που αγαπάς και εκτιμάς. Παράλληλα σου δίνονται και ανάσες ανακούφισης στα οικονομικά! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το αίσθημα της πίεσης, της ευθύνης και του στρες για όλα όσα πρέπει να οργανώσεις κα να συγκροτήσεις! Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, βρίσκεται στην διαδικασία ενάρξεων που θα εξυπηρετήσουν τα οικονομικά σου συμφέροντα!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλωσορίζεις μία εβδομάδα που σε διακατέχει η επιθυμία να πας μπροστά, να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να ανανεώσεις τον εαυτό σου εξωτερικά και εσωτερικά. Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς φυσιολογικά αφού έχει προηγηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και είναι φυσικό και αναμενόμενο ότι αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όλα τα παραπάνω θα τα κάνεις πράξη! Η εβδομάδα ξεκινά με πρωτοβουλίες για θέματα οικονομικών που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου αυτή την εβδομάδα τα πάντα μεγαλώνουν , μεγενθύνονται και υπάρχει ροπή από πλευράς σου σε τολμηρές, απόλυτες, κυριαρχικές συμπεριφορές καθώς και η εμπλοκή σου σε παιχνίδια εξουσίας. Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου και προσπάθησε να μην εμμένεις σε καταστάσεις που αποτελούν παγίδα και θα σε θίξουν. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Παρασκευή αναμένεται να προσφέρει μία ξαφνική επικοινωνία, ένα απρόβλεπτο φλερτ, μία όμορφη έκπληξη, μία ενδιαφέρουσα πρόταση, ή ακόμα και μία διέξοδο ανεμελιάς για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, όπου μετά τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» τώρα μπορείς να σηκώσεις κεφάλι και να ανανεωθείς! Στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σε κατευθύνει να αξιολογήσεις με περισσότερη υπευθυνότητα και λογική τις φιλίες σου, καθώς και τις προσωπικές επιθυμίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος καθώς και η επιθυμία σου να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη αλλά και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, επομένως αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, διανύεις μία περίοδο αποφάσεων που θα σε ενδυναμώσουν και θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τα σχέδιά σου! Σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, νομικά έγγραφα, επαφές με εξωτερικό είναι φανερό ότι ευνοούνται! Σίγουρα οι προσωπικές σου ανασφάλειες είναι τονισμένες και η υπερβολή στον τρόπο σκέφτεσαι κάποια πράγματα θα φουντώνει το στρες σου! Καθώς οδεύουμε στην Παρασκευή, αναμένεται μία ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σου, η οποία και θα σε ανακουφίσει, αυτό αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο! Η πορεία της εβδομάδας αναμένεται ενδυναμωτική για την ψυχολογία των Διδύμων του 3ου δεκαημέρου. Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο σκέψης και προετοιμασίας των επόμενων κινήσεών σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να έχεις το θάρρος και τον δυναμισμό να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν, να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποθέσεις και να καταφέρεις αξιοποιώντας την διαίσθησή σου να βάλεις σταθερές βάσεις στην ζωή σου! Το ταυ – τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα αναμένεται να πυροδοτήσει εντάσεις, καβγάδες, θυμό για ζητήματα οικονομικά. Προσοχή στις οικονομικές συνδιαλλαγές με τρίτους, σε χρέη, κληρονομικά, γραφειοκρατικά , τραπεζικά ζητήματα και προσπάθησε να υπερασπιστείς τα δικαιώματα και τα συμφέροντά σου, αποφεύγοντας παρορμητικές συμπεριφορές που θα σε οδηγήσουν σε λάθη. Όλα τα παραπάνω ισχύουν πολύ παραπάνω για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο όπου η περίοδος είναι εύφλεκτη με σένα να έχεις αρκετές ανασφάλειες. Οδεύοντας προς την Παρασκευή η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Σαφώς είσαι σε μία περίοδο όπου ομορφαίνεις, ανανεώνεσαι, έλκεις κοντά σου αυτό που θέλεις στα αισθηματικά, όμως την Παρασκευή αναμένεται να είσαι αρκετά πιο ικανοποιημένος εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ! Έρωτας ξαφνικός, φιλίες, δικτύωση, επαφές αποτελούν μία πολύ ευχάριστη ανανεωτική νότα! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με σκέψεις, ανησυχίες αλλά και με την δική σου ανάγκη να βάλεις κάποια όρια σε αυτούς που καταπατούν τα πιστεύω σου, τις σκέψεις σου…!

