Connect with us

Ζώδια

Όλα τούμπα προς το καλύτερο έως 26 Μαρτίου: Καλά νέα για 6 Ζώδια με λεφτά & νέες σχέσεις, λέει ο Κώστας Λεφάκης

Published

on

Advertisement

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για τη νέα εβδομάδα που έρχεται, 20-26 Μαρτίου.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της την Εαρινή Ισημερία και την επίσημη έναρξη της Ανοιξιάτικης περιόδου και μαζί έρχεται και η Νέα Σελήνη στον Κριό, που μας προωθεί να γυρίσουμε γρήγορα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μας.

Επίσης, η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, δίνει «προειδοποιητικά» σημάδια για τους τομείς που καλούμαστε στο επόμενο διάστημα να κάνουμε ριζοσπαστικές, αλλαγές και μεταμορφώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η εαρινή ισημερία ανοίγει έναν καινούριο ορίζοντα για εσάς. Ο τομέας των σχέσεων μπαίνει σε νέα προοπτική κι εσείς καλείστε να βάλετε καλύτερη τάξη με βάση αυτό που εισπράττετε. Προσέξτε μικροατυχήματα και αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Μεριμνήστε για την ασφάλεια ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις, που μπορεί να γίνουν αιτία δικής σας έκθεσης. Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας τροφοδοτεί με τον παράγοντα τύχης, αλλά τονίζει συχνά και τη φυσική σας παρόρμηση, η οποία σας οδηγεί να εκτίθεστε σε κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι απροσδιόριστα ανήσυχες. Θέματα περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν. Η Αφροδίτη, ως κυρίαρχος του ζωδίου σας, διέρχεται από αυτό, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και τον συγχρονισμό στις σχέσεις που σας αφορούν. Προσέξτε λίγο τις αντιδράσεις σας τη στιγμή που θα διαφωνήσετε με τους άλλους και αποφύγετε να κάνετε σχόλια για τρίτους, γιατί θα τους τα μεταφέρουν διαστρεβλωμένα. Είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Άρης γίνεται αίτιος οικονομικών εξόδων. Αισθηματικά παραμένετε σε μεταβατική φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εβδομάδα αυτή αποχαιρετάτε τον Άρη που είχε εγκατασταθεί στο ζώδιό σας για οκτώ μήνες. Πρόκειται για μια πρώτη ανακούφιση! Δεύτερον, η Εαρινή Ισημερία ανοίγει ένα νέο κύκλο ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων για τους περισσότερους από εσάς. Τρίτον, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας διέρχεται τον Κριό και τονίζει την κοινωνική δραστηριότητα, ενώ φέρνει παλιές φιλίες στο προσκήνιο. Ο Κρόνος, εγκαταστημένος πλέον στους Ιχθύς, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας, το οποίο θα κρατήσει τρία ολόκληρα χρόνια. Ενδιαφέροντα και υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη που επιταχύνεται.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της Άνοιξης και το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, φέρνει μια σειρά από ενδιαφέροντα γεγονότα στον άξονα εργασία – οικογένεια. Η Αφροδίτη στον Ταύρο γίνεται αρωγός σας σε υπάρχουσες οικονομικές δυσκολίες. Ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί ένα παλιό παρασκήνιο το οποίο πρέπει να προσέξετε. Οι αιφνιδιασμοί και οι απότομες αλλαγές δεν θα λείψουν στην πορεία αυτής της εβδομάδας. Όλα δείχνουν πως μπαίνετε στη φάση μιας νέας εποχής.

Διαβάστε ακόμα:   Τούφα από τον Κώστα Λεφάκη: Κριοί, Ταύροι κι άλλα 2 ζώδια γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήμα

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου παρουσιάζονται πιο ευχάριστες, αλλά και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα διαδεχθούν γρήγορα το ένα το άλλο, ενώ το εξωτερικό περιβάλλον και οι άνθρωποί του θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση επάνω σας. Ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και πνευματικά ενδιαφέροντα θα τονιστούν για τις επόμενες τριάντα ημέρες. Επιμεληθείτε καλύτερα την εργασία, αλλά αποφύγετε ανθρώπους που δεν συμφωνούν μαζί σας, ή δεν σας συμπαθούν. Τέλος, ένα οικονομικό ζήτημα θα σας αλλάξει την ροή των συνηθειών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει τους Διδύμους τις επόμενες ημέρες, τερματίζοντας μια πολύμηνη περίοδο ταλαιπωριών στον επαγγελματικό χώρο. Ο Ερμής στον Κριό σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε πρακτικά θέματα και ενδιαφέροντα καινούρια στο χώρο των δραστηριοτήτων σας. Μεταξύ των άλλων, περιουσιακά , ή κληρονομικά ζητήματα θα πιέσουν για διευθέτηση, ή για τακτοποίηση. Ο Κρόνος εγκαθιστάμενος στους Ιχθύς ορίζει μια νέα εποχή για τις σχέσεις, δύσκολη μεν, αλλά εποικοδομητική δε. Πολλά θα αλλάξουν σε αυτόν τον τομέα από τώρα και για δυόμισι χρόνια μετά.

