Connect with us

Ζώδια

Ποδαρικό με τρελή τυχή από τον Κώστα Λεφάκη: Τα 4 ζώδια που θα γεμίσουν με χρήμα την πρώτη εβδομάδα του 2024

Published

on

Advertisement

Το 2024 είναι προ των πυλών και ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από το oroskopos.gr, αναλύει τα δεδομένα της πρώτης εβδομάδας για τα 12 ζώδια. Ποια θα είναι τα 4 τυχερά ζώδια; Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές του προβλέψεις παρακάτω…

Advertisement

Κριός

Παραμένει επεισοδιακό το διάστημα και σας επιστρατεύει συχνά ο επαγγελματικός και ο κοινωνικός χώρος. Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκεί και διατηρήστε μέτρα ασφαλείας με ανθρώπους οι οποίοι είναι δύστροποι ή επιτήδειοι να σας ταλαιπωρήσουν. Συναισθηματικά υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές υπάρχουν όμως και μικρές δόσεις δοκιμασίας τόσο στην αισθηματική σας ζωή όσο και στα οικονομικά σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί στα έξοδα και μην δίνετε υποσχέσεις σε τρίτους που αφορούν προσφορές ή ψυχαγωγίες.

Ταύρος

Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει πιο αισιόδοξους συγκριτικά με άλλους. Προσέξτε ωστόσο που θα πάτε και με ποιους θα είστε τις επόμενες μέρες. Οι πλανητικοί συνδυασμοί αυτής της εποχής ανατρέπουν το πρόγραμμα και κάνουν πιο εύθραυστη την διάθεση των άλλων από τους οποίους αρκετά εξαρτάστε. Προσέχετε τις κινήσεις σας σε καθημερινή βάση αποφεύγοντας το ενδεχόμενο να βάλετε σε κίνδυνο ή σε περιπέτεια κάποιο νευραλγικό τομέα της ζωής σας. Η εποχή μπορεί να μην φαίνεται αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά εκρηκτική.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρουσα και έντονα κοινωνική η περίοδος αυτή. Για ορισμένους είναι, εξίσου νευρική αλλά και εξαιρετικά κουραστική. Οι οικονομικές πιέσεις και δυσκολίες κορυφώνονται, η διαχείριση των χρημάτων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, οι επιθυμίες περιορισμένες, οι αναζητήσεις σας λογικές και τα σχέδια σας καλά οργανωμένα. Έντονη προβλέπεται επίσης η συναισθηματική σας φόρτιση για πολλούς λόγους και ακατάλληλη προς το παρόν η περίοδος για λήψη αποφάσεων είτε αποδέσμευσης, είτε αναθεώρησης μιας σχέσης.

Καρκίνος

Η ένταση και η νευρικότητα θα είναι διάχυτη όλη αυτή την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, μαζί με την υποχρέωσή σας να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις κοινωνικές. Διατηρήστε διακριτικά εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που κάποιος από το περιβάλλον ανατρέπει το πρόγραμμα σας. Μην υπολογίζετε σε υποσχέσεις τρίτων και μην διαχειρίζεστε βιαστικά και επιπόλαια τα οικονομικά σας. Προσοχή θα χρειαστεί και στις προσωπικές σας σχέσεις, τόσο με εκείνους που διαβιώνετε όσο και με ανθρώπους που έχετε αναλάβει να διαχειριστείτε τις υποθέσεις τους.

Διαβάστε ακόμα:   Θα τον θυμούνται καιρό αυτόν τον Αύγουστο: Κακά μαντάτα για 4 άτυχα ζώδια, έρχονται όλα τούμπα από το πουθενά

Λέων

Οι πρώτες μέρες του χρόνου θέλουν να επιστρατεύσετε την ψυχική σας δύναμη και να αποφύγετε δυσάρεστους ανθρώπους, πολυσύχναστους χώρους και έκθεση σε κάθε μορφή κινδύνου. Πολλοί θα προβληματιστείτε με ένα γεγονός στην εργασία σας και άλλοι με την υγεία σας ενδεχομένως. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αποφύγετε να πιέσετε αγαπημένα πρόσωπα, μην θίγετε τα κακώς κείμενα του στενού περιβάλλοντος και οργανώστε πολύ καλά μετακινήσεις ή ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Υπάρχει ανά πάσα στιγμή ο αιφνιδιασμός και η ανατροπή των σχεδίων σας για αυτό θα πρέπει να έχετε εναλλακτικές λύσεις.

Παρθένος

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι αυτήν την πρώτη εβδομάδα του χρόνου, καθώς θα δεχτείτε επιθετική συμπεριφορά από τους οικείους σας ή θα αιφνιδιαστείτε με την τροπή που θα πάρει μια υπόθεσή σας. Οι μέρες αυτές είναι λίγο δύσκολες και έχουν αρκετά δραματικά περιστατικά. Μπορεί βέβαια να μην σας αφορούν άμεσα αλλά σίγουρα θα σας επηρεάσουν. Όσοι είστε κουρασμένοι βρείτε έναν έξυπνο τρόπο ανάπαυλας κάπου μακριά από τα συνήθη και μετακινηθείτε σε ένα ευχάριστο τόπο για να ανανεώσετε τις οπτικές εικόνες, κάτι που θα σας ξεκουράσει.

Ζυγός

Η νέα χρονιά σας βρίσκει στο ξεκίνημα μιας καινούργιας εποχής με εστία προβλημάτων το στενό περιβάλλον. Θα χρειαστεί να ελιχτείτε και να μην πάρετε στα σοβαρά κάποια περιστατικά που θα προκύψουν. Μην επιχειρείτε οτιδήποτε δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτύχει σαν αποτέλεσμα και μην υπολογίζετε στην καλή πρόθεση των άλλων χωρίς να τους ρωτήσετε. Προσέξτε επίσης τις προσωπικές σας σχέσεις και μην βάζετε σε κίνδυνο μια κεκτημένη επαγγελματική σας επιτυχία από επιπολαιότητα και μόνο.

Σκορπιός

Η πρώτη εβδομάδα του έτους λέει ότι είστε περισσότερο τυχεροί στις σχέσεις σας αλλά πρέπει να αποφύγετε εντάσεις παρεξηγήσεις και λάθος συνεννοήσεις. Θα υπάρξει κινητικότητα αλλά ο σκοπός είναι να βρεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτάσεις που ίσως σας γίνουν όπως και κάποιες νέες συναναστροφές που θα προκύψουν από σύμπτωση και μόνο. Αξιοποιήστε την εμπειρία που θα σας δώσουν οι προσεχείς μέρες αλλά χρειάζεστε λίγο ακόμα χρόνο για να διαμορφώσετε τελική άποψη ή για να κάνετε τις επιλογές που θα θέλατε.

Διαβάστε ακόμα:   Μηνιαίες προβλέψεις: Ποια ζώδια θα ζήσουν εκρηκτικά γεγονότα και ανατροπές τον Αύγουστο 2024

Τοξότης

Κινηθείτε διαλλακτικά και μεθοδικά στην αρχή της χρονιάς. Πολλοί είστε εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες ή στην πιθανότητα να κάνετε αδικαιολόγητα έξοδα. Άλλοι ενδεχομένως να γίνετε θύμα συναισθηματικής ή οικονομικής εκμετάλλευσης. Εδώ και μερικές εβδομάδες το διάστημα παραμένει μεταβατικό και επεισοδιακό για τους περισσότερους από εσάς. Θα χρειαστεί να περάσει λίγο ακόμα καιρός μέχρι να διαμορφωθεί μια πιο σταθερή κατάσταση. Ωστόσο μέσα στις δύσκολες αυτές μέρες σας δίνονται κάποια μηνύματα ευκαιριών ή καλύτερης τύχης σε προσωπικό επίπεδο που θα έρθουν σύντομα.

Αιγόκερως

Με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σας, η χρονιά ξεκινά με ρεαλισμό, ψυχραιμία και ελεγχόμενες κινήσεις. Οι σχέσεις σας είναι σε εμπόλεμη κατάσταση και η συναισθηματική σας ζωή εξαιρετικά εύφλεκτη. Διαχειριστείτε το καθετί με σύνεση και πρόνοια. Όσοι δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις δώστε πίστωση χρόνου πρώτα στον εαυτό σας και μετά στο σχετικό περιβάλλον, όσοι όμως είστε έτοιμοι σηκώστε το βάρος της ευθύνης των δηλώσεων που θα κάνετε ή της στροφής στις τακτικές που θα πάρετε.

Advertisement

Υδροχόος

Μεταβατικό το ξεκίνημα της νέας χρονιάς αλλά αρκετά θετικό στις δημόσιες εμφανίσεις και με παράγοντα τύχης στα επαγγελματικά. Προσέξτε όμως λίγο περισσότερο τους παρασκηνιακούς κινδύνους σε άλλους τομείς και τους αντιπάλους σας που αποκτούν έδαφος ή δύναμη εις βάρος σας. Αν δεν μπορείτε να τους εξοστρακίσετε, τουλάχιστον συνειδητοποιήστε το σημείο που βρίσκονται και ασφαλίστε τα νώτα σας. Συναισθηματικά οι μέρες θα είναι φορτισμένες και ίσως σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Αποφύγετε αυτήν την συμπεριφορά.

Ιχθείς

Συγκριτικά με άλλους είστε η δεύτερη ζωδιακή ομάδα αυτή την περίοδο που είναι περισσότερο προστατευμένη από επεισόδια. Ωστόσο πρόβλημα θα παρουσιάσουν οι προσωπικές σας σχέσεις και ενδεχομένως και οι συγγενικές. Οι ευαισθησίες στο περιβάλλον ανατρέπουν ισορροπίες και σας υποχρεώνουν να αναθεωρήσετε μερικά από τα σχέδια σας. Αμυνθείτε της ασφάλειας της εργασίας σας και αποφύγετε επαφές που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν. Ερωτικά ζήστε την καλή στιγμή που θα σας τύχει αλλά μην την λαμβάνετε σαν δεδομένη για να αποκτήσετε μεγαλύτερο δικαίωμα στην ζωή του ανθρώπου που σας την εκφράζει.

πηγη

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.