ΛΕΩΝ

Είσαι σε περίοδο δράσης, σκέφτεσαι και λες : «Ή τώρα ή ποτέ» και το πάθος για κυριαρχία σε κάνει να βρίσκεσαι μάχιμος στην αρένα, έτοιμος να δώσεις τον δικό σου αγώνα κυριαρχίας. Η εβδομάδα ξεκινά με κάποια χαρμόσυνα γεγονότα από το φιλικό περιβάλλον. Το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα αναμένεται να φέρει ίντριγκες, διαξιφισμούς, ανταγωνισμούς, κόντρες με το περιβάλλον σου και αυτό σε θυμώνει , ίσως γιατί διαπιστώνεις ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να σε «καπελώσουν» και αυτό σε πεισμώνει ακόμα περισσότερο ! Όλα τα παραπάνω ισχύουν για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο! Καθώς φτάνουμε προς την Παρασκευή αναμένονται κάποιες χαρούμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά – οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με χαμηλή ενέργεια, ανάγκη για απόσυρση και επαναξιολόγηση καταστάσεων, ενώ δεν λείπουν κάποια παράπονα και πικρίες για καταστάσεις του παρελθόντος! Σημαντική η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου όπου τώρα μπορείτε να κάνετε μία νέα σημαντική επαγγελματική έναρξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με το να είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός στα επαγγελματικά σου και έτοιμος να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να «ξελασπώσεις» από τις δυσκολίες. Το Ταυ- Τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα θα διεγείρει ακόμα περισσότερο το άγχος, την κούραση, αλλά και την εμμονή σε σκέψεις που μόνο κακό μπορούν να σου προκαλέσουν … Απόφυγε την εμπλοκή σου σε συζητήσεις επαγγελματικές που μπορεί να σε φέρουν στα άκρα, όλα τα παραπάνω αφορούν πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Καθώς φτάνουμε προς την Παρασκευή το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αναμένεται να προσφέρει όμορφες εκπλήξεις διαφυγής από τα προβλήματα, δεν λείπουν οι χαρές μέσω της κοινωνικής ζωής και των εξόδων με φίλους, τα φλερτ μέσα από κοινωνικό κύκλο, αλλά και η ευκαιρία για ένα ταξίδι! Συνάμα, οικονομικά μπορείς να εκπληρώσεις ένα σχέδιο ή μία συμφωνία, αρκετά τυχερός σε όλα τα παραπάνω είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να είναι «βαρύ» και εξουθενωτικό, τόσο ενεργειακά όσο και πρακτικά. Αν έχεις γεννηθείς το 1ο δεκαήμερο, συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που οδηγούν στο κλείσιμο κύκλου, ή στην παραπάνω πίεση για την επίλυση τους. Ζητήματα σχέσεων ή και συνεργασιών πικραίνουν! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, έχεις δραπέτευση από την ρουτίνα, κέφι, αισιοδοξία, είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσεις ή και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι!

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την ανάγκη για δικτύωση από το ξεκίνημα της εβδομάδας φίλε μου Ζυγέ. Σε διακρίνει η κοινωνική διάθεση αλλά γίνεσαι και το «πειραχτήρι» σε όλους και σε όλα! Κυνηγάς πιο έντονα τις προσωπικές επιθυμίες και τα θέλω σου, ενώ έχεις αρκετό πείσμα για να περάσει το δικό σου γιατί κουράστηκες να κάνεις εκπτώσεις. Στα ερωτικά προμηνύεται θύελλα πάθους αλλά και παρασκηνίου – εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο- και αυτό αφορά πιο έντονα εσένα που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Καθώς φτάνουμε στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, στηρίζει τα οικονομικά σου , αλλά σε προσφέρει και μία έκπληξη που σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε έναν προσωπικό στόχο – αυτό αφορά εσένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο-! Όσο για σένα που είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου, οι κινήσεις που κάνεις τώρα θα σε βοηθήσουν να διαλευκάνεις το τοπίο στα οικονομικά σου έως και τις 4/6

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πείσμα, επιμονή, θάρρος αλλά και θράσος… με αυτές τις λέξεις κλειδιά θα μπορούσα να σε περιγράψω φίλε μου Σκορπιέ για την εβδομάδα 22-28/5. Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που προχωράς αυτό το διάστημα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα διεγείρει τα αρνητικά σου ένστικτα, την ζήλεια, την διεκδίκηση, τον ανταγωνισμό, τον θυμό ή ακόμα και τον φόβο … Υπάρχουν γεγονότα αυτό το διάστημα που σε φορτίζουν σημαντικά και ίσως η στάση και η συμπεριφορά των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν σε κάνουν να υπερβάλεις! Προσοχή σε αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που κορυφώνεται την Παρασκευή και ήδη από την Τετάρτη ξεκινά να επηρεάζει στενά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, φέρνει όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά και συναισθηματική ανταμοιβή, όλα αυτά θα σου δοθούν ξαφνικά και απροσδόκητα. Όσο για σένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, προτάσεις για συνεργασίες, νέες σχέσεις, νέες συμμαχίες ευνοούνται

