Connect with us

Ζώδια

Ολο γκρίνια και απαισιοδοξία: Τα 2 πιο μίζερα ζώδια που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και μας χαλάνε τη διάθεση

Published

on

Advertisement

Η αντίληψη και η ερμηνεία των γεγονότων από τον καθένα επηρεάζεται σημαντικά από τον χαρακτήρα, την ανατροφή, την αυτοεκτίμηση και τους προσωπικούς φόβους. Ένας άνθρωπος μπορεί να δει τα πράγματα με περισσότερο απαισιοδοξία ή αισιοδοξία, ανάλογα με τις προσωπικές του διαθέσεις και εμπειρίες.

Advertisement

Θα εξετάσουμε πιο αναλυτικά την κατηγορία των απαισιόδοξων ατόμων. Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως επικεντρώνονται στις αρνητικές πτυχές των καταστάσεων και τείνουν να βλέπουν δυσκολίες ακόμα και εκεί που υπάρχουν ευκαιρίες.

Το συναίσθημα αυτό μπορεί να προκύπτει από βαθιά ριζωμένες ανησυχίες ή προηγούμενες αρνητικές εμπειρίες που επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους. Τέτοια άτομα συχνά εκφράζουν γκρίνια και δυσπιστία, ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, και διακρίνονται για τον σκεπτικισμό τους απέναντι σε οτιδήποτε φαίνεται αρκετά καλό για να είναι αληθινό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη διαρκώς μεταβαλλόμενη Σελήνη και ως εκ τούτου είναι δοσμένοι σε διαθέσεις που μπορεί να γίνονται όλο και πιο σκοτεινές.

Ως αποτέλεσμα, είναι εύκολο για τους Καρκίνους να παλεύουν με χαμηλή αυτοεκτίμηση ή να νομίζουν ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους. Και αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τους άλλους. «Αυτό το ζώδιο, περισσότερο από κάθε άλλο, μπορεί να κρατήσει μια ισόβια μνησικακία και να αποκλείσει μόνιμα κάποιον από τη ζωή του.

Ο Καρκίνος μπορεί επίσης να είναι βαθιά καχύποπτος και σε ορισμένες περιπτώσεις δικαιολογημένα, επειδή ο κυβερνήτης του, η Σελήνη, κυβερνά τα ένστικτα και τη διαίσθηση. Η υπεροχή τους προς τη ζήλεια πηγάζει από την ευαίσθητη και ανασφαλή φύση τους. Υπάρχει περισσότερο η τάση να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο αντί για μισογεμάτο.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: «Από τις 21/05 και μετά...» - Μεγάλη προσοχή, τι θα συμβεί και σε ποιούς

Παρθένος

Η τελειομανία του αποτελεί εμπόδιο στην χαρά του. Γνωστός για τον πεσιμισμό του, δεν του το βγάζεις από το μυαλό του ότι όλα θα πάνε στραβά. Έχει υπεραναλυτική σκέψη, αγχώνεται και γκρινιάζει σχετικά εύκολα. Ο Παρθένος κάνει πολλές αρνητικές σκέψεις που αφορούν την υγεία τόσο την δική του όσο και των οικείων του προσώπων. Φοβάται να μην πάθει κανείς τίποτα κι έτσι λοιπόν αγχώνεται πολύ εύκολα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό. Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία.

Αιγόκερως

Πάντα περιμένει το χειρότερο να συμβεί, είτε στη δουλειά του είτε στα προσωπικά του. Αν τα σχέδιά του δεν πάνε ακριβώς όπως τα υπολογίζει, πέφτει σε βαθιά περισυλλογή. Αυτό το ζώδιο εκφράζεται απότομα και ωμά και για αυτό είναι δύσκολο να κάνεις παρέα μαζί του. Είναι καχύποπτος και σχετικά απόμακρος.

Γεννημένοι.. βασιλιάδες: Τα 3 ζώδια που είναι φτιαγμένα για εξουσία, ρέει “γαλάζιο” αίμα στις φλέβες τους

Τα βασιλικά ζώδια, θα μπορούσαν να γίνουν μέλη βασιλικής οικογένειας, ακόμη και να φορέσουν το στέμμα, λόγω των προσόντων και των ικανοτήτων τους.

Όπως αναφέρει η New York Post, τρία ζώδια είναι ικανά να εξουσιάσουν και να ανέβουν στον θρόνο, καθώς έχουν όλα τα προσόντα που χρειάζονται.

Οι βλέψεις τους να κατευθύνουν τα πλήθη, αλλά και να τα κατευνάζουν, η ικανότητα να ηγούνται και να εμπνέουν, είναι μοναδικά τους χαρακτηριστικά και δεν είναι καθόλου περίεργο αν έχουν θέσεις εξουσίας στη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμα:   Βίκυ Παγιατάκη: Φτάνουν στο απόγειό του Καρκίνοι και άλλα 3 ζώδια με την Πανσέληνο

Τα τρία βασιλικά ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα μπορούσα να έχουν μια θέση στο παλάτι και γιατί να μην φορέσουν το στέμμα του βασιλιά Καρόλου, χωρίς να προσπαθήσουν και πολύ.

Λέοντες

Οι Λέοντες κυβερνούνται από τον ήλιο και έχουν ηγετικές ικανότητες. Οι Λέοντες δεν φοβούνται την εξουσία ενώ έχουν βαθιά ανάγκη να αγαπηθούν από το κοινό. Είναι ικανοί να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους ακόλουθούς τους, κάτι που τους εξιτάρει και το αποζητούν.

Advertisement

Ταύροι

Ένας Ταύρος έχει σίγουρα βασιλικές τάσεις. Ταύρος ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, είναι όμως και ο πρίγκιπα Λούις, κάτι που σίγουρα λέει πολλά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έχουν και οι δύο τα φεγγάρια τους στον Ταύρο. Οι Ταύροι έχουν…βασιλικές «ορέξεις» και διάθεση για θέσεις εξουσίας πόσο μάλλον για μια θέση στο παλάτι. Aπό τη φύση τους, είναι αντίθετοι στην αλλαγή, διατηρήσουν το status τους και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα -αν αυτό ευνοεί τους ίδιους, χαρακτηριστικά που τους καθιστά ιδανικούς για θέσεις μέσα στο παλάτι.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως μπορεί να υπομείνει κάθε δύσκολη κατάσταση για να παραμείνει στη θέση του και να ηγηθεί σωστά. Οι Αιγόκεροι κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν ένα δυναμικό προφίλ προς τα έξω. Μπορούν να κρατήσουν απόσταση από καταστάσεις και να μην δείξουν τα συναισθήματά τους, κάτι που τους καθιστά ιδανικά πρόσωπα για royal θέσεις.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.