Connect with us

Ζώδια

10 Νοεμβρίου 2023 19:32

Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου: Οικονομικά και συναισθηματικά ζόρια για Διδύμους, Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Σήμερα Παρασκευή στις 10 Νοεμβρίου 2023 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη (σε θέση αδυναμίας) καθιστώντας δύσκολες τις συνθήκες για επικοινωνία με την φλυαρία και την επιπολαιότητα να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της καθημερινότητάς μας.

Η πρώτη όψη που σχηματίζει ο Ερμής από αυτή τη θέση είναι το τετράγωνο του με τον Κρόνο που φέρνει σημαντικά εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες σε θέματα που συνδέονται με τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις, τις συμφωνίες, τις συναντήσεις, την ανθρώπινη επαφή ενώ δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας και οι αρνητικές σκέψεις καθώς και οι δυσάρεστες ειδήσεις.

Είναι μία μέρα που τα λόγια στάζουν φαρμάκι, ενώ οι συζητήσεις και τα μηνύματα που θα δοθούν αυτή την ημέρα θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και επίπονες διαδικασίες κοντά στις 25 Νοεμβρίου που σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Τοξότη με τον Κρόνο που τους Ιχθείς.

Η επιρροή αυτής της όψης θα είναι έντονη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Χτυποκάρδια από την Χριστίνα Στεργίου: Νέοι και ξαφνικοί έρωτες για Σκορπιούς, Καρκίνους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια

Χτυποκάρδια από την Χριστίνα Στεργίου με την έμπειρη αστρολόγο να υπόσχεται νέους και ξαφνικούς έρωτες για για Σκορπιούς, Καρκίνους, Παρθένους και δύο ακόμη ζώδια. Παράλληλα, η Άντα Λεούση προειδοποιεί Διδύμους, Καρκίνους, Ζυγούς και δύο ακόμη ζώδια για οικονομική και συναισθηματική θηλιά.

Η εβδομάδα που έρχεται χαρίζει στην πλειοψηφία μία ελαφρώς γλυκόπικρη γεύση, μιας και χρωματίζεται από την Νέα Σελήνη του Νοέμβρη που θεωρείται δύσκολη. Κορυφώνεται ήδη από Δευτέρα 13/11 στην 20η μοίρα του Σκορπιού, όπου συμμετέχουν ο Άρης με σύνοδο και ο Ουρανός με αντίθεση. Το θετικό είναι ότι θα γεννηθούν νέοι και ξαφνικοί έρωτες. Η πρόκληση αφορά τις αναμενόμενες εντάσεις, ρήξεις και πάθη που θα παρατηρηθούν σε όσους δεν κάνουν τις σωστές επιλογές.

ΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος) των τελών του 2ου και αρχών του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή μεταξύ 19-21 μοίρες επιτρέποντάς τους μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουν κάτι νέο ή να διώξουν από πάνω τους οτιδήποτε τοξικό. Την ίδια ημέρα ολοκληρώνεται και η αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, άρα τα 3α δεκαήμερα των σταθερών ζωδίων θα αισθανθούν την ανάγκη να απελευθερωθούν από οτιδήποτε τους βαραίνει.

ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ: Η Τετάρτη θεωρείται άκρως ερωτική ημέρα με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, που επηρεάζει Τοξότες, Ζυγούς, Διδύμους, Κριούς του 1ου δεκαημέρου. Αυτοί θα έχουν την απαραίτητη πνευματική διαύγεια να λάβουν αποφάσεις, να εκφραστούν αποτελεσματικά, άρα πιθανόν να έχουν και μία επιτυχία.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ: Η Παρασκευή θεωρείται από τις τυχερότερες ημέρες του Νοέμβρη με την σύνοδο Ηλίου – Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και μαζί αυτοί οι πλανήτες να τριγωνίζουν τον Ποσειδώνα. Είναι ‘αμαρτία’ οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι, οι Ιχθείς, οι Παρθένοι και Ταύροι του 3ου δεκαημέρου να μην εκμεταλλευτούν μία τόσο αισθησιακή κι ερωτική ημέρα!

Το Σάββατο έχουμε την σύνοδο Ηλίου – Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, άρα τα περισσότερα ζώδια θα μπορέσουν να κάνουν νέα ξεκινήματα, τα οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν σε βάθος χρόνου. Οι ερωτικές μας προσεγγίσεις αντικατοπτρίζονται από την βαθιά και ουσιαστική ενέργεια του Σκορπιού, σταθεροποιώντας όποιες σχέσεις υπάρχουν ή δημιουργούνται αυτή την περίοδο και αξίζουν πραγματικά.

πηγη

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.