Connect with us

Ζώδια

Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29/5! Φουρτούνες για 4 ζώδια!

Published

on

Advertisement

Στις 29 Μαΐου 2018, ώρα Ελλάδας 16:19 μ.μ., η Πανσέληνος γίνεται στις 8ο 10΄ του Τοξότη και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες.
Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

Advertisement


Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 Μαΐου 2018:

Ο Τοξότης συμβολίζει την πίστη, τις πεποιθήσεις και την επέκταση της συνείδησης.

Μας βοηθά να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας και να ελέγξουμε τις παλιές μας αντιλήψεις για να δούμε αν μπλοκάρουν το δρόμο μας ή μας είναι ακόμα χρήσιμες.

Όταν μαθαίνουμε τα μαθήματά μας στη ζωή, τείνουμε να μην τα επαναλάβουμε.

Θα πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για τον πόνο μας και να αναλάβουμε την ευθύνη των πράξεων μας, γιατί μόνο έτσι θα επουλωθούν οι πληγές μας, καθώς και να συνειδητοποιήσουμε ότι προτού απαιτήσουμε κάτι από τους άλλους, θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο συμπεριφοράς μας.

Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε, τι μας λείπει, τι θέλουμε και πώς θα διαδώσουμε τις πληροφορίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει.

Επίσης, θα πρέπει να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να βγούμε πέρα από το άμεσο περιβάλλον μας, ώστε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να γνωρίσουμε ανθρώπους που προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό μας, να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς της λογικής, έτσι ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε το μυαλό μας και να υιοθετήσουμε νέες πεποιθήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας, μιλάτε με όλον τον κόσμο και ίσως σχεδιάσετε αυθόρμητα ένα ταξίδι.

Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και βρίσκεστε με ανθρώπους που σας μεταδίδουν την χαρά και την αισιοδοξία τους.

Έχετε έντονη την παρόρμηση να ζήσετε τη ζωή σας σαν περιπέτεια και προβάλετε τις πεποιθήσεις σας με τόλμη και πάθος.

Ίσως αλλάξει η φιλοσοφία της ζωής σας ή απλά ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη μάθηση και την πνευματική γνώση.

Ίσως ακόμα αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή επεκτείνετε τις γνώσεις σας στον τομέα της εργασίας σας. Ό, τι κάνετε τώρα πρέπει να δίνει νόημα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και του τέλους, έχετε μεγάλη δύναμη για να αλλάξετε ό, τι στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξή σας, νιώθετε να πατάτε γερά στα πόδια σας και αφήνετε όποιον και ό, τι αποστραγγίζουν την ενέργειά σας.

Αν νιώθετε ότι έχετε δώσει περισσότερα από το μερίδιό σας στη σχέση σας για να έχετε ασφάλεια και σταθερότητα, τώρα αναζητάτε ισότιμη σχέση και βασιζόμενοι στη δύναμη των πεποιθήσεών σας, αλλάζετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

Επίσης, ίσως ξεκινήσει μέσα σας μια βαθιά εσωτερική αλλαγή γύρω από τις αξίες σας και τις πεποιθήσεις σας.

Θα μπορούσατε επίσης να διεκπεραιώσετε ζητήματα δανείων και χρεών ή ασχοληθείτε με τη σύναψη μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, πιθανόν και σε άλλη πόλη από τη δική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έχετε την βαθιά επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, συναισθηματικά και σωματικά.

Διαβάστε ακόμα:   Χρυσό 24ωρο για Δίδυμους, Ταύρος κι άλλα 2 ζώδια - Φοβερά νέα από την Λίτσα Πετρίδη

Τώρα αναζητάτε περισσότερη ασφάλεια, θέλετε να πατάτε σε στέρεο έδαφος, νιώθετε περισσότερο ψυχικό και συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ σας.

Αν έχετε κουραστεί από τις παρατεταμένες διαφωνίες και συγκρούσεις, μπορεί ακόμα και να αποφασίσετε να διαλύσετε τη σχέση σας.

Αν όμως η σχέση σας είναι δυνατή, παρά τις αψιμαχίες, θα γίνει πιο δυνατή και σταθερή, και ίσως βαδίσετε στη δέσμευση.

Αν είστε μόνοι, ίσως έρθει μια νέα αγάπη από μακριά, νιώθετε ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις.

1cb5c8_1.jpg?0

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της υγείας, θέλετε να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες και τη διατροφή σας, κάνετε επιλογές που θα φέρουν περισσότερη αισιοδοξία και ηρεμία στη ζωή σας.

Μπορεί να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας ή να αλλάξουν οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας.

Κάνετε μια εκκαθάριση από τον κοινωνικό κύκλο σας, απομακρύνετε όσα άτομα δεν εναρμονίζονται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας.

Ίσως τώρα να νιώσετε επιβεβαρυμμένο το καθημερινό πρόγραμμά σας ή πίεση από τις πολλαπλές υποχρεώσεις σας ή η εργασία σας να σας αγχώσει σε σημείο να σκέφτεστε αρνητικά.

Κάνοντας σωστές και προσεκτικές ενέργειες θα ξαναβρείτε την ηρεμία σας.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, φέρνει στο προσκήνιο την χαρούμενη, ανέμελη πλευρά σας, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αυθόρμητοι και τραβάτε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου.

Ίσως δημιουργήσετε μια νέα σχέση με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή έχει εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας.

Εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας σε αυτόν/η που λατρεύετε και εκείνος/η από την πλευρά του σας δείχνει τη γενναιοδωρία και την αγάπη του.

Το φεγγάρι είναι με το μέρος σας αν θέλετε να προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας, καθώς μαγνητίζετε το κοινό σας και αναδεικνύει την ικανότητά σας να δημιουργήσετε.