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιθυμία να πας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ένα βήμα παρακάτω ξεκινά η νέα εβδομάδα. Ο Ήλιος από τον 7ο Ηλιακό σου οίκο τον Δίδυμο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα και υπάρχουν οι εξελίξεις εκείνες στα προσωπικά, στα επαγγελματικά, που σε ενεργοποιούν ευχάριστα προκειμένου να οδηγηθείς προς μία νέα κατεύθυνση. Το ταύ- τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα είναι βέβαιο ότι σε κάνει να πέφτεις με τα μούτρα στην εργασία, δεν παύει όμως να καταπονείσαι από στρες, αλλά να προκύπτει και ένταση στην καθημερινότητά σου! Προσοχή σε καβγαδάκια ή βιαστικές αποφάσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Φτάνοντας στην Παρασκευή, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και η όψη αυτή αναμένεται να φέρει μία ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά – εργασιακά σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Την Κυριακή με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο απογοητεύεσαι συναισθηματικά από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων που έχουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου, αναγκάζεσαι να βάλεις τα όρια σου! Αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα καταπιάνεσαι με νέα εργασιακά σχέδια, αλλά είσαι και σε περίοδο που μπορείς να ασχοληθείς επιτυχώς και με ζητήματα που αφορούν την φυσική ευεξία !

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι στραμμένος στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και της εργασία, δίνοντας όλη την ενέργειά σου στα επαγγελματικά προκειμένου να σηκώσεις κεφάλι και στα οικονομικά! Το ταυ- τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα, επηρεάζει στενά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου και η εβδομάδα κρίνεται εύφλεκτη για οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Ζορίζεσαι , αγχώνεσαι και νιώθεις ότι οι υποχρεώσεις και τα χρέη έχουν φτάσει στα ύψη με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι! Αρκετοί – μπορεί και εσύ – θα ζήσετε μία ερωτική περιπέτεια που δεν θα μπορεί να έχει πορεία! Καθώς φτάνουμε προς την Παρασκευή με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δέχεσαι όμορφες εκπλήξεις στα προσωπικά σου, η αισθηματική αλλά και η κοινωνική ζωή τονώνονται, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, προχωρούν επιτυχώς νέα σχέδια ή και νέες εξελίξεις που δίνουν χαρά και αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με πάθος, ερωτισμό αλλά και με εσένα να έχεις το θάρρος να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Το ταύ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα άνετα μπορεί να σε παρασύρει σε άσκοπες, περιττές υπερβολές που θα έχουν το κόστος τους. Καβγάδες με ανθρώπους που συνδέεσαι στενά, επιπόλαιοι χωρισμοί, αλλά και μία δική σου τάση να μεγαλοποιείς αυτή την εβδομάδα κάποιες καταστάσεις, είναι αυτά που μπορεί να σε πάνε πίσω, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Φτάνοντας προς της Παρασκευή με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ηρεμείς σε όλα τα επίπεδα , προσωπικά, εργασιακά, οικογενειακά, λαμβάνεις κάποια χρήματα και έχεις την ευκαιρία να κάνεις με μεγαλύτερη άνεση αυτό που σου δίνει χαρά, ιδιαίτερα αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου! Όσο για σένα που είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαήμερου, τρέχουν εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις σταθερές σου βάσεις και κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο!

ΙΧΘΥΣ

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι δοσμένος σε θέματα εργασιακά αλλά και οικογενειακά αγαπητέ μου Ιχθύ! Το ταυ-τετράγωνο Άρη – Δία – Πλούτωνα εντείνει το παρασκήνιο, τον φόβο, και την ένταση για ζητήματα επαγγελματικά. Εκεί καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις, όχι τόσο γιατί έχει έρθει η ώρα αυτών των αποφάσεων, απλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Όλο αυτό αφορά κυρίως εσένα του 1ου δεκαημέρου που ειδικά αυτή την εβδομάδα σε συμβουλεύω να μην μεγαλοποιείς τις σκέψεις σου και τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου και να είσαι πιο προσεχτικός σε λόγια και μετακινήσεις! Αρκετά πιο ευνοημένος θα βρεθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα καθώς φτάνουμε προς την Παρασκευή αναμένονται χαρούμενα μηνύματα, όμορφες συναντήσεις στα αισθηματικά, ενώ η εβδομάδα κρίνεται ανάλαφρη και ψυχαγωγική! Εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, διανύεις μία εβδομάδα που δέχεσαι νέες προτάσεις, κουβεντιάζεις για μία νέα συμφωνία, είτε και κάνεις ένα σύντομο ταξίδι!

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.