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και η έλευση της Άνοιξης, αναζωπυρώνει προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας ανεφοδιάζει ψυχικά και οικονομικά. Η παρουσία του Δία στον Κριό δίνει νέα έμφαση σε ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα, είτε σε προσωπικές σχέσεις, είτε σε εργασιακές υποθέσεις. Η επιθυμία για αλλαγή τρόπου ζωής αναβάλλεται, όπως και η εκδοχή ενός ταξιδιού. Αποφύγετε να παγιδευτείτε κάπου που δεν πρέπει, εξ αιτίας της γοητείας που ασκεί ένας άνθρωπος επάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν, τονίζουν αρκετά τις ανησυχίες και τα άγχη σας, αλλά άλλο τόσο θα τροφοδοτήσουν τις αισθήσεις σας. Στον έρωτα θα κληθείτε να παίξετε μια καινούρια παρτίδα. Στη δουλειά θα κουραστείτε να εξηγήσετε στους άλλους το αυτονόητο. Στο μεταξύ, η εγκατάσταση του Κρόνου στους Ιχθύς βάζει την όποια δημιουργικότητά σας σε νέο πλαίσιο και σας υποχρεώνει να ενσκύψετε με περισσότερη αφοσίωση σε αυτούς που σας αγαπούν και είναι δίπλα σας. Μη βιαστείτε να θυμώσετε, να απογοητευτείτε, ή να πάρετε αποφάσεις για οποιοδήποτε βασικό σας θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξαιρετικά σύνθετο το κλίμα των επόμενων ημερών, από κάθε άποψη. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις σας οδηγούν σε αναθεωρήσεις σχέσεων και σε αλλαγή της τακτικής σας. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε νέο καλούπι και άλλα τόσα διαγράφονται από την καθημερινότητα. Ο κυβερνήτης σας Δίας περιπλανώμενος στον Κριό, σας δίνει νέες τάσεις φυγής, ή ταξιδιωτικής δραστηριότητας. Ο Κρόνος εγκαθιστάμενος στους Ιχθύς ορίζει μια νέα εποχή για οτιδήποτε αφορά στο σπίτι και την οικογένεια. Πάντως, φυσά ένας νέος άνεμος που σας δίνει κουράγιο και αισιοδοξία για αυτά που θέλετε να κάνετε και δεν μπορούσατε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:   «Ανάσταση» από τον Κώστα Λεφάκη: 5 ζώδια που θα κολυμπήσουν στο χρήμα στο δεύτερο μισό του 2024

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νευρικό εξελίσσεται το επόμενο επταήμερο και πολλά τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον, ή στον οικογενειακό χώρο. Η αγάπη και η φροντίδα όμως ενός ανθρώπου για εσάς, θα αποτελέσει βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές. Τερματίζεται μια οκτάμηνη ταλαιπωρία στο χώρο της εργασίας και για κάποιους, της υγείας. Αυτό γιατί επιτέλους, ο Άρης αποχωρεί από τους Διδύμους. Στο μεταξύ, ο Κρόνος στους Ιχθύς, βάζει ένα νέο πλαίσιο, μαζί και μέτρο στο ακατάσχετο των συναισθημάτων και των συγκινήσεών σας. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά η διάρκειά τους θα είναι μικρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Advertisement

Συμπτώσεις, επαφές και συναντήσεις κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει για προσκλήσεις και προκλήσεις, τόσο συναισθηματικές, όσο και κοινωνικές. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα αναταράξει για λίγο την ερωτική σας ζωή. Το ενδεχόμενο ενός ερωτικού πειρασμού θα είναι έντονο και καθοριστικό. Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις παίρνουν νέα διάσταση για κάποιους από εσάς. Οι καλές σας προθέσεις όπως και τα νέα σας σχέδια θα σκοντάψουν σε πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες. Τέλος, τερματίζετε, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, τη σχέση σας με έναν σημαντικό παράγοντα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλά θα ακούσετε και πολλά θα ειπωθούν τις επόμενες ημέρες. Θα εμπλακείτε σε καταστάσεις περίεργες και θα αμφισβητήσετε τα αισθήματα και την αφοσίωση ενός ανθρώπου. Ωστόσο, θα κλέψετε συχνά την παράσταση στις δημόσιες εμφανίσεις σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας είναι πλέον γεγονός. Δεν αποτελεί απειλή, αλλά σας υποχρεώνει να μπείτε σε ένα καινούριο πρόγραμμα πειθαρχίας και οργάνωσης. Μεταξύ των άλλων θα εκλογικεύσετε τα όνειρά σας, όπως και κάποια εξωτερικά περιστατικά, θα σας υποχρεώνουν να ακυρώσετε αυτά που είναι ανέφικτα. Τα χρήματα ξοδεύονται εύκολα αυτήν την εποχή, γι αυτό φροντίστε να είστε προνοητικοί στη διαχείρισή τους. Τέλος, η εργασία σας μπαίνει σε περίοδο βελτίωσης.

Advertisement
Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.