Προβάλετε τώρα την καλλιτεχνική πλευρά σας, εκφράζεστε μέσα από την καρδιά σας, νιώθετε ευτυχισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, το μυαλό σας είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένειά σας, σας απασχολούν η ακίνητη περιουσία σας ή δέχεστε επισκέψεις από πρόσωπα που ζουν μακριά σας.

Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας, ένα μέρος όπου η ψυχή σας γαληνεύει και αισθάνεστε ασφαλείς. Χαλαρώνετε με την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας.

Σκέφτεστε έντονα το παρελθόν, ίσως αλλάξουν οι απόψεις σας για κάποια πρόσωπα ή απλά αναζητάτε τώρα περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο.

Ζητήματα κληρονομικά ή με ακίνητα διεκπεραιώνονται με ευκολία. Ίσως ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή σκεφτείτε να αλλάξετε κατοικία.

ΖΥΓΟΣ

Με την πανσέληνο στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, οι αισιόδοξες απόψεις και ιδέες σας φέρνουν κοντά σας νέα άτομα, δημιουργείτε αυθεντικούς συμμάχους και φίλους.

Τώρα βρίσκεστε με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ευχάριστα και αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σας.

Περνάτε καλές στιγμές με τους φίλους σας, απολαμβάνετε τα ταξίδια και τη διασκέδαση. Θα είστε αρκετά απασχολημένοι, υπάρχει γύρω σας έντονη κινητικότητα και επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο.

Ο σύντροφός σας, τα αδέλφια σας και οι φίλοι σας θα σας προσφέρουν όχι μόνο ευχάριστες στιγμές αλλά θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη, όποτε τις χρειαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αναδιαμορφώνετε την οικονομική σας κατάσταση, ίσως ακόμα ανακαλύψετε μια νέα πηγή εισοδήματος.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Ζυγοί κι άλλα 3 ζώδια έκαναν την τύχη τους - Λεφτά με το τσουβάλι

Ίσως επεκτείνετε τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας προκειμένου να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Επίσης, μπορεί να επενδύσετε σε κάτι νέο που μακροπρόθεσμα θα σας επιφέρει καλές αποδόσεις.

Έχετε προσοδοφόρες ιδέες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας και την αύξηση των κερδών σας.

Αν είχατε οικονομικές ανατροπές στο παρελθόν, τώρα θα νιώσετε ανακούφιση. Ξυπνά μέσα σας ο αισθησιασμός και το πάθος, απολαμβάνετε τον έρωτα με τον αγαπημένο σας.

1cb5c8_1.jpg?0

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, εκφράζετε την αυθόρμητη και ενθουσιώδη πλευρά της προσωπικότητάς σας, η ειλικρίνειά σας, δημιουργεί εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας.

Advertisement

Προβάλετε τον αυθεντικό εαυτό σας και τις ανάγκες σας, λάμπετε με τν δικό σας μοναδικό τρόπο.

Θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή ή τη δουλειά σας, έχετε μεγάλα οράματα για το μέλλον σας, ενώ οι επιφοιτήσεις σας, σας οδηγούν στο δρόμο της επιτυχίας.

Προβάλετε μια καλή δημόσια εικόνα και εκδηλώνετε τα μεγαλόψυχα συναισθήματά προς την οικογένειά σας και τον αγαπημένο σας.

Ίσως κάνετε κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον κοινωνικό σας περίγυρο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την πανσέληνο στον νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, αφήνετε για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις σας, ασχολείστε με τη φροντίδα του εαυτού σας, αναζητάτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αναζητάτε τη μοναξιά σας καθώς έχετε αυξημένη ευαισθησία και θέλετε να απομακρυνθείτε από όσους απομυζούν την ενέργειά σας ή δύσκολες καταστάσεις της ζωής.

Ξεκουράζετε πνευματικά και ψυχικά, ηρεμεί η ψυχή σας και το μυαλό σας διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο ή κάνοντας διαλογισμό και εσωτερική ενδοσκόπηση.

Μπορεί να αισθάνεστε τώρα περισσότερο έντονα ψυχικά και συναισθηματικά, αναλύετε τα συναισθήματά σας, ίσως ακόμα φαίνεστε δυσνόητοι ή περίεργοι στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, διευρύνετε το κοινωνικό δίκτυο των φίλων σας, κάνετε νέες γνωριμίες και έχετε αυξημένη δημοτικότητα.

Ίσως κάνετε φιλίες με άτομα που ζουν μακριά σας ή είναι εντελώς διαφορετικοί από εσάς, όμως πρεσβεύουν τα ίδια ιδανικά και πεποιθήσεις.

Μπορεί επίσης να ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα που πρεσβεύει έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να συνεισφέρετε στους γύρω σας και το ανοιχτό μυαλό σας, σας βοηθά να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας.

Έρχεται στο προσκήνιο η πρωτότυπη και εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ξεπερνάτε τις προκαταλήψεις και κάνετε κάτι διαφορετικό.

ΙΧΘΥΣ

Με την πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, είναι μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα σας, θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Είναι μια καλή στιγμή για να συναναστραφείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας ανεβάσουν στο κοινωνικό επαγγελματικό στερέωμα, λαμβάνοντας υπόψη σας τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους.

Μεγάλα επιτεύγματα έρχονται στο δρόμο σας και μπορεί να προβληθείτε στον έξω κόσμο.

Ίσως κάνετε μια τολμηρή κίνηση στην εργασία σας ή μπορεί να έχετε μια επαγγελματική προσφορά σε άλλη πόλη από τη δική σας ή να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς.

Αν η εργασία σας ήταν εκτός ισορροπίας ή νιώθατε να κουβαλάτε ένα βαρύ φορτίο ευθυνών, τώρα θα νιώσετε ανακούφιση